Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canımcım eldeki problem problem değil bence, doktor zekasıyla ilgili herhangi bir şey söylememişti değil mi detaylıda? benim bu görüşmediğim gıcık ve kıskanç görümcemin kızının hem sağ hem sol elinin parmaklarında problem vardı... sol elinin yüzük parmağı ve orta parmağı arasında perde var (hala var)... ufak bir operasyonla halledilecek, diğer elinin parmaklarında daha büyük bir sorun vardı... yine yüzük parmağı orta parmağının üzerine doğru eğikti, geçen sene bir ameliyatla düzelttiler, şimdi tamamen sağlıklı, sebep ise görümcemin kocasında ve ailesinde genetik bir problem var, görümcemin kocasının eli son derece kötü... ameliyatla falan düzelecek gibi değil, çocukluğunda bir seri ameliyat geçirmiş ancak bu kadar düzelmiş... ama çocuktaki problem gerçekten sorun değil, düzeldi, hiç merak etme canım... bence Zeynep'in parmakları çok çok daha iyidir :) inşallah Cuma günü tertemiz bir sonuç alacaksın tatlım :) yalnız sonucu aldıktan sonra durumu bize de hemen bildir hayatım, meraktan deliye döneriz :)
bugün mü?
filiz ablacım allah mutluluğunuzu daim etsin oğluşunuzla birlikte nice yıllara inşallah..bu arada kandil yarın ablacım..

benim bugun hiç keyfim yok yaaaa mafoldumben
yarın mı? :uhm: bugün mü yarın mı?

ne olduuuuuuu???
teşekkürler hayatım, asla izin vermeyeceğim :)

çigdemcim dualrımız seninle doktorun haklı olabilir ufak problem olsada fizik tedaviyle gayet halledilebilir belkide senin bahsettigin hafif egrilikte olabilir sonuçta küçücük bir bebk o hareket ettirmeye bilir o halde..

evet canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah sadece inat ediyordur tüm parmakları yerinde allaha şükür inşallah istediğinde açar ne diyeyim dua ediyorum sadece

hadi ya kandil demek daha çok dua etmek gerek allah kabul eder inşallah:Saruboceq:

filiz ablacım allah mutluluğunuzu daim etsin oğluşunuzla birlikte nice yıllara inşallah..bu arada kandil yarın ablacım..

benim bugun hiç keyfim yok yaaaa mafoldumben
ne oldu neden keyfin yok yengeçç

canım boşver ya çıkıyorya ona dua et ya çıkmasa çıksın diye dua eden çok insan var kılın çıkıyorsa sağlıklısın demektir bırak biraz fazla oluversin alıveririsin biter takma kafana eşin beğenmiş seni gerisi tıs sallaa

merhaba canım kolay gelsin bizde öptük seni

evet ablam ya işte böyle bırak kapat gitsin sorana konu kapandı de konuşma bile unut sil kafandan mujka.s.

evet bol bol dua edelim :) Çiğdemcim amniyosentez de canın acıyor mu?

ben geldimmm şekerler nasılsınız bakalım...
ablacım evlilik yıldönümünüz mü bugün nice nice yıllara eşinle ve oğluşunla birlikte inş

merhaba cnım iyiz sağol sen nasılsın kızımız nasıl olsun cnım sen işlerini toparlarla inşallah sonra sık sık görüşücez kendine dikkat et öpüyorum
hemde ne bunaltma abla bana sinir yapıyo gelmemesi hiç sinirli değilim ya bedne sağa sola sarıyom kendimide başkalarına üzüyom mafoldumbenvalla azcıkta olsa benim minicik bi umudum var allah büyük neler olyoru diyorum ama acıkcası bu ay hevesim kalmadı desem yeridir daha ilacımı almadım almadan önce bi test yapmayı düşünüyorum gerçi sonuç aynı olcek ama içimde kalmasın şimdi
bence bişiler yapıcak enişte bekleyip görelim bakalımsüprizzzzz
hayırdır arifecim sıcakdanmı farklı bi durummu fisfisfis
hem havalar sıcak olduğu için hemde adettim gelmedi ya çok sıkıntı yapıyor bana burcumm çok sinirli olsum ya
ablacım evlilik yıldönümünüz mü bugün nice nice yıllara eşinle ve oğluşunla birlikte inş
hoşgeldin canım nasılsın ilayda nasıl
kızlar ben kuaföre gidiyorum, sonra görüşürüz, öpüyorum hepinizi... iyi ki varsınıııııııııııııııııııııız :)

tamam ablacım görüşürüz bende öptüm sende iyiki varsın hatta varsınızopuyorumnanaktan

tamam ablacım cuma eve gidince mutlaka yazarım çünkü perş.-cuma kapalı fabrika çalışmıyoruz doktora sabah gidicez inşallah sonuç çıkar bende eve gelkince yazarım size

çigdemcim dualrımız seninle doktorun haklı olabilir ufak problem olsada fizik tedaviyle gayet halledilebilir belkide senin bahsettigin hafif egrilikte olabilir sonuçta küçücük bir bebk o hareket ettirmeye bilir o halde..
inşallah canım inşallah birşeyi yoktur meleğimin

evet bol bol dua edelim :) Çiğdemcim amniyosentez de canın acıyor mu?
canım sen daha yaptırmadın demek bensende yaptırıdın sanıyordum ablacım inan hiç acımadı normal iğne gibi ucu incecik ama upuzun bir iğne görünce çok korkmuştum bunun hepsimi girecek karnıma dedim resmen 20 cm var ben acıdan değil ama o duygudan dolayı çok gerildim karnımı ilkönce bir sıvıyla temizlediler birşeyler sürdüler uyşturdularmı bilmiyorum çok birşey hissetmedim karnıma sürülen şeylerden sonra karnıma hiç bakmadım gözleri kapadım dua ettim bebeğime zarar gelmesin,düşük yapmayayım diye iğne battıktan sonra sanırım yavaş yavaş tamamını soktu doktor bilemiyorum ama arada kasıldım acı hissetmedim zaten hemen bitti kısa sürdü kendini kasmaz rahat bırakırsan çok daha kolay olur canım ben elimde olmadan kasıldım moralimde çok bozuktu belki bu yüzden sen rahat bırakkendini abla derin nefes al ve iğnenin vurulduğu yere bakma bakarsan daha kötü olursun hemen bitiyor zaten

hoşgeldin nur nasılsın

kızlar ben kuaföre gidiyorum, sonra görüşürüz, öpüyorum hepinizi... iyi ki varsınıııııııııııııııııııııız :)
güle güle ablam ohhşıkır şıkır ol misler gibi kok kocanı öyle karşıla fıkır fıkır olki bir daha aşık olsun sana iyikide evlenmişim iyikide bu mükemmel kadından çocuğum oluyor desin bir kez daha

güle güle ablacım kokoş kokoş olmadan gelme emii...

bencedekaydirigubbakcemile3

ablacım amniyo sentezi nerde yaptırdığın çok önemli sakın ha emin olmayan yerlerde yaptırma yaparız hallederiz diyenlere güvenme bu çok hassas bi rkonu emin eller yapması gerek ben burda tıp fakültesinde doçente yaptırıdım bu konuda uzaman olan iki kişi buldum onlardan biri yaptı allaha şükür problemde yaşamadım ayrıca yaptırdıktan sonra güzelce dinlen çok hareket etme fazla yürüme uzan ve iyi düşün olurmu ablam aklında olsun bunlar yapan kişi ve yer çok önemli lütfen dikkat et emi

malum yeridemi aldıracan burcu valla benim komşum kızdı hiç ugraşma benim gittim yer hemen alıyoır çabukta bitiriyor önce serinletici bir şey sıkıyoır hem agrımasın hem terlemesin diye faland edi bayagı yüreklendirdi bakalım belkim gidebilirim..ama geçenelrde aldırmıştım yeterince uzamadılar düşünüyorum ama cesareti bir toparlayabilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…