Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet bi tek o malum yer için gidicemm delikafadulden
arkadaş götürüyo tek başıma olsam yarına akdar yüz kere iptal ederdim herhalde randevuyu kaydirigubbakcemile3
demek sanada ağdacı yolları göründü burcum eee hadi bakalım

delikafaduldendelikafadulden

ohh pasparlak olacan desene bende azıcık uzasında doğumdan önce bi daha gideyim diyorum
olcamm dimii :1rolleyes:

hoşbuldum kızlar çok sıcak yaa ölüyorum
evde değilmisin canım ya klima falan varsa aç yada ılık bir duş falan iyi gelebilir

kızlar merhaba, izmirde amniyo sentez yapan yer nereleri bilgisi olan var mı
malesef canım izmirden yok burda arkadaş sanırım ama bence 9 eylül tıp yada ege tıp fakültesine gitmelisin üniversite hastanesi yani

kızlarr yarın akşam için ağdacıya randevu aldım delikafadulden
ohh desene kaymak gibi olcen oh ohh

kız evdeyim vantilatör açık saatte bir soğuk suya giriyom valla
desene klima şart size yakında burda vantilatörle falan durulmaz iyiki burda değilsin istanbulun sıcağına güler geçeriz biz kaydirigubbakcemile3 burası cehennem hamilelikte iyicene yanıyor insan tabi kıyamam sana serin bir limonata yada ayran içiver

günaydinlarr bayanlar nasilsiniz
biz iyiyiz cok sükür
selam gönülcüm iyiyiz canım sen nasılsın

hadi bakalım nur git gel bakalım bende gidecem cesaret topluyorum...bugünde bacakalrımı aldıracam kısmetse arkadaşla evde..yemege gidiyom görüşürüz sonra..

iyiyim cok sükür canim.neoldu son durum ne zeynepimiz iyimi

ohh desene kaymak gibi olcen oh ohh
evettttt kaydirigubbakcemile3

kız evdeyim vantilatör açık saatte bir soğuk suya giriyom valla

ayy bende suyun altına girmek istiyorum
ayaklarımı yıkayıp duruyorum iş yernde
dere kenarındayım sanki kaydirigubbakcemile3
günaydinlarr bayanlar nasilsiniz
biz iyiyiz cok sükür

günaydın canım
bizde iyyiz çok şükürr
hadi bakalım nur git gel bakalım bende gidecem cesaret topluyorum...bugünde bacakalrımı aldıracam kısmetse arkadaşla evde..yemege gidiyom görüşürüz sonra..

afiyet olsun canım

kızlaaaaaar dediğinizi yaptım ve deeeeeee kokoş oldum geldim :) ilk kez kendimi bu kadar iyi hissettim uzun zamandan beri, kaşlarımı da aldırdım ohhhhhhhh... tertemiz oldum :) farkında değilmişim toplamaktan ama saçlarım uzamış bayağı benim kaydirigubbakcemile3 kendimi afrektememişim ya kaç zamandır... zavallı kocişim de hiçbir şey söylemedi bana, kıyamam... amma salmışım ben kendimi meğerse... hataaaa çok büyük hataaaa... bundan sonra daha iyi bakmaya karar verdim kendime, zaten şişiyorum bari yüzüme gözüme bakılır olsun yaaa... kızlar desteğiniz için sağolun :)
tamam evden yaz bize ve deeeeee eminim meleğinin hiçbir şeyi yok :)

canım benimki yarın olacak... ben kendim için korkmuyorum, oğlum için endişeleniyorum... ağrı eşiğim yüksektir, ama kan verirken bile bakamam ben iğneye, kaldı ki karnımdan girecek hiç bakamam o zaman...
senin durumun çok daha zordu birtanem, hiç beklemediğin bir anda hadiiiii amniyosentez dendi... biz bile şok olduk, kaldı ki senin halini düşünemiyorum bile... oysa bu benim kendi tercihim... hiçbir testi yaptırmadım, sadece amniyosentez yapılsın istedim... neyse hayırlısı ile ikimizde güzel sonuçlarla atlatacağız şu zor süreci inşallah :) bana moral oldun tatlı şey seni Şeniz

evet kocişime sürpriz olacak bugün çünkü uzun zamandır hiç bakımlı görmemişti zavallım beni... ben bile şaşırdım kendime yaaa...
evet ben de bir doçente gidiyorum İzmir'e... bizim buralarda öyle güvenebileceğim biri yok... doktorum kendimden çok güvenirim dediği birine yönlendirdi, hatta randevuyu falan kendisi aldı benim için... İzmir evden 2 saat uzaklıkta... randevu 16.30'a alındı... hakkımızda hayırlısı tatlım... arabayı eşim kullanacağı için ben arka koltukta yayılarak geleceğim, zaten evdeyim paso dinlenirim artık... ohhhh iş yapmamak için bir bahane daha çıktı zemuszemus çok mu kötüyüm kızlar? kötükedihüso

kızlar merhaba, izmirde amniyo sentez yapan yer nereleri bilgisi olan var mı

canım ben doktorumun yönlendirdiği birine gideceğim İzmir'de... yeri Alsancak'ta, yarın gidiyorum... acil değilse yarından sonra konuşuruz

ablacım sıhatler olsun ne kadar iyi olmuş bende iyice saldım valla kendimi yuvarlak bişeyim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…