- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.261
evet nurcum sakın dışarı çıkıpta fazla güneşte falan kalma canımhoşbuldum kızlar çok sıcak yaa ölüyorum
kızlarr yarın akşam için ağdacıya randevu aldım delikafadulden
kızlarr yarın akşam için ağdacıya randevu aldım delikafadulden
evet nurcum sakın dışarı çıkıpta fazla güneşte falan kalma canım
demek sanada ağdacı yolları göründü burcum eee hadi bakalım
ne olduuuuuuu???
QUOTE] mafoldumben sebebini bilmiorumki
:çok üzgünüm: iş sıkıntısımıı içsel bişemi kendime bi anlam veremedim be gülümmmne oldu neden keyfin yok yengeçç
ayyyy içim acıdı heee ellerim tutmadı sen anlatırken :teselli:canım sen daha yaptırmadın demek bensende yaptırıdın sanıyordum ablacım inan hiç acımadı normal iğne gibi ucu incecik ama upuzun bir iğne görünce çok korkmuştum bunun hepsimi girecek karnıma dedim resmen 20 cm var ben acıdan değil ama o duygudan dolayı çok gerildim karnımı ilkönce bir sıvıyla temizlediler birşeyler sürdüler uyşturdularmı bilmiyorum çok birşey hissetmedim karnıma sürülen şeylerden sonra karnıma hiç bakmadım gözleri kapadım dua ettim bebeğime zarar gelmesin,düşük yapmayayım diye iğne battıktan sonra sanırım yavaş yavaş tamamını soktu doktor bilemiyorum ama arada kasıldım acı hissetmedim zaten hemen bitti kısa sürdü kendini kasmaz rahat bırakırsan çok daha kolay olur canım ben elimde olmadan kasıldım moralimde çok bozuktu belki bu yüzden sen rahat bırakkendini abla derin nefes al ve iğnenin vurulduğu yere bakma bakarsan daha kötü olursun hemen bitiyor zaten
benim ablam zonguldak ereğlide oturuo ankara başkent hastanesinde yaptırmıştı amniyosenteziablacım amniyo sentezi nerde yaptırdığın çok önemli sakın ha emin olmayan yerlerde yaptırma yaparız hallederiz diyenlere güvenme bu çok hassas bi rkonu emin eller yapması gerek ben burda tıp fakültesinde doçente yaptırıdım bu konuda uzaman olan iki kişi buldum onlardan biri yaptı allaha şükür problemde yaşamadım ayrıca yaptırdıktan sonra güzelce dinlen çok hareket etme fazla yürüme uzan ve iyi düşün olurmu ablam aklında olsun bunlar yapan kişi ve yer çok önemli lütfen dikkat et emi
hele şükür :mymeka: korkma cancağazımm gaza getiriorum ama etki etmiyoki bak pamuk şekeri gibi olcannnn -tatlicadiarzu-kızlarr yarın akşam için ağdacıya randevu aldım delikafadulden
canım 3 gün dışarı çıkmayı düşünmüyorum açıkçası yatıp dinlenecem
malum yeridemi aldıracan burcu valla benim komşum kızdı hiç ugraşma benim gittim yer hemen alıyoır çabukta bitiriyor önce serinletici bir şey sıkıyoır hem agrımasın hem terlemesin diye faland edi bayagı yüreklendirdi bakalım belkim gidebilirim..ama geçenelrde aldırmıştım yeterince uzamadılar düşünüyorum ama cesareti bir toparlayabilsem..
demek sanada ağdacı yolları göründü burcum eee hadi bakalım
olcamm dimii :1rolleyes:ohh pasparlak olacan desene bende azıcık uzasında doğumdan önce bi daha gideyim diyorum
evde değilmisin canım ya klima falan varsa aç yada ılık bir duş falan iyi gelebilirhoşbuldum kızlar çok sıcak yaa ölüyorum
malesef canım izmirden yok burda arkadaş sanırım ama bence 9 eylül tıp yada ege tıp fakültesine gitmelisin üniversite hastanesi yanikızlar merhaba, izmirde amniyo sentez yapan yer nereleri bilgisi olan var mı
ohh desene kaymak gibi olcen oh ohhkızlarr yarın akşam için ağdacıya randevu aldım delikafadulden
evde değilmisin canım ya klima falan varsa aç yada ılık bir duş falan iyi gelebilir
desene klima şart size yakında burda vantilatörle falan durulmaz iyiki burda değilsin istanbulun sıcağına güler geçeriz biz kaydirigubbakcemile3 burası cehennem hamilelikte iyicene yanıyor insan tabi kıyamam sana serin bir limonata yada ayran içiverkız evdeyim vantilatör açık saatte bir soğuk suya giriyom valla
selam gönülcüm iyiyiz canım sen nasılsıngünaydinlarr bayanlar nasilsiniz
biz iyiyiz cok sükür
desene klima şart size yakında burda vantilatörle falan durulmaz iyiki burda değilsin istanbulun sıcağına güler geçeriz biz kaydirigubbakcemile3 burası cehennem hamilelikte iyicene yanıyor insan tabi kıyamam sana serin bir limonata yada ayran içiver
selam gönülcüm iyiyiz canım sen nasılsın
evettttt kaydirigubbakcemile3ohh desene kaymak gibi olcen oh ohh
kız evdeyim vantilatör açık saatte bir soğuk suya giriyom valla
günaydinlarr bayanlar nasilsiniz
biz iyiyiz cok sükür
hadi bakalım nur git gel bakalım bende gidecem cesaret topluyorum...bugünde bacakalrımı aldıracam kısmetse arkadaşla evde..yemege gidiyom görüşürüz sonra..
ya arkadaslar benim elim ayagim sürekli uyusuyor acaba normalmidir
daha akşam okudum nette canım şişmelerin dışında el ayak uyuşmları 6. ayda başlar yazıyodu sanırım normal şeyler bunlar
tamam evden yaz bize ve deeeeee eminim meleğinin hiçbir şeyi yok :)tamam ablacım cuma eve gidince mutlaka yazarım çünkü perş.-cuma kapalı fabrika çalışmıyoruz doktora sabah gidicez inşallah sonuç çıkar bende eve gelkince yazarım size
inşallah canım inşallah birşeyi yoktur meleğimin
canım sen daha yaptırmadın demek bensende yaptırıdın sanıyordum ablacım inan hiç acımadı normal iğne gibi ucu incecik ama upuzun bir iğne görünce çok korkmuştum bunun hepsimi girecek karnıma dedim resmen 20 cm var ben acıdan değil ama o duygudan dolayı çok gerildim karnımı ilkönce bir sıvıyla temizlediler birşeyler sürdüler uyşturdularmı bilmiyorum çok birşey hissetmedim karnıma sürülen şeylerden sonra karnıma hiç bakmadım gözleri kapadım dua ettim bebeğime zarar gelmesin,düşük yapmayayım diye iğne battıktan sonra sanırım yavaş yavaş tamamını soktu doktor bilemiyorum ama arada kasıldım acı hissetmedim zaten hemen bitti kısa sürdü kendini kasmaz rahat bırakırsan çok daha kolay olur canım ben elimde olmadan kasıldım moralimde çok bozuktu belki bu yüzden sen rahat bırakkendini abla derin nefes al ve iğnenin vurulduğu yere bakma bakarsan daha kötü olursun hemen bitiyor zaten
güle güle ablam ohhşıkır şıkır ol misler gibi kok kocanı öyle karşıla fıkır fıkır olki bir daha aşık olsun sana iyikide evlenmişim iyikide bu mükemmel kadından çocuğum oluyor desin bir kez daha
evet ben de bir doçente gidiyorum İzmir'e... bizim buralarda öyle güvenebileceğim biri yok... doktorum kendimden çok güvenirim dediği birine yönlendirdi, hatta randevuyu falan kendisi aldı benim için... İzmir evden 2 saat uzaklıkta... randevu 16.30'a alındı... hakkımızda hayırlısı tatlım... arabayı eşim kullanacağı için ben arka koltukta yayılarak geleceğim, zaten evdeyim paso dinlenirim artık... ohhhh iş yapmamak için bir bahane daha çıktı zemuszemus çok mu kötüyüm kızlar? kötükedihüsoablacım amniyo sentezi nerde yaptırdığın çok önemli sakın ha emin olmayan yerlerde yaptırma yaparız hallederiz diyenlere güvenme bu çok hassas bi rkonu emin eller yapması gerek ben burda tıp fakültesinde doçente yaptırıdım bu konuda uzaman olan iki kişi buldum onlardan biri yaptı allaha şükür problemde yaşamadım ayrıca yaptırdıktan sonra güzelce dinlen çok hareket etme fazla yürüme uzan ve iyi düşün olurmu ablam aklında olsun bunlar yapan kişi ve yer çok önemli lütfen dikkat et emi
kızlar merhaba, izmirde amniyo sentez yapan yer nereleri bilgisi olan var mı
daha akşam okudum nette canım şişmelerin dışında el ayak uyuşmları 6. ayda başlar yazıyodu sanırım normal şeyler bunlar
kıyamam sanaaaaaaaa... hamileliğin verdiği bir hararette vardır, o yüzden bu kadar kötü oluyorsun sanırımkız evdeyim vantilatör açık saatte bir soğuk suya giriyom valla
merhaba canım, biz de iyiyiz :)günaydinlarr bayanlar nasilsiniz
biz iyiyiz cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?