- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.281
kıyamam sanaaaaaaaa... hamileliğin verdiği bir hararette vardır, o yüzden bu kadar kötü oluyorsun sanırım
merhaba canım, biz de iyiyiz :)
ablacım sıhatler olsun ne kadar iyi olmuş bende iyice saldım valla kendimi yuvarlak bişeyim zaten
evet ablacım ya vellahi yanıyorum ateş bastı resmen
bide dötüm terliyor korkudan tuvalete gidiyorum sürekli paronayak oldum iyice resmen
arkadaslar ben cikiyorum bugünlerde cok düygu salasdim hep agliyorum birde gülcinin dogum hikayesini okudum dahada kötü oldum ben biraz disari cikayim yoksa evde aglar dururum.hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmm
işin çok zor... klima yok mu evde? vantilatör kesmez çünkü
yok ablacım taktıracaktık bebeğe zarar veriyor diye duymuş eşim vazgeçti
kızlaaaaaar dediğinizi yaptım ve deeeeeee kokoş oldum geldim :) ilk kez kendimi bu kadar iyi hissettim uzun zamandan beri, kaşlarımı da aldırdım ohhhhhhhh... tertemiz oldum :) farkında değilmişim toplamaktan ama saçlarım uzamış bayağı benim kaydirigubbakcemile3 kendimi afrektememişim ya kaç zamandır... zavallı kocişim de hiçbir şey söylemedi bana, kıyamam... amma salmışım ben kendimi meğerse... hataaaa çok büyük hataaaa... bundan sonra daha iyi bakmaya karar verdim kendime, zaten şişiyorum bari yüzüme gözüme bakılır olsun yaaa... kızlar desteğiniz için sağolun :)
aaaaaa... benim ellerim uyuşuyor uyurken, bir uyanıyorum uyuşmuş, karıncalanıyor... ben de doktoruma soracaktım ama unuttum
evet ablacım ya vellahi yanıyorum ateş bastı resmen
bide dötüm terliyor korkudan tuvalete gidiyorum sürekli paronayak oldum iyice resmen
ohhh süperr heh şöyle dimi abla ya kendimize gelelim
bende şöyle bi silkelenip kendime b çeki düzen vereyim artık zemuszemus
sen yine sor abla benim okuduğumda 6. aydan sonra başlar yazıyodu
bende henüz uyuşma olmuyo
ay ay iyice son günler sıcak bi yandan evde en cıbıl halinle dolaş nurcum
az kaldı sende hafifliceksin yakında
kızlar, işleriniz mi yoğun yoksa mayıştınız mı?
sanırsam mayıştık mirmirmirmir
kızlar, işleriniz mi yoğun yoksa mayıştınız mı?
sizi gidi mayışıklar siziiiii... silkelenin bakiiiiimklava:
madem konuşmuyorsunuz ben de gidip uzanayım bari biraz... öptüm sizi :)
abla ya gitme ne güzel kokoş olup gelmişsin hah söyle bakayım bi daha bırakma kendini kızlar sizde bizler güzeliz zaten bakımsız olmayalım ama ...bende saçlarımı hep açıyorum ama toplamak bazen daha iyi gibi oluyor malum sıcaktan yhapışıyor sanki enseme saçlar birde topuz yapmasını becerebilsem daha iyi olacak eskiden ne güzel yapıyordum hep...nur cnm seni gayet iyi anlıyorum bende nasıl bunalıyorum sıcaktan burada güya klima çalışıyor pehhh ...valla burcu snein gibid e ayaklarımıda yıkayamıyorum sandalet aldım kendime hafiften süslü onla ancak biraz rahat ettim babetler mahvetti beni..
ancak yazabildim canım gerçi sen çıktın galiba ama olsun gelince okurusn zeynep iyi şimdilik canım cumayı bekliyoruziyiyim cok sükür canim.neoldu son durum ne zeynepimiz iyimi
delü çatlak pokemon kılıklı şey :)) gene güldürüdün beni ilahi burcu yaevettttt kaydirigubbakcemile3
ayy bende suyun altına girmek istiyorum
ayaklarımı yıkayıp duruyorum iş yernde
dere kenarındayım sanki kaydirigubbakcemile3
normalmiş canım öyle duydum iki gözümüz daha çıksa normal diyorlar hamilelikte :))her bi poh normal anlıcağınya arkadaslar benim elim ayagim sürekli uyusuyor acaba normalmidir
kızlaaaaaar dediğinizi yaptım ve deeeeeee kokoş oldum geldim :) ilk kez kendimi bu kadar iyi hissettim uzun zamandan beri, kaşlarımı da aldırdım ohhhhhhhh... tertemiz oldum :) farkında değilmişim toplamaktan ama saçlarım uzamış bayağı benim kaydirigubbakcemile3 kendimi afrektememişim ya kaç zamandır... zavallı kocişim de hiçbir şey söylemedi bana, kıyamam... amma salmışım ben kendimi meğerse... hataaaa çok büyük hataaaa... bundan sonra daha iyi bakmaya karar verdim kendime, zaten şişiyorum bari yüzüme gözüme bakılır olsun yaaa... kızlar desteğiniz için sağolun :)
tamam evden yaz bize ve deeeeee eminim meleğinin hiçbir şeyi yok :)
canım benimki yarın olacak... ben kendim için korkmuyorum, oğlum için endişeleniyorum... ağrı eşiğim yüksektir, ama kan verirken bile bakamam ben iğneye, kaldı ki karnımdan girecek hiç bakamam o zaman...
senin durumun çok daha zordu birtanem, hiç beklemediğin bir anda hadiiiii amniyosentez dendi... biz bile şok olduk, kaldı ki senin halini düşünemiyorum bile... oysa bu benim kendi tercihim... hiçbir testi yaptırmadım, sadece amniyosentez yapılsın istedim... neyse hayırlısı ile ikimizde güzel sonuçlarla atlatacağız şu zor süreci inşallah :) bana moral oldun tatlı şey seni Şeniz
evet kocişime sürpriz olacak bugün çünkü uzun zamandır hiç bakımlı görmemişti zavallım beni... ben bile şaşırdım kendime yaaa...
evet ben de bir doçente gidiyorum İzmir'e... bizim buralarda öyle güvenebileceğim biri yok... doktorum kendimden çok güvenirim dediği birine yönlendirdi, hatta randevuyu falan kendisi aldı benim için... İzmir evden 2 saat uzaklıkta... randevu 16.30'a alındı... hakkımızda hayırlısı tatlım... arabayı eşim kullanacağı için ben arka koltukta yayılarak geleceğim, zaten evdeyim paso dinlenirim artık... ohhhh iş yapmamak için bir bahane daha çıktı zemuszemus çok mu kötüyüm kızlar? kötükedihüso
canım ben doktorumun yönlendirdiği birine gideceğim İzmir'de... yeri Alsancak'ta, yarın gidiyorum... acil değilse yarından sonra konuşuruz
ilahi nur kız dötünden akan teri sumu sanıyonda korkuyon delüü suyun gelse foşur foşur akar korkma canım ya bu hamilelik bzizi delü etmeden alsaydık bebeciklerimizi kucağımıza hayırlısı ile gülçin kurtuldu sıra sende nurcum listede başta olmak nasıl bir duygu anlatsana azcık bakemm ama ilkönce teri sil döttetki :)evet ablacım ya vellahi yanıyorum ateş bastı resmen
anacım hormonlardan oluyor ota poka ağlıyor insan bende öyleyim bu ara zırt pırt akıyo yaşlar sonra topluyorum kendimiarkadaslar ben cikiyorum bugünlerde cok düygu salasdim hep agliyorum birde gülcinin dogum hikayesini okudum dahada kötü oldum ben biraz disari cikayim yoksa evde aglar dururum.hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmm
canım ya bebek odasına değil kendi odanıza taktırın bebek olduğunda kapalı tutarsınzı kumanada denen birşeyi oluyo genelde bu klimanın :)) istediğinizde kapanıyor yaniiyok ablacım taktıracaktık bebeğe zarar veriyor diye duymuş eşim vazgeçti
ohh nallamayı yatıyon yani herkesler yatıyoo bend evime gitmek istiyorum yaamafoldumbenablacım bende son tekrarları yapıyorum yatış pozisyonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?