Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kıyamam sanaaaaaaaa... hamileliğin verdiği bir hararette vardır, o yüzden bu kadar kötü oluyorsun sanırım

merhaba canım, biz de iyiyiz :)

evet ablacım ya vellahi yanıyorum ateş bastı resmen
bide dötüm terliyor korkudan tuvalete gidiyorum sürekli paronayak oldum iyice resmen

arkadaslar ben cikiyorum bugünlerde cok düygu salasdim hep agliyorum birde gülcinin dogum hikayesini okudum dahada kötü oldum ben biraz disari cikayim yoksa evde aglar dururum.hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmm

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

2.İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor)

10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ohhh süperr heh şöyle dimi abla ya kendimize gelelim
bende şöyle bi silkelenip kendime b çeki düzen vereyim artık zemuszemus

aaaaaa... benim ellerim uyuşuyor uyurken, bir uyanıyorum uyuşmuş, karıncalanıyor... ben de doktoruma soracaktım ama unuttum

sen yine sor abla benim okuduğumda 6. aydan sonra başlar yazıyodu
bende henüz uyuşma olmuyo
bide dötüm terliyor korkudan tuvalete gidiyorum sürekli paronayak oldum iyice resmen

ay ay iyice son günler sıcak bi yandan evde en cıbıl halinle dolaş nurcum
az kaldı sende hafifliceksin yakında

valla güzelim, yazık kocişlere... zaten korkudan yanımıza yaklaştıramıyoruz zavallıları, birde salaş bir şekilde görmesinler bari :)

evet sorsam iyi olacak galiba

abla ya gitme ne güzel kokoş olup gelmişsin hah söyle bakayım bi daha bırakma kendini kızlar sizde bizler güzeliz zaten bakımsız olmayalım ama ...bende saçlarımı hep açıyorum ama toplamak bazen daha iyi gibi oluyor malum sıcaktan yhapışıyor sanki enseme saçlar birde topuz yapmasını becerebilsem daha iyi olacak eskiden ne güzel yapıyordum hep...nur cnm seni gayet iyi anlıyorum bende nasıl bunalıyorum sıcaktan burada güya klima çalışıyor pehhh ...valla burcu snein gibid e ayaklarımıda yıkayamıyorum sandalet aldım kendime hafiften süslü onla ancak biraz rahat ettim babetler mahvetti beni..

valla canım birde ayaklarım falan kütük gibi şiş üstüne bire ders çalışıyorum kafayı yedim yiyecem

iyiyim cok sükür canim.neoldu son durum ne zeynepimiz iyimi
ancak yazabildim canım gerçi sen çıktın galiba ama olsun gelince okurusn zeynep iyi şimdilik canım cumayı bekliyoruz

evettttt kaydirigubbakcemile3

ayy bende suyun altına girmek istiyorum
ayaklarımı yıkayıp duruyorum iş yernde
dere kenarındayım sanki kaydirigubbakcemile3
delü çatlak pokemon kılıklı şey :)) gene güldürüdün beni ilahi burcu ya

ya arkadaslar benim elim ayagim sürekli uyusuyor acaba normalmidir
normalmiş canım öyle duydum iki gözümüz daha çıksa normal diyorlar hamilelikte :))her bi poh normal anlıcağın

demek yarın giriyorsun abla hiç korkma hemen bitiyor sakın aç olma mutlaka karnın tok olsun hemen bitecek zaten anlamayacaksın gözünü kapa ve bitisn rahat rahat nefes al emi abla inşallah tertemiz sonuçlar alıcaz ablacım evet benim yaşadıklarım çok zordu allah kimseye yaşatmasın eminim seninki daha kolay oalcak herşey yolunda gidecek eminim ohh alsancakta demek benim yerimede bak oralara pek severim ben izmiri 3 sene kaldık orda başkadır izmirliler ya
ohh demek üsülü birşey oldun saçlarıda saldın ohh ohh misler gibim heh şöyle ya tekne güzelii diye boşunamı diyom ben sana denizlerin serin esintisi öperim yanacıklarından şimdiden geçmiş olsun canım

ilahi nur kız dötünden akan teri sumu sanıyonda korkuyon delüü suyun gelse foşur foşur akar korkma canım ya bu hamilelik bzizi delü etmeden alsaydık bebeciklerimizi kucağımıza hayırlısı ile gülçin kurtuldu sıra sende nurcum listede başta olmak nasıl bir duygu anlatsana azcık bakemm ama ilkönce teri sil döttetki :)

arkadaslar ben cikiyorum bugünlerde cok düygu salasdim hep agliyorum birde gülcinin dogum hikayesini okudum dahada kötü oldum ben biraz disari cikayim yoksa evde aglar dururum.hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmm
anacım hormonlardan oluyor ota poka ağlıyor insan bende öyleyim bu ara zırt pırt akıyo yaşlar sonra topluyorum kendimi

yok ablacım taktıracaktık bebeğe zarar veriyor diye duymuş eşim vazgeçti
canım ya bebek odasına değil kendi odanıza taktırın bebek olduğunda kapalı tutarsınzı kumanada denen birşeyi oluyo genelde bu klimanın :)) istediğinizde kapanıyor yanii

ablacım bende son tekrarları yapıyorum yatış pozisyonunda
ohh nallamayı yatıyon yani herkesler yatıyoo bend evime gitmek istiyorum yaamafoldumben

ayy nurum bilmem mii benim ayaklarım şimdiden şiş görmelisin millet son ayda şişmesi lazım ayagının bu ne hal diye korkuyorlar valla..cidden ayagım çok şiş gören şaşırıyor..sandalet geniş onu bile çıakrtıgımda bogum bogum izleri nasıl çıkıyor koca ayaklı oldum iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…