Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla mavicim bende saçımı kısa kesitmriştim güya açık dursun die
ama hep topluyorum tokadan kuyruk gözükmüyor bile o akdar küçük ki :))))

canım drunla görüş bi albim testi yaptır tuzada dikkat et

artık bir dahaki randevuda söyleyim şimdilerde pek kıpırdayacak hlim yok daha dogrusu buraları bıurakıp pek gidemiyorum sıkıyorum dişimi birini bulsunlar hemen ssk işleirm var onlarıda halledicem..ben daha nisanda kullandıgım rapor parasını bile alamadım bi sıkıntı olmuş hastaneye gidip ssk bürosunda işi halledicem..ona bile gidemedim daha ..

slm kızlarr nasılsınızzzz ben yeni üye olmuştum ama bayadır rahatsız oldugum için giremiyordum oo yüzden çogunuz beni tanımaya yada hatırlamaya bilirsiniz

merhaba arkadaslar....gecmısı okuyamadım ....üsendimmi ne...cok yazmıssınız...kayınvalıdem gıttı sonunda:lepi:sizler nasılsınız...zemuszemus

ben 9 haftalık hamileyim son adet tarihim 24 nisan benide listeye ekleye bilirmisiniizzzz:teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlarr nasılsınızzzz ben yeni üye olmuştum ama bayadır rahatsız oldugum için giremiyordum oo yüzden çogunuz beni tanımaya yada hatırlamaya bilirsiniz
hoşgeldin canım
merhaba arkadaslar....gecmısı okuyamadım ....üsendimmi ne...cok yazmıssınız...kayınvalıdem gıttı sonunda:lepi:sizler nasılsınız...zemuszemus

gözün aydın mı diyelim canım

sevtap gözün aydın o halde...nasılsın?

saol sekerım....sen nasılsın ben suanda ıyıyım mavıdenızcım senın bebişin hareketlerını hıssedıyormusun ...senle aynı haftamızdayız masallahbenim bebişim cok hareketli dün eşim dısardın bıle hissetti hareketleri kuvvetli masallah

valla oylesı daha makbule gecer bır bunaldımkı evım de 3 gundur kasıntı kasıntı oturdum .....sımdıde yayıla yayıla ohhhh beeee dunya varmısdelikafadulden
peki o zaman canım insanın kendi evinde bi başkasının olması çok ktü oluyor değil mi
mrh hoşş bulduuk nasılsınızzzza.s.a.s.

valla canım sıcakla birlikte yuvarlanıyorum resmen

peki o zaman canım insanın kendi evinde bi başkasının olması çok ktü oluyor değil mi

valla canım sıcakla birlikte yuvarlanıyorum resmen

evet canım yaaa... helekiii kasınta yaratacak biri olunca insanın pisikolojısı bozuluyor....sevimli bişey olsa ınsan katlanırda yokkk suratsız bişi yaaakafamçokkarıştı

sevtapcım ben içeriden kıpırtılar hissediyorum hdoktorum genelde 20 haftadan sonra daha net hissedilir demesine ragmen..ama öyle dışarıdan eşim filan farketmedi dün bir ara elini koyup bekledi belki hareket ede diye olmaıd yani siz dışarıdan farkedebiliyormusunuz..bizimkide çok hareketli maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…