- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.301
ayy nurum bilmem mii benim ayaklarım şimdiden şiş görmelisin millet son ayda şişmesi lazım ayagının bu ne hal diye korkuyorlar valla..cidden ayagım çok şiş gören şaşırıyor..sandalet geniş onu bile çıakrtıgımda bogum bogum izleri nasıl çıkıyor koca ayaklı oldum iyice..
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Nur_84....................................39. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
2.İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}
4.Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}
5. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)
6. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}
7. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
8. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}
9. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor)
10. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}
11. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)
12. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)
13. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}
14. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)
15. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar bugün kandil mi????
hoşgeldin canımslm kızlarr nasılsınızzzz ben yeni üye olmuştum ama bayadır rahatsız oldugum için giremiyordum oo yüzden çogunuz beni tanımaya yada hatırlamaya bilirsiniz
merhaba arkadaslar....gecmısı okuyamadım ....üsendimmi ne...cok yazmıssınız...kayınvalıdem gıttı sonunda:lepi:sizler nasılsınız...zemuszemus
hoşgeldin canım
gözün aydın mı diyelim canım
hoşgeldin canım
sevtap gözün aydın o halde...nasılsın?
peki o zaman canım insanın kendi evinde bi başkasının olması çok ktü oluyor değil mivalla oylesı daha makbule gecer bır bunaldımkı evım de 3 gundur kasıntı kasıntı oturdum .....sımdıde yayıla yayıla ohhhh beeee dunya varmısdelikafadulden
mrh hoşş bulduuk nasılsınızzzza.s.a.s.
hoşgeldin canım
peki o zaman canım insanın kendi evinde bi başkasının olması çok ktü oluyor değil mi
valla canım sıcakla birlikte yuvarlanıyorum resmen
senin dogumunada az kalmış dimi canıım allah bi avazda kurtarır inş..
ya kızlar hilal nerelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?