Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

merhaba arkadaslar....gecmısı okuyamadım ....üsendimmi ne...cok yazmıssınız...kayınvalıdem gıttı sonunda:lepi:sizler nasılsınız...zemuszemus
hadi gözün aydın cicim ev senin şenlkik senin tey teyy:teytey:

slm kızlarr nasılsınızzzz ben yeni üye olmuştum ama bayadır rahatsız oldugum için giremiyordum oo yüzden çogunuz beni tanımaya yada hatırlamaya bilirsiniz
sürekli gelir yazarsan hatırlarız melikecim listeye herkesi eklemiyoruz bazı sınavlar var ondan geçiyorsun ayrıca ilkönce bir süre buralarda online gözükmen gerek vs.. öyle kolay değill listeye eklenmek cicimm bilenler bilir :))

mrh aşkolsuun yaaaa hamilenin dedigi yapılırmış ama benim bildigim yapmazsanızz ewinizi fareelr basarmışş bunuda siiz biliyomuydunuz neymişş pekşi bu sınavalr merak ettim dogrusu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benım kının eşi agadıda bıraz taa kasıklarımda hissediyorum...dönüyor falan bi tarafa toplanıyo orda duruyor...uykumdayken daha hareketlı yatay seklındeykenn daha hareketli...buarada ben cok süt iiçtim buzamana kadar sımdıde cok tıksınıyorum dahada ıcemıyorum sımdıde yogurt yıyorum ınsallah tıksınmem yogurttanda:sinifsinif:

melike ne öyle dalga geçer gibi sabırsız bir edayla eee yazıyorsun bekle anacım herkes hem çalışıyor hem buraya yazıyor ..hoşgeldin bu arada..

kızlarrrr benim çıkmama gerek malum çalışıyorum bi dünya fatura kesmem gerek sonra görüşürüz k.ib byehihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

delü çatlak pokemon kılıklı şey :)) gene güldürüdün beni ilahi burcu ya

sende beni güldürün bacım pokemon olayına koptum:roflol::roflol:

benim arkadaşım son ayında 40 numara olmuş ayakları delikafaduldendelikafadulden

eeeeeee niçin kimse yazmıyoooo
KAÇ AYLIKSIN SEN BEKLE YAZIYORUZ İŞTE çalışıyoruz hepimiz çalışmasakta ancak oluyor bir sürü insan var burda hemen hemen herkes birbirini tanıyor sabırlı ol azcık

ee derken ???

valla burda haksızlıık yok melikecim herkes aynı buraya bir süür insan gelir merhaba der gelir geçer kalıcı olan samimi olan listeye yazılır hele sen biraz gel tanıyalım seni kimsin nesin ondan sonra kurul toplanır soruları görürüüsn acel etme farelerede hiç inanmam ayrıca pek şeker olurlar gelebililer yani no problem esas seni sınav yapacak kişi yeni doğum yaptı keşke o olsaydı ama şu sıra sanırım içimizden biri bu görevi devralır dediğim gibi sen yaz liste işini sonra konuşuruz

genemi eeee ay bu ne ya eee ikide bir böylemi sorucan sen melikeee

saol canım benım sanırım sonuclarını cuma alıcakmıssın....ınsallah guzel sonuclar alırsın insallah:Saruboceq:
sağol balım inşallah dularınızı elksik etmeyin emi

melike ne öyle dalga geçer gibi sabırsız bir edayla eee yazıyorsun bekle anacım herkes hem çalışıyor hem buraya yazıyor ..hoşgeldin bu arada..

sagol canım benim bende çalışan bi bayanım ama yargısız infaz yapmayın lütfen been biraz bişey yazmadıgım zaman ekran donuyoo ve yazılanları görebilmek için ölee yazıyorum yanlış anlamayın lütfeen

canım günde bir bardak bile yeterli bilemedin iki bardak abartma sütüde yoğurduda fazla içersen tiksinti gelir tabi

al bendende o kadar mavicim ya hiç iyi elektrik almadım ne yalan söyliyeyim şimdi:umursamaz:

kızlarrrr benim çıkmama gerek malum çalışıyorum bi dünya fatura kesmem gerek sonra görüşürüz k.ib byehihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
bir sürü insanın işi oluyor çık tabide eee yazıp çıkınca listeye ekle deyip kaçınca olmuyor melikee bence başka topiklerde yaz sen güle gülee

ekran donmasın diye eee mi yazılır itici geliyor yani kulağa sende biraz dikkat et melike az oku nedir burası nasıl bir topiktir ne yazmışlar kimler var diye balıklama atklıyosun listeye alın diyosun ister istemez tepki alırısn yani

sende beni güldürün bacım pokemon olayına koptum:roflol::roflol:

benim arkadaşım son ayında 40 numara olmuş ayakları delikafaduldendelikafadulden

benim ayaklarda öyle kız eşimin terliğini giyiyorum evde dışardada bol olan eski bi ayakkabım vardı atacaktım onu giyiyorum

aşkolsuuun diyorum başakada bişey demiyorum vee beeenn kaçıyorumm bye

alıngan olma bukadar bak bızım samımıyetımıze alısamıyorsun hemen herkes esnın gıbı calısıyor nasılkı sen acele edıyorsun onlarda buraya ayazabılmek ıcın ıslerınde acele edıyorlardır anlayıs ....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…