Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm kızlarr nasılsınızzzz ben yeni üye olmuştum ama bayadır rahatsız oldugum için giremiyordum oo yüzden çogunuz beni tanımaya yada hatırlamaya bilirsiniz

evet ara ara görüyoruz seni

merhaba arkadaslar....gecmısı okuyamadım ....üsendimmi ne...cok yazmıssınız...kayınvalıdem gıttı sonunda:lepi:sizler nasılsınız...zemuszemus

slm canım hoşgeldin
ya kızlar hilal nerelerde
annesinde kalıyodu umarım iyidir

kız yoksa hemstırlardanmı uyyy minik minik severiz biz onları opuyorumnanaktan
burcu nerde kızlar ....melıkeye sınav yapılmasını ıstıyor...
burdayım cicimde anca gördüm yazıom
kızlarrrr benim çıkmama gerek malum çalışıyorum bi dünya fatura kesmem gerek sonra görüşürüz k.ib byehihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
güle güle cicim

benim ayaklarda öyle kız eşimin terliğini giyiyorum evde dışardada bol olan eski bi ayakkabım vardı atacaktım onu giyiyorum

oyy bizimdemi şişçek öylee
kaydirigubbakcemile3

Kızlar biraz mola verdim ve geçmişi okudum.

Çiğdemciğim, bebişin konusunda endişelenme canım. Benim içime çok sağlıklı olduğu şeklinde doğuyor.Dua edelim hep.

Filiz abla, sıhhatler olsun çok iyi yapmışsın. Valla benim de tepeden tırnağa bakıma ihtiyacım var.

Mavi, Bulcuk ben de şu tüyleri çok kafaya takıyorum valla. geçen aynanın karşısında epilatörle aldım. Alamadığım yerleri de jiletlerim ama tertemiz olmadı. ne yapcam bilmem.

Kumsalcığım sağol canım. Gözümden kaçmış olabilir, adetin geldi mi?

Kızlar yazamasam da biln ki takip ediyorum.

heh böyle sabır anlayış sıcak kanlılık hissedelim listeye ekleyelim değilmi ama sevtapçım opuyorumnanaktan

valla bende işte ilk defa yarın milli olcam nasıl olcaksam artık
normalde kendim ağda yaaprım hep ama bel ve sırt ağrımdan pek mümkün olmuyor :sm_confused:

normalde kendim ağda yaaprım hep ama bel ve sırt ağrımdan pek mümkün olmuyor :sm_confused:

ben karnımdan önümü göremıyorum kı nasıl yapılcak kısss oyle...bende gecen hafta gıttım...bastan asagı ...ohhhh ben ıyı oluyo kıssss.fılız ablada ıyı yapmıs....:1rolleyes:

sen bilirsin güzelim ekran donuyor diyee eee yazıp güncellemen bize karşı saygısızlık olmuyormu f5 yap ekran düzelir her seferinde yeni yazıları görmek için ee yazarsan bizim sinirlerimiz zıplar bee.

oy oy tüy demeyin yine deşiyorsunuz yaramı valla ben artık egilip alamıyorum hemen belim agrıyor karnımızda büyüdü araya giriyor göremiyorum sonrasını düşünmek zaten mümkün dgl.. dışarıda malum yeri aldırmaya alışsam giderim valla çıktıkça ama alışmak lazım işte..

Kızlar kusura bakmayın pat diye giriyorum ama birşey soracağım. Biliyorsunuz ben ırem ismini beğenmiştim ama eşim tereddüt etmişti. Şimdi birlikte birkaç isim belirledik. Size de sormak istedim. Selin, Irmak, Tuğçe, Ayça... sizce bunlardan hangisi güzel.

ırmak..bence canım

selammm güzellerim nasılsınızz inşallah iyisinizdirr zemuszemus ben geçen hafta yine üç gün serum aldıktan sonra maşallah bu hafta çok iyiyim bulantılarımda artık beni rahatsız etmeyecek derecede azaldı kızlar 10. haftayada girdik maşallah ayyyy ceren hanım dünyaya gelmişş çok sevindim yaaa zaman ne çabuk geçiyor nurcum sıra sana gelmiş canım ya inşallah hayırlısıyla kurtulursun sende darısıda bizlere inşallahh

al bendende o kadar bu ne ya nerden çıktı böleee

canım benim çok sağol duanı eksik etme kalbine doğan gibi olur inşallah canım çok sağol

heh böyle sabır anlayış sıcak kanlılık hissedelim listeye ekleyelim değilmi ama sevtapçım opuyorumnanaktan
yani aynen katılıyorum o dediklerini hiç hisssedemedim yırtık dondan fırlar gibim ekle ekle bu ne yaaa aa zıpladı sinirlerimmklava:

cırt der biter ayol sonrası süper olur rahat edersin alışınca bırakamassınkaydirigubbakcemile3

evet burcucum emir vakii olmuyor..boyleee anlayısssss..:roflol:
olmuyor tabi bak herkes tepki verdi dimi ya sevtapçım canım yaa

ırmak bence canım ikinci olarak ayçayı beğendim ama ırmak çok hoş

selam canım geçmiş olsun demek rahatladın hadi gözün aydın bakalım gel artık yasemincim gelde kayanatalım olurmu

ben irem ismini çok beğeniyorum ki çok değer verdiğim ablamın iki kızı var biri irem biri selin
o yüzden irem olmassa selin derim

canım hoşgeldin ya merak edip durduk seni
geçmiş olsun yine serumları yemişsin işallah bundan sonra herşey daha güzel olucak

kızlar ya öğretmen arkadaş vardı o nerelerde ya merak ettim hani bombalama falan olmuştu bulunduğu yerde hilalmiydi adı merak ettim kızcağızı ya neden yazmıyorki bilen varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…