- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.341
slm kızlarr nasılsınızzzz ben yeni üye olmuştum ama bayadır rahatsız oldugum için giremiyordum oo yüzden çogunuz beni tanımaya yada hatırlamaya bilirsiniz
merhaba arkadaslar....gecmısı okuyamadım ....üsendimmi ne...cok yazmıssınız...kayınvalıdem gıttı sonunda:lepi:sizler nasılsınız...zemuszemus
annesinde kalıyodu umarım iyidirya kızlar hilal nerelerde
mrh aşkolsuun yaaaa hamilenin dedigi yapılırmış ama benim bildigim yapmazsanızz ewinizi fareelr basarmışş bunuda siiz biliyomuydunuz neymişş pekşi bu sınavalr merak ettim dogrusu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burdayım cicimde anca gördüm yazıomburcu nerde kızlar ....melıkeye sınav yapılmasını ıstıyor...
güle güle cicimkızlarrrr benim çıkmama gerek malum çalışıyorum bi dünya fatura kesmem gerek sonra görüşürüz k.ib byehihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
benim ayaklarda öyle kız eşimin terliğini giyiyorum evde dışardada bol olan eski bi ayakkabım vardı atacaktım onu giyiyorum
alıngan olma bukadar bak bızım samımıyetımıze alısamıyorsun hemen herkes esnın gıbı calısıyor nasılkı sen acele edıyorsun onlarda buraya ayazabılmek ıcın ıslerınde acele edıyorlardır anlayıs ....zemuszemus
Kızlar biraz mola verdim ve geçmişi okudum.
Mavi, Bulcuk ben de şu tüyleri çok kafaya takıyorum valla. geçen aynanın karşısında epilatörle aldım. Alamadığım yerleri de jiletlerim ama tertemiz olmadı. ne yapcam bilmem.
.
heh böyle sabır anlayış sıcak kanlılık hissedelim listeye ekleyelim değilmi ama sevtapçım opuyorumnanaktan
valla bende işte ilk defa yarın milli olcam nasıl olcaksam artık
normalde kendim ağda yaaprım hep ama bel ve sırt ağrımdan pek mümkün olmuyor :sm_confused:
evet burcucum emir vakii olmuyor..boyleee anlayısssss..:roflol:
sen bilirsin güzelim ekran donuyor diyee eee yazıp güncellemen bize karşı saygısızlık olmuyormu f5 yap ekran düzelir her seferinde yeni yazıları görmek için ee yazarsan bizim sinirlerimiz zıplar bee.
:roflol:
dimi ama :umursamaz:
Kızlar kusura bakmayın pat diye giriyorum ama birşey soracağım. Biliyorsunuz ben İrem ismini beğenmiştim ama eşim tereddüt etmişti. Şimdi birlikte birkaç isim belirledik. Size de sormak istedim. Selin, Irmak, Tuğçe, Ayça... sizce bunlardan hangisi güzel.
al bendende o kadar bu ne ya nerden çıktı böleeealıngan olma bukadar bak bızım samımıyetımıze alısamıyorsun hemen herkes esnın gıbı calısıyor nasılkı sen acele edıyorsun onlarda buraya ayazabılmek ıcın ıslerınde acele edıyorlardır anlayıs ....zemuszemus
canım benim çok sağol duanı eksik etme kalbine doğan gibi olur inşallah canım çok sağolKızlar biraz mola verdim ve geçmişi okudum.
Çiğdemciğim, bebişin konusunda endişelenme canım. Benim içime çok sağlıklı olduğu şeklinde doğuyor.Dua edelim hep.
Filiz abla, sıhhatler olsun çok iyi yapmışsın. Valla benim de tepeden tırnağa bakıma ihtiyacım var.
Mavi, Bulcuk ben de şu tüyleri çok kafaya takıyorum valla. geçen aynanın karşısında epilatörle aldım. Alamadığım yerleri de jiletlerim ama tertemiz olmadı. ne yapcam bilmem.
Kumsalcığım sağol canım. Gözümden kaçmış olabilir, adetin geldi mi?
Kızlar yazamasam da biln ki takip ediyorum.
yani aynen katılıyorum o dediklerini hiç hisssedemedim yırtık dondan fırlar gibim ekle ekle bu ne yaaa aa zıpladı sinirlerimmheh böyle sabır anlayış sıcak kanlılık hissedelim listeye ekleyelim değilmi ama sevtapçım opuyorumnanaktan
cırt der biter ayol sonrası süper olur rahat edersin alışınca bırakamassınkaydirigubbakcemile3valla bende işte ilk defa yarın milli olcam nasıl olcaksam artık
normalde kendim ağda yaaprım hep ama bel ve sırt ağrımdan pek mümkün olmuyor :sm_confused:
olmuyor tabi bak herkes tepki verdi dimi ya sevtapçım canım yaaevet burcucum emir vakii olmuyor..boyleee anlayısssss..:roflol:
sen bilirsin güzelim ekran donuyor diyee eee yazıp güncellemen bize karşı saygısızlık olmuyormu f5 yap ekran düzelir her seferinde yeni yazıları görmek için ee yazarsan bizim sinirlerimiz zıplar bee.[/QUOTE
valalha zıpladı mavicim ya ]
tabi yaaduygular hassasiyet önemli ayol bu topikte :1hug:
dimi amaaaöyle tabi :dilcikar:
al bendende o kadar bu ne ya nerden çıktı böleee
olmuyor tabi bak herkes tepki verdi dimi ya sevtapçım canım yaa
ırmak bence canım ikinci olarak ayçayı beğendim ama ırmak çok hoşKızlar kusura bakmayın pat diye giriyorum ama birşey soracağım. Biliyorsunuz ben İrem ismini beğenmiştim ama eşim tereddüt etmişti. Şimdi birlikte birkaç isim belirledik. Size de sormak istedim. Selin, Irmak, Tuğçe, Ayça... sizce bunlardan hangisi güzel.
selam canım geçmiş olsun demek rahatladın hadi gözün aydın bakalım gel artık yasemincim gelde kayanatalım olurmuselammm güzellerim nasılsınızz inşallah iyisinizdirr zemuszemus ben geçen hafta yine üç gün serum aldıktan sonra maşallah bu hafta çok iyiyim bulantılarımda artık beni rahatsız etmeyecek derecede azaldı kızlar 10. haftayada girdik maşallah ayyyy ceren hanım dünyaya gelmişş çok sevindim yaaa zaman ne çabuk geçiyor nurcum sıra sana gelmiş canım ya inşallah hayırlısıyla kurtulursun sende darısıda bizlere inşallahh
Kızlar kusura bakmayın pat diye giriyorum ama birşey soracağım. Biliyorsunuz ben İrem ismini beğenmiştim ama eşim tereddüt etmişti. Şimdi birlikte birkaç isim belirledik. Size de sormak istedim. Selin, Irmak, Tuğçe, Ayça... sizce bunlardan hangisi güzel.
selammm güzellerim nasılsınızz inşallah iyisinizdirr zemuszemus ben geçen hafta yine üç gün serum aldıktan sonra maşallah bu hafta çok iyiyim bulantılarımda artık beni rahatsız etmeyecek derecede azaldı kızlar 10. haftayada girdik maşallah ayyyy ceren hanım dünyaya gelmişş çok sevindim yaaa zaman ne çabuk geçiyor nurcum sıra sana gelmiş canım ya inşallah hayırlısıyla kurtulursun sende darısıda bizlere inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?