- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.361
ben irem ismini çok beğeniyorum ki çok değer verdiğim ablamın iki kızı var biri irem biri selin
o yüzden irem olmassa selin derim
canım hoşgeldin ya merak edip durduk seni
geçmiş olsun yine serumları yemişsin işallah bundan sonra herşey daha güzel olucak
selammm güzellerim nasılsınızz inşallah iyisinizdirr zemuszemus ben geçen hafta yine üç gün serum aldıktan sonra maşallah bu hafta çok iyiyim bulantılarımda artık beni rahatsız etmeyecek derecede azaldı kızlar 10. haftayada girdik maşallah ayyyy ceren hanım dünyaya gelmişş çok sevindim yaaa zaman ne çabuk geçiyor nurcum sıra sana gelmiş canım ya inşallah hayırlısıyla kurtulursun sende darısıda bizlere inşallahh
kızlar ya öğretmen arkadaş vardı o nerelerde ya merak ettim hani bombalama falan olmuştu bulunduğu yerde hilalmiydi adı merak ettim kızcağızı ya neden yazmıyorki bilen varmı kızlar
hoşbulduk canım sorma ya bende hayattan koptum resmen ama napalım işte çekiyoruz mecbur neyseki bu hafta maşallah çok iyiyim sadece çok uyuyorum böyle bir yorgunluk var sanki üstümde ee beş haftadır yatmaktan alıştım tabi rahatlığa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama aynen doktorunda dediği gibi üç aya yaklaştıkça azalır demişti hormonlar dengesini onuncu haftada bulmaya başlar demişti öylede oluyo galiba inşallah bi daha aynı şeyleri yaşamam kız burcu ağdamı yaptırıcan ben her ay yaptırıyom ağdacıya hiç korkma usta onlar şak şak alıveriyolar hiç anlamıyon bile ilk çekiş acıyo birazcık ama bittikten sonra ohh iyiki yaptırmışım diyosun bu arada gülçin nasılmışş çıkmıştır hastaneden dimi bebişimiz nasılmış inşallah iyilerdir
hoşbulduk canım sorma ya bende hayattan koptum resmen ama napalım işte çekiyoruz mecbur neyseki bu hafta maşallah çok iyiyim sadece çok uyuyorum böyle bir yorgunluk var sanki üstümde ee beş haftadır yatmaktan alıştım tabi rahatlığa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama aynen doktorunda dediği gibi üç aya yaklaştıkça azalır demişti hormonlar dengesini onuncu haftada bulmaya başlar demişti öylede oluyo galiba inşallah bi daha aynı şeyleri yaşamam kız burcu ağdamı yaptırıcan ben her ay yaptırıyom ağdacıya hiç korkma usta onlar şak şak alıveriyolar hiç anlamıyon bile ilk çekiş acıyo birazcık ama bittikten sonra ohh iyiki yaptırmışım diyosun bu arada gülçin nasılmışş çıkmıştır hastaneden dimi bebişimiz nasılmış inşallah iyilerdir
ırmak bence canım ikinci olarak ayçayı beğendim ama ırmak çok hoş
selam canım geçmiş olsun demek rahatladın hadi gözün aydın bakalım gel artık yasemincim gelde kayanatalım olurmu
Sevtap, Çiğdem, Burcu sağolun kızlar. Irmak da Selin de daha çok eşimin beğendiği isimler. ben de beğeniyorum tabii. Akşam söyleyeyim de sevinsin.
evet canım artık yavaş yavaş rahatlarsın
uyku olsun boşver yat uyu gitsin kaydirigubbakcemile3
evet valla ilk gidicem acısına alışığımda başkasının yapması korkutyuo işte bi tek delikafadulden
gülçin evinde caım cerenin resimlerini koydu albümüne doğum hikyaesinide yazdı topiğe maşallahları varr
evet hilaldi memlketine gidicekti
ailesinin yanına fırsat buursam ordan girip haber verirrim demişti
kızlar akşama ne pişirmeyi düşünüyorsunuz?
he tamam şimdi hatırladım ok canım iyidir inşallah
canım ırmak yada selin beni fikrim iki ismide çok severimKızlar kusura bakmayın pat diye giriyorum ama birşey soracağım. Biliyorsunuz ben İrem ismini beğenmiştim ama eşim tereddüt etmişti. Şimdi birlikte birkaç isim belirledik. Size de sormak istedim. Selin, Irmak, Tuğçe, Ayça... sizce bunlardan hangisi güzel.
amanınn kimler gelmiş nasılsın canım yine yemişsin serumları geçmiş olsun cicimselammm güzellerim nasılsınızz inşallah iyisinizdirr zemuszemus ben geçen hafta yine üç gün serum aldıktan sonra maşallah bu hafta çok iyiyim bulantılarımda artık beni rahatsız etmeyecek derecede azaldı kızlar 10. haftayada girdik maşallah ayyyy ceren hanım dünyaya gelmişş çok sevindim yaaa zaman ne çabuk geçiyor nurcum sıra sana gelmiş canım ya inşallah hayırlısıyla kurtulursun sende darısıda bizlere inşallahh
ne demek şeker ya her zaman burdayız :1hug:Sevtap, Çiğdem, Burcu sağolun kızlar. Irmak da Selin de daha çok eşimin beğendiği isimler. ben de beğeniyorum tabii. Akşam söyleyeyim de sevinsin.
insan buraya alışınca kopamıyor herkes çok iyi ve samimi çünkü bazen kefaller geliyor ama geldikleri gibi gidiyorlar o ayrı :) evet canım yolu yarıladım sağlıkla tamamlarız hepimiz inşallahsağol çiğdemcim evet rahatladım artık çok şükür evdeki pc mi eşim işyerine götürdü bana yeni pc alana kadar evden giremicem şimdi annemlerdeyim böyle annemlere geldikçe girerim ancak canım bende çok özledim sizlerle olmayı sabah uyanır uyanmaz pc ye koşup sizlere günaydınnn demeyi özledim kaydirigubbakcemile3 hamile kalabilmek için uğraşlarımı sizlerle paylaştım hep şimdide hamileliğimle ilgili paylaşıcak çook şeyimiz var inşallahh sende yolun yarısını geçmişsin listede en son ben varım ya hehe arifede gelsede peşimden bari kaydirigubbakcemile3
canım dün akşam bamya ve semiz yemeği yapmıştım yanına cacık ve bulgur pilavı yapıcam yemeğim hazır allahtan dün öyle bir coştum yapıverdim tazeyken bayatlasın istemedim iyikide pişirmişim bugün pek halim yokkızlar akşama ne pişirmeyi düşünüyorsunuz?
ben suanda mutfaktayım zaten hem yemek yapıp hem yazıyorum....yayla corbası bıber dolması...ve taze fasulye...
harika zaten havalar cok sıcak karpuz iii olur bak şimdi canım cektiSüpperr...ben de domates soslu karışık kızartma mı yapsam. fırında makarna ve yanında karpuz nasıl?
hoşbulduk arifecim sende ne var ne yok gelişme yokmu daha canım evet minik cereni gördüm çok tatlı Allah bizlerede öyle sağlıklı tatlı bebişler nasip etsincanım ırmak yada selin beni fikrim iki ismide çok severim
amanınn kimler gelmiş nasılsın canım yine yemişsin serumları geçmiş olsun cicim
gözün aydın bulantılarda azalmış güzel güzel büyüyün bakalım şimdi cerenimiz doğdu şimdi annesinin sıcacık kollarında çok tatlı teyzsi çokkk
bende tam bunu düşünüyodum şöyle aparatif bişiler
ne demek şeker ya her zaman burdayız :1hug:
insan buraya alışınca kopamıyor herkes çok iyi ve samimi çünkü bazen kefaller geliyor ama geldikleri gibi gidiyorlar o ayrı :) evet canım yolu yarıladım sağlıkla tamamlarız hepimiz inşallah
canım dün akşam bamya ve semiz yemeği yapmıştım yanına cacık ve bulgur pilavı yapıcam yemeğim hazır allahtan dün öyle bir coştum yapıverdim tazeyken bayatlasın istemedim iyikide pişirmişim bugün pek halim yok
ben suanda mutfaktayım zaten hem yemek yapıp hem yazıyorum....yayla corbası bıber dolması...ve taze fasulye...
harika zaten havalar cok sıcak karpuz iii olur bak şimdi canım cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?