Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşbulduk canım sorma ya bende hayattan koptum resmen ama napalım işte çekiyoruz mecbur neyseki bu hafta maşallah çok iyiyim sadece çok uyuyorum böyle bir yorgunluk var sanki üstümde ee beş haftadır yatmaktan alıştım tabi rahatlığa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama aynen doktorunda dediği gibi üç aya yaklaştıkça azalır demişti hormonlar dengesini onuncu haftada bulmaya başlar demişti öylede oluyo galiba inşallah bi daha aynı şeyleri yaşamam kız burcu ağdamı yaptırıcan ben her ay yaptırıyom ağdacıya hiç korkma usta onlar şak şak alıveriyolar hiç anlamıyon bile ilk çekiş acıyo birazcık ama bittikten sonra ohh iyiki yaptırmışım diyosun bu arada gülçin nasılmışş çıkmıştır hastaneden dimi bebişimiz nasılmış inşallah iyilerdir

evt canım sıra bende inş hayırlısıyla gelir kuzucum

kızlar ya öğretmen arkadaş vardı o nerelerde ya merak ettim hani bombalama falan olmuştu bulunduğu yerde hilalmiydi adı merak ettim kızcağızı ya neden yazmıyorki bilen varmı kızlar

evet hilaldi memlketine gidicekti
ailesinin yanına fırsat buursam ordan girip haber verirrim demişti

uyku çok oluyor canım ilk zamanlar tadını çıkar karınbüyüdükçe zorlaşıyor derin uykular bebekte gülçinde çok iyi maşallah bebeğimiz ay parçası gibi yasemin teyzesi yersin yersin ikiside evde canım gayet iyiler merak etme darısı bizlerin başına

Sevtap, Çiğdem, Burcu sağolun kızlar. Irmak da Selin de daha çok eşimin beğendiği isimler. ben de beğeniyorum tabii. Akşam söyleyeyim de sevinsin.

evet canım artık yavaş yavaş rahatlarsın
uyku olsun boşver yat uyu gitsin kaydirigubbakcemile3
evet valla ilk gidicem acısına alışığımda başkasının yapması korkutyuo işte bi tek delikafadulden
gülçin evinde caım cerenin resimlerini koydu albümüne doğum hikyaesinide yazdı topiğe maşallahları varr

ırmak bence canım ikinci olarak ayçayı beğendim ama ırmak çok hoş

selam canım geçmiş olsun demek rahatladın hadi gözün aydın bakalım gel artık yasemincim gelde kayanatalım olurmu

sağol çiğdemcim evet rahatladım artık çok şükür evdeki pc mi eşim işyerine götürdü bana yeni pc alana kadar evden giremicem şimdi annemlerdeyim böyle annemlere geldikçe girerim ancak canım bende çok özledim sizlerle olmayı sabah uyanır uyanmaz pc ye koşup sizlere günaydınnn demeyi özledim kaydirigubbakcemile3 hamile kalabilmek için uğraşlarımı sizlerle paylaştım hep şimdide hamileliğimle ilgili paylaşıcak çook şeyimiz var inşallahh sende yolun yarısını geçmişsin listede en son ben varım ya hehe arifede gelsede peşimden bari kaydirigubbakcemile3

kız hiç korkma ben yine kendime yapamam asla bi kere denedim kendi yaptığım çok daha acıyo ağdacı hıphızlı yapıyo anlamıon bile ne zaman bitmiş korkma yani canım ben yaptırabiliosam herkes yaptırır bakim hemen minik cerene

kızlar akşama ne pişirmeyi düşünüyorsunuz?

aa doğru akşama yemek yapcaz dimi bidee kaydirigubbakcemile3
benim pişmiş taze fasulyem var yanına naparım hiç bilmiyorum

he tamam şimdi hatırladım ok canım iyidir inşallah

heh bende nası hatırladım bilmiyorum sen sormuşun aha dedim biliyorum cevabıı hemen yazayım kaydirigubbakcemile3
çok unutkanım çünkü son zamanlarda:bbo:

canım ırmak yada selin beni fikrim iki ismide çok severim
amanınn kimler gelmiş nasılsın canım yine yemişsin serumları geçmiş olsun cicim
gözün aydın bulantılarda azalmış güzel güzel büyüyün bakalım şimdi cerenimiz doğdu şimdi annesinin sıcacık kollarında çok tatlı teyzsi çokkk

bende tam bunu düşünüyodum şöyle aparatif bişiler

Sevtap, Çiğdem, Burcu sağolun kızlar. Irmak da Selin de daha çok eşimin beğendiği isimler. ben de beğeniyorum tabii. Akşam söyleyeyim de sevinsin.
ne demek şeker ya her zaman burdayız :1hug:

insan buraya alışınca kopamıyor herkes çok iyi ve samimi çünkü bazen kefaller geliyor ama geldikleri gibi gidiyorlar o ayrı :) evet canım yolu yarıladım sağlıkla tamamlarız hepimiz inşallah

canım dün akşam bamya ve semiz yemeği yapmıştım yanına cacık ve bulgur pilavı yapıcam yemeğim hazır allahtan dün öyle bir coştum yapıverdim tazeyken bayatlasın istemedim iyikide pişirmişim bugün pek halim yok

hoşbulduk arifecim sende ne var ne yok gelişme yokmu daha canım evet minik cereni gördüm çok tatlı Allah bizlerede öyle sağlıklı tatlı bebişler nasip etsin

evet canım haklısın ay çiğdem melike olayını okudum koptum gülmekten alemsin valla :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…