Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben suanda mutfaktayım zaten hem yemek yapıp hem yazıyorum....yayla corbası bıber dolması...ve taze fasulye...
ohh mis mis aferin benim becerikli kızıma ohh ellerine sağlık

yanına en güzel pilav cacık gider canım bulgur pilavı yap sade tavuk sulu çok güzel oluyor bol naneli cacıkta yaptınmı tamamdır

Süpperr...ben de domates soslu karışık kızartma mı yapsam. fırında makarna ve yanında karpuz nasıl?
ohh süper ağzımın suyu aktı ayol bende yarın yapıcam kızartma karpuzu eksik etmiyoruz zaten akşamları kaşıklıyoruz eşimle mutfakta yatmadan önce çok komik oluyoruz yarım karpuz iki kaşım mutfakta ayakta kaşıklayıp soğuk soğuk serinleyince yatıyoruz

harika zaten havalar cok sıcak karpuz iii olur bak şimdi canım cekti
ay evey ya bura hamile dolu kapatalım bu konuyu olan var olmayan var şimdi can çeker ayol kızlar dimi yaa

ay haksızmıyım ama yasemincim ya dengesizdi yani bir ben değil herkes kıl oldu neyseki gitti sinek vızırtısı gibikaydirigubbakcemile3

yaa karpuz dediniz bebişimi özendirdiniz şimdiiii bakayım annemlerde varmı karpuzzzz kaydirigubbakcemile3
ay evet ya kıyamam bak şimdi kızlar bundan sonra yemeklerden konuşmayalım gülçin olsa kafamıza oklavayı yemiştik valal ben onun yerine çıkarayım oklavayı yemekten bahsedene geliyor heeeklava:klava:

“PROTOKOL” dilimize eski Latince ve Yunancadan geçme bir sözcüktür!
Daha doğrusu: “Proto” ve “Kolos” sözcüklerinin birleşmesinden türeme bir deyimdir.
Lügat anlamıyla “Proto” birinci demektir, “Kolos” ise götün çoğulu!..
Sözcük anlamlarını birleştirdiğimizde ise deyimin tam karşılığı “Önde Gelen Götler” olarak karşımıza çıkar.
“Kolos” sözcüğünün zamanla çoğul eki olan (os) deyimden atılmış, geriye “Protokol” yani “önde gelen göt” lafı kalmış.
Toplum içinde yükselip de protokole giren bazılarının, zamanla “götünün kalkması” da bundan olsa gerek!..

Benden söylemesi!..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bamaya ve semiz evet güzel fikir cokacimcoook

Süpperr...ben de domates soslu karışık kızartma mı yapsam. fırında makarna ve yanında karpuz nasıl?

kızartmaaaaa buda iyiy bi fikirr cokacimcoook

harika zaten havalar cok sıcak karpuz iii olur bak şimdi canım cekti
karpuuzzzzzz amaninn cokacimcoook
bulgur pilavım dün akşam bitti aynen dediğin gibi yapmıştım
bencede kapatalımm birer birer şişçez yoksaa

evet çiğdemcim haklısın bende anlamıom koca kadın olmuş evlenmiş barklanmış ama dengesiz hareketleri oluyo işte bazı insanların kaydirigubbakcemile3 evet yaa karpuzda yokmuş anamlardaa napçam ben şimdi banada yollayın hemen :sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol: e haksız da değil ama :roflol::roflol:

tsk ederım canımsana yaparım allah ızın verırıse...zemuszemus

kızlar ben yavaş yavaş kaçanzi malum bizim 4 günlük tatiller başlıyor bugün son iş günü yani 8 hafta boyunca böyle olacakmış ama benim durumum patrona göre değişecek yarın ve cuma yokum yani toplamda 4 gün tatil cuma malum büyük gün ne olur duanızı eksik etmeyin cuma evden yazmak için elimden geleni yapıcam beni unutmayın zeynebime dua edin sonuçlar için çoköpüyorum hepinizi iyiki varsınız

dualarımız senınle canım allah a emanet ol..

canım güle gülee a.s.
dualarım zeynebimizlee sen içini ferah tut annesi tamamı
cuma haberlerini bekliyoruz :1hug:

iyi akşamlar iyi tatiller canım merak etme dularımız seninle herşey çok güzel olucak

inş dualarımız sizinle canım cuma günü güzel haberler getireceksin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…