E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.381
ohh mis mis aferin benim becerikli kızıma ohh ellerine sağlıkben suanda mutfaktayım zaten hem yemek yapıp hem yazıyorum....yayla corbası bıber dolması...ve taze fasulye...
yanına en güzel pilav cacık gider canım bulgur pilavı yap sade tavuk sulu çok güzel oluyor bol naneli cacıkta yaptınmı tamamdıraa doğru akşama yemek yapcaz dimi bidee kaydirigubbakcemile3
benim pişmiş taze fasulyem var yanına naparım hiç bilmiyorum
heh bende nası hatırladım bilmiyorum sen sormuşun aha dedim biliyorum cevabıı hemen yazayım kaydirigubbakcemile3
çok unutkanım çünkü son zamanlarda:bbo:
ohh süper ağzımın suyu aktı ayol bende yarın yapıcam kızartma karpuzu eksik etmiyoruz zaten akşamları kaşıklıyoruz eşimle mutfakta yatmadan önce çok komik oluyoruz yarım karpuz iki kaşım mutfakta ayakta kaşıklayıp soğuk soğuk serinleyince yatıyoruzSüpperr...ben de domates soslu karışık kızartma mı yapsam. fırında makarna ve yanında karpuz nasıl?
ay evey ya bura hamile dolu kapatalım bu konuyu olan var olmayan var şimdi can çeker ayol kızlar dimi yaaharika zaten havalar cok sıcak karpuz iii olur bak şimdi canım cekti
ben suanda mutfaktayım zaten hem yemek yapıp hem yazıyorum....yayla corbası bıber dolması...ve taze fasulye...
ay haksızmıyım ama yasemincim ya dengesizdi yani bir ben değil herkes kıl oldu neyseki gitti sinek vızırtısı gibikaydirigubbakcemile3hoşbulduk arifecim sende ne var ne yok gelişme yokmu daha canım evet minik cereni gördüm çok tatlı Allah bizlerede öyle sağlıklı tatlı bebişler nasip etsin
evet canım haklısın ay çiğdem melike olayını okudum koptum gülmekten alemsin valla :roflol::roflol::roflol:
ay evet ya kıyamam bak şimdi kızlar bundan sonra yemeklerden konuşmayalım gülçin olsa kafamıza oklavayı yemiştik valal ben onun yerine çıkarayım oklavayı yemekten bahsedene geliyor heeeyaa karpuz dediniz bebişimi özendirdiniz şimdiiii bakayım annemlerde varmı karpuzzzz kaydirigubbakcemile3
birer tabakta bana yollasana ben yemek yapamıyorum
bamaya ve semiz evet güzel fikir cokacimcoookne demek şeker ya her zaman burdayız :1hug:
insan buraya alışınca kopamıyor herkes çok iyi ve samimi çünkü bazen kefaller geliyor ama geldikleri gibi gidiyorlar o ayrı :) evet canım yolu yarıladım sağlıkla tamamlarız hepimiz inşallah
canım dün akşam bamya ve semiz yemeği yapmıştım yanına cacık ve bulgur pilavı yapıcam yemeğim hazır allahtan dün öyle bir coştum yapıverdim tazeyken bayatlasın istemedim iyikide pişirmişim bugün pek halim yok
Süpperr...ben de domates soslu karışık kızartma mı yapsam. fırında makarna ve yanında karpuz nasıl?
karpuuzzzzzz amaninn cokacimcoookharika zaten havalar cok sıcak karpuz iii olur bak şimdi canım cekti
bulgur pilavım dün akşam bitti aynen dediğin gibi yapmıştımyanına en güzel pilav cacık gider canım bulgur pilavı yap sade tavuk sulu çok güzel oluyor bol naneli cacıkta yaptınmı tamamdır
ay evey ya bura hamile dolu kapatalım bu konuyu olan var olmayan var şimdi can çeker ayol kızlar dimi yaa
evet çiğdemcim haklısın bende anlamıom koca kadın olmuş evlenmiş barklanmış ama dengesiz hareketleri oluyo işte bazı insanların kaydirigubbakcemile3 evet yaa karpuzda yokmuş anamlardaa napçam ben şimdi banada yollayın hemen :sinifsinif:ay haksızmıyım ama yasemincim ya dengesizdi yani bir ben değil herkes kıl oldu neyseki gitti sinek vızırtısı gibikaydirigubbakcemile3
ay evet ya kıyamam bak şimdi kızlar bundan sonra yemeklerden konuşmayalım gülçin olsa kafamıza oklavayı yemiştik valal ben onun yerine çıkarayım oklavayı yemekten bahsedene geliyor heeeklava: klava:
“PROTOKOL” dilimize eski Latince ve Yunancadan geçme bir sözcüktür!
Daha doğrusu: “Proto” ve “Kolos” sözcüklerinin birleşmesinden türeme bir deyimdir.
Lügat anlamıyla “Proto” birinci demektir, “Kolos” ise götün çoğulu!..
Sözcük anlamlarını birleştirdiğimizde ise deyimin tam karşılığı “Önde Gelen Götler” olarak karşımıza çıkar.
“Kolos” sözcüğünün zamanla çoğul eki olan (os) deyimden atılmış, geriye “Protokol” yani “önde gelen göt” lafı kalmış.
Toplum içinde yükselip de protokole giren bazılarının, zamanla “götünün kalkması” da bundan olsa gerek!..
Benden söylemesi!..kaydirigubbakcemile3
ohh mis mis aferin benim becerikli kızıma ohh ellerine sağlık
yanına en güzel pilav cacık gider canım bulgur pilavı yap sade tavuk sulu çok güzel oluyor bol naneli cacıkta yaptınmı tamamdır
ohh süper ağzımın suyu aktı ayol bende yarın yapıcam kızartma karpuzu eksik etmiyoruz zaten akşamları kaşıklıyoruz eşimle mutfakta yatmadan önce çok komik oluyoruz yarım karpuz iki kaşım mutfakta ayakta kaşıklayıp soğuk soğuk serinleyince yatıyoruz
ay evey ya bura hamile dolu kapatalım bu konuyu olan var olmayan var şimdi can çeker ayol kızlar dimi yaa
güzemiş menü bibierlerim var doma omak için beni bekliyorlar ama eve gidince geç olur bu akşam yemek için
çorba yapayım bende bari
kızlar ben yavaş yavaş kaçanzi malum bizim 4 günlük tatiller başlıyor bugün son iş günü yani 8 hafta boyunca böyle olacakmış ama benim durumum patrona göre değişecek yarın ve cuma yokum yani toplamda 4 gün tatil cuma malum büyük gün ne olur duanızı eksik etmeyin cuma evden yazmak için elimden geleni yapıcam beni unutmayın zeynebime dua edin sonuçlar için çoköpüyorum hepinizi iyiki varsınız
kızlar ben yavaş yavaş kaçanzi malum bizim 4 günlük tatiller başlıyor bugün son iş günü yani 8 hafta boyunca böyle olacakmış ama benim durumum patrona göre değişecek yarın ve cuma yokum yani toplamda 4 gün tatil cuma malum büyük gün ne olur duanızı eksik etmeyin cuma evden yazmak için elimden geleni yapıcam beni unutmayın zeynebime dua edin sonuçlar için çoköpüyorum hepinizi iyiki varsınız
dualarımız senınle canım allah a emanet ol..
canım güle gülee a.s.
dualarım zeynebimizlee sen içini ferah tut annesi tamamı
cuma haberlerini bekliyoruz :1hug:
iyi akşamlar iyi tatiller canım merak etme dularımız seninle herşey çok güzel olucak
sağolun canlarım sağolunn sizlerde allaha emanet olun hepinzi çok seviyorum hoşçakalın ballarım
arifeee ne zaman test yapcaktın sen :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?