- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.401
arife clearblue marka test var benim beş gün önce onda çıkmıştı hatırlarsan istersen ondan al canım
:roflol::roflol: oyyyyyy süperdi yaaaasen bilirsin güzelim ekran donuyor diyee eee yazıp güncellemen bize karşı saygısızlık olmuyormu f5 yap ekran düzelir her seferinde yeni yazıları görmek için ee yazarsan bizim sinirlerimiz zıplar bee.
bende en çok ırmak ismini beğendim canımmmmKızlar kusura bakmayın pat diye giriyorum ama birşey soracağım. Biliyorsunuz ben İrem ismini beğenmiştim ama eşim tereddüt etmişti. Şimdi birlikte birkaç isim belirledik. Size de sormak istedim. Selin, Irmak, Tuğçe, Ayça... sizce bunlardan hangisi güzel.
burççç sen bi kardeş yap bu dediklerinin yanina kaydirigubbakcemile3aa doğru akşama yemek yapcaz dimi bidee kaydirigubbakcemile3
benim pişmiş taze fasulyem var yanına naparım hiç bilmiyorum
bende istiorumm memem şişcen nennn yemek yemek yemek :kedi:Süpperr...ben de domates soslu karışık kızartma mı yapsam. fırında makarna ve yanında karpuz nasıl?
:lepi::lepi:uçtummmm koptummm :roflol::roflol:“PROTOKOL” dilimize eski Latince ve Yunancadan geçme bir sözcüktür!
Daha doğrusu: “Proto” ve “Kolos” sözcüklerinin birleşmesinden türeme bir deyimdir.
Lügat anlamıyla “Proto” birinci demektir, “Kolos” ise götün çoğulu!..
Sözcük anlamlarını birleştirdiğimizde ise deyimin tam karşılığı “Önde Gelen Götler” olarak karşımıza çıkar.
“Kolos” sözcüğünün zamanla çoğul eki olan (os) deyimden atılmış, geriye “Protokol” yani “önde gelen göt” lafı kalmış.
Toplum içinde yükselip de protokole giren bazılarının, zamanla “götünün kalkması” da bundan olsa gerek!..
Benden söylemesi!..kaydirigubbakcemile3
dualardasın canımmm allaha emanet olasın iyi tatiller..yarın kandil hatırladığımız kadarıyla ismen dua edersek allah katında daha makbule geçer adresi belli mektup gibi ben topikçe dua edicem hepinize tontişlerrr :Saruboceq:kızlar ben yavaş yavaş kaçanzi malum bizim 4 günlük tatiller başlıyor bugün son iş günü yani 8 hafta boyunca böyle olacakmış ama benim durumum patrona göre değişecek yarın ve cuma yokum yani toplamda 4 gün tatil cuma malum büyük gün ne olur duanızı eksik etmeyin cuma evden yazmak için elimden geleni yapıcam beni unutmayın zeynebime dua edin sonuçlar için çoköpüyorum hepinizi iyiki varsınız
bu akşam ilacımı alıcam bi tanede test alırım heralde
anacım benimkinin üzerinden 5 gün geçmişti çıkmadı bişi ben biliyom bu ayda olmadı ama bi ihtimal diye yapıcam tekrar işte
Orası belli olmaz güzelim inş vardır ama yoksada üzülme sakın elbet gelecek bi gün aman bugünlerinin değerini bil çatlak çık gez dolaş takma kafana sakın vallaa bu rahatın kaçacak bebek gelince bi daha geri dönüşün olmucak kafanı buna takıpta bu rahat günlerini de zorlaştırma zaten bebek gelince zor günlerin olcak delüüüü kaydirigubbakcemile3 bak millet geziyo eğleniyo ben ölü gibi yatıyom kaydirigubbakcemile3
valla çok doğru dedin çık gezz dimii rahat rahat
bak biz artık kaplunbağa adımlarıyla gidiyoruz işten eve anca
sonrasında yatağa yığılmış buluyoruz kendimizi
kısçeleeerrr ben kaçtım öpüorum hepiniziiii çok alıştım size annecikler opuyorumnanaktan
ayy çok cici nurcum hemen hemen bneimkine benzicek
kız burcu ben bi beceremedim takvim yapmayı yaaa sana zahmet olmazsa bana güzel bi takvim yapabilirmisin artık gülçinde yoktakvim yapçak kimsem kalmadı
Kızlar ben de çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?