Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm kızlar kimsecikler yok ama ben yazayım dün zaten ara ara yazabildim hem müsait degildim hemde net gidip geldi ..benim sansıma bu aralar evde de böyle oluyor evdeki bilg yavaş ondan olabilir ama buradakine ne demeli csnavar gibi bilg ama yine uyuz etmeye yetti beni gerçi sorun nette idi..neyse çigdem tekrar gelmemiş üzüldüm umarım yazdıklarımızı okumuştur onun gitmesini kendini bir başına bırakmasını hiç ama hiç istemiyorum zihinsel hiç bir problem oldugunu hiç sanmıyorum elindeki bir sorundan dolayıda alınması doktorların bunu teklif etmesi beni üzdü..sonuçta eldeki sorun halledilebilecek düzeyde..neyse rabbim hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin..
.burcu cnm benim ne güzel haberlerle gelmişsin demek miraç efendi poposunuda dayanamaya başladı hee maşallah kuzucugumuza büyümüştü 800 küsür gramlara ulaşmış maşallah diyorum allah nazardan saklasın..şeker için evde içmen gayet iyi olmuş aç karnıa yapılmıyormu bu şeker ben anlamadım kahvaltıdan falan bahsetmişsinde...
bugün kimsecikler ugramayacak galiba neyse bende takılayım buralarda...

kızlar günaydın
filiz ablam öncelikle geçmiş olsun amniyosentez yapılmış müjdeli haberler almışsın sonuçta allahın izniyle çok güzel olacak
gülçini bende aradım açmadı dün yada önceki gün aradım neyse onlar iyi olsunda gerisi boş
bessenb hoşgeldin herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim isimlerde harika hiç fikir değiştirme biz iyiyiz allaha şükür temmuz 27 bekliyorum
arifem sen nasılsın hayatım dr verdiği ilacı kullanmaya başlamışsın hayırlısı olsun

nurum inşallah sınavın iyi geçiyoırdur yazamadım dün sana ...güzel haberler alırız inşallah...ierror hatice nasılsınız..net yine gidip gelmeye başladı sinir oldumm.

burcum paşamızı görmüşsün oh maşallah büyümüş kuşum benim
çiğdemcim iyi ve kötü günlerimizde olsa terk etmiyelim birbirimizi sarmalıyalım bence ist güzel haberler alıcan çok üzüldüm inan ama sonuç nasıl çıkmış tam olarak yazmamışsın
nurcum sınavın çok iyi geçer allahın izniyle inşallah

ohhh cok sükür oglusumun adasina masalllaaahh.cok sevindim canim iyi gecmesine insallah cidemciminde iyi ve güzel haberlerle gelir ve bizi sevindirir.sorma ya bizim oglanda hep sol tarafima toplaniyor artik neyise bende bilmiyorum...

ohoooooo topic terkedilmiş haberim yok bende yazıyorum haybeye kız nirdesiniz çalışan yokmuuuuu hiç
valla ne diyeceğimi bile bilemiyorum aklım çiğdemde kaldı yazdı çekti gitti napıyo nasıl diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

neşem senin sınavın nasıl geçti aşılaman vardı o nasıl geçti malum ben pek geçmişe dönemiyorum gelirsen yazda merakta kalmıyım

biliyosunki önce rabbim korumacılığı ve üstün kudreti ile yanında sonrada biz sizlere dualarımızla yanınızdayız diyoruz inan bu topik bende bağımlılık yaptı başka topiklere çok ama çok nadir giriyorum elim ayağım burası

kızlar merhaba. kimsecikler yok. çiğdemin yazısını okudum. çok kötü oldum. zaten iki gündür çok içim daralıyor. inşaallah bir şeyi yoktur bebişimizin.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar İlayda dünyaya gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

Gece 2.00'de suyu gelmiş Nur'un sabaha karşı da sancıları başlamış, öğlen saat 13'de de doğmuş, 3200 gr. ve 52 cm.miş...gözümüz aydın, darısı hepimizin başına inşallah zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kızlar merhaba dün bi şey diyemeden çıktım eve ustalar geldi yapılacak işler var bakmaya onlarla iligilenirken size bi şey diyemeden kapatmak zorunda kaldım
tabii ki şuan da en çok kafama takılan şey çiğdem problemin içeriğini bilmiyorum ama test temiz çıktıysa sadece elindeki bir sorundan dolayı mı alacaklar bebeği anlayamadım çiğdemcim haklısın tarif edilemeyecek kadar zor bir durum biliyorum ama daha sonuçlanmış bir şey yok bu tarz durumlarla karşılaşıp mutlu sonuçlar alan sayısız kişi var dışardan konuşması kolay tabii ama nolur kendini toparla ve iyi olacağına inan senin için ve zeynep için dua ediyorum canım rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
bensenb gelmiş canım benim bende sürekli giremiyordum hiç karşılaşamıyoruz gerçekten özledik seni ve haklısın çok değil 9 -10 ay önce adetine 5 gün kalanlar topiğinde gün hesaplayıp belirtileri bulmaya çalışıyorduk şimdi bebişlerin yolunu gözlüyoruz hayırlısı ile rabbim isteyen herkese versin inşallah
burcu cnm kontrolün iyi geçmiş çok sevindim eeee sende beni çatlattacan kız 49 kilo olmuşum die ben ölemeliyim o zaman kilomu buraya yazamam korkarsın o derec yanee neyese bebişler iyi olsun kiloları takmıyorum şu anda zaten
jerror sende gelip gitmişsin hayatım ben doğum iznine ayrıldım sen hala çalışıyor musun bu scaklar çok fena bastırdı evde bile duramıyorum napsam bilmiyorum bu halle denize de giremem ki halbuki sahilde oturuyorum biraz tutsaydım zamnında gırtlağımı şimdi biraz denize girip serinlerdim
filizcim sende yoksun sen de benimki sayfiye bir yerde yaşadığın için geziosundur belkide bende çıkacam yürüyüşe biraz ama güneşin etkisini azaltmasını bekliyorum evimde en üst kat pişiyorum burda yaw fırında tavuk gibi oldum :))
nurcum sınavın ikinci oturumundasın inşallah iyi geçiyordur sınavın iki canlı halinle ne kadar uğraştın bütün sene rabbim gönlünde ki muradı versin istediğin bir okulda göreve başlarsın inşallah
benim kız kardeşimde seneye girecek okudu öğretmen oldu ama kadrolu öğretmen olamaıo bayağı sıkıntılı işler ama napcaksın
gülçin gel artıkta bir haber ver nasılsın cerenimiz nasıl doğum sonrası nasıldı sezeryan kolaymı gerçi benim doktor tercihi bana bırakmıyor ama sezeryan kolaysa biraz mızmızlansam mı acaba
bebek bakımı zormu sen deneyimli olacaksın bize göre
mavicim bulantıların azalmadımı daha nasıl hissediyorsun kendini senlede karşılaşamıyoruz ne zamandır ama bundan sonra sık sık burdayım
diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım teke tek isim yazmıyorum unuttupum olunca ayıp olu sonra

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 23

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

11. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yaaa nutkum tutuldu gerçekmi bu şimdi sınvada die msj attım ben ona ayyyy çok şaşırdım çok sevindim inanmıyorum Allah ım annesine babasına bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin:teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…