- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.821
canım benim inşallah müjdeli haberi 3 hafta sonra verebilirim doktor genel olarak konuştu :) Gülçin'e ulaşmak biraz zor canım, ben de bir kaç kere aradım ama cevap veremedi, son aramamda ulaşabildim, son aradığımda meşgule atmıştı, tam o sırada sağlık ocağındalarmış topuktan kan aldırıyorlarmış, sonrasında da genelde emzirirken ya da Ceren'le uğraşırken aramışız... topiğe giremiyorum çünkü kablosuz olduğu için Ceren evdeyken açmak istemiyorum kablosuzu dedi, haklı... ama iyiler ve hepinize tek tek selamı var canım :) ulaşmak için bayağı bir uğraşman gerekiyor canımcım :)kızlar günaydın
filiz ablam öncelikle geçmiş olsun amniyosentez yapılmış müjdeli haberler almışsın sonuçta allahın izniyle çok güzel olacak
gülçini bende aradım açmadı dün yada önceki gün aradım neyse onlar iyi olsunda gerisi boş
bessenb hoşgeldin herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim isimlerde harika hiç fikir değiştirme biz iyiyiz allaha şükür temmuz 27 bekliyorum
arifem sen nasılsın hayatım dr verdiği ilacı kullanmaya başlamışsın hayırlısı olsun
ohooooo İlayda hanım izin vermemişki sınava... ambargo koymuş, ben geliyorum, ne sınavı demiş kaydirigubbakcemile3nurum inşallah sınavın iyi geçiyoırdur yazamadım dün sana ...güzel haberler alırız inşallah...ierror hatice nasılsınız..net yine gidip gelmeye başladı sinir oldumm.
evet canım haklısınkızlar merhaba. kimsecikler yok. çiğdemin yazısını okudum. çok kötü oldum. zaten iki gündür çok içim daralıyor. inşaallah bir şeyi yoktur bebişimizin.
güzelim ne gezmesi, ben evdeyim, perşembeye kadar da sokağa çıkmam yasak, daha doğrusu tedbir amaçlı, amniyosentez sonrası evde dinlenmem gerekiyor, bir geliyorum bir gidiyorum, bugün topikte kimsecikler yoktu, ben de yattım kitap okuudm, sonra Nur'un mesajı gelince haber vereyim diye girdim topiğe :)kızlar merhaba dün bi şey diyemeden çıktım eve ustalar geldi yapılacak işler var bakmaya onlarla iligilenirken size bi şey diyemeden kapatmak zorunda kaldım
tabii ki şuan da en çok kafama takılan şey çiğdem problemin içeriğini bilmiyorum ama test temiz çıktıysa sadece elindeki bir sorundan dolayı mı alacaklar bebeği anlayamadım çiğdemcim haklısın tarif edilemeyecek kadar zor bir durum biliyorum ama daha sonuçlanmış bir şey yok bu tarz durumlarla karşılaşıp mutlu sonuçlar alan sayısız kişi var dışardan konuşması kolay tabii ama nolur kendini toparla ve iyi olacağına inan senin için ve zeynep için dua ediyorum canım rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
bensenb gelmiş canım benim bende sürekli giremiyordum hiç karşılaşamıyoruz gerçekten özledik seni ve haklısın çok değil 9 -10 ay önce adetine 5 gün kalanlar topiğinde gün hesaplayıp belirtileri bulmaya çalışıyorduk şimdi bebişlerin yolunu gözlüyoruz hayırlısı ile rabbim isteyen herkese versin inşallah
burcu cnm kontrolün iyi geçmiş çok sevindim eeee sende beni çatlattacan kız 49 kilo olmuşum die ben ölemeliyim o zaman kilomu buraya yazamam korkarsın o derec yanee neyese bebişler iyi olsun kiloları takmıyorum şu anda zaten
jerror sende gelip gitmişsin hayatım ben doğum iznine ayrıldım sen hala çalışıyor musun bu scaklar çok fena bastırdı evde bile duramıyorum napsam bilmiyorum bu halle denize de giremem ki halbuki sahilde oturuyorum biraz tutsaydım zamnında gırtlağımı şimdi biraz denize girip serinlerdim
filizcim sende yoksun sen de benimki sayfiye bir yerde yaşadığın için geziosundur belkide bende çıkacam yürüyüşe biraz ama güneşin etkisini azaltmasını bekliyorum evimde en üst kat pişiyorum burda yaw fırında tavuk gibi oldum :))
nurcum sınavın ikinci oturumundasın inşallah iyi geçiyordur sınavın iki canlı halinle ne kadar uğraştın bütün sene rabbim gönlünde ki muradı versin istediğin bir okulda göreve başlarsın inşallah
benim kız kardeşimde seneye girecek okudu öğretmen oldu ama kadrolu öğretmen olamaıo bayağı sıkıntılı işler ama napcaksın
gülçin gel artıkta bir haber ver nasılsın cerenimiz nasıl doğum sonrası nasıldı sezeryan kolaymı gerçi benim doktor tercihi bana bırakmıyor ama sezeryan kolaysa biraz mızmızlansam mı acaba
bebek bakımı zormu sen deneyimli olacaksın bize göre
mavicim bulantıların azalmadımı daha nasıl hissediyorsun kendini senlede karşılaşamıyoruz ne zamandır ama bundan sonra sık sık burdayım
diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım teke tek isim yazmıyorum unuttupum olunca ayıp olu sonra
evet yaaaaaaaaaa... çok sevindim :) amiiiiiiiiiiiiiin Allah şansını, bahtını açık etsin inşallah, sağlıklı uzun ömürler versin :)yaaa nutkum tutuldu gerçekmi bu şimdi sınvada die msj attım ben ona ayyyy çok şaşırdım çok sevindim inanmıyorum Allah ım annesine babasına bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin:teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyyy çok heyacnlıyım yaaa sıra bize geliyor yanlış hatırlamıyorsum kayra ile benim satlarımız aynı yanii ben normal doğum tarihimi yazıorum 31 temmuz die sezeryan olursa biraz daha erken olacak
yaaaa gerçekten az kaldı napcam yaaa
amniyosentezden sonra dinlenmek gerekiyor tabii tedbir amaçlı hiç aklıma gememişte kusura bakma sen ve rüzgar denizimiz iyi olun dinlenin gerçi bana bakarsan ben sürekli uyuyorum uyanıyorum yaneee kelek kavun misali hep yatıp hep büyüyorum napım
ben şu ana kadar maalesef ki 19 kilo aldım(( korkunç olanda zzten çok kilolu hamile kalmıştım
valla acıktıkça yiyorum birşeyler ama ara öğünlerde daha çok meyve, süt, yoğurt tarzı şeyler yiyorum kilo almamak içinya kızlar gunde kac öğun yıyosunuz
valla işte bu konuda haklısın... aman süt yapar diye dayayacaklar kesin burnuna... of of ofinşallah canım kolay veririm kiloyuda umarım etraftan süt yapar die ağzıma bir şeyler tıkmaya kalkmazlar şimdiden bir iki kişiden duydum bu tarz şeyler yoksa yaa fil gib olcam yada birileriyle papaz olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?