Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayyyy çok heyacnlıyım yaaa sıra bize geliyor yanlış hatırlamıyorsum kayra ile benim satlarımız aynı yanii ben normal doğum tarihimi yazıorum 31 temmuz die sezeryan olursa biraz daha erken olacak
yaaaa gerçekten az kaldı napcam yaaa

canım benim inşallah müjdeli haberi 3 hafta sonra verebilirim doktor genel olarak konuştu :) Gülçin'e ulaşmak biraz zor canım, ben de bir kaç kere aradım ama cevap veremedi, son aramamda ulaşabildim, son aradığımda meşgule atmıştı, tam o sırada sağlık ocağındalarmış topuktan kan aldırıyorlarmış, sonrasında da genelde emzirirken ya da Ceren'le uğraşırken aramışız... topiğe giremiyorum çünkü kablosuz olduğu için Ceren evdeyken açmak istemiyorum kablosuzu dedi, haklı... ama iyiler ve hepinize tek tek selamı var canım :) ulaşmak için bayağı bir uğraşman gerekiyor canımcım :)
nurum inşallah sınavın iyi geçiyoırdur yazamadım dün sana ...güzel haberler alırız inşallah...ierror hatice nasılsınız..net yine gidip gelmeye başladı sinir oldumm.
ohooooo İlayda hanım izin vermemişki sınava... ambargo koymuş, ben geliyorum, ne sınavı demiş kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba. kimsecikler yok. çiğdemin yazısını okudum. çok kötü oldum. zaten iki gündür çok içim daralıyor. inşaallah bir şeyi yoktur bebişimizin.
evet canım haklısın
güzelim ne gezmesi, ben evdeyim, perşembeye kadar da sokağa çıkmam yasak, daha doğrusu tedbir amaçlı, amniyosentez sonrası evde dinlenmem gerekiyor, bir geliyorum bir gidiyorum, bugün topikte kimsecikler yoktu, ben de yattım kitap okuudm, sonra Nur'un mesajı gelince haber vereyim diye girdim topiğe :)

evet yaaaaaaaaaa... çok sevindim :) amiiiiiiiiiiiiiin Allah şansını, bahtını açık etsin inşallah, sağlıklı uzun ömürler versin :)

hehehe evet sıra sizlere geliyor valla... ierror, kayra ve sen bakalım, hanginiz ilk olacaksınız :)

Son düzenleme:
amniyosentezden sonra dinlenmek gerekiyor tabii tedbir amaçlı hiç aklıma gememişte kusura bakma sen ve rüzgar denizimiz iyi olun dinlenin gerçi bana bakarsan ben sürekli uyuyorum uyanıyorum yaneee kelek kavun misali hep yatıp hep büyüyorum napım

hiç sorma yaaa... ben de sıkıntıdan uyuyup duruyorum, yakında ben de başlayacağım kilo almaya, hiç hareket yok, birkaç hafta içinde yürüyüşe başlamak istiyorum, bakalım inşallah istikrarlı bir şekilde yapabilirim :)

bence sakıncası yoksa yürüyüşleri ihmal etme benim en çok kilo aldığım dönem kara kıştı hava berbat bide sahil olunca o havalard yürüyüş yapmam imkansızdı o yüzden normalden çok kilo aldım şimdi düşünemiyorum bu kilolar nasıl verilecek acaba doğumdan sonra

ben şu ana kadar maalesef ki 19 kilo aldım (( korkunç olanda zzten çok kilolu hamile kalmıştım

anlıyorum canım, doğumdan sonra biraz azimle verebilirsin :) zaten büyük bir kısmını doğumda vereceksin :) sıkma canını güzelim... sağlıkla doğuma gir Doruk Alp'i kucağına al nasılsa verirsin hayatım :)

inşallah canım kolay veririm kiloyuda umarım etraftan süt yapar die ağzıma bir şeyler tıkmaya kalkmazlar şimdiden bir iki kişiden duydum bu tarz şeyler yoksa yaa fil gib olcam yada birileriyle papaz olcam

ya kızlar gunde kac öğun yıyosunuz
valla acıktıkça yiyorum birşeyler ama ara öğünlerde daha çok meyve, süt, yoğurt tarzı şeyler yiyorum kilo almamak için
inşallah canım kolay veririm kiloyuda umarım etraftan süt yapar die ağzıma bir şeyler tıkmaya kalkmazlar şimdiden bir iki kişiden duydum bu tarz şeyler yoksa yaa fil gib olcam yada birileriyle papaz olcam
valla işte bu konuda haklısın... aman süt yapar diye dayayacaklar kesin burnuna... of of of

beryacım hoş geldin bende kendimi çok sıkmadan acıktıkça yiyorum ara öğünlerde süt ürnleri falan tüketmeye özen gösteriyorum meyve falan takvimler yazdıklarımızn altına doğru bak orda mesela ben 34+6 yım rüzgar deniz 17+5 hepimizn takvimi var
sen kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…