Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 23

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

11. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Yine kimsecikler yok.

ılayda sürpriz yapmış. ınanamıyorum ya. Yazmamıştım ama ben de sınavda suyu gelirse ne olacak diye düşünmüştüm. Allah uzun ömürler versin. Sağlıklı ve mutlu bir yaşamı olsun ılayda' mızın.

Filiz ablacğımı, bir rahatsızlığın yok di mi çok şükür. ınşaallah güzel haberlerini de alırız.

canım :) bugün herkles kocalarıyla zaman geçiriyor, benim kocişim çalıştığı için ben yalnızım :)

hiç sorma tam sürpriz yaptı İlayda, cadı annesinin sınav gününü beklemiş baksana... ama benim de aklıma gelmedi değil hani, içimden ya bu kız sınavdayken sancılanırsa diye de geçirmedim değil :) neyse hayırlısı olsun, bu sene ataması olsa bile zor olurdu, sonuçta bebeği çok küçük :) seneye girer artık sınava :)

canım gayet iyiyim, bir rahatsızlığım yok, mümkün olduğunca fazla hareket etmiyorum, oturuyorum, yatıyorum, idare ediyorum yani :) sen iyi misin canım?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 23

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

11. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

şaka gibi ya.gerçektenmi?hayırlısı buymuş demekki...allahım uzun ömürler versin yavrusuna...seneye inşallah.allahım ya ne büyük bir olay bu...

ierror canım bayrağı sen devraldın gözüküyor, bakalım sen mi yoksa kayra mı önce yapacak doğumu :)

acaba kim?CADIARZU

canım evet satımız aynı.benim doktorum normal doğum zamanını beklemek istemiyor.kaybım olduğu için bunu kıymetli gebelik olarak yorumluyor.gerçi şaka bir tarafa bende çok korkuyorum karnımda ona bişey olacak diye allah korusun.tarihim o yüzden erken.şimdi ben doğudayım.sali günü randevum var eğer doktorum izin verirse konyada doğum yapacağım.oradaki doktorumda erken almam diyor.bakalım..benim bebiş son ana kadar beklermi bilemem...hayırlısı...ben az kaldıkça öyle huzurlu öyle mutlu oluyorumki...

evet acaba kim? :1shok:

hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacaksın Rabbimin izniyle tatlım... çok çok az kaldı kaydirigubbakcemile5 üstelik en güvenli yerde annesi o, sakın merak etme :)

merhaba arkadaşlar, ben foruma yeni üye oldum. anne olmuş arkadaşa ve bebeğine sağlık dilerim. ben de şu an 30 hafta 3 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım bende, çok özledim canım kızımı

merhaba arkadaşlar, ben foruma yeni üye oldum. anne olmuş arkadaşa ve bebeğine sağlık dilerim. ben de şu an 30 hafta 3 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım bende, çok özledim canım kızımı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)

amanda aman ilayda annesine tatlı şakaaaa yapmışşşş ne sınavı demiş cart diye dünyaya gelicem diye tutturmuşşş allahım analı babalı uzun ömürlü etsinnnnnnn nurcum gözün aydınn opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: allahım nazarlardan korusun meleğimizi resimlerini tez zamanda bekliyoruz
ayyyyyyy filiz abla bayrağı benmi teslim aldımmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden napıcammm ben heyecan sardııı ayyyyy allahım nur sancılar nasıl oluyo su nasıl geliyoooo kız bi bilgi ver allahısen çokk endişe sardı beni delikafadulden delikafadulden delikafadulden

sağol mavicimmmm
evet doktor kahvaltını yap ondan sonra iç glikozu öyle aç karına falan değil duyulduğu gibi dedi salı günü yapıcam işallah iyi çıkar sonuçları

sağol canım benim
evet çiğdem bizi terkemetmesin yaaa çok üzlüyüorum bendeemafoldumben
ohhh cok sükür oglusumun adasina masalllaaahh.cok sevindim canim iyi gecmesine insallah cidemciminde iyi ve güzel haberlerle gelir ve bizi sevindirir.sorma ya bizim oglanda hep sol tarafima toplaniyor artik neyise bende bilmiyorum...
sağol doğumdaşım büyolar valla veletler biz zaman geçmiyor sanıyoruz ama hızla geçiyor zaman

annaaacıııııım bu ne güzel haber böyle bende nurun sınavı nasıl geçti diye bakmaya girdim yaaaa zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus ilaydamız yeter artık dayanamıcam annee aç kollarını demişş süper yaaaa Allah sağlıklı uzun ömürler versin işallah kaydirigubbakcemile2

yaaaa sıra sana geliyor... valla sen, entelliye ve kayra, birbirinize çok yakınsınız, bakalım hanginiz önce doğum yapacak? hayırlısı olsun canım, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah :1hug:
ierrorr sıra sendemi kızzzz banada az kalmııışşşş 5. sıradayımm delikafadulden
yaaaa ne çabuk geçiyor di mi zaman? yine de daha var sana hadi korkma korkma :)
ya zaman su gibi akıyo daha dün senin hamişlik haberini beklediğimiz günleri hatırladım
he valla delikafadulden

aynen bende zaman kısaldıkça mutlu oluyorum cahillik mi bilmem ama pek korkum falan yok nedense gerçi ben bütün heycanlı olaylatda son ana kadar çok sakinimdir tam zamanı gelince de acayip heyecan yaparım :)) benim oğluşumda biraz iri 10 gün kadar büyüktü son gidişimizde ilk gebelik olduğu içi 4 ü geçerse sezeryan yaparız dedi doktor bugüne kadar hep normal taraftarıydı oysaki 39.haftada 4 ü geçmiş olursa o hafta bir gün veririm alırız dedi akciğer gelişimi falan zaten tamamlanmış oluyormuş doktoruma emante ettim kendimi artık hayırlısı eğer 39.haftada alırsa 20 -27 temmuz arası görünüyor bebeğim için hangisi iyi olacaksa o olsun ben ağrı çekmişim sıkıntım olmuş fark etmez rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah

jerror canım bakıyorum telaş sardı :))) hadi zamanı gelsin sav şu sıranıda bide sıramızı bilelim demi ama senin ne zaman bekleniyordu canım tam olarak

ierrorr sıra sendemi kızzzz banada az kalmııışşşş 5. sıradayımm delikafadulden
kızlar diğer arkadaşlar doğurdukça bize heyecan basıyor dimi eeeee sırası gelen doğurcak hayırlısıyla bizde minişlerimizi sevcez dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…