- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.841
kızlar bende biraz eşimin yanına dolaşmaya çıkıyorum canım sıkıldı evde sonra görüşürüz kendinize ii bakın
Yine kimsecikler yok.
İlayda sürpriz yapmış. İnanamıyorum ya. Yazmamıştım ama ben de sınavda suyu gelirse ne olacak diye düşünmüştüm. Allah uzun ömürler versin. Sağlıklı ve mutlu bir yaşamı olsun İlayda' mızın.
Filiz ablacğımı, bir rahatsızlığın yok di mi çok şükür. İnşaallah güzel haberlerini de alırız.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar İlayda dünyaya gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
Gece 2.00'de suyu gelmiş Nur'un sabaha karşı da sancıları başlamış, öğlen saat 13'de de doğmuş, 3200 gr. ve 52 cm.miş...gözümüz aydın, darısı hepimizin başına inşallah zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ierror canım bayrağı sen devraldın gözüküyor, bakalım sen mi yoksa kayra mı önce yapacak doğumu :)
ayyyy çok heyacnlıyım yaaa sıra bize geliyor yanlış hatırlamıyorsum kayra ile benim satlarımız aynı yanii ben normal doğum tarihimi yazıorum 31 temmuz die sezeryan olursa biraz daha erken olacak
yaaaa gerçekten az kaldı napcam yaaa
acaba kim?CADIARZU
canım evet satımız aynı.benim doktorum normal doğum zamanını beklemek istemiyor.kaybım olduğu için bunu kıymetli gebelik olarak yorumluyor.gerçi şaka bir tarafa bende çok korkuyorum karnımda ona bişey olacak diye allah korusun.tarihim o yüzden erken.şimdi ben doğudayım.sali günü randevum var eğer doktorum izin verirse konyada doğum yapacağım.oradaki doktorumda erken almam diyor.bakalım..benim bebiş son ana kadar beklermi bilemem...hayırlısı...ben az kaldıkça öyle huzurlu öyle mutlu oluyorumki...
merhaba arkadaşlar, ben foruma yeni üye oldum. anne olmuş arkadaşa ve bebeğine sağlık dilerim. ben de şu an 30 hafta 3 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım bende, çok özledim canım kızımı
slm kızlar kimsecikler yok ama ben yazayım dün zaten ara ara yazabildim hem müsait degildim hemde net gidip geldi ..benim sansıma bu aralar evde de böyle oluyor evdeki bilg yavaş ondan olabilir ama buradakine ne demeli csnavar gibi bilg ama yine uyuz etmeye yetti beni gerçi sorun nette idi..neyse çigdem tekrar gelmemiş üzüldüm umarım yazdıklarımızı okumuştur onun gitmesini kendini bir başına bırakmasını hiç ama hiç istemiyorum zihinsel hiç bir problem oldugunu hiç sanmıyorum elindeki bir sorundan dolayıda alınması doktorların bunu teklif etmesi beni üzdü..sonuçta eldeki sorun halledilebilecek düzeyde..neyse rabbim hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin..
.burcu cnm benim ne güzel haberlerle gelmişsin demek miraç efendi poposunuda dayanamaya başladı hee maşallah kuzucugumuza büyümüştü 800 küsür gramlara ulaşmış maşallah diyorum allah nazardan saklasın..şeker için evde içmen gayet iyi olmuş aç karnıa yapılmıyormu bu şeker ben anlamadım kahvaltıdan falan bahsetmişsinde...
bugün kimsecikler ugramayacak galiba neyse bende takılayım buralarda...
burcum paşamızı görmüşsün oh maşallah büyümüş kuşum benim
çiğdemcim iyi ve kötü günlerimizde olsa terk etmiyelim birbirimizi sarmalıyalım bence ist güzel haberler alıcan çok üzüldüm inan ama sonuç nasıl çıkmış tam olarak yazmamışsın
nurcum sınavın çok iyi geçer allahın izniyle inşallah
sağol doğumdaşım büyolar valla veletler biz zaman geçmiyor sanıyoruz ama hızla geçiyor zamanohhh cok sükür oglusumun adasina masalllaaahh.cok sevindim canim iyi gecmesine insallah cidemciminde iyi ve güzel haberlerle gelir ve bizi sevindirir.sorma ya bizim oglanda hep sol tarafima toplaniyor artik neyise bende bilmiyorum...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar İlayda dünyaya gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
Gece 2.00'de suyu gelmiş Nur'un sabaha karşı da sancıları başlamış, öğlen saat 13'de de doğmuş, 3200 gr. ve 52 cm.miş...gözümüz aydın, darısı hepimizin başına inşallah zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
yaaaa sıra sana geliyor... valla sen, entelliye ve kayra, birbirinize çok yakınsınız, bakalım hanginiz önce doğum yapacak? hayırlısı olsun canım, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah :1hug:amanda aman ilayda annesine tatlı şakaaaa yapmışşşş ne sınavı demiş cart diye dünyaya gelicem diye tutturmuşşş allahım analı babalı uzun ömürlü etsinnnnnnn nurcum gözün aydınn opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:allahım nazarlardan korusun meleğimizi resimlerini tez zamanda bekliyoruz
ayyyyyyy filiz abla bayrağı benmi teslim aldımmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden napıcammm ben heyecan sardııı ayyyyy allahım nur sancılar nasıl oluyo su nasıl geliyoooo kız bi bilgi ver allahısen çokk endişe sardı beni delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yaaaa ne çabuk geçiyor di mi zaman? yine de daha var sana hadi korkma korkma :)ierrorr sıra sendemi kızzzz banada az kalmııışşşş 5. sıradayımm delikafadulden
he valla delikafaduldenya zaman su gibi akıyo daha dün senin hamişlik haberini beklediğimiz günleri hatırladım
aynen bende zaman kısaldıkça mutlu oluyorum cahillik mi bilmem ama pek korkum falan yok nedense gerçi ben bütün heycanlı olaylatda son ana kadar çok sakinimdir tam zamanı gelince de acayip heyecan yaparım :)) benim oğluşumda biraz iri 10 gün kadar büyüktü son gidişimizde ilk gebelik olduğu içi 4 ü geçerse sezeryan yaparız dedi doktor bugüne kadar hep normal taraftarıydı oysaki 39.haftada 4 ü geçmiş olursa o hafta bir gün veririm alırız dedi akciğer gelişimi falan zaten tamamlanmış oluyormuş doktoruma emante ettim kendimi artık hayırlısı eğer 39.haftada alırsa 20 -27 temmuz arası görünüyor bebeğim için hangisi iyi olacaksa o olsun ben ağrı çekmişim sıkıntım olmuş fark etmez rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahacaba kim?CADIARZU
canım evet satımız aynı.benim doktorum normal doğum zamanını beklemek istemiyor.kaybım olduğu için bunu kıymetli gebelik olarak yorumluyor.gerçi şaka bir tarafa bende çok korkuyorum karnımda ona bişey olacak diye allah korusun.tarihim o yüzden erken.şimdi ben doğudayım.sali günü randevum var eğer doktorum izin verirse konyada doğum yapacağım.oradaki doktorumda erken almam diyor.bakalım..benim bebiş son ana kadar beklermi bilemem...hayırlısı...ben az kaldıkça öyle huzurlu öyle mutlu oluyorumki...
jerror canım bakıyorum telaş sardı :))) hadi zamanı gelsin sav şu sıranıda bide sıramızı bilelim demi ama senin ne zaman bekleniyordu canım tam olarakamanda aman ilayda annesine tatlı şakaaaa yapmışşşş ne sınavı demiş cart diye dünyaya gelicem diye tutturmuşşş allahım analı babalı uzun ömürlü etsinnnnnnn nurcum gözün aydınn opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:allahım nazarlardan korusun meleğimizi resimlerini tez zamanda bekliyoruz
ayyyyyyy filiz abla bayrağı benmi teslim aldımmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden napıcammm ben heyecan sardııı ayyyyy allahım nur sancılar nasıl oluyo su nasıl geliyoooo kız bi bilgi ver allahısen çokk endişe sardı beni delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kızlar diğer arkadaşlar doğurdukça bize heyecan basıyor dimi eeeee sırası gelen doğurcak hayırlısıyla bizde minişlerimizi sevcez dimi amaierrorr sıra sendemi kızzzz banada az kalmııışşşş 5. sıradayımm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?