Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................36. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................35. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 21

3. Entelliye ................................ 35. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................28. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................25. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................25. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................23. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................22. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................20. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................20. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

11. Ra_ra......................................18. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................18.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 13. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................10. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
günaydin kızlaaarrrrrr..hepinize huzurlu hafta sonları opuyorumnanaktan

nurcum allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün..sağlıklı huzurlu gunler inşallah bebişinle ailenle birlikte..

oyyyy maşallah burcum ne çabuk büyüyolar ya iyi olmanıza sevindim
şeker testini evdemi yapcam güzelmiş valla hadi bakalım doktorunla sıkıntılı dönemleri atlatmışsınız .

sağol canım benim sen nasılsın iyimisin
ayyy inanmıyorum ya sabah sabah şok oldum hiç beklemiyodum çok sevindim minik kızımız süpriz yapmış bize nurcum çok tebrik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba arkadaşlar, ben foruma yeni üye oldum. anne olmuş arkadaşa ve bebeğine sağlık dilerim. ben de şu an 30 hafta 3 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım bende, çok özledim canım kızımı

hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar. Umarım bu hafta hepimiz için çok güzel geçer.

günaydın canım
amiiiin
günaydın arifecim
evet evde yapıcam çok şükür işallah kötü geçmez
valla kocaman olmuş tosunum teyzesi opuyorumnanaktan
ilayda süpriz yaptı hepimiz çok şaşırdık zemuszemus

buarada albümüme bi taneee resmimi ekledim :kedi:

günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel sorunsuz ve huzurlu bi hafta
diliyorum

günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
güzel bir hafta diliyorum hepinizeeeeopuyorumnanaktan
günaydın burcum nasılsın güzel hbaerler getirmişsin bize
günaydin kızlaaarrrrrr..hepinize huzurlu hafta sonları opuyorumnanaktan

nurcum allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün..sağlıklı huzurlu gunler inşallah bebişinle ailenle birlikte..
günaydın yengeçcim nasılsın canım sağol canım inşallah senin içinde öyle olur
Günaydın kızlar. Umarım bu hafta hepimiz için çok güzel geçer.

günaydın canım nasılsın aminnn canım inşallah

Günaydın kızlar, hepinize iyi, sağlıklı, mutlu ve hızlı geçen bir hafta diliyorum canlarım :)

Arife, yengeç, Burcu nasılsınız kızlar? Hafta sonunuz nasıl geçti? Ben hafta sonunu KK'da neredeyse bütün topikleri gezerek geçridim, malum evde olunca ve iş yapmakta yasak olunca geriye yapacak fazla bir şey kalmadı.... ışte böyle

günaydın ablacım
benimde hafta sonum sürekli dışarda geçti gezdim hep ve hafta içide yoğun bi şekilde devam edicek gibi gözüküyor bu tempo kaydirigubbakcemile3
ablacım nurdan haber varmı doğumu normalmi oldu sezeryanmı

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 21

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ohhh iyi yapmışsınız valla :)
Nurun doğumu normal olmuş canım, epidural yapılmış :)

iyyim arifecim sen nasılsın
bedne iyiyim canım sağol tipik pazartesi sendromu yaşıyorum hala kendime gelemedim

günaydın ablam nasılsın ağrın sızın yaramaz bişi yok dimi boşver ablam işi gücü hepsi olur siz iyi olun yeterki hafta sonu malum ev işleri bi değişiklik yoktu yani

Ohhh iyi yapmışsınız valla :)
Nurun doğumu normal olmuş canım, epidural yapılmış :)

ohh süperrr yaa darısı bize inşallah
nurcum gelsede hikayesini yazsa kaydirigubbakcemile3
bedne iyiyim canım sağol tipik pazartesi sendromu yaşıyorum hala kendime gelemedim

aynen o sendrom illa oluyo olmasa bile zorla olduruyom ben şartmış gibi kaydirigubbakcemile3

yok birtanem, ağrım sızım yok çok şükür... evde sıkılmaktan başka bir şey yapmadım :) çalışan insana sadece hafta sonu kalıyor eviyle uğraşmak için, çok zor :)

ohh süperrr yaa darısı bize inşallah
nurcum gelsede hikayesini yazsa kaydirigubbakcemile3

aynen o sendrom illa oluyo olmasa bile zorla olduruyom ben şartmış gibi kaydirigubbakcemile3

amiiiiiin canım inşallah :) yakında o da yazar macerasını, biz onu sınavda diye düşünürken meğer doğum yapıyormuş :)

kızlar uyuyup kalmışım valla. gece hiç uyuyamıyorum. şimdi de gözümü açamıyorum.

kumsalcığım ben iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın.

bulcuk, filiz abla sizler nasılsınız.

nur adına çok sevindim. normal doğum yapmış maaşallah.

kızlar günaydın nasılsınız keyifler nasıl ya nur hikayesini biran önce yazsa bide meleğinin resmini koysa şahane olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…