- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.861
oyyyy maşallah burcum ne çabuk büyüyolar ya iyi olmanıza sevindimslm kızlar
ben geldim eve hemen yazayım dedim
öncelllikle çiğdemin haberinden sonra bende çok kötü oldum iş yerinde salya sümük oldum
biz gerçekten acayip bağlanmışız birbimize kardeş gibi inşallahda hep böyle kalırız.
doktora gittik doktorum çok ilgilyidi eskisi gibi çok memnun kaldım demekki daha önce gerçekten adamın zor bi dönemine denk geldim ultrason için yattım kanrımı bi açtım herkes koptu gülmekten Miraç poposunu sol tarafımdan bir çıakrtmış resmen balon gibi şişmişti doktor eliyle ittiriyo beyfendi rahataını bozmuyor hiç öyle kladı bi süre tabi canımda acıdı o kadar çok çıakrtınca popoyu velet :)) çok şükür herşey yolundaymış 823 gr olmuş bende 49.5 kilo olmuşum 2 haftada iki kilo nasıl aldım ben bile şok oldum bu hızlamı gidicem acaba bilmiyorum 49 dabi doktora çok normal geldi :)) toplam 6 kilo almış oldum bu aya kadar. sonunda folik asiti kestik kan hapı ve elevit kullanmaya başlıyoruz şeker yüklemsi içinde 50 gr alıp evde kahvaltını yap sonra glikozu iç 1 saat sonrada kan ver sonucu telefonla bildir bana hiç hastaneye gelip zahmet çekme sonuç kötü olursa çağırırım zaten dedi korktuğum gibi kötü geçmicek sanırım evde içiçeğim için . tetenoz içinde sen bilirsin istiyosan yaptır çok gerekli değil sonuçda doğmunu kırda bayırda yapmıcaksın temiz bir ortamda yapıcaksın dedi belki bi defalık yaptırrım bizden haberler böylee hee birdee miracımız biraz koca kafalı olcak çoğu erkek bebek gibi :)))))
nurcum sınavında başarılar canım inşsallah güzel geçicek
sağol canım benim sen nasılsın iyimisinkızlar günaydın
filiz ablam öncelikle geçmiş olsun amniyosentez yapılmış müjdeli haberler almışsın sonuçta allahın izniyle çok güzel olacak
gülçini bende aradım açmadı dün yada önceki gün aradım neyse onlar iyi olsunda gerisi boş
bessenb hoşgeldin herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim isimlerde harika hiç fikir değiştirme biz iyiyiz allaha şükür temmuz 27 bekliyorum
arifem sen nasılsın hayatım dr verdiği ilacı kullanmaya başlamışsın hayırlısı olsun
ayyy inanmıyorum ya sabah sabah şok oldum hiç beklemiyodum çok sevindim minik kızımız süpriz yapmış bize nurcum çok tebrik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar İlayda dünyaya gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
Gece 2.00'de suyu gelmiş Nur'un sabaha karşı da sancıları başlamış, öğlen saat 13'de de doğmuş, 3200 gr. ve 52 cm.miş...gözümüz aydın, darısı hepimizin başına inşallah zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
merhaba arkadaşlar, ben foruma yeni üye oldum. anne olmuş arkadaşa ve bebeğine sağlık dilerim. ben de şu an 30 hafta 3 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım bende, çok özledim canım kızımı
Günaydın kızlar. Umarım bu hafta hepimiz için çok güzel geçer.
günaydın arifecimoyyyy maşallah burcum ne çabuk büyüyolar ya iyi olmanıza sevindim
şeker testini evdemi yapcam güzelmiş valla hadi bakalım doktorunla sıkıntılı dönemleri atlatmışsınız .
sağol canım benim sen nasılsın iyimisin
ayyy inanmıyorum ya sabah sabah şok oldum hiç beklemiyodum çok sevindim minik kızımız süpriz yapmış bize nurcum çok tebrik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın burcum nasılsın güzel hbaerler getirmişsin bizegünaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
güzel bir hafta diliyorum hepinizeeeeopuyorumnanaktan
günaydın yengeçcim nasılsın canım sağol canım inşallah senin içinde öyle olurgünaydin kızlaaarrrrrr..hepinize huzurlu hafta sonları opuyorumnanaktan
nurcum allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün..sağlıklı huzurlu gunler inşallah bebişinle ailenle birlikte..
Günaydın kızlar. Umarım bu hafta hepimiz için çok güzel geçer.
Günaydın kızlar, hepinize iyi, sağlıklı, mutlu ve hızlı geçen bir hafta diliyorum canlarım :)
Arife, yengeç, Burcu nasılsınız kızlar? Hafta sonunuz nasıl geçti? Ben hafta sonunu KK'da neredeyse bütün topikleri gezerek geçridim, malum evde olunca ve iş yapmakta yasak olunca geriye yapacak fazla bir şey kalmadı.... İşte böyle
günaydın ablacım
benimde hafta sonum sürekli dışarda geçti gezdim hep ve hafta içide yoğun bi şekilde devam edicek gibi gözüküyor bu tempo kaydirigubbakcemile3
ablacım nurdan haber varmı doğumu normalmi oldu sezeryanmı
bedne iyiyim canım sağol tipik pazartesi sendromu yaşıyorum hala kendime gelemedimiyyim arifecim sen nasılsın
Günaydın kızlar, hepinize iyi, sağlıklı, mutlu ve hızlı geçen bir hafta diliyorum canlarım :)
Arife, yengeç, Burcu nasılsınız kızlar? Hafta sonunuz nasıl geçti? Ben hafta sonunu KK'da neredeyse bütün topikleri gezerek geçridim, malum evde olunca ve iş yapmakta yasak olunca geriye yapacak fazla bir şey kalmadı.... İşte böyle
Ohhh iyi yapmışsınız valla :)
Nurun doğumu normal olmuş canım, epidural yapılmış :)
bedne iyiyim canım sağol tipik pazartesi sendromu yaşıyorum hala kendime gelemedim
bedne iyiyim canım sağol tipik pazartesi sendromu yaşıyorum hala kendime gelemedim
günaydın ablam nasılsın ağrın sızın yaramaz bişi yok dimi boşver ablam işi gücü hepsi olur siz iyi olun yeterki hafta sonu malum ev işleri bi değişiklik yoktu yani
ohh süperrr yaa darısı bize inşallah
nurcum gelsede hikayesini yazsa kaydirigubbakcemile3
aynen o sendrom illa oluyo olmasa bile zorla olduruyom ben şartmış gibi kaydirigubbakcemile3
haticecim günaydın, kusura bakma güzelim selam veremedim... nasılsın güzelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?