- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.881
ohh en güzel uyku çeşidi uyyakalmak :))))kızlar uyuyup kalmışım valla. gece hiç uyuyamıyorum. şimdi de gözümü açamıyorum.
kumsalcığım ben iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın.
bulcuk, filiz abla sizler nasılsınız.
nur adına çok sevindim. normal doğum yapmış maaşallah.
kızlar günaydın nasılsınız keyifler nasıl ya nur hikayesini biran önce yazsa bide meleğinin resmini koysa şahane olurrrr
kızlar uyuyup kalmışım valla. gece hiç uyuyamıyorum. şimdi de gözümü açamıyorum.
canım geceleri uyumakta ben de çok zorlanıyorum nedense, ya kafam çok meşgul ya ad başka bir şey bilemiyorum... uyuyamamaktan korktuğum için de geç yatıyorum, böyle bir döngü işte... ben de iyiyim canım sağol :)asıl sen kusura bakma filiz ablacım uyuyaklmışım. ben çok iyiyim sen nasılsın?
günaydın canım, ben de merakla bekliyorum canım nur'un hikayesini ve resimlerini :)kızlar günaydın nasılsınız keyifler nasıl ya nur hikayesini biran önce yazsa bide meleğinin resmini koysa şahane olurrrr
çok sevindim abla şu günler geçsin acısını çıkartırsın sonra hemde ne zor abla bütün işleri bir güne sığdırmaya çalışıyorumyok birtanem, ağrım sızım yok çok şükür... evde sıkılmaktan başka bir şey yapmadım :) çalışan insana sadece hafta sonu kalıyor eviyle uğraşmak için, çok zor :)
bende iyiyim çok şükür tipik bir pazartesi yaşıyorum.uykusuz günler başlamışkızlar uyuyup kalmışım valla. gece hiç uyuyamıyorum. şimdi de gözümü açamıyorum.
kızlar günaydın nasılsınız keyifler nasıl ya nur hikayesini biran önce yazsa bide meleğinin resmini koysa şahane olurrrr
bulcukcuğum çok tatlı olmuşsun maaşallah. alla nazardan saklasın.
çok sevindim abla şu günler geçsin acısını çıkartırsın sonra hemde ne zor abla bütün işleri bir güne sığdırmaya çalışıyorum
bende iyiyim çok şükür tipik bir pazartesi yaşıyorum.uykusuz günler başlamış
allah yardımcın olsun canım
günaydın canım nasılsın kızımız nasıl evet bende merak ediyorum minik meleği, ve nuru
kızlar bebeğim için CD siparişi verdim internetten... Lovely Baby Mozart - Harika Bebek ve Mozart CD... artık dinletmeye başlayacağım kaydirigubbakcemile3
kızlar tünaydın sitede yine sorun mu var son sayfaları göremiyorum sabah erken kalktım yürüyüşe çıktım o saatte bile çok sıcaktı kötü oldum döndüm bendesıcak çok rahatsız edio herkes iyidir nur ve gülçinden haber aldınız mı bebişler ve kendileri nasıl acabaOhhh iyi yapmışsınız valla :)
Nurun doğumu normal olmuş canım, epidural yapılmış :)
kayracım sen nasılsın bebişimiz nasılselamlar.geçmişe baktım biraz o yüzden selamsız kaldım.nurdan haber yok sanırım.valla gülçinle ikisi bir gitti pir gitti
selamlar.geçmişe baktım biraz o yüzden selamsız kaldım.nurdan haber yok sanırım.valla gülçinle ikisi bir gitti pir gitti
kızlar tünaydın sitede yine sorun mu var son sayfaları göremiyorum sabah erken kalktım yürüyüşe çıktım o saatte bile çok sıcaktı kötü oldum döndüm bendesıcak çok rahatsız edio herkes iyidir nur ve gülçinden haber aldınız mı bebişler ve kendileri nasıl acaba
kızlar tünaydın sitede yine sorun mu var son sayfaları göremiyorum sabah erken kalktım yürüyüşe çıktım o saatte bile çok sıcaktı kötü oldum döndüm bendesıcak çok rahatsız edio herkes iyidir nur ve gülçinden haber aldınız mı bebişler ve kendileri nasıl acaba
selamlar.geçmişe baktım biraz o yüzden selamsız kaldım.nurdan haber yok sanırım.valla gülçinle ikisi bir gitti pir gitti
kayracım sen nasılsın bebişimiz nasıl
hoşgeldin kayracım nasılsın oğluşun nasıl
hoşgeldin canım
ikisininde kızları izin vermiyor anlaşılan
buraya gelmesine kaydirigubbakcemile3
hehehe doğum sonrasına yatırım yapıyorum canım hehehe...oo rüzgar deniz dinledikçe içerde salcak kendini rahatlamakdan kaydirigubbakcemile3
yok güzelim hiç haber yok... aramaya da çekiniyorum artık rahatsız edeceğim diye, neyse eninde sonunda gelirler nasılsa :)kızlar tünaydın sitede yine sorun mu var son sayfaları göremiyorum sabah erken kalktım yürüyüşe çıktım o saatte bile çok sıcaktı kötü oldum döndüm bendesıcak çok rahatsız edio herkes iyidir nur ve gülçinden haber aldınız mı bebişler ve kendileri nasıl acaba
selam kızlar.biz iyiyiz çok şükür.gün sayıyoruz kuzumla.yarın doktora gidip konyaya gitmek için izin isteyeceğim hayırlısıyla.bakalım bebiş neler yapıyor..hareketleride eskizi gibi çok değil.az ama acı dolu...güzel şeyler duyarım inşallah...sizler nasılsınız?
yormamaya çalışıyorum ama bi şey yapmadan bile yoruluyorum oda nasıl olyorsa artıkın :))tünaydın canım nasılsın oğluş nasıl bol bol dinlen yorma kendini canım
doğru sölüyosun ancak akşamları ama burası yazlık olduğundan akşamlarıda sahil iğne atsan yere düşmez oluo o zamanda ona yürüyüş değil itiş kakış deniyo :)))günaydın canım
bizi anca gece yürüşleri paklar
hava anca gece normale dönüyorr
hoşgeldin canım
ikisininde kızları izin vermiyor anlaşılan
buraya gelmesine kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım inşallah izni koparırsın doktordan hareketler gerçekten eskisi gibi değil ama bayağı güçlü artık takip etmekten yoruldum bir an önce sağ salim alsak kucağımıza Allah ın izniyleselam kızlar.biz iyiyiz çok şükür.gün sayıyoruz kuzumla.yarın doktora gidip konyaya gitmek için izin isteyeceğim hayırlısıyla.bakalım bebiş neler yapıyor..hareketleride eskizi gibi çok değil.az ama acı dolu...güzel şeyler duyarım inşallah...sizler nasılsınız?
selam kızlar.biz iyiyiz çok şükür.gün sayıyoruz kuzumla.yarın doktora gidip konyaya gitmek için izin isteyeceğim hayırlısıyla.bakalım bebiş neler yapıyor..hareketleride eskizi gibi çok değil.az ama acı dolu...güzel şeyler duyarım inşallah...sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?