Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ohh en güzel uyku çeşidi uyyakalmak :))))
bende iyyim canımcım

kızlar günaydın nasılsınız keyifler nasıl ya nur hikayesini biran önce yazsa bide meleğinin resmini koysa şahane olurrrr

günaydın canım
çok şükür iyyiz sen nasılsın
evet ilaydayı görelim bir an önce zemuszemus

asıl sen kusura bakma filiz ablacım uyuyaklmışım. ben çok iyiyim sen nasılsın?
canım geceleri uyumakta ben de çok zorlanıyorum nedense, ya kafam çok meşgul ya ad başka bir şey bilemiyorum... uyuyamamaktan korktuğum için de geç yatıyorum, böyle bir döngü işte... ben de iyiyim canım sağol :)
kızlar günaydın nasılsınız keyifler nasıl ya nur hikayesini biran önce yazsa bide meleğinin resmini koysa şahane olurrrr
günaydın canım, ben de merakla bekliyorum canım nur'un hikayesini ve resimlerini :)

yok birtanem, ağrım sızım yok çok şükür... evde sıkılmaktan başka bir şey yapmadım :) çalışan insana sadece hafta sonu kalıyor eviyle uğraşmak için, çok zor :)
çok sevindim abla şu günler geçsin acısını çıkartırsın sonra hemde ne zor abla bütün işleri bir güne sığdırmaya çalışıyorum
bende iyiyim çok şükür tipik bir pazartesi yaşıyorum.uykusuz günler başlamış
allah yardımcın olsun canım

günaydın canım nasılsın kızımız nasıl evet bende merak ediyorum minik meleği, ve nuru

Rüzgar'ım iyi olsun da ben razıyım evde hapis olmaya :) nasılsa geçici bugünler :)

kızlar bebeğim için CD siparişi verdim internetten... Lovely Baby Mozart - Harika Bebek ve Mozart CD... artık dinletmeye başlayacağım kaydirigubbakcemile3

Ohhh iyi yapmışsınız valla :)
Nurun doğumu normal olmuş canım, epidural yapılmış :)
kızlar tünaydın sitede yine sorun mu var son sayfaları göremiyorum sabah erken kalktım yürüyüşe çıktım o saatte bile çok sıcaktı kötü oldum döndüm bendesıcak çok rahatsız edio herkes iyidir nur ve gülçinden haber aldınız mı bebişler ve kendileri nasıl acaba

selamlar.geçmişe baktım biraz o yüzden selamsız kaldım.nurdan haber yok sanırım.valla gülçinle ikisi bir gitti pir gitti

tünaydın canım nasılsın oğluş nasıl bol bol dinlen yorma kendini canım

günaydın canım
bizi anca gece yürüşleri paklar
hava anca gece normale dönüyorr

selamlar.geçmişe baktım biraz o yüzden selamsız kaldım.nurdan haber yok sanırım.valla gülçinle ikisi bir gitti pir gitti

hoşgeldin canım
ikisininde kızları izin vermiyor anlaşılan
buraya gelmesine kaydirigubbakcemile3

kayracım sen nasılsın bebişimiz nasıl

hoşgeldin kayracım nasılsın oğluşun nasıl

hoşgeldin canım

selam kızlar.biz iyiyiz çok şükür.gün sayıyoruz kuzumla.yarın doktora gidip konyaya gitmek için izin isteyeceğim hayırlısıyla.bakalım bebiş neler yapıyor..hareketleride eskizi gibi çok değil.az ama acı dolu...güzel şeyler duyarım inşallah...sizler nasılsınız?

oo rüzgar deniz dinledikçe içerde salcak kendini rahatlamakdan kaydirigubbakcemile3
hehehe doğum sonrasına yatırım yapıyorum canım hehehe...
yok güzelim hiç haber yok... aramaya da çekiniyorum artık rahatsız edeceğim diye, neyse eninde sonunda gelirler nasılsa :)
sıcağı hiç sorma bayağı sıcak hava... ben şimdilik sadece balkona çıkabiliyorum, perşembeden sonra ben de çıkacağım artık inşallah :)

hoşgeldin tatlım :) valla siz doğum yapın sizleri de göreceğiz... doğum yapan gidiyor valla

inşallah çok güzel şeyler duyacaksın tatlım, adım gibi eminim ben :)

tünaydın canım nasılsın oğluş nasıl bol bol dinlen yorma kendini canım
yormamaya çalışıyorum ama bi şey yapmadan bile yoruluyorum oda nasıl olyorsa artıkın :))
sen nasılsın nasıl gidior işler şimdi pazartesi zor dmi hafta sonundan sonra

günaydın canım
bizi anca gece yürüşleri paklar
hava anca gece normale dönüyorr

hoşgeldin canım
doğru sölüyosun ancak akşamları ama burası yazlık olduğundan akşamlarıda sahil iğne atsan yere düşmez oluo o zamanda ona yürüyüş değil itiş kakış deniyo :)))
hadi bakalım inşallah izni koparırsın doktordan hareketler gerçekten eskisi gibi değil ama bayağı güçlü artık takip etmekten yoruldum bir an önce sağ salim alsak kucağımıza Allah ın izniyle

canım kuzucun büyüdü artık tabi hareketleri ondan azalmıştır
doktordanda güzel haberler alırsın işallah
bizde iyyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…