- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.901
biz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
şu anda meleğim yanımda kokusuyla oturuyorum bi boş zamanımda doğum hikayemi yazacam sizlere
tek sorunumuz sütüm yok kuzum aç göğüs ucum yara oldusenağlamasenağlamasenağlama
demek perşembe yasak bitiyor iyi az kalmış bebiş iyi olsun da dediğin gibi gerisi boş :) vallahi haklısın doğum sonrası hallerimiz nasıl olacak bakalım öle dışarda atıp tutmaya benzemiyordur heralde düşünsene rabbim nasip ederse ilk defa bütün sorumluluşu bana ait bi şey olacak dünyada yanee şimdi düşnüdmde bende şaşaırıp kalabilirim bide gülçinin sölediği şu kablosuz intenet olayı var bebeğe zaralı ya bu bilgisayarları ben hiç analmıyorum gülmeyin sakın kablolu apıp zararsız hale getirmenin bir imkanı yok mu sositosositohehehe doğum sonrasına yatırım yapıyorum canım hehehe...
yok güzelim hiç haber yok... aramaya da çekiniyorum artık rahatsız edeceğim diye, neyse eninde sonunda gelirler nasılsa :)
sıcağı hiç sorma bayağı sıcak hava... ben şimdilik sadece balkona çıkabiliyorum, perşembeden sonra ben de çıkacağım artık inşallah :)
hoşgeldin tatlım :) valla siz doğum yapın sizleri de göreceğiz... doğum yapan gidiyor valla
şu anda meleğim yanımda kokusuyla oturuyorum bi boş zamanımda doğum hikayemi yazacam sizlere
tek sorunumuz sütüm yok kuzum aç göğüs ucum yara oldusenağlamasenağlamasenağlama
canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahh....
sütünde en kısa zamanda gelir inşallah bitanemmm opuyorumnanaktan
demek perşembe yasak bitiyor iyi az kalmış bebiş iyi olsun da dediğin gibi gerisi boş :) vallahi haklısın doğum sonrası hallerimiz nasıl olacak bakalım öle dışarda atıp tutmaya benzemiyordur heralde düşünsene rabbim nasip ederse ilk defa bütün sorumluluşu bana ait bi şey olacak dünyada yanee şimdi düşnüdmde bende şaşaırıp kalabilirim bide gülçinin sölediği şu kablosuz intenet olayı var bebeğe zaralı ya bu bilgisayarları ben hiç analmıyorum gülmeyin sakın kablolu apıp zararsız hale getirmenin bir imkanı yok mu sositososito
canııııııımmmmm hoş geldin kız biz sana sınav için başarı mesajları yazarken sen doğuruyomuşsun helal sana asıl sınavı başarıyla verdin ama süt konusuna takılma bir çok doğum yapan kadında oluo eninde sonunda gelir ilaydamız nasıl mamamı verdiniz süt gelmeyince anlat kız azcık merak ediozbiz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
teşekkür ederim canım inş kuzumun aç olması beni çok üzüyor mecburen mama veriyorum
canım bol su ve süt içiyorum humananın çayını dediler onu aldım bide eşime eczacı malt içeceği vermiş birkaç güne gelir demişcanımmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
oyy kuzunu öp bizim için
kavuştun yavrunaaaa ne güzell
üzülmce nurcum sütün gelir daha yeni doğum yaptın sen hiç stres yapma
şimdi büsürü şey diyolardır bunla ilgli sana bende duyduğumu yazayım
b u sıcakda gidermi bilmem ama boza çok süt getiriyomuş
inş ablacım normal doğumda hemen gelir dediler aslında:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz... oy oy oy ana kız ne güzel zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım benim sütün niye gelmiyor ki? kıyamaaaaam... inşallah en kısa zamanda gelir sütün... yorma sakın kendini tamam mı? yanında birileri var mı?
canım bol su ve süt içiyorum humananın çayını dediler onu aldım bide eşime eczacı malt içeceği vermiş birkaç güne gelir demiş
inş ablacım normal doğumda hemen gelir dediler aslında
yanımda annemle arkadaşım var onlar yardım ediyor....
bide kuzucum o kadar hevesle emiyor ki :çok üzgünüm:
canım bol su ve süt içiyorum humananın çayını dediler onu aldım bide eşime eczacı malt içeceği vermiş birkaç güne gelir demiş
inş ablacım normal doğumda hemen gelir dediler aslında
yanımda annemle arkadaşım var onlar yardım ediyor....
bide kuzucum o kadar hevesle emiyor ki :çok üzgünüm:
meleğimin resimlerini albüme ekledim teyzeleri
canııııııımmmmm hoş geldin kız biz sana sınav için başarı mesajları yazarken sen doğuruyomuşsun helal sana asıl sınavı başarıyla verdin ama süt konusuna takılma bir çok doğum yapan kadında oluo eninde sonunda gelir ilaydamız nasıl mamamı verdiniz süt gelmeyince anlat kız azcık merak edioz
merak etme canım, napalım artık hayat mücadelesine başladı İlayda'mız :) yalnız olmamana sevindim hayatım, zor olurdu tek başına olsaydın :) eee? alıştın mı bakalım? nelerde zorlanıyorsun emzirme dışında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?