- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.921
ablacım kürler için teşekkürler incir kürünü uygulayayım bi dün rezene içmiştim hafif emzirdim oda kuzumu uyuttu bol bl...
ablacım açıkçası zorlanmıyorum sanki o hep vardı hiçbirşeyi yük gelmiyor bana uykusuz kalıyorum ama gözüme uyku girmiyor zaten hep onu izlemek yanında olmak yetiyor
kızlar ben şimdi kaçıyorum annem geliyor nurcum ilaydamız uyurken kaç gel bizi tecrübelerinden mahrum etme bak az kaldı jerror ben kayra sizizn tecrübelerinizi bi dinleyelim sancı nasıl doğum nasıl napmak gerek falan
akşam sütü uğrarım gene kızlar görüşürüz
kızlar ben şimdi kaçıyorum annem geliyor nurcum ilaydamız uyurken kaç gel bizi tecrübelerinden mahrum etme bak az kaldı jerror ben kayra sizizn tecrübelerinizi bi dinleyelim sancı nasıl doğum nasıl napmak gerek falan
canimm allah bağışlasın analı babalı ismiyle büyüsün inşallah..biz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
şu anda meleğim yanımda kokusuyla oturuyorum bi boş zamanımda doğum hikayemi yazacam sizlere
tek sorunumuz sütüm yok kuzum aç göğüs ucum yara oldusenağlamasenağlamasenağlama
kızlar ben biraz çıkacağım görüşmek üzere.
evet bu günlerin sonunda mükemmel bir melek herşeyiyle seni bekiyor ablamRüzgar'ım iyi olsun da ben razıyım evde hapis olmaya :) nasılsa geçici bugünler :)
süperrrrr şimdiden ruhuna işlesin rüzgarın müzik aşkıkızlar bebeğim için CD siparişi verdim internetten... Lovely Baby Mozart - Harika Bebek ve Mozart CD... artık dinletmeye başlayacağım kaydirigubbakcemile3
az kaldı canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım büyüdü artık annesi sığmıyordurselam kızlar.biz iyiyiz çok şükür.gün sayıyoruz kuzumla.yarın doktora gidip konyaya gitmek için izin isteyeceğim hayırlısıyla.bakalım bebiş neler yapıyor..hareketleride eskizi gibi çok değil.az ama acı dolu...güzel şeyler duyarım inşallah...sizler nasılsınız?
bende iyiyim canımm yoğunuz koşyoruyoz işte hemde ne zor :umursamaz:yormamaya çalışıyorum ama bi şey yapmadan bile yoruluyorum oda nasıl olyorsa artıkın :))
sen nasılsın nasıl gidior işler şimdi pazartesi zor dmi hafta sonundan sonra
doğru sölüyosun ancak akşamları ama burası yazlık olduğundan akşamlarıda sahil iğne atsan yere düşmez oluo o zamanda ona yürüyüş değil itiş kakış deniyo :)))
hadi bakalım inşallah izni koparırsın doktordan hareketler gerçekten eskisi gibi değil ama bayağı güçlü artık takip etmekten yoruldum bir an önce sağ salim alsak kucağımıza Allah ın izniyle
canım hoşgeldin ohhh ne güzel ana kız hasret giderin bakalım darısı başıma artıkınbiz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
şu anda meleğim yanımda kokusuyla oturuyorum bi boş zamanımda doğum hikayemi yazacam sizlere
tek sorunumuz sütüm yok kuzum aç göğüs ucum yara oldusenağlamasenağlamasenağlama
yavrun kıyamam üzülmek yok gelicek sütün canım sen stres yapma yeterkiteşekkür ederim canım inş kuzumun aç olması beni çok üzüyor mecburen mama veriyorum
nurcum bu aralar fazla süt ve yoğurt tüketme aşırı gaz sancısı yapıyomuş bebeğecanım bol su ve süt içiyorum humananın çayını dediler onu aldım bide eşime eczacı malt içeceği vermiş birkaç güne gelir demiş
inş ablacım normal doğumda hemen gelir dediler aslında
yanımda annemle arkadaşım var onlar yardım ediyor....
bide kuzucum o kadar hevesle emiyor ki :çok üzgünüm:
çok güzeller nurcum maşallah allah nazarlardan korusunmeleğimin resimlerini albüme ekledim teyzeleri
tamam canım kendine dikkat etkızlar ben şimdi kaçıyorum annem geliyor nurcum ilaydamız uyurken kaç gel bizi tecrübelerinden mahrum etme bak az kaldı jerror ben kayra sizizn tecrübelerinizi bi dinleyelim sancı nasıl doğum nasıl napmak gerek falan
kızlar ben çıkıyorum ilayda durmuyor...
hepinizi öptüm
evet hayatım zaten onun hayalini kurdukça sabır geliyor bana da :) darısı inşalla senin başına güzelim :)evet bu günlerin sonunda mükemmel bir melek herşeyiyle seni bekiyor ablam
süperrrrr şimdiden ruhuna işlesin rüzgarın müzik aşkı
kızlar ben çıkıyorum ilayda durmuyor...
hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?