Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim, inşallah yakında gelir sütün, stres yapma, bak herkes söylüyor, sen stres yapınca iyice kaçar sütün :)

darısı başımıza inşallah birtanem, kimbilir nasıl tarif edilemez bir duygudur :)

nurcum çooook güzel resimler maşallah bu arada kuzenimin eşi de 2 ay önce doğum yaptı süt sıkıntısı yoktu ama yinede arttırmak için humana içiyor başka şeylerde denedi ama ondan çok memnun aldıysan düzenli tüket hatta ben doğumdan önce alıcam ve süt olsada olmasada kullanıcam onun sütü çok güzel bebişe maşşallah öle yarıyorki

nurcum allah analı babalı büyütsün çok şeker bide maşallah 41 kere ele avuca geliyo senin melek demekki bizde korkmayalım çelimsiz bişi olur tutamayız diye

kızlar ben şimdi kaçıyorum annem geliyor nurcum ilaydamız uyurken kaç gel bizi tecrübelerinden mahrum etme bak az kaldı jerror ben kayra sizizn tecrübelerinizi bi dinleyelim sancı nasıl doğum nasıl napmak gerek falan
akşam sütü uğrarım gene kızlar görüşürüz

güle güle canımcım :) dikkat et kendine :)

güle gülee şekerim opuyorumnanaktan

canimm allah bağışlasın analı babalı ismiyle büyüsün inşallah..

emzirdikçe süt gelirmiş sen bol sıvı alıp emzir süreki..ahmet marankinin kitabı vardı bende akşam onada bakayım neler süt yaparmışş..göğüs ucu çatlağı çok kötü bişeymiş ama eczanede merhemler satılıyo onun için tez zamanda bol sütlü memeler inşallahhh zemuszemus

Nurcum hoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın ve darısı başımıza.

Resimleri göremiyorum canım. Arkadaşlık teklif ettim, kabul edersen görebileceğim.

Süt için bol bol su iç ama ılık. Canını sıkma canım gelir sütün.

Rüzgar'ım iyi olsun da ben razıyım evde hapis olmaya :) nasılsa geçici bugünler :)
evet bu günlerin sonunda mükemmel bir melek herşeyiyle seni bekiyor ablam
kızlar bebeğim için CD siparişi verdim internetten... Lovely Baby Mozart - Harika Bebek ve Mozart CD... artık dinletmeye başlayacağım kaydirigubbakcemile3
süperrrrr şimdiden ruhuna işlesin rüzgarın müzik aşkı
az kaldı canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım büyüdü artık annesi sığmıyordur
inşallah güzel hbaerler alırsın canım
bende iyiyim canımm yoğunuz koşyoruyoz işte hemde ne zor :umursamaz:
canım hoşgeldin ohhh ne güzel ana kız hasret giderin bakalım darısı başıma artıkın
canım üzülme zamanla sütünde gelir gögüz ucun için doktoruna danış merhem al kendine hikayenide en kısa zamanda bekliyoruz

teşekkür ederim canım inş kuzumun aç olması beni çok üzüyor mecburen mama veriyorum
yavrun kıyamam üzülmek yok gelicek sütün canım sen stres yapma yeterki
nurcum bu aralar fazla süt ve yoğurt tüketme aşırı gaz sancısı yapıyomuş bebeğe
arkadaşımada çocuk doktoru söylemişti
meleğimin resimlerini albüme ekledim teyzeleri
çok güzeller nurcum maşallah allah nazarlardan korusun
tamam canım kendine dikkat et
kızlar ben biraz çıkacağım görüşmek üzere.

görüşürüz canım

evet bu günlerin sonunda mükemmel bir melek herşeyiyle seni bekiyor ablam

süperrrrr şimdiden ruhuna işlesin rüzgarın müzik aşkı
evet hayatım zaten onun hayalini kurdukça sabır geliyor bana da :) darısı inşalla senin başına güzelim :)

evet, doğumdan sonra da huysuzluğunu gidermek, sakinleştirmek için aynı müzikleri dinletmek gerekiyormuş, yani geleceğe yatırım yapıyorum ben :)
kızlar ben çıkıyorum ilayda durmuyor...
hepinizi öptüm

canım kokla İlayda'yı bizim için, çok öpüyoruz ikinizi de :)

slm kızlar nasılsınız ...demek nurcum dogum yaptı ilayda sınavı bekleyemedi :teytey::teytey::teytey::teytey: valla ilayda annesine kızmıştır rahat yerimde sürekli derse götürdün al sana şimdi diye...ama ne tatlı bir bebk baktım resimlere gözlerde şiş ilk dogdulklarında böyle oluyorlar...demek sıra ierrora geldi allah kurtarsın bacım...ee kızlar sizler nasılsınız sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama okumaya fırsatım bile olmadı..işlerim çoktu inanın.bugün bir kişi daha görüşmeye geldi..ama karar verdi bir kişi için arayıp söyleyecekti gelecek kişi şuanda başka yerde çalışıyormuş ne zman gelebilir diye ögrencek bende ayın 14 15 kadar burada oldugumu sonra izne çıkmam gerektigini söyledim çünkü benden bir haftada işi gösterip ögretmemi istiyor ..bu arada yine işim çıktı bu yazıyı buraya kadar yazdım yaklaşık 20 dk sonra yani şimdi yine devam ediyorum off belim agrıdı bugün yaa.. çarş.geliyormuş yeni elaman..eee sizler neler yaptınız nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…