- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.941
selam kızllarrrrrr biz geldikkkk nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız ...demek nurcum dogum yaptı ilayda sınavı bekleyemedi :teytey::teytey::teytey::teytey: valla ilayda annesine kızmıştır rahat yerimde sürekli derse götürdün al sana şimdi diye...ama ne tatlı bir bebk baktım resimlere gözlerde şiş ilk dogdulklarında böyle oluyorlar...demek sıra ierrora geldi allah kurtarsın bacım...ee kızlar sizler nasılsınız sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama okumaya fırsatım bile olmadı..işlerim çoktu inanın.bugün bir kişi daha görüşmeye geldi..ama karar verdi bir kişi için arayıp söyleyecekti gelecek kişi şuanda başka yerde çalışıyormuş ne zman gelebilir diye ögrencek bende ayın 14 15 kadar burada oldugumu sonra izne çıkmam gerektigini söyledim çünkü benden bir haftada işi gösterip ögretmemi istiyor ..bu arada yine işim çıktı bu yazıyı buraya kadar yazdım yaklaşık 20 dk sonra yani şimdi yine devam ediyorum off belim agrıdı bugün yaa.. çarş.geliyormuş yeni elaman..eee sizler neler yaptınız nasılsınız?
amiinnnn ablacım sağol:)))evet hayatım zaten onun hayalini kurdukça sabır geliyor bana da :) darısı inşalla senin başına güzelim :)
evet, doğumdan sonra da huysuzluğunu gidermek, sakinleştirmek için aynı müzikleri dinletmek gerekiyormuş, yani geleceğe yatırım yapıyorum ben :)
canım kokla İlayda'yı bizim için, çok öpüyoruz ikinizi de :)
hoşgeldin canım nasılsın miniğimiz nasıl alıştınızmı birbirinizeselam kızllarrrrrr biz geldikkkk nasılsınız?
biz iyiyiz canım sen nasılsın ilaydamız geldi teyzesi annesinin kollarındaheeeeeyyyyy kimse varmıııı nerde bu millet?
kızlarrrr ne var ne yok son gelişmeler nedir?
slm kızlar nasılsınız ...demek nurcum dogum yaptı ilayda sınavı bekleyemedi :teytey::teytey::teytey::teytey: valla ilayda annesine kızmıştır rahat yerimde sürekli derse götürdün al sana şimdi diye...ama ne tatlı bir bebk baktım resimlere gözlerde şiş ilk dogdulklarında böyle oluyorlar...demek sıra ierrora geldi allah kurtarsın bacım...ee kızlar sizler nasılsınız sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama okumaya fırsatım bile olmadı..işlerim çoktu inanın.bugün bir kişi daha görüşmeye geldi..ama karar verdi bir kişi için arayıp söyleyecekti gelecek kişi şuanda başka yerde çalışıyormuş ne zman gelebilir diye ögrencek bende ayın 14 15 kadar burada oldugumu sonra izne çıkmam gerektigini söyledim çünkü benden bir haftada işi gösterip ögretmemi istiyor ..bu arada yine işim çıktı bu yazıyı buraya kadar yazdım yaklaşık 20 dk sonra yani şimdi yine devam ediyorum off belim agrıdı bugün yaa.. çarş.geliyormuş yeni elaman..eee sizler neler yaptınız nasılsınız?
kız burcu resimlerinin altına yorum yaptım ama burdada yazıyım çok cici çıkmışsın hamişlik çok yakışmış
iyiyim cancağazımmm ben bu hafta son p.tesiden itibaren 2 haftalığına izine çıkıcam iş yetiştirmeye çalışıorum bide bugun p.tesi dibim düştü yorgunluktan mafoldumben sen nasılsınn canımmm opuyorumnanaktanyengeç yavrukuşum sen nasılsın tatile ne zaman çıkıcan sanırsam öyle bi durum vardı
amaaaaaaaaaaaaan kimler gelmiş... canım misafirim vardı, burayı da kapatmamıştım, nasılsınız? kaçırdım maalesef seni yaselam kızllarrrrrr biz geldikkkk nasılsınız?
canım Allah yardımcın olsun, kolay gelsin :) hadi bakalım inşallah biri hemen başlasın da sen de kurtul artık, ben iyiyim hayatım, evdeyim, az önce misafirim gitti... iyi oldu valla, yakında duvarlarla konuşmaya başlayacağım, Allahtan sizler varsınız :)slm kızlar nasılsınız ...demek nurcum dogum yaptı ilayda sınavı bekleyemedi :teytey::teytey::teytey::teytey: valla ilayda annesine kızmıştır rahat yerimde sürekli derse götürdün al sana şimdi diye...ama ne tatlı bir bebk baktım resimlere gözlerde şiş ilk dogdulklarında böyle oluyorlar...demek sıra ierrora geldi allah kurtarsın bacım...ee kızlar sizler nasılsınız sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama okumaya fırsatım bile olmadı..işlerim çoktu inanın.bugün bir kişi daha görüşmeye geldi..ama karar verdi bir kişi için arayıp söyleyecekti gelecek kişi şuanda başka yerde çalışıyormuş ne zman gelebilir diye ögrencek bende ayın 14 15 kadar burada oldugumu sonra izne çıkmam gerektigini söyledim çünkü benden bir haftada işi gösterip ögretmemi istiyor ..bu arada yine işim çıktı bu yazıyı buraya kadar yazdım yaklaşık 20 dk sonra yani şimdi yine devam ediyorum off belim agrıdı bugün yaa.. çarş.geliyormuş yeni elaman..eee sizler neler yaptınız nasılsınız?
ben iyiyim tatlım bugün bende son kez geldim işe 37 kadar çalışabilir raporu almıştım fakat 36 doldu bugün iş göremez raporu aldım doğuma 3 değilde 4 hafta kala ayrılmaya karar verdim çünkü 37 .haftayı eşim işyerinde durmamı istemedi malum son zamanlar ağırlaştım
arifem sen nasılsın tatlım senin regli geldimi yani ilaçtan sonra çünkü ben mi kaçırdım geçmişi okumadımda yada son durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?