Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aaa ceren gelmiş nasılsın balım ?ceren nasıl kokla annesi onu yerimize..sütün geldimi bebegim.arkadaşlardan duyduk sana ulaşmak zor oluyor diye aramadım bende..nasıl uyku düzeniniz?

hoşgeldin canım nasılsın
elman geliyomuş hadi gözün aydın
banda yarın biri gelcek görüşmeye bakalım olcakmı bilmiyorum

amiinnnn ablacım sağol:)))
selam kızllarrrrrr biz geldikkkk nasılsınız?
hoşgeldin canım nasılsın miniğimiz nasıl alıştınızmı birbirinize
heeeeeyyyyy kimse varmıııı nerde bu millet?
kızlarrrr ne var ne yok son gelişmeler nedir?
biz iyiyiz canım sen nasılsın ilaydamız geldi teyzesi annesinin kollarında

hoşgeldin mavicim nasılsın canım
gözün aydın canım eleman alınmış hadi hayırlısı

sagolun kızlar valla iyi oldu burcu darısı başına iyiyim ben ama bugünm yogunluk vardı sabahtan beri bilet için ugraştım başka işlerim oldu teklif al programım çalışmaz mail atamam sinitr olurum bayagı gergindim sabahtan beri biri işim sonuçlanmadan diger işi istemesi öyle kötü başladım işe...şimdi biraz sakin gibiyim bakalım beroşunda sesi çıkmıyor bugün iyimi bilmiyorum randevuda haftaya çünkü..

arifem sen nasılsın tatlım senin regli geldimi yani ilaçtan sonra çünkü ben mi kaçırdım geçmişi okumadımda yada son durumlar ne

sagol ierrorcum..nasılsın?burcu bende gördüm ama o ara pek bi kaçak göçek yazıyordum sonrada pat diye kapamak zorunda kaldım oraya yazamadım...pek hoş çıkmışsın cnm mavilerde yakışmışş.ierro kız geçende burcu yerime benim fotoları koyduydu görmedin merak ediyordunuz bir ara..aslınd abu ara çekinip yeni göbüşümle size göstermek istiyorum ama ..

yengeç yavrukuşum sen nasılsın tatile ne zaman çıkıcan sanırsam öyle bi durum vardı
iyiyim cancağazımmm ben bu hafta son p.tesiden itibaren 2 haftalığına izine çıkıcam iş yetiştirmeye çalışıorum bide bugun p.tesi dibim düştü yorgunluktan mafoldumben sen nasılsınn canımmm opuyorumnanaktan

ben iyiyim tatlım bugün bende son kez geldim işe 37 kadar çalışabilir raporu almıştım fakat 36 doldu bugün iş göremez raporu aldım doğuma 3 değilde 4 hafta kala ayrılmaya karar verdim çünkü 37 .haftayı eşim işyerinde durmamı istemedi malum son zamanlar ağırlaştım

selam kızllarrrrrr biz geldikkkk nasılsınız?
amaaaaaaaaaaaaan kimler gelmiş... canım misafirim vardı, burayı da kapatmamıştım, nasılsınız? kaçırdım maalesef seni ya
canım Allah yardımcın olsun, kolay gelsin :) hadi bakalım inşallah biri hemen başlasın da sen de kurtul artık, ben iyiyim hayatım, evdeyim, az önce misafirim gitti... iyi oldu valla, yakında duvarlarla konuşmaya başlayacağım, Allahtan sizler varsınız :)

canım çok iyi yapmışsın, havalarda iyice ısındı, bu sıcaklarda daha zor olacaktı senin için, hadi bakalım şimdi keyfine bak, Cemre'yi bekle :)

arifem sen nasılsın tatlım senin regli geldimi yani ilaçtan sonra çünkü ben mi kaçırdım geçmişi okumadımda yada son durumlar ne

iyiyim canım sağol sen nasılsın yok canım hala ilaç kullanmıyorum ama
bugün son ilaçımı içicem yarından sonra beklicem adetimi bi değişiklik yok yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…