- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.961
aaa ceren gelmiş nasılsın balım ?ceren nasıl kokla annesi onu yerimize..sütün geldimi bebegim.arkadaşlardan duyduk sana ulaşmak zor oluyor diye aramadım bende..nasıl uyku düzeniniz?
hoşgeldin şekerim yaaa
nasılsın ceren nasıl anlat bakam
ceren gııı o bıdığı öp benim yerime oyyy mis kokulum uslu imiş maşallah
ahh cnm hamile ikende duygular degişmeye başllıyor kimbilir anne olunca dahada degişiyordur dedigin gibi sana bakan sana muhtaç bir bebek var agladıgındada güldügündede sen varsın yanında..rabbim hiç bozmasın..
canıııııım beklerim birtanem, çok da mutlu olurum :)geleyim abla naısl özledim oralarıda seninlede ntanışmak istiyorum..kısmetse temmuz sonu geliyorum bakalım akçay işi nikah dönüşüne denk gelecek tarihlerim uymuyor yoksa malum birde eve gelip dinlenmesi var işin..
fazlasıyla dinlendim canım, artık dinlenmekten sıkıldım bile diyebilirim :)filiz abla böylesi daha iyi sıcaklardan sol ayağım davul gibi oluyo sen nasılsın tatlım dinlenebildinmi
ayyyy ne güzel ifade etmişsin :) kız zaten gözyaşlarım ucunda, ha ağladım ha ağlayacağım modundayım... bir de yazdıkların beni şaaaaaarrrrrrr diye ağlatacak :) iyisin değil mi tatlım? dikişlerin acıyor mu?canlarım benimmmm inanın hepinizi çooooooooookkkkkk özledim ama bebeğimi bırakp gelemiyorum uslu sakin bir melek olduğu halde gözümü ondan ayıramıyorum bunu sizlerde anlayacaksınız ilk günler böyle oluyor heralde :):)
biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda ben çoktaaaann ayaklandım kızımla ilgileniyorum gelen giden bitmiyor valla. olsun ama allahıma çok şükür herşey çok güzel maşallah anne olmak bambaşka bir duygu. Gözünün içine bakıyorsun yavrunun o ağladığında için parçalanıyor onun bir tebessümü ise ömrüme bedel allahım hepinize her isteyene yaşatsın bunları inşallah. Şimdi ne kadar yazsam konuşsam boş ama hepiniz yavrularınızı kucağınıza aldığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız kuzucuklarım....
Bu arada nurum doğum yapmış öyle sevindimki zemuszemus zemuszemus normal olmasına daha çok sevindim zemuszemus darısı sağlıkla sıhhatle sizin başınıza inşallah :):):)
görüşürüz tatlım, hoşçakal :)kızlar ben şimdilik kaçar herkese iyi akşamlar
evtt canım eşin haklı sıcaklarda hepten zor olur iyice ağırlaşırsın evde geçirmen daha hayırlı olur..ben iyiyim tatlım bugün bende son kez geldim işe 37 kadar çalışabilir raporu almıştım fakat 36 doldu bugün iş göremez raporu aldım doğuma 3 değilde 4 hafta kala ayrılmaya karar verdim çünkü 37 .haftayı eşim işyerinde durmamı istemedi malum son zamanlar ağırlaştım
iyiakşamlar canımmmm opuyorumnanaktankızlar ben şimdilik kaçar herkese iyi akşamlar
maşallah maşallahhh tüüühhh zemuszemus allah bağışlasın kuşummm allah isteyen herkese nasip etsinn:Saruboceq:tamam cicim öerim valla normalde kimseye öptürmüyorum asla diyorum ama kendim dayanamıyorum ben annesiyim benden çıktı öperim diyip kimseye çaktırmadan öpüyorum :) senin içinde öperim mis kokulumu :)
canımmm inan öyle yani gerçekten hissettiklerimi anlatmaya yetecek kelime cümle bulamıyorum sadece gözlerim doluyor mutluluktan sevinçten rabbime ne kadar şükretsem azdır bana bunları yaşattığı için. Allahıma yalvarıyorum kim istiyorsa nerde arayan varsa evlat sevgisinden mahrum bırakmasın herkese tattırsın diye.
sen öpte başkasına öptürme tatlım :)tamam cicim öerim valla normalde kimseye öptürmüyorum asla diyorum ama kendim dayanamıyorum ben annesiyim benden çıktı öperim diyip kimseye çaktırmadan öpüyorum :) senin içinde öperim mis kokulumu :)
canımmm inan öyle yani gerçekten hissettiklerimi anlatmaya yetecek kelime cümle bulamıyorum sadece gözlerim doluyor mutluluktan sevinçten rabbime ne kadar şükretsem azdır bana bunları yaşattığı için. Allahıma yalvarıyorum kim istiyorsa nerde arayan varsa evlat sevgisinden mahrum bırakmasın herkese tattırsın diye.
sağol mavicimsagol ierrorcum..nasılsın?burcu bende gördüm ama o ara pek bi kaçak göçek yazıyordum sonrada pat diye kapamak zorunda kaldım oraya yazamadım...pek hoş çıkmışsın cnm mavilerde yakışmışş.ierro kız geçende burcu yerime benim fotoları koyduydu görmedin merak ediyordunuz bir ara..aslınd abu ara çekinip yeni göbüşümle size göstermek istiyorum ama ..
burcu kız valla koymayı bilsem durmam hemen koyarım
kızlar çok yoğunu takip bile edemiyorum sizi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?