Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

geleyim abla naısl özledim oralarıda seninlede ntanışmak istiyorum..kısmetse temmuz sonu geliyorum bakalım akçay işi nikah dönüşüne denk gelecek tarihlerim uymuyor yoksa malum birde eve gelip dinlenmesi var işin..

aaa ceren gelmiş nasılsın balım ?ceren nasıl kokla annesi onu yerimize..sütün geldimi bebegim.arkadaşlardan duyduk sana ulaşmak zor oluyor diye aramadım bende..nasıl uyku düzeniniz?

hoşgeldin şekerim yaaa
nasılsın ceren nasıl anlat bakam

canlarım benimmmm inanın hepinizi çooooooooookkkkkk özledim ama bebeğimi bırakp gelemiyorum uslu sakin bir melek olduğu halde gözümü ondan ayıramıyorum bunu sizlerde anlayacaksınız ilk günler böyle oluyor heralde :):)

biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda ben çoktaaaann ayaklandım kızımla ilgileniyorum gelen giden bitmiyor valla. olsun ama allahıma çok şükür herşey çok güzel maşallah anne olmak bambaşka bir duygu. Gözünün içine bakıyorsun yavrunun o ağladığında için parçalanıyor onun bir tebessümü ise ömrüme bedel allahım hepinize her isteyene yaşatsın bunları inşallah. Şimdi ne kadar yazsam konuşsam boş ama hepiniz yavrularınızı kucağınıza aldığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız kuzucuklarım....

Bu arada nurum doğum yapmış öyle sevindimki zemuszemus zemuszemus normal olmasına daha çok sevindim zemuszemus darısı sağlıkla sıhhatle sizin başınıza inşallah :):):)

mavim sende arkadaşlık teklifi yollasan bana ben onu yapmayı bilem bilmiyorum en azından ne eklersen göriyim senin meleğine ne aldıysan görürüm bide meleğimizin resimlerinide koyarsın

ahh cnm hamile ikende duygular degişmeye başllıyor kimbilir anne olunca dahada degişiyordur dedigin gibi sana bakan sana muhtaç bir bebek var agladıgındada güldügündede sen varsın yanında..rabbim hiç bozmasın..

ceren gııı o bıdığı öp benim yerime oyyy mis kokulum uslu imiş maşallah

tamam cicim öerim valla normalde kimseye öptürmüyorum asla diyorum ama kendim dayanamıyorum ben annesiyim benden çıktı öperim diyip kimseye çaktırmadan öpüyorum :) senin içinde öperim mis kokulumu :)

canımmm inan öyle yani gerçekten hissettiklerimi anlatmaya yetecek kelime cümle bulamıyorum sadece gözlerim doluyor mutluluktan sevinçten rabbime ne kadar şükretsem azdır bana bunları yaşattığı için. Allahıma yalvarıyorum kim istiyorsa nerde arayan varsa evlat sevgisinden mahrum bırakmasın herkese tattırsın diye.

canıııııım beklerim birtanem, çok da mutlu olurum :)
filiz abla böylesi daha iyi sıcaklardan sol ayağım davul gibi oluyo sen nasılsın tatlım dinlenebildinmi
fazlasıyla dinlendim canım, artık dinlenmekten sıkıldım bile diyebilirim :)
ayyyy ne güzel ifade etmişsin :) kız zaten gözyaşlarım ucunda, ha ağladım ha ağlayacağım modundayım... bir de yazdıkların beni şaaaaaarrrrrrr diye ağlatacak :) iyisin değil mi tatlım? dikişlerin acıyor mu?
kızlar ben şimdilik kaçar herkese iyi akşamlar
görüşürüz tatlım, hoşçakal :)

evtt canım eşin haklı sıcaklarda hepten zor olur iyice ağırlaşırsın evde geçirmen daha hayırlı olur..

kızlar ben şimdilik kaçar herkese iyi akşamlar
iyiakşamlar canımmmm opuyorumnanaktan

maşallah maşallahhh tüüühhh zemuszemus allah bağışlasın kuşummm allah isteyen herkese nasip etsinn:Saruboceq:

sen öpte başkasına öptürme tatlım :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim sesimizi duysun inşallah, olmayan ve isteyen herkese versin inşallah :)

sağol mavicim

burcu kız valla koymayı bilsem durmam hemen koyarım

aa öğretelim bi ara sana

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 21

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…