- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.981
rica ederim hayatım, ne demek? hadi bakalım iyi eğlenceler o zaman :)cerencim gelmiş kaçırdım maalesef filizcim çok sağol listeyi güncelleyorsun yoksa kaybolup gidecek bende dışardan geldim kuzenimin kızının doğum günü onlara gidecemde enişteyi bekliyorum almaya gelecekler beni onlar gelene kadar bakayım napıolar dedim pat die çıkabilir zil çalınca :)
iyi akşamlar güzelim :)neyse bana müsadee mesai bitti..kendinize iyi bakın.iyi akşamlar..
Arife, Filiz abla bir tek siz kalmışsınız.
ceren gelmiş güzel haberlerle maaşallah.
Ben de yemek yapacağım birazdan. Öpüyorum sizi. İyi akşamlar.
iyi akşamlar mavicimneyse bana müsadee mesai bitti..kendinize iyi bakın.iyi akşamlar..
iyi akşamlar canım kolay gelsinArife, Filiz abla bir tek siz kalmışsınız.
ceren gelmiş güzel haberlerle maaşallah.
Ben de yemek yapacağım birazdan. Öpüyorum sizi. İyi akşamlar.
ben de çıkıyorum canlarım, hepinize iyi akşamlar :)
canlarım geldim ama sayfa açık kaldı miniğim hep beni istiyor bu yüzden bende fazla gelemiyorum açığını söyliyim kızmayın ama zaten cerenimden başka bir şeylede ilgilenmek istemiyorum tv pc herşey yabancı şu sıra bana o yüzden bana kızmayın gelmiyorum diye olurmu canlarım. ama sizler her zaman inanın aklımda ve dualarımdasınız kuzularım canım arkadaşlarım.
bu günler geçsin yine eskisi gibi olur herşey şimdi çok taze anneyim bebeğimi hep özlüyorum ilerde anlayacaksınız beni hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelirim hepiniz allaha emanet olun mucx mucx
canım beniiiiiiiim tabii ki seni anlayışla karşılarız birtanem, ama burada çok yakında doğuma girecekler var, onlar telaşla ve endişeyle sizlerin tecrübelerini paylaşmak istiyorlar, onun için arada sırada girip tecrübelerini yazsan hiç fena olmaz :) sen de her zaman aklımızdasın canım, kolay gelsin sana...doya doya bebeğinle vakit geçir hayatım :) ben de çok öpüyorum seni opuyorumnanaktancanlarım geldim ama sayfa açık kaldı miniğim hep beni istiyor bu yüzden bende fazla gelemiyorum açığını söyliyim kızmayın ama zaten cerenimden başka bir şeylede ilgilenmek istemiyorum tv pc herşey yabancı şu sıra bana o yüzden bana kızmayın gelmiyorum diye olurmu canlarım. ama sizler her zaman inanın aklımda ve dualarımdasınız kuzularım canım arkadaşlarım.
bu günler geçsin yine eskisi gibi olur herşey şimdi çok taze anneyim bebeğimi hep özlüyorum ilerde anlayacaksınız beni hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelirim hepiniz allaha emanet olun mucx mucx
aaaaa çok geçmiş olsun canım, merak etme bebişin gayet iyidir, sakın endişelenme... Allahtan hemen teşhis konulmuş, ilaçlarla eminim hemen toparlayacaksın kendini, dualarım seninle canım :) hadi bakalım sen iyice dinlen, yarın görüşürüz güzelim :)slm....arkadaslar umarım hersey yolundadır ben cok kotuyum arkadaslar cuma gunu bursaya yola cıktık cok sukur hersey ıyı gıbıydı...bursaya vardık bır ıkı saat sonra asırı mıde bulantısı,kusma,oldu hemen bursa Kadın Doğum Hastanesi Olan Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine gittik ve dr.bana hyperemesis oldugunu soyledı...yani kolesistit (safra kesesi iltihabı),oldugunu soyledı...bır suru tetkıkler yaptılar...ve 2 gece boyunca sureklı derum aldım...cok asırı halsızlıgım vardı...hepsı buna baglıymıs...arkadaslar cok moralım bozuk bebgıme bısey olmasın...cok korkuyorum ....dr.ılac yazdı..bır suru sımmdılık onları kullanıyorum ve sureklı dr.gıdıp tetkıklerım olucakmıs...allahım yardımcım olsun...arkadaslar dua edin...sabah donduk suanda evımdeyım...suanda hersey normal gıbı gozukuyor...allahım yardımcım olsun...BUARADA NUR'UN DOGUMUNA COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA BUYUTMEK NASIP ETSIN YAVRUSUNU NAZARLARDAN KORUSUNarkadaslar dr.sureklı dınlenmemı soyledı...ben uzanacagım yarın yıne gelırım topıce allah a emanet olun dua edın bana ltfn...:gitme::çok üzgünüm::a015:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar İlayda dünyaya gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
Gece 2.00'de suyu gelmiş Nur'un sabaha karşı da sancıları başlamış, öğlen saat 13'de de doğmuş, 3200 gr. ve 52 cm.miş...gözümüz aydın, darısı hepimizin başına inşallah zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım benim neden bu kadar ümitsizsinMERHABALAR sanırım uzun süre gelemem kızlar şimdiye kadarki arkadaşlığınız için tşk bizim sonuçlarımız temiz çıkmasına rağmen elleri hala kapalı bebeğimizin istanbula prof.dr.kadir hasa yönlendiridler haftaya cmt istanbula gidiyoruz yurt dışında olduğu için daha erken randevu alamadık eğer oda problem var derse kurul kararıyla gebeliğimi sonlandırma ihtimalleri çok yüksek artık ben bende değilim ne yaparım nasıl düzelirim bilmiyorum sanırım bebeğimi alacaklar son umudum istanbuldaki profesör sanırım bebeğimi kaybediyorum hakkınızı helal edin herşey için sağolun iyi bir haber alırsam yazarım mutlaka ama kötüyse uzun süre yazabileceğimi sanmıyorum ne olur beni anlayın hoşçakalın/çiğdem..
selam kızlarrrrr benssenb iniz geldi :)))
ayy nasıl özledim sizleri bilemezsiniz dün hamiş ve anne adayları için hatta anne olmuşlar için bol bol dua ettim eminim sizlerde boş durmamışsınızdır Mevlam hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah
ne habersiniz ??? umarım kötü haberler yoktur en son ceren dünyaya gelmiş sanırım sıra nurda olmalı
canım ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlere inşallah tabi şuan sıra nurda olduğu için en önce onun başına :)
nur canım son 10 günün kalmış hadi hayırlısı ilaydamızı sağsalim kucaklamak nasip olur inşallah Allah bir seste kurtarsın arkadaşım
burcummm canım benim sarılık ve emzirme olaylarınında üstesinden gelmişsin kız sana en baştada diyrdum bebiş konusunda tereddütlerin vardı hatırlarsan burda yalnız bakabilecekmiyim diye ve bende sen üstesinden gelirsin Allahın izniyle demiştim yine haklı çıktım gerçi şuandada ben kendim için endişeleniyorum ikizin üstesinden ben gelebilecekmiyim acaba( çok öpüyorum canım arkadaşım
kızlar neşeden haber varmı ikinci aşılamasını olacakmış oldumu ??? Rabbim onada kumsalımızada en kısa zamanda bebişlerini verecek inşallah
Rüzgar deniz entelliye ierror mavideniz bulcuk kızlar sizler nasılsınız ???
ben kendimden bahsedeyim benim bebeler kesinleşti geçen ay 1 kız 1 oğlan hamdolsun şimdilik normal seyrinde devam ediyor gebeliğim sorun yok çok şükür ama erken doğum riski falan düşündürmüyor değilinşallah hayırlı zamanda dünyaya gelir yavrularım artık erken geç hayırlı zamana razıyım ben
bugün itibariyle 21+5 olduk çok şükür
kızlar bu arada isim arayışına girmiş bulunmaktayım :) gerçi seçenek çok olunca daha bi karışıyor kafam :)) kesin olmamakla birlikte EYMEN ve ERVA koymak istiyorum sizce nasıl isimler karar vermemde yardımcı olurmusunuz ? eymen cennetin 8 kapısından birinin adı erva ise peygamber efendimizin(s.a.v) halasının adı ve iffetli namuslu anlamına geliyormuş dediğim gibi kesin değil ama bakalım son anda ne olur :)))
slm....arkadaslar umarım hersey yolundadır ben cok kotuyum arkadaslar cuma gunu bursaya yola cıktık cok sukur hersey ıyı gıbıydı...bursaya vardık bır ıkı saat sonra asırı mıde bulantısı,kusma,oldu hemen bursa Kadın Doğum Hastanesi Olan Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine gittik ve dr.bana hyperemesis oldugunu soyledı...yani kolesistit (safra kesesi iltihabı),oldugunu soyledı...bır suru tetkıkler yaptılar...ve 2 gece boyunca sureklı derum aldım...cok asırı halsızlıgım vardı...hepsı buna baglıymıs...arkadaslar cok moralım bozuk bebgıme bısey olmasın...cok korkuyorum ....dr.ılac yazdı..bır suru sımmdılık onları kullanıyorum ve sureklı dr.gıdıp tetkıklerım olucakmıs...allahım yardımcım olsun...arkadaslar dua edin...sabah donduk suanda evımdeyım...suanda hersey normal gıbı gozukuyor...allahım yardımcım olsun...BUARADA NUR'UN DOGUMUNA COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA BUYUTMEK NASIP ETSIN YAVRUSUNU NAZARLARDAN KORUSUNarkadaslar dr.sureklı dınlenmemı soyledı...ben uzanacagım yarın yıne gelırım topıce allah a emanet olun dua edın bana ltfn...:gitme::çok üzgünüm::a015:
kızlar neşe ne zaman tahlil yaptıracak
çok merak ettim
malum ben ve geçmiş pek iyi anlaşamıyoruz artıkkaydirigubbakcemile3mutlaka yazıyordur ama rast gelmedi
beni aydınlatın canlarımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?