Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim gelmiş kaçırdım maalesef filizcim çok sağol listeyi güncelleyorsun yoksa kaybolup gidecek bende dışardan geldim kuzenimin kızının doğum günü onlara gidecemde enişteyi bekliyorum almaya gelecekler beni onlar gelene kadar bakayım napıolar dedim pat die çıkabilir zil çalınca :)

rica ederim hayatım, ne demek? hadi bakalım iyi eğlenceler o zaman :)
neyse bana müsadee mesai bitti..kendinize iyi bakın.iyi akşamlar..
iyi akşamlar güzelim :)

Arife, Filiz abla bir tek siz kalmışsınız.

ceren gelmiş güzel haberlerle maaşallah.

Ben de yemek yapacağım birazdan. Öpüyorum sizi. İyi akşamlar.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 20

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canlarım geldim ama sayfa açık kaldı miniğim hep beni istiyor bu yüzden bende fazla gelemiyorum açığını söyliyim kızmayın ama zaten cerenimden başka bir şeylede ilgilenmek istemiyorum tv pc herşey yabancı şu sıra bana o yüzden bana kızmayın gelmiyorum diye olurmu canlarım. ama sizler her zaman inanın aklımda ve dualarımdasınız kuzularım canım arkadaşlarım.
bu günler geçsin yine eskisi gibi olur herşey şimdi çok taze anneyim bebeğimi hep özlüyorum ilerde anlayacaksınız beni hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelirim hepiniz allaha emanet olun mucx mucx

canım hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasipetsin bu alttaki resimdeki cerenmi eğer oysa maşallahh ay parcası gibi kızın varrr yandınızz vallla cok güzel bi kızzz ...

slm....arkadaslar umarım hersey yolundadır ben cok kotuyum arkadaslar cuma gunu bursaya yola cıktık cok sukur hersey ıyı gıbıydı...bursaya vardık bır ıkı saat sonra asırı mıde bulantısı,kusma,oldu hemen bursa Kadın Doğum Hastanesi Olan Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine gittik ve dr.bana hyperemesis oldugunu soyledı...yani kolesistit (safra kesesi iltihabı),oldugunu soyledı...bır suru tetkıkler yaptılar...ve 2 gece boyunca sureklı derum aldım...cok asırı halsızlıgım vardı...hepsı buna baglıymıs...arkadaslar cok moralım bozuk bebgıme bısey olmasın...cok korkuyorum ....dr.ılac yazdı..bır suru sımmdılık onları kullanıyorum ve sureklı dr.gıdıp tetkıklerım olucakmıs...allahım yardımcım olsun...arkadaslar dua edin...sabah donduk suanda evımdeyım...suanda hersey normal gıbı gozukuyor...allahım yardımcım olsun...BUARADA NUR'UN DOGUMUNA COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA BUYUTMEK NASIP ETSIN YAVRUSUNU NAZARLARDAN KORUSUNarkadaslar dr.sureklı dınlenmemı soyledı...ben uzanacagım yarın yıne gelırım topıce allah a emanet olun dua edın bana ltfn...:gitme::çok üzgünüm::a015:

canım beniiiiiiiim tabii ki seni anlayışla karşılarız birtanem, ama burada çok yakında doğuma girecekler var, onlar telaşla ve endişeyle sizlerin tecrübelerini paylaşmak istiyorlar, onun için arada sırada girip tecrübelerini yazsan hiç fena olmaz :) sen de her zaman aklımızdasın canım, kolay gelsin sana...doya doya bebeğinle vakit geçir hayatım :) ben de çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan
aaaaa çok geçmiş olsun canım, merak etme bebişin gayet iyidir, sakın endişelenme... Allahtan hemen teşhis konulmuş, ilaçlarla eminim hemen toparlayacaksın kendini, dualarım seninle canım :) hadi bakalım sen iyice dinlen, yarın görüşürüz güzelim :)

ilaydanın acelesi çıkmış hemenkaydirigubbakcemile3
kız ilayda azcık daha bekleseydin ya annen sınava girseydiŞeniz

canım benim neden bu kadar ümitsizsin
bebeğini de boş yere üzüyoorsun
tahliller iyi çıktı diyorsun güzelim,bir sorun olsaydı mutlaka tahlillerde çıkardı
öyle kolay mı zeynebi almak sen ne diyorsun cnm
umutsuzluğa kapılma herşey düzelecek de ve zeynebi üzme artık
hep yanındayız unutma
seni çok seviyoruz
lütfen güzel haberlerle dön çiğdemopuyorumnanaktan

hani ben hani ben:sinifsinif::sinifsinif:
unutulmuşummmmmmmmmmmmmafoldumben
cnm iyi olmana çok sevindim rabbim hayırlısyla kavuştursun seni meleklerine inş
isimlere gelince ben çok beğendim her ikisini de bayıldım doğrusu inş bu isimleri koyarsın cnm
adlarıyla yaşasınlar:lepi:

kızlar neşe ne zaman tahlil yaptıracak
çok merak ettim
malum ben ve geçmiş pek iyi anlaşamıyoruz artıkkaydirigubbakcemile3mutlaka yazıyordur ama rast gelmedi
beni aydınlatın canlarımzemuszemus

canım çok geçmiş olsun. sakın moralini bozma, birşeyi yoktur bebişimizin.dua edeceğiz senin için.

kızlar neşe ne zaman tahlil yaptıracak
çok merak ettim
malum ben ve geçmiş pek iyi anlaşamıyoruz artıkkaydirigubbakcemile3mutlaka yazıyordur ama rast gelmedi
beni aydınlatın canlarımzemuszemus

canım merhaba. Nese bu konuda bir bilgi vermedi sanırsam. ben de çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…