Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canimmm çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallahh kendine çoook dikkat et..dualardasın unutma opuyorumnanaktan

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sınavım dün bitti kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, GEÇTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Allah hepimizin yüzünü her konuda güldürsün inşallah. Dün sabahtan öğleye kadar yazılı sınav oldum, resmen cendereye girmiş gibiydim. Öğleden sonra da 4'e kadar sözlü sınav oldum ki eve geldiğimde üstümden tır geçmiş gibiydi desem abartmam. Kızlar çok şükür kazasız belasız atlattım. Hepinize dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

Nur cnm tebrik ederim ilaydamız gelmiş:sm_cool::sm_cool:
Allah analı babalı büyütsün cnmopuyorumnanaktan

Yaşasıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn Nurumuz İlaydasına kavuşmuş. Çok şükür Rabbim'e. Sınav günü gelmesi ise ayrı bir mesaj :)) Çok cadı bu yaramazlar...

kızlar neşe ne zaman tahlil yaptıracak
çok merak ettim
malum ben ve geçmiş pek iyi anlaşamıyoruz artıkkaydirigubbakcemile3mutlaka yazıyordur ama rast gelmedi
beni aydınlatın canlarımzemuszemus

Canım hesaplarıma göre cuma günü belli olabilri, yani adet tarihim cuma. Daha öncesinde kan testi yaptırmak istemiyorum çok yıprandım çünkü. Beni merak ettiğinizi için çok mutlu oldum. Bu sefer de olmazsa kendimi rahat bırakıcam kışa kadar. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Kızlar yarın çok giremeyebilirim bizim mezuniyet törenimiz var. Ben mezun olmuyorum ama canım öğrencilerimin en güzel günü. Bu yüzden merak etmeyin. Şimdi eşim geliyor biraz gezicez inşallah. Hepinizi öpüyorum..

canım merhaba. Nese bu konuda bir bilgi vermedi sanırsam. ben de çok merak ediyorum.

Bitanesiniz siz ya Allah sizi benden ayırmasın..

Canım sen yaramazla ilgilen. Çok merak ediyorum inşallah herşey yolunda gider canım. Benim için de öp..

Canım büyük geçmiş olsun, herşey yoluna girecek inşalalh hiç tasalanma. Çiğdemcim senin durumunu da okudum : Yardan ne derse O olur ne olur güçlü ol arkadaşım.

günaydın kızlar ben bugun işte değilim
buraya gelemem sabahtan haber vereyim istedim sizzee
şeker testi yapılcak evde badana olcak fırsat bulamam sanırım topiğe gelmeye
hepinize güzel bir gün diliyorum canlarım

canım geçmiş olsun çok üzüldümm
jimer benim hastanem iyi bi yerdir
dinlen canım bolbol üzülme sakın

canım benim sen bebişinle ilgilen bizide ara sıra kendinden hbaerdar et ama merak ederiz sonra

Günaydin kızlaaaarr..sağlıklı gunler inşallahhh zemuszemus
günaydın canım nasılsın aminnnn sağol cicim
Günaydın arkadaşlar. Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.
günaydın canım nasılsın bebişin nasıl
ooohhh çok şükür senin adına çok sevindim nesecim tebrik ederim hayatım
bundan sonra stres sıkıntı yok rahat ol şimdi sırada hayırlı haberlerini almak var inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın burcum inşallah güzel souçlar alırsın canım
bize bildir mutlaka evdede sakın yorma kendini dikkatli ol
kolay gelsin canım
ben biraz çıkacağım kızlar. görüşmek üzere.

tamam canım görüşmek üzere

günaydın kızlar nasılsınız?kimsecikler yok ama neyse bende bugün buraya bir süreligine son kez giriyorum ..malum yarın yeni eleman gelecek inşallah bi aksilik çıkmazsa..bende işi ögretecegimden malum giremem önünde..ne zman girebilirim bilmem akşamalrı girmeye çalışırım en azından ne var ne yok haber alırım..haftaya nasıl olur bilmem sevgili müdür yardımcımız bana 3 5 gün kadar işi gösterirsin sonra gelmene gerek yok dedi ama bilmiyorum fikir degişikligi olurmu.. şimdilik böyle düşünüyor ara ara sıkıştıgımızda seni çagırabiliriz dedi.gelen kişi master yapıyormuş..bazen c.tesi günleri sınava falan gidebiliyormuş eylüle kadar bazı günler çagırabilecegini söyledi..sorun degil sonuçta hergün gel desede hiç istemesemde gelmek zorundayım eylüle kadar..neyse bakalım durum böyle..

sevtapcım tatlım üzülme teşhis hemen konulmuş ilaçlarda seni rahatlatır umarım..geçmiş olsun..

neşem hadi gözün aydın demk sınavdan geçtin tebrik ederim streslerinde geçmiştir umarım..seni daha sık bekliyoruz buraya bundan sonra gerçi bende bir süreligine sık giremeyecegim ama ...

ya neden kimse yok bugünnn burcu zaten gelemeyecek...ya dün akşam iki ayagımada daha dogru alt bacagımın arka kısmına deli gibi kramp girdi off nasıl kıvrandım anlatamam..şimdi ise bir bacagım agrıyor yürürken...

geçmiş olsun canıııııııııııııııım, çok sevindim, hadi gözün aydın :) artık daha sık gelirsin aramıza :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 19

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu arada hayırlı olsun mavi denizim :) hergün işe gitmektense ara ara gitmek sana da değişiklik olur, inşallah yeni eleman hemen herşeyi kapar da sana biraz daha kal demezler

gunaydın arkadaslar gununuz guzel olsun.filiz ablacım,htc80,yengec,nesemese,burcu,mavideniz.cok tsk ederım allah hepınızden razı olsun rabbım cok buyuk ona sıgınmaktan baska carem yok...dualarınız ıcın cok tsk ederım...beterın beterı var bunada cok sukur...allah sıfamızı versın..:Saruboceq:

inşallah ablacım valla heran vazgeçilecek diye ödüm kopuyor..az önce biri aradı sanırım görüştügü elemanlardan biri ama toplantı da oldugu için görüştüremedim..umarım vazgeçmemiştir gelecek kişi diye tırstım bakalım...ya biri alınsa en azından izne rahat çıkacam...sen ne yaptın abalcım..demek beni gördün yinede slm vermedin aşkolsun bala neyse gidiyorum zaten yarın yokum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…