- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.001
canimmm çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallahh kendine çoook dikkat et..dualardasın unutma opuyorumnanaktanslm....arkadaslar umarım hersey yolundadır ben cok kotuyum arkadaslar cuma gunu bursaya yola cıktık cok sukur hersey ıyı gıbıydı...bursaya vardık bır ıkı saat sonra asırı mıde bulantısı,kusma,oldu hemen bursa Kadın Doğum Hastanesi Olan Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine gittik ve dr.bana hyperemesis oldugunu soyledı...yani kolesistit (safra kesesi iltihabı),oldugunu soyledı...bır suru tetkıkler yaptılar...ve 2 gece boyunca sureklı derum aldım...cok asırı halsızlıgım vardı...hepsı buna baglıymıs...arkadaslar cok moralım bozuk bebgıme bısey olmasın...cok korkuyorum ....dr.ılac yazdı..bır suru sımmdılık onları kullanıyorum ve sureklı dr.gıdıp tetkıklerım olucakmıs...allahım yardımcım olsun...arkadaslar dua edin...sabah donduk suanda evımdeyım...suanda hersey normal gıbı gozukuyor...allahım yardımcım olsun...BUARADA NUR'UN DOGUMUNA COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA BUYUTMEK NASIP ETSIN YAVRUSUNU NAZARLARDAN KORUSUNarkadaslar dr.sureklı dınlenmemı soyledı...ben uzanacagım yarın yıne gelırım topıce allah a emanet olun dua edın bana ltfn...:gitme::çok üzgünüm::a015:
Nur cnm tebrik ederim ilaydamız gelmiş:sm_cool::sm_cool:
Allah analı babalı büyütsün cnmopuyorumnanaktan
kızlar neşe ne zaman tahlil yaptıracak
çok merak ettim
malum ben ve geçmiş pek iyi anlaşamıyoruz artıkkaydirigubbakcemile3mutlaka yazıyordur ama rast gelmedi
beni aydınlatın canlarımzemuszemus
canım merhaba. Nese bu konuda bir bilgi vermedi sanırsam. ben de çok merak ediyorum.
canlarım geldim ama sayfa açık kaldı miniğim hep beni istiyor bu yüzden bende fazla gelemiyorum açığını söyliyim kızmayın ama zaten cerenimden başka bir şeylede ilgilenmek istemiyorum tv pc herşey yabancı şu sıra bana o yüzden bana kızmayın gelmiyorum diye olurmu canlarım. ama sizler her zaman inanın aklımda ve dualarımdasınız kuzularım canım arkadaşlarım.
bu günler geçsin yine eskisi gibi olur herşey şimdi çok taze anneyim bebeğimi hep özlüyorum ilerde anlayacaksınız beni hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelirim hepiniz allaha emanet olun mucx mucx
slm....arkadaslar umarım hersey yolundadır ben cok kotuyum arkadaslar cuma gunu bursaya yola cıktık cok sukur hersey ıyı gıbıydı...bursaya vardık bır ıkı saat sonra asırı mıde bulantısı,kusma,oldu hemen bursa Kadın Doğum Hastanesi Olan Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine gittik ve dr.bana hyperemesis oldugunu soyledı...yani kolesistit (safra kesesi iltihabı),oldugunu soyledı...bır suru tetkıkler yaptılar...ve 2 gece boyunca sureklı derum aldım...cok asırı halsızlıgım vardı...hepsı buna baglıymıs...arkadaslar cok moralım bozuk bebgıme bısey olmasın...cok korkuyorum ....dr.ılac yazdı..bır suru sımmdılık onları kullanıyorum ve sureklı dr.gıdıp tetkıklerım olucakmıs...allahım yardımcım olsun...arkadaslar dua edin...sabah donduk suanda evımdeyım...suanda hersey normal gıbı gozukuyor...allahım yardımcım olsun...BUARADA NUR'UN DOGUMUNA COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA BUYUTMEK NASIP ETSIN YAVRUSUNU NAZARLARDAN KORUSUNarkadaslar dr.sureklı dınlenmemı soyledı...ben uzanacagım yarın yıne gelırım topıce allah a emanet olun dua edın bana ltfn...:gitme::çok üzgünüm::a015:
slm....arkadaslar umarım hersey yolundadır ben cok kotuyum arkadaslar cuma gunu bursaya yola cıktık cok sukur hersey ıyı gıbıydı...bursaya vardık bır ıkı saat sonra asırı mıde bulantısı,kusma,oldu hemen bursa Kadın Doğum Hastanesi Olan Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine gittik ve dr.bana hyperemesis oldugunu soyledı...yani kolesistit (safra kesesi iltihabı),oldugunu soyledı...bır suru tetkıkler yaptılar...ve 2 gece boyunca sureklı derum aldım...cok asırı halsızlıgım vardı...hepsı buna baglıymıs...arkadaslar cok moralım bozuk bebgıme bısey olmasın...cok korkuyorum ....dr.ılac yazdı..bır suru sımmdılık onları kullanıyorum ve sureklı dr.gıdıp tetkıklerım olucakmıs...allahım yardımcım olsun...arkadaslar dua edin...sabah donduk suanda evımdeyım...suanda hersey normal gıbı gozukuyor...allahım yardımcım olsun...BUARADA NUR'UN DOGUMUNA COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA BUYUTMEK NASIP ETSIN YAVRUSUNU NAZARLARDAN KORUSUNarkadaslar dr.sureklı dınlenmemı soyledı...ben uzanacagım yarın yıne gelırım topıce allah a emanet olun dua edın bana ltfn...:gitme::çok üzgünüm::a015:
canım benim sen bebişinle ilgilen bizide ara sıra kendinden hbaerdar et ama merak ederiz sonracanlarım geldim ama sayfa açık kaldı miniğim hep beni istiyor bu yüzden bende fazla gelemiyorum açığını söyliyim kızmayın ama zaten cerenimden başka bir şeylede ilgilenmek istemiyorum tv pc herşey yabancı şu sıra bana o yüzden bana kızmayın gelmiyorum diye olurmu canlarım. ama sizler her zaman inanın aklımda ve dualarımdasınız kuzularım canım arkadaşlarım.
bu günler geçsin yine eskisi gibi olur herşey şimdi çok taze anneyim bebeğimi hep özlüyorum ilerde anlayacaksınız beni hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelirim hepiniz allaha emanet olun mucx mucx
günaydın canım nasılsın aminnnn sağol cicimGünaydin kızlaaaarr..sağlıklı gunler inşallahhh zemuszemus
günaydın canım nasılsın bebişin nasılGünaydın arkadaşlar. Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.
ooohhh çok şükür senin adına çok sevindim nesecim tebrik ederim hayatımVeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sınavım dün bitti kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, GEÇTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allah hepimizin yüzünü her konuda güldürsün inşallah. Dün sabahtan öğleye kadar yazılı sınav oldum, resmen cendereye girmiş gibiydim. Öğleden sonra da 4'e kadar sözlü sınav oldum ki eve geldiğimde üstümden tır geçmiş gibiydi desem abartmam. Kızlar çok şükür kazasız belasız atlattım. Hepinize dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
günaydın burcum inşallah güzel souçlar alırsın canımgünaydın kızlar ben bugun işte değilim
buraya gelemem sabahtan haber vereyim istedim sizzee
şeker testi yapılcak evde badana olcak fırsat bulamam sanırım topiğe gelmeye
hepinize güzel bir gün diliyorum canlarım
ben biraz çıkacağım kızlar. görüşmek üzere.
geçmiş olsun canıııııııııııııııım, çok sevindim, hadi gözün aydın :) artık daha sık gelirsin aramıza :)Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sınavım dün bitti kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, GEÇTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
aaa abla slm vermeden mi kaçtın nasılsınız kızlar dedin ama ben buradayım tek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?