Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canıııııım günaydın sana da :) hepimiz Allah'asığınıyoruz ve dua ediyoruz, merak etme bebişine hiçbir şey olmayacak, böyle endişelenerek bebişini de üzme... bu arada isim düşündünüz mü bebişe?

yok yok vazgeçmez merak etme, bu zamanda iş bulmak hiç kolay değil... inşallah biri alınacak ve sen de izne çıkacaksın :) valla sıkıntıdan artık patlamak üzereyim, evde bütün gün yalnızım, TV'de seyredecek daha doğrusu oyalayacak hiçbir şey yok, eşim sabah 8-8.30 gibi işe gidiyor akşam en erken 11.00 de geliyor, artık duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı, delirmezsem iyidir valla

mavicim günaydın canım nasılsın senin adına çok sevindim canım hergün gelmektense
arada bir gelmek daha iyi olur hakkında hayırlısı olsun canım geçmiş olsun mavi kramp girmiş inşallah tekrarlamaz
günaydın kızlar nasılsınız? sanırım burası bugün çok durgun olacak
günaydın ablacım nasılsın bugün bi yaramazlık yoktur inşallah rüzgar nasıl hareketlerini hissedebiliyormusun

sevtapcım günaydın canım nasılsın çok geçmiş olsun güzelim allah şifa versin inşallah biran önce atlatırsın bebişne bişi olmaz canım allahın izniyle meraklanma o güvenli yerde

evet ablacım asil mirhan olucak allahın ıznıyle..senınde oglusun olucakmıs cok sevındım artık hareketlerını hıssedıyorsundur...ben 17 haftada hıssettım..

günaydın canım :) hafif hafif hissettirmeye başladı canım :)
evet ablacım asil mirhan olucak allahın ıznıyle..senınde oglusun olucakmıs cok sevındım artık hareketlerını hıssedıyorsundur...ben 17 haftada hıssettım..
evet güzelim, çok hafif hafif hissetmeye başladım ama iki gündür çok sakin :)

valla ablacım haklısın tüm gün evde oturmak helde yatmak daha bunaltır malum ayakta olsan belki yapacak bir şey bulursun bir süre vakit geçirisin..ama yatınca ya tv ya pc oluyor...neyse sen ne zman ayaklanabileceksin doktorun ne zamana kadar yatmanı istedi.en azından gündüz cundaya gidiyorsun geliyordun vakit geçiyordu...ablacım ya havalar nasıl orada ..bizimde dün burada bayagı gök gürledi yagmur yagdı..valla gelen kız zaten çalışıyormuş abla ona soracam ne zman gelebilir diye diyordu...ama bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz...malum son zmanlarda en çok meşgul eden konuydu beni dolayısıyla sizide bunalttım hep ..tekrar özür dilerim..kumsalcım bakalım inşallah bundan sonra daha iyi olur..evet kramp kötü girdi 1 saattirde belim agrıyor..umarım kötü birşey olmaz bazende tırsıyorum bebegim iyidir umarım diye..

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 19

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hiç sorma, neyse perşembeye kadar bu durum ama perşembeye sanki daha çok varmış gibi geliyor... canımcım hiçte bunaltmadın lütfen böyle düşünme, hepimizin ne sıkıntıları var, burada birbirimizle paylaşınca birbirimizi bunaltmak mı oluyor? aşkolsun, hiçbir şey yapamasakta destek olmaya çalışıyoruz birbirimize... burada havalar çok sıcak canım, geçen hafta devamlı lodos vardı, sersem etti herkesi, ama bu hafta hava süt liman :) bu arada kramp konusunu doktoruna sor istersen, Gülçin'e de olmuştu bir ara ve doktoruna sorduğunda vitamin takviyesi yapmıştı diye hatırlıyorum... merak etme bebişlerimiz gayet sağlıklı ve güvende :)

evet calsiyum eksikligine baglı olabiliyormuş kramplar özellikle ama bel agrısı olunca insan evham yapıyor halbuki eskiye nazaran sakinim ben..sanırım yola çıkma olayıda oldugu için ben böyle evhamlandım...bu perşembeye kadar dimi..neyse 2 gün kaldı cuma kendini atarsın gidersin tekneye ama yine de cuma günü kendini fazla yorma sonra daha sık çıkarsın..

canım benım dr benım agrılarım ve kramplarıma magnezyum verdı onu kullanıyorum ve kullandıgımdan berı hıc kramp olmuyor

canımcım bel ağrısı şundan oluyormuş, karın büyüdüğü için, belimiz karnımızı taşımak için bir denge kurmaya çalışıyormuş, bu da ağrımasına sebep oluyormuş, yani bel ağrısı çok normal korkma hayatım :)

anladım svetapcım söyleyecem zaten...kızlar çatlak oldu bende kalçamda oldu göbekte yok tabii ama bacagımda önceden vardı şimdi birazdaha oldu yag sürüyorum son zamanlarda daha sık..siz ne kullanıyorsunuz..ben bebe yagı kullanıyorum ama beb yagını kuru cilde sürüp kurumasını beklemek imkansız acayip huylanıyorum sonra öyle giyinmekten..ama bir tane krem olmak istiyorum doktorlar genelde llierac mustela falan öneriyorlarmış benim doktorum henzü birşey söylemedi ama bu gidişimle çatlak olmaya başladıgını ne kullanacagımı soracam..lierace iyi oldugu ama pahalı oldugu söyleniyor..eczanelerde 65 fiyatı ama ben yurdışı olan bir siteden baktım güvenilir daha önce alışveriş yaptıgım site.orada fiyatı 50 daha uygun ama bakalım..

valla ben henüz başlamadım, henüz yok bende çatlak ama olacak galina, karnım bayağı bir kaşınıyor... arkadaşlarım zeytinyağı ve bademyağını karıştırıp sür diyorlar ben de huylanıyorum, dolaşamam öyle... gayet uygunmuş söylediğin kremin fiyatı

maviicm,ben kakao yagı ve cılek yagı kullanıyorum ıkısını karıstırıyorum cılek yagı kasıntıyıda alıyor...dr. kullanmamı soyledı..ve gıysılerde falanda leke falan yapmıyo..nezaman gergın hıssetsem suruyorum..cokta guzel kokuyor catlagım olmadı karnımda hıc daha onceden dız kapagımın arkasında ve kalcamda vardı kılo alıp vermekten..ınsallah catlamayız kotu kotu..:)))gulben ergende kakao cılek badem yagını karıstırıp surmus ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…