- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.021
gunaydın arkadaslar gununuz guzel olsun.filiz ablacım,htc80,yengec,nesemese,burcu,mavideniz.cok tsk ederım allah hepınızden razı olsun rabbım cok buyuk ona sıgınmaktan baska carem yok...dualarınız ıcın cok tsk ederım...beterın beterı var bunada cok sukur...allah sıfamızı versın..:Saruboceq:
inşallah ablacım valla heran vazgeçilecek diye ödüm kopuyor..az önce biri aradı sanırım görüştügü elemanlardan biri ama toplantı da oldugu için görüştüremedim..umarım vazgeçmemiştir gelecek kişi diye tırstım bakalım...ya biri alınsa en azından izne rahat çıkacam...sen ne yaptın abalcım..demek beni gördün yinede slm vermedin aşkolsun bala neyse gidiyorum zaten yarın yokum...
mavicim günaydın canım nasılsın senin adına çok sevindim canım hergün gelmektensegünaydın kızlar nasılsınız?kimsecikler yok ama neyse bende bugün buraya bir süreligine son kez giriyorum ..malum yarın yeni eleman gelecek inşallah bi aksilik çıkmazsa..bende işi ögretecegimden malum giremem önünde..ne zman girebilirim bilmem akşamalrı girmeye çalışırım en azından ne var ne yok haber alırım..haftaya nasıl olur bilmem sevgili müdür yardımcımız bana 3 5 gün kadar işi gösterirsin sonra gelmene gerek yok dedi ama bilmiyorum fikir degişikligi olurmu.. şimdilik böyle düşünüyor ara ara sıkıştıgımızda seni çagırabiliriz dedi.gelen kişi master yapıyormuş..bazen c.tesi günleri sınava falan gidebiliyormuş eylüle kadar bazı günler çagırabilecegini söyledi..sorun degil sonuçta hergün gel desede hiç istemesemde gelmek zorundayım eylüle kadar..neyse bakalım durum böyle..
sevtapcım tatlım üzülme teşhis hemen konulmuş ilaçlarda seni rahatlatır umarım..geçmiş olsun..
neşem hadi gözün aydın demk sınavdan geçtin tebrik ederim streslerinde geçmiştir umarım..seni daha sık bekliyoruz buraya bundan sonra gerçi bende bir süreligine sık giremeyecegim ama ...
ya neden kimse yok bugünnn burcu zaten gelemeyecek...ya dün akşam iki ayagımada daha dogru alt bacagımın arka kısmına deli gibi kramp girdi off nasıl kıvrandım anlatamam..şimdi ise bir bacagım agrıyor yürürken...
günaydın ablacım nasılsın bugün bi yaramazlık yoktur inşallah rüzgar nasıl hareketlerini hissedebiliyormusungünaydın kızlar nasılsınız? sanırım burası bugün çok durgun olacak
gunaydın arkadaslar gununuz guzel olsun.filiz ablacım,htc80,yengec,nesemese,burcu,mavideniz.cok tsk ederım allah hepınızden razı olsun rabbım cok buyuk ona sıgınmaktan baska carem yok...dualarınız ıcın cok tsk ederım...beterın beterı var bunada cok sukur...allah sıfamızı versın..:Saruboceq:
canıııııım günaydın sana da :) hepimiz Allah'asığınıyoruz ve dua ediyoruz, merak etme bebişine hiçbir şey olmayacak, böyle endişelenerek bebişini de üzme... bu arada isim düşündünüz mü bebişe?
sevtapcım günaydın canım nasılsın çok geçmiş olsun güzelim allah şifa versin inşallah biran önce atlatırsın bebişne bişi olmaz canım allahın izniyle meraklanma o güvenli yerde
günaydın canım :) hafif hafif hissettirmeye başladı canım :)mavicim günaydın canım nasılsın senin adına çok sevindim canım hergün gelmektense
arada bir gelmek daha iyi olur hakkında hayırlısı olsun canım geçmiş olsun mavi kramp girmiş inşallah tekrarlamaz
günaydın ablacım nasılsın bugün bi yaramazlık yoktur inşallah rüzgar nasıl hareketlerini hissedebiliyormusun
evet güzelim, çok hafif hafif hissetmeye başladım ama iki gündür çok sakin :)evet ablacım asil mirhan olucak allahın ıznıyle..senınde oglusun olucakmıscok sevındım artık hareketlerını hıssedıyorsundur...ben 17 haftada hıssettım..
valla ablacım haklısın tüm gün evde oturmak helde yatmak daha bunaltır malum ayakta olsan belki yapacak bir şey bulursun bir süre vakit geçirisin..ama yatınca ya tv ya pc oluyor...neyse sen ne zman ayaklanabileceksin doktorun ne zamana kadar yatmanı istedi.en azından gündüz cundaya gidiyorsun geliyordun vakit geçiyordu...ablacım ya havalar nasıl orada ..bizimde dün burada bayagı gök gürledi yagmur yagdı..valla gelen kız zaten çalışıyormuş abla ona soracam ne zman gelebilir diye diyordu...ama bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz...malum son zmanlarda en çok meşgul eden konuydu beni dolayısıyla sizide bunalttım hep ..tekrar özür dilerim..kumsalcım bakalım inşallah bundan sonra daha iyi olur..evet kramp kötü girdi 1 saattirde belim agrıyor..umarım kötü birşey olmaz bazende tırsıyorum bebegim iyidir umarım diye..
tsk ederim ablacımzemuszemus
evet calsiyum eksikligine baglı olabiliyormuş kramplar özellikle ama bel agrısı olunca insan evham yapıyor halbuki eskiye nazaran sakinim ben..sanırım yola çıkma olayıda oldugu için ben böyle evhamlandım...bu perşembeye kadar dimi..neyse 2 gün kaldı cuma kendini atarsın gidersin tekneye ama yine de cuma günü kendini fazla yorma sonra daha sık çıkarsın..
evet calsiyum eksikligine baglı olabiliyormuş kramplar özellikle ama bel agrısı olunca insan evham yapıyor halbuki eskiye nazaran sakinim ben..sanırım yola çıkma olayıda oldugu için ben böyle evhamlandım...bu perşembeye kadar dimi..neyse 2 gün kaldı cuma kendini atarsın gidersin tekneye ama yine de cuma günü kendini fazla yorma sonra daha sık çıkarsın..
anladım svetapcım söyleyecem zaten...kızlar çatlak oldu bende kalçamda oldu göbekte yok tabii ama bacagımda önceden vardı şimdi birazdaha oldu yag sürüyorum son zamanlarda daha sık..siz ne kullanıyorsunuz..ben bebe yagı kullanıyorum ama beb yagını kuru cilde sürüp kurumasını beklemek imkansız acayip huylanıyorum sonra öyle giyinmekten..ama bir tane krem olmak istiyorum doktorlar genelde llierac mustela falan öneriyorlarmış benim doktorum henzü birşey söylemedi ama bu gidişimle çatlak olmaya başladıgını ne kullanacagımı soracam..lierace iyi oldugu ama pahalı oldugu söyleniyor..eczanelerde 65 fiyatı ama ben yurdışı olan bir siteden baktım güvenilir daha önce alışveriş yaptıgım site.orada fiyatı 50 daha uygun ama bakalım..
anladım svetapcım söyleyecem zaten...kızlar çatlak oldu bende kalçamda oldu göbekte yok tabii ama bacagımda önceden vardı şimdi birazdaha oldu yag sürüyorum son zamanlarda daha sık..siz ne kullanıyorsunuz..ben bebe yagı kullanıyorum ama beb yagını kuru cilde sürüp kurumasını beklemek imkansız acayip huylanıyorum sonra öyle giyinmekten..ama bir tane krem olmak istiyorum doktorlar genelde llierac mustela falan öneriyorlarmış benim doktorum henzü birşey söylemedi ama bu gidişimle çatlak olmaya başladıgını ne kullanacagımı soracam..lierace iyi oldugu ama pahalı oldugu söyleniyor..eczanelerde 65 fiyatı ama ben yurdışı olan bir siteden baktım güvenilir daha önce alışveriş yaptıgım site.orada fiyatı 50 daha uygun ama bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?