Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

eczanelerde var mı bu çilek ve kakao yağları?

evet aktarlarda vardır ama doktoruma sorayımda sonuçta bazı yaglar önerilmiyor diye biliyorum gerçi kakao yagı çilek yagı badem ve beb yagı sık kullanıyorlar..bazı doktorlarda yagları önermiyor bilmiyorum artık..ben krem formunda bir şeyde olsun duştan sonrakurulanmadan yagı sürünce sıkıntı olmuyor hemen emiyor suyla ama normal cilt kuruyken yagı sürüp giyinemiyorum o yzüden ekstra olarak krem almak istiyorum ama ..yagıda sorayım yine doktora ..

sen de benim gibi huylusun anlaşılan, çok ama çok huylanıyorum ben yaaa nasıl yeneceğim bunu bilmiyorum

oo ne diyosun abla vardır öyle çok huylarım elime yag deger yemek yaparken duramam öyle hemen yıkarım işte elimle bir şeyi harmanlıyorsam işim bitene kadar beklerim yoksa olmaz eşim bazen yaptırmaz ama dur sen kaldırma elini yıkarsın yine diye..vazgeçmem lazım ama işte olmuyor sürekli mutfakta iş yaparken elimi yıkarım mesela..

hayirli ve bereketli bir gün diliyorum nasilsiniz ben iyiyim
fazla kalamicak disarda bir kac islerim var disariya cikicam birazban evleri topaliyana kadar bakayim dedim.

önemli bir haber varmi gecmise bakmadim cidemden haber varmi???????

:roflol: :roflol: :roflol: heeeyyyyyy tıpatıp aynıyız seninle, acayip huyluyumdur bu konuda, yemek yaparken en az 10 kere elimi yıkarım, salça bulaşır yıkarım, yağ bulaşır yıkarım, harcadığım su ve sabunun haddi hesabı yok... demek benden de varmış bir tane daha :)
neyse ben yemege gidemde gelem karnım acıktı görüşürüz sonra
afiyet olsun hayatım, yarasın Beroşumuza :)

hayirli ve bereketli bir gün diliyorum nasilsiniz ben iyiyim
fazla kalamicak disarda bir kac islerim var disariya cikicam birazban evleri topaliyana kadar bakayim dedim.

önemli bir haber varmi gecmise bakmadim cidemden haber varmi???????

selam canım kolay gelsın...cıgdem ın sonucları ıyı cıkmıs fakat bebiş falaen elını acmıyormus oyuzden ıstanbula sevk edılmıs sanırım...orda bellı olucak ne olup olmadıgı

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 19

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım çok geçmiş olsun üzme sakın kendini dinlenmene bak bebişimize bir şeycik olmaz allah ın izniyle
benim evden çıkmama yasak yok ama işten planladığımdan önce pat die ayrılınca eşimde çalışıyor boşlukta kaldım vallahi çok sıcak son günler dışarıda pek çıkamıyorum tv de bir şey yok napsam ben patlıyorum bu ara :))) sen cumadan sonra yavaş yavaş çıkarsın artık sık dişini az kalmış eşinin çalışma saatleride çok uzunmuş yaw benimki 5.30 da evde yinede sıkılıyorum beklerken

canım o kasılmalar bende de oluyor ne zamnadır dünyanın süt ürününü tükettiğim halde son gittiğimde ancak söledim doktora oda magnezyum verirdim ama şu saatten sonra kullanmasan daha iyi dedi bende çok sık olmadığı için kullanmadım ama senin için erken doktoruna sor gereken takviyeyi yapar sana
QUOTE=RuzgarDeniz;7732815]valla ben henüz başlamadım, henüz yok bende çatlak ama olacak galina, karnım bayağı bir kaşınıyor... arkadaşlarım zeytinyağı ve bademyağını karıştırıp sür diyorlar ben de huylanıyorum, dolaşamam öyle... gayet uygunmuş söylediğin kremin fiyatı[/QUOTE]
banada doktorum iki krem ismi verdi biri ucuz biri pahalı ama bende aldığım kremi kullanmama sorunu var evde dünya kadar değişik özellikte vücut losyonu var hepsi bir hevesle alınıp 1 yada 2 kere kullanılmışlar krem almadım kuzenim yurt dışında papatya yağı getirmişti onun içine zeytinyağı biraz da badem yağı koydum duştan çıkmadan ıslakken sürüyorum çatlak karnımın yan taraflarında ve göğsümde oluştu napalım dünyaca paralar döküp kremler kullansanda maalesef çatlayacağı varsa çatlıyor
neşeciiiiim tebrikler hayatım sonunda bu stresten kurtuldun çok şükür rahatlamışsındır bi daha yok dimi sınav mınav gerçi tam olarak ne sınavı onuda bilmiyorum senin hem kndi öğrencilerin var hem sınava giriyorsun üniv.öğretim görevlisimiydin canım sen ben karıştırdım galiba :))

canım kolay gelsin hem evde hem testte benimde ustalar yarın gelip devam edecekler boyaya bazı sorunlar çıktı bizim evin işi uzadıkça uzadı sanki taşınıyoruz her yer her yerde kendimde perşembe boya bitcek cuma annnemler teyzemler gelecek temizliğe heralde iki gün alır temizlik bilemiyorum hafta sonu yerleşsem bebişin eşyalarını haftaya hazırlayacağım inşallah :))) offfffff çok işim var kızlar benim daha üstelik bir şey yapmadan bile yorulıyorum nolcak benim halim

kızlar geçmişi okumadım haber vereyim dedim
şeker testi sonucum iyi çıktı 122 doktor çok iyi dedi zemuszemus
bir ay sonra gididem bi daha kontrole

çok durgunmuş burası benim de işlerim felaket yogundu ugraştım durdum..yarınde ben burada yine olamayacagım maalesef.. filiz ablacım aynen anlattıgın gibi demekki bende yalnız degilim ...neyse bakabildigim kadarıyla buralarda olacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…