- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.041
maviicm,ben kakao yagı ve cılek yagı kullanıyorum ıkısını karıstırıyorum cılek yagı kasıntıyıda alıyor...dr. kullanmamı soyledı..ve gıysılerde falanda leke falan yapmıyo..nezaman gergın hıssetsem suruyorum..cokta guzel kokuyor catlagım olmadı karnımda hıc daha onceden dız kapagımın arkasında ve kalcamda vardı kılo alıp vermekten..ınsallah catlamayız kotu kotu..:)))gulben ergende kakao cılek badem yagını karıstırıp surmus ...
ben bıraz kendımı yormadan evı toparlayayım burdayım arada bakarım yazarım ...
net iyice sapıttı, bir gidiyor bir geliyor, bir bu eksikti
eczanelerde var mı bu çilek ve kakao yağları?
:roflol:bazen bendede oluyor topıcte fazla kalınca oluyor ablacım
guvendıgın aktarlar varsa oralardan alabılırsın ablacım eczanelere hıc bakmadım sanırım yok...
evet aktarlarda vardır ama doktoruma sorayımda sonuçta bazı yaglar önerilmiyor diye biliyorum gerçi kakao yagı çilek yagı badem ve beb yagı sık kullanıyorlar..bazı doktorlarda yagları önermiyor bilmiyorum artık..ben krem formunda bir şeyde olsun duştan sonrakurulanmadan yagı sürünce sıkıntı olmuyor hemen emiyor suyla ama normal cilt kuruyken yagı sürüp giyinemiyorum o yzüden ekstra olarak krem almak istiyorum ama ..yagıda sorayım yine doktora ..
:roflol: :roflol: :roflol: heeeyyyyyy tıpatıp aynıyız seninle, acayip huyluyumdur bu konuda, yemek yaparken en az 10 kere elimi yıkarım, salça bulaşır yıkarım, yağ bulaşır yıkarım, harcadığım su ve sabunun haddi hesabı yok... demek benden de varmış bir tane daha :)oo ne diyosun abla vardır öyle çok huylarım elime yag deger yemek yaparken duramam öyle hemen yıkarım işte elimle bir şeyi harmanlıyorsam işim bitene kadar beklerim yoksa olmaz eşim bazen yaptırmaz ama dur sen kaldırma elini yıkarsın yine diye..vazgeçmem lazım ama işte olmuyor sürekli mutfakta iş yaparken elimi yıkarım mesela..
afiyet olsun hayatım, yarasın Beroşumuza :)neyse ben yemege gidemde gelem karnım acıktı görüşürüz sonra
hayirli ve bereketli bir gün diliyorum nasilsiniz ben iyiyim
fazla kalamicak disarda bir kac islerim var disariya cikicam birazban evleri topaliyana kadar bakayim dedim.
önemli bir haber varmi gecmise bakmadim cidemden haber varmi???????
selam canım kolay gelsın...cıgdem ın sonucları ıyı cıkmıs fakat bebiş falaen elını acmıyormus oyuzden ıstanbula sevk edılmıs sanırım...orda bellı olucak ne olup olmadıgı
canım çok geçmiş olsun üzme sakın kendini dinlenmene bak bebişimize bir şeycik olmaz allah ın izniylegunaydın arkadaslar gununuz guzel olsun.filiz ablacım,htc80,yengec,nesemese,burcu,mavideniz.cok tsk ederım allah hepınızden razı olsun rabbım cok buyuk ona sıgınmaktan baska carem yok...dualarınız ıcın cok tsk ederım...beterın beterı var bunada cok sukur...allah sıfamızı versın..:Saruboceq:
benim evden çıkmama yasak yok ama işten planladığımdan önce pat die ayrılınca eşimde çalışıyor boşlukta kaldım vallahi çok sıcak son günler dışarıda pek çıkamıyorum tv de bir şey yok napsam ben patlıyorum bu ara :))) sen cumadan sonra yavaş yavaş çıkarsın artık sık dişini az kalmış eşinin çalışma saatleride çok uzunmuş yaw benimki 5.30 da evde yinede sıkılıyorum beklerkenhiç sorma, neyse perşembeye kadar bu durum ama perşembeye sanki daha çok varmış gibi geliyor... canımcım hiçte bunaltmadın lütfen böyle düşünme, hepimizin ne sıkıntıları var, burada birbirimizle paylaşınca birbirimizi bunaltmak mı oluyor? aşkolsun, hiçbir şey yapamasakta destek olmaya çalışıyoruz birbirimize... burada havalar çok sıcak canım, geçen hafta devamlı lodos vardı, sersem etti herkesi, ama bu hafta hava süt liman :) bu arada kramp konusunu doktoruna sor istersen, Gülçin'e de olmuştu bir ara ve doktoruna sorduğunda vitamin takviyesi yapmıştı diye hatırlıyorum... merak etme bebişlerimiz gayet sağlıklı ve güvende :)
canım o kasılmalar bende de oluyor ne zamnadır dünyanın süt ürününü tükettiğim halde son gittiğimde ancak söledim doktora oda magnezyum verirdim ama şu saatten sonra kullanmasan daha iyi dedi bende çok sık olmadığı için kullanmadım ama senin için erken doktoruna sor gereken takviyeyi yapar sanaevet calsiyum eksikligine baglı olabiliyormuş kramplar özellikle ama bel agrısı olunca insan evham yapıyor halbuki eskiye nazaran sakinim ben..sanırım yola çıkma olayıda oldugu için ben böyle evhamlandım...bu perşembeye kadar dimi..neyse 2 gün kaldı cuma kendini atarsın gidersin tekneye ama yine de cuma günü kendini fazla yorma sonra daha sık çıkarsın..
neşeciiiiim tebrikler hayatım sonunda bu stresten kurtuldun çok şükür rahatlamışsındır bi daha yok dimi sınav mınav gerçi tam olarak ne sınavı onuda bilmiyorum senin hem kndi öğrencilerin var hem sınava giriyorsun üniv.öğretim görevlisimiydin canım sen ben karıştırdım galiba :))Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sınavım dün bitti kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, GEÇTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allah hepimizin yüzünü her konuda güldürsün inşallah. Dün sabahtan öğleye kadar yazılı sınav oldum, resmen cendereye girmiş gibiydim. Öğleden sonra da 4'e kadar sözlü sınav oldum ki eve geldiğimde üstümden tır geçmiş gibiydi desem abartmam. Kızlar çok şükür kazasız belasız atlattım. Hepinize dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Yaşasıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn Nurumuz İlaydasına kavuşmuş. Çok şükür Rabbim'e. Sınav günü gelmesi ise ayrı bir mesaj :)) Çok cadı bu yaramazlar...
Canım hesaplarıma göre cuma günü belli olabilri, yani adet tarihim cuma. Daha öncesinde kan testi yaptırmak istemiyorum çok yıprandım çünkü. Beni merak ettiğinizi için çok mutlu oldum. Bu sefer de olmazsa kendimi rahat bırakıcam kışa kadar. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Kızlar yarın çok giremeyebilirim bizim mezuniyet törenimiz var. Ben mezun olmuyorum ama canım öğrencilerimin en güzel günü. Bu yüzden merak etmeyin. Şimdi eşim geliyor biraz gezicez inşallah. Hepinizi öpüyorum..
Bitanesiniz siz ya Allah sizi benden ayırmasın..
Canım sen yaramazla ilgilen. Çok merak ediyorum inşallah herşey yolunda gider canım. Benim için de öp..
Canım büyük geçmiş olsun, herşey yoluna girecek inşalalh hiç tasalanma. Çiğdemcim senin durumunu da okudum : Yardan ne derse O olur ne olur güçlü ol arkadaşım.
canım kolay gelsin hem evde hem testte benimde ustalar yarın gelip devam edecekler boyaya bazı sorunlar çıktı bizim evin işi uzadıkça uzadı sanki taşınıyoruz her yer her yerde kendimde perşembe boya bitcek cuma annnemler teyzemler gelecek temizliğe heralde iki gün alır temizlik bilemiyorum hafta sonu yerleşsem bebişin eşyalarını haftaya hazırlayacağım inşallah :))) offfffff çok işim var kızlar benim daha üstelik bir şey yapmadan bile yorulıyorum nolcak benim halimgünaydın kızlar ben bugun işte değilim
buraya gelemem sabahtan haber vereyim istedim sizzee
şeker testi yapılcak evde badana olcak fırsat bulamam sanırım topiğe gelmeye
hepinize güzel bir gün diliyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?