- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.061
kızlar geçmişi okumadım haber vereyim dedim
şeker testi sonucum iyi çıktı 122 doktor çok iyi dedi zemuszemus
bir ay sonra gididem bi daha kontrole
yuh ya o kadar hatun girdi çıktı bi kelime neyinde yazmadılar yaaa zaten bir süre adam akıllı görüşemeyecem sizle..burcu sevtap htc kumsal yengeç girdiniz çıktınız...neyse öptm canlarım....
yuh ya o kadar hatun girdi çıktı bi kelime neyinde yazmadılar yaaa zaten bir süre adam akıllı görüşemeyecem sizle..burcu sevtap htc kumsal yengeç girdiniz çıktınız...neyse öptm canlarım....
evet canım evde oturmak çok sıkıcı, özellikle de yapacağın şeyler kısıtlı ise, neyse napiim katlanacağım artık.... eşimin çalışma saatleri çok uzun gerçekten, turizm sezonu açıldığı için devamlı teknede olmak zorunda, o yüzden sesimi çıkaramıyorum bende, napalım para kazanalım da ben katlanırım, çünkü zor bir kış var önümüzde, Allah bol kazanç versin de ben razıyım :)benim evden çıkmama yasak yok ama işten planladığımdan önce pat die ayrılınca eşimde çalışıyor boşlukta kaldım vallahi çok sıcak son günler dışarıda pek çıkamıyorum tv de bir şey yok napsam ben patlıyorum bu ara :))) sen cumadan sonra yavaş yavaş çıkarsın artık sık dişini az kalmış eşinin çalışma saatleride çok uzunmuş yaw benimki 5.30 da evde yinede sıkılıyorum beklerken
canım kolay gelsin hem evde hem testte benimde ustalar yarın gelip devam edecekler boyaya bazı sorunlar çıktı bizim evin işi uzadıkça uzadı sanki taşınıyoruz her yer her yerde kendimde perşembe boya bitcek cuma annnemler teyzemler gelecek temizliğe heralde iki gün alır temizlik bilemiyorum hafta sonu yerleşsem bebişin eşyalarını haftaya hazırlayacağım inşallah :))) offfffff çok işim var kızlar benim daha üstelik bir şey yapmadan bile yorulıyorum nolcak benim halim
hoşgeldin canım, en durgun dönemimize denk geldin ama birkaç güne kadar toparlanırız herhalde :) bu arada Allah sağlıkla tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) tebrikler[B[/B][/B]
merhaba bayanlar bende burdayım ben burayı çok sevdim yaa çok ferah ne güzel olmuş böle çok teşekkür ederim burayı hazırlayan arkadaşlara ellerinize sağlık ben hamişim ve 4 ay sonra allahın izniyle oğluşumu doğurucamm çok mutluyum çooookkk :CüvCüv:
heyoooooooooooooo çok sevindim hayatım, haber verdiğin için sağol :) darısı başımıza inşallah :)kızlar geçmişi okumadım haber vereyim dedim
şeker testi sonucum iyi çıktı 122 doktor çok iyi dedi zemuszemus
bir ay sonra gididem bi daha kontrole
kolay gelsin hayatım... hoşçakal diyemedim hiçbirinize çünkü net koptu tamamen ve gelmedi bir daha, özleticeksin anladığım kadarıyla kendiniçok durgunmuş burası benim de işlerim felaket yogundu ugraştım durdum..yarınde ben burada yine olamayacagım maalesef.. filiz ablacım aynen anlattıgın gibi demekki bende yalnız degilim ...neyse bakabildigim kadarıyla buralarda olacam..
canimmm haklısın gerçekten girdik ve çıktık oldu amaaa ben izne çıkıcamda bu hafta sonu atom karınca gibi çalışıorummm okuyorum ama yazamıyorumm kuzummm mafoldumbenyuh ya o kadar hatun girdi çıktı bi kelime neyinde yazmadılar yaaa zaten bir süre adam akıllı görüşemeyecem sizle..burcu sevtap htc kumsal yengeç girdiniz çıktınız...neyse öptm canlarım....
günaydın canım nasılsın dünden beri işlerinizi hafifletebildinizmi mavinin yerine biriyi almışlar sanırım o yüzden artık sık giremem sadece akşamları uğrarım demiştigünaydın kızlarrrrrr
hepinize güzel sağlıklı bir gün dliyorum
mavi nererye gidio anlamadım ben geçmişe baktım ama göremedim sanırım yazısını
izinemi çıktı CADIARZU
kızlar dün ben yokken iş görüşmesine bi bayan gelmiş
patronun ortağının kuzeniymiş 34 yaşında evli 3 yaşında çocuğu varmış
ama baya baya bi deneyimliymiş
bizimkilerin ortası yok ya sıfırdan eleman bakıyolar yada çok deneyimli
buda gözümü korkuttu şimdi benim:umursamaz:
gunaydinnn kızlaaarr..hepinizeee hayırlı mutlu gunler inşallahhh..
günaydın arifecim iyyim çok şükür sen nasılsıngünaydın canım nasılsın dünden beri işlerinizi hafifletebildinizmi mavinin yerine biriyi almışlar sanırım o yüzden artık sık giremem sadece akşamları uğrarım demişti
hayırlsıı olsun canım niye gözün korktuki doğumdan sonra departman değişicek nasıl olsa dimi
gunaydinnn kızlaaarr..hepinizeee hayırlı mutlu gunler inşallahhh..
günaydın arifecim iyyim çok şükür sen nasılsın
eh Miraçın odası badanası bitti ağustos ayında mobilyasınıda alırız inşallah
yarında salon yapılcak
ya ne bileyim şimdi gelen deneyimli uzun bi süre ben olmıcam onu muhasebey oturtup beni gelince sadece sekreter yaparlarsa kötü olur herhalde :sinifsinif:
bende iyiim şükür koşturuyoz işte
miraçımız için asıl hazırlıklar başladı yani hayırlısı olsun canım
aman sen fazla yorma kendini bu sıcaklarda dikkatli ol
ozaman yuh derim artık yapmaz heralde öyle bişi kaç senedir çalışıyosun
okadar emeğin var onlara
Günaydın. Nasılsınız kızlar. Biz çok iyiyiz. Bugün çalışacağım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?