Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yuh ya o kadar hatun girdi çıktı bi kelime neyinde yazmadılar yaaa zaten bir süre adam akıllı görüşemeyecem sizle..burcu sevtap htc kumsal yengeç girdiniz çıktınız...neyse öptm canlarım....

yuh ya o kadar hatun girdi çıktı bi kelime neyinde yazmadılar yaaa zaten bir süre adam akıllı görüşemeyecem sizle..burcu sevtap htc kumsal yengeç girdiniz çıktınız...neyse öptm canlarım....

anacım işlerle boğuşuyoz ara ara okuyom ama yazamıyom malesefmafoldumben
bende öpüyorum canım sen çıkmışsındır şimdi opuyorumnanaktan

canım benım ya gormedım senı gırdıgımde kımsecıkler yok dıe cıktım...zemuszemus

kızlar sabahtan beri net gitti gitti geldi ve en sonunda tamamen gitti, şimdi bir aralık yakaladım ama yine her an gidebilir, onun için hemen yazayım dedim, yarın gelmeye çalışacağım eğer net azizlik yapmazsa tabii, bu arada hiç doğru dürüst yazan olmamış bugün

evet canım evde oturmak çok sıkıcı, özellikle de yapacağın şeyler kısıtlı ise, neyse napiim katlanacağım artık.... eşimin çalışma saatleri çok uzun gerçekten, turizm sezonu açıldığı için devamlı teknede olmak zorunda, o yüzden sesimi çıkaramıyorum bende, napalım para kazanalım da ben katlanırım, çünkü zor bir kış var önümüzde, Allah bol kazanç versin de ben razıyım :)

senin de başlıyor demek boya badana, kolay gelsin canım, bebek doğmadan bir an önce olup bitmesi çok önemli, evden o kokuların çıkması gerekiyor tamamen, işin çok zor canım Allah yardımcın olsun sakın yorma sen kendini, aman diyeyim :)
hoşgeldin canım, en durgun dönemimize denk geldin ama birkaç güne kadar toparlanırız herhalde :) bu arada Allah sağlıkla tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) tebrikler
kızlar geçmişi okumadım haber vereyim dedim
şeker testi sonucum iyi çıktı 122 doktor çok iyi dedi zemuszemus
bir ay sonra gididem bi daha kontrole
heyoooooooooooooo çok sevindim hayatım, haber verdiğin için sağol :) darısı başımıza inşallah :)
kolay gelsin hayatım... hoşçakal diyemedim hiçbirinize çünkü net koptu tamamen ve gelmedi bir daha, özleticeksin anladığım kadarıyla kendini en azından akşamları girerek kendinden bir haber ver bari, çok öpüyorum canım seni :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 19

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın kızlarrrrrr
hepinize güzel sağlıklı bir gün dliyorum

mavi nererye gidio anlamadım ben geçmişe baktım ama göremedim sanırım yazısını
izinemi çıktı CADIARZU

kızlar dün ben yokken iş görüşmesine bi bayan gelmiş
patronun ortağının kuzeniymiş 34 yaşında evli 3 yaşında çocuğu varmış
ama baya baya bi deneyimliymiş
bizimkilerin ortası yok ya sıfırdan eleman bakıyolar yada çok deneyimli
buda gözümü korkuttu şimdi benim:umursamaz:

canimmm haklısın gerçekten girdik ve çıktık oldu amaaa ben izne çıkıcamda bu hafta sonu atom karınca gibi çalışıorummm okuyorum ama yazamıyorumm kuzummm mafoldumben

günaydın kızlarrrrrr
hepinize güzel sağlıklı bir gün dliyorum

mavi nererye gidio anlamadım ben geçmişe baktım ama göremedim sanırım yazısını
izinemi çıktı CADIARZU
günaydın canım nasılsın dünden beri işlerinizi hafifletebildinizmi mavinin yerine biriyi almışlar sanırım o yüzden artık sık giremem sadece akşamları uğrarım demişti

hayırlsıı olsun canım niye gözün korktuki doğumdan sonra departman değişicek nasıl olsa dimi

günaydın arifecim iyyim çok şükür sen nasılsın
eh Miraçın odası badanası bitti ağustos ayında mobilyasınıda alırız inşallah
yarında salon yapılcak
ya ne bileyim şimdi gelen deneyimli uzun bi süre ben olmıcam onu muhasebey oturtup beni gelince sadece sekreter yaparlarsa kötü olur herhalde :sinifsinif:

gunaydinnn kızlaaarr..hepinizeee hayırlı mutlu gunler inşallahhh..

günaydın şekerim

bende iyiim şükür koşturuyoz işte
miraçımız için asıl hazırlıklar başladı yani hayırlısı olsun canım
aman sen fazla yorma kendini bu sıcaklarda dikkatli ol
ozaman yuh derim artık yapmaz heralde öyle bişi kaç senedir çalışıyosun
okadar emeğin var onlara

evet teyzesi işallah güzel sonuçlanır bu hazırlıklar :Saruboceq:
ne bilim ya benim patronu biliyosunuz herşeyi beklerim
emin olamıyorum hiç bişeyden artık hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…