Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet teyzesi işallah güzel sonuçlanır bu hazırlıklar :Saruboceq:
ne bilim ya benim patronu biliyosunuz herşeyi beklerim
emin olamıyorum hiç bişeyden artık hayırlısı diyorum

aminnn inşallah canım
orası öyle seninkinin sağı solu belli olmaz doru söylüyon
oluruna bırak canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim
bırak düşünme

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr, bugün kan testi yaptırsam çıkıyor ama ben çok korkuyorum kumsalım gene aynı sonucu görücem diye. Bugün tam 12. günüm. Offffffffffffffffffffff patlayacağım yaaaaaaaa..

aminnn inşallah canım
orası öyle seninkinin sağı solu belli olmaz doru söylüyon
oluruna bırak canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim
bırak düşünme
evet canım öyle hayırlısı artık

günaydın neşeeeeee
çatlarıızzzzz kız biz şimdi
olumlu olumsuz ikiside bizim için hayırlısı olsun neşecim

canım benimmm hakkında hayırlsıı olsun inşallah güzel haberler alırız bitenem
nesem seni çok iyi anlıyorum ama unutma biz ne kadar korkarsak korkalaım sonuç değişmicek o yüzden sana bırakıyorum ama başından böyle düşünme güzel düşün güzel olsun canım heycanla ve duayla sonucunu bekliyorum

cuma günü gelir herhalde
stresten başka birşey yapamaz oldum, offffffffffff Allah'ım hepimize yardım et..Bu sefer de tutmazsa ne dr ne tedavi, herşeyi bırakıyoruz...

cuma günü gelir herhalde
stresten başka birşey yapamaz oldum, offffffffffff Allah'ım hepimize yardım et..Bu sefer de tutmazsa ne dr ne tedavi, herşeyi bırakıyoruz...

ama böyle pes etmek olmazki neşecim
tamam uzun bi süre beklemedeyiz çok can yakıcı bi durum ama pes etmemeyi gerektirren bi durum sınavlarına nasıl azimle sıkı sıkı çalıştın ve başardın buda onun gibi bişeyy Allah en kısa zamanda yüzünü güldürcek ben inanıyorum

cuma günü gelir herhalde

canım benim bak bu kadar kasma kendini tahlil yaptırınca rahat ediceksen yaptır hiç durma çıkan sonuç inşallah hakkında en hayırlı olandır sakın yalnış anlama bende yaşadım bunları hiç kolay şeyler değil ne hissettiğinide çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi
rabbim yazmışsa olmuştur zaten ben artık herşeyi oluruna bıraktım ve olaya bakış açım tamamen değişti nesecim ben ne kadar üzülsemde ağlayıp çırpınsamda kendime stres yaratsamda bi kere yazılmışmış neyse o bol bol dua edip bebişimizin geleceği zamanı beklemekten başka yapıcak bişi yok umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir canım
test yaptırıkende herşeyin allahtan olduğunu ve her işte bir hayır olduğunu düşün canım inan daha rahat ediyosun allah hepimizin yardımcısı olsun canım dualarımız seninle inan hep aklımdasınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…