- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.101
günaydın gününüz güzel olsun arkadaslara.s.
günaydın hoşgeldin canım nasılsın sağol senindegünün güzel olsun
günaydın gününüz güzel olsun arkadaslara.s.
ay evet kimse uğramadı bugün filiz ablanın internet bağlantısında sorun vardı ondan olabilir
tsk ederim sen nasılsın cnm
iyiyim canımmm aynen bi atom karınca gibiyimm puantaj bordro maaş delircemm izne çıkınca aramasınlar die elimden geleni yapıyorum walla.. izinde ereğliye bide yalova armutluya gitmeyi düşünüorum canım ama gidemesemde evde dinlenmekte çok işime gelcek benim zemuszemusgünaydın canım nasılsın iznede az kalmış gitcenmi biyerlereyerimseniben
canımmm Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin gönlünden geçeni tezz zamanda versin sanada kumsalada..Allah kabul etsin inşallah kandil gecesi özellikle isminizi söyleyerek dua ettim inşallah kabul olurr..Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr, bugün kan testi yaptırsam çıkıyor ama ben çok korkuyorum kumsalım gene aynı sonucu görücem diye. Bugün tam 12. günüm. Offffffffffffffffffffff patlayacağım yaaaaaaaa..
evtt ama canım yaa arife haklı stress yapma olumlu düşün sen kafana taktıkça olumsuz düşünceler orada toplanıyo lütfenn pozitiff opuyorumnanaktancuma günü gelir herhalde
stresten başka birşey yapamaz oldum, offffffffffff Allah'ım hepimize yardım et..Bu sefer de tutmazsa ne dr ne tedavi, herşeyi bırakıyoruz...
guanydın kuzummm nasılsın bakalım bugun ağrın filan varmı ilaç kullanıomusun safra kesenden dolayııgünaydın gününüz güzel olsun arkadaslara.s.
günaydın canımcım, amiiin güzelimgünaydın kızlarrrrrr
hepinize güzel sağlıklı bir gün dliyorum
mavi nererye gidio anlamadım ben geçmişe baktım ama göremedim sanırım yazısını
izinemi çıktı CADIARZU
hiç korkma ya... sen zaten başka iş aramayacak mıydın? yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? zaten önünde uzun bir zaman olacak, rahatlıkla daha iyi bir iş bulabilirsin canım :) aslında senden daha iyi bir elemen bulacaklarını da zannetmiyorum, kendini şimdiden germe hayatım :)kızlar dün ben yokken iş görüşmesine bi bayan gelmiş
patronun ortağının kuzeniymiş 34 yaşında evli 3 yaşında çocuğu varmış
ama baya baya bi deneyimliymiş
bizimkilerin ortası yok ya sıfırdan eleman bakıyolar yada çok deneyimli
buda gözümü korkuttu şimdi benim:umursamaz:
günaydın canımcım :)günaydın canım nasılsın dünden beri işlerinizi hafifletebildinizmi mavinin yerine biriyi almışlar sanırım o yüzden artık sık giremem sadece akşamları uğrarım demişti
hayırlsıı olsun canım niye gözün korktuki doğumdan sonra departman değişicek nasıl olsa dimi
hadi bakalıııııııııııım, haberini bekliyoruz o zaman... biliyorsun korksan da sonuç değişmeyecek tatlım, sadece cevabı erteliyorsun, bu seni daha da strese sokacak hayatım, lütfen bizi de merakta bırakma :) herşey olacağına varıyor, biliyorsun kaçış yok bundan :)Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr, bugün kan testi yaptırsam çıkıyor ama ben çok korkuyorum kumsalım gene aynı sonucu görücem diye. Bugün tam 12. günüm. Offffffffffffffffffffff patlayacağım yaaaaaaaa..
aaaaaa ne bu şimdi? pes mi ediyorsun? senin gibi güçlü ve mücadeleci bir kadına göre değil pes etmek, hadi bakalım moral bozmak yok :1hug:cuma günü gelir herhalde
stresten başka birşey yapamaz oldum, offffffffffff Allah'ım hepimize yardım et..Bu sefer de tutmazsa ne dr ne tedavi, herşeyi bırakıyoruz...
geldim canlarım geldim... bugün sabah eşimi geçirdikten sonra hemen yattım, 11.00'e kadar uyumuşum :)niye hiç uğramadı diğer kızlarr
filiz ablada gelmedi
günaydın hayatım, nasılsın?günaydın gününüz güzel olsun arkadaslara.s.
saol canım cok sukur daha ıyıyım ....kaburga kemıgım agrıyor sankı...agrılar ona baglıymıs..ılacları kullanıyroum kırec gıbı surupta var ınsallah bebişime bişey olmazguanydın kuzummm nasılsın bakalım bugun ağrın filan varmı ilaç kullanıomusun safra kesenden dolayıı
hoşgeldinnn
nasılsınn canım
seninde güzel olsun işallah
anladım arifecim :çok üzgünüm:
saol canım cok sukur daha ıyıyım ....kaburga kemıgım agrıyor sankı...agrılar ona baglıymıs..ılacları kullanıyroum kırec gıbı surupta var ınsallah bebişime bişey olmaz
günaydın hayatım, nasılsın?
merak etme tatlım, doktorlar ilaç verirken hamileliğini göz önüne alıpta yazmışlardır ilaçları :)
tsk ederim ablacım ıyıyım sen nasılsın..
güzelim beniiiiiiiim hoşgeldin :) demek ki koşturmaca var :) Zeynep hanımı görmeye geliyorlar demek, ne güzel :) çok yorma kendini tatlım :) inşallah bulduğun doktor iyidir canım, bir kontrol ettirin bakalım :)merhabalar nasılsınız?
zeyneple biz iyiiz çok şükür
yeni uyuttum ama her an uyanabilir gündüzleri kuş uykusunda oluyor dakaydirigubbakcemile3
dakika ile uyuyor sanki
akşam misafirim gelecek zeynep hanımı görmeye biraz evi toparladım
bize yemek yaptım
eşimde tatlıyı getirecek ,şerbetini hazırlıycam daha
he bide bu akşam doktora götürüyoruz zeynebi nihayet iyi bir doktor bulduk sanırım
gidelim de anlıycaz iyi mi kötü mü
inş hastane de işler uzun sürmez yoksa misafirler kapıda kalırkaydirigubbakcemile3
sağol birtanem ben iyiyim, Rüzgar bey de iyi :) benim sonucum 15 gün sonra falan çıkacak, bekliyorum bakalım, inşallah sonuç iyi çıkar da şu gerilimi üstümden atarım artıkablam naıslsın?rüzgar deniz bey nasıllar?herşey yolundadır umarım
senin sonucun ne zaman çıkacak aklıma geldi şimdi malum ben geçmişi okuma özürlüyüm zeynepten sonra:kedi:
güzelim beniiiiiiiim hoşgeldin :) demek ki koşturmaca var :) Zeynep hanımı görmeye geliyorlar demek, ne güzel :) çok yorma kendini tatlım :) inşallah bulduğun doktor iyidir canım, bir kontrol ettirin bakalım :)
sağol birtanem ben iyiyim, Rüzgar bey de iyi :) benim sonucum 15 gün sonra falan çıkacak, bekliyorum bakalım, inşallah sonuç iyi çıkar da şu gerilimi üstümden atarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?