Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canım nasılsın iznede az kalmış gitcenmi biyerlereyerimseniben
iyiyim canımmm aynen bi atom karınca gibiyimm puantaj bordro maaş delircemm izne çıkınca aramasınlar die elimden geleni yapıyorum walla.. izinde ereğliye bide yalova armutluya gitmeyi düşünüorum canım ama gidemesemde evde dinlenmekte çok işime gelcek benim zemuszemus

canımmm Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin gönlünden geçeni tezz zamanda versin sanada kumsalada..Allah kabul etsin inşallah kandil gecesi özellikle isminizi söyleyerek dua ettim inşallah kabul olurr..

cuma günü gelir herhalde
stresten başka birşey yapamaz oldum, offffffffffff Allah'ım hepimize yardım et..Bu sefer de tutmazsa ne dr ne tedavi, herşeyi bırakıyoruz...
evtt ama canım yaa arife haklı stress yapma olumlu düşün sen kafana taktıkça olumsuz düşünceler orada toplanıyo lütfenn pozitiff opuyorumnanaktan

günaydın gününüz güzel olsun arkadaslara.s.
guanydın kuzummm nasılsın bakalım bugun ağrın filan varmı ilaç kullanıomusun safra kesenden dolayıı

günaydın kızlarrrrrr
hepinize güzel sağlıklı bir gün dliyorum

mavi nererye gidio anlamadım ben geçmişe baktım ama göremedim sanırım yazısını
izinemi çıktı CADIARZU
günaydın canımcım, amiiin güzelim

mavinin yerine birisini almışlar, mavi de onu yetiştirecekmiş, o yanımdayken giremem demiş dün :)
hiç korkma ya... sen zaten başka iş aramayacak mıydın? yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? zaten önünde uzun bir zaman olacak, rahatlıkla daha iyi bir iş bulabilirsin canım :) aslında senden daha iyi bir elemen bulacaklarını da zannetmiyorum, kendini şimdiden germe hayatım :)
günaydın canımcım :)
hadi bakalıııııııııııım, haberini bekliyoruz o zaman... biliyorsun korksan da sonuç değişmeyecek tatlım, sadece cevabı erteliyorsun, bu seni daha da strese sokacak hayatım, lütfen bizi de merakta bırakma :) herşey olacağına varıyor, biliyorsun kaçış yok bundan :)
cuma günü gelir herhalde
stresten başka birşey yapamaz oldum, offffffffffff Allah'ım hepimize yardım et..Bu sefer de tutmazsa ne dr ne tedavi, herşeyi bırakıyoruz...
aaaaaa ne bu şimdi? pes mi ediyorsun? senin gibi güçlü ve mücadeleci bir kadına göre değil pes etmek, hadi bakalım moral bozmak yok :1hug:
niye hiç uğramadı diğer kızlarr
filiz ablada gelmedi
geldim canlarım geldim... bugün sabah eşimi geçirdikten sonra hemen yattım, 11.00'e kadar uyumuşum :)
günaydın gününüz güzel olsun arkadaslara.s.
günaydın hayatım, nasılsın?

guanydın kuzummm nasılsın bakalım bugun ağrın filan varmı ilaç kullanıomusun safra kesenden dolayıı
saol canım cok sukur daha ıyıyım ....kaburga kemıgım agrıyor sankı...agrılar ona baglıymıs..ılacları kullanıyroum kırec gıbı surupta var ınsallah bebişime bişey olmaz

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(2. aşılamasını oldu, dualarımız seninle) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 18

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

merhabalar nasılsınız?
zeyneple biz iyiiz çok şükür
yeni uyuttum ama her an uyanabilir gündüzleri kuş uykusunda oluyor dakaydirigubbakcemile3
dakika ile uyuyor sanki
akşam misafirim gelecek zeynep hanımı görmeye biraz evi toparladım
bize yemek yaptım
eşimde tatlıyı getirecek ,şerbetini hazırlıycam daha
he bide bu akşam doktora götürüyoruz zeynebi nihayet iyi bir doktor bulduk sanırım
gidelim de anlıycaz iyi mi kötü mü
inş hastane de işler uzun sürmez yoksa misafirler kapıda kalırkaydirigubbakcemile3

ablam naıslsın?rüzgar deniz bey nasıllar?herşey yolundadır umarım
senin sonucun ne zaman çıkacak aklıma geldi şimdi malum ben geçmişi okuma özürlüyüm zeynepten sonra:kedi:

güzelim beniiiiiiiim hoşgeldin :) demek ki koşturmaca var :) Zeynep hanımı görmeye geliyorlar demek, ne güzel :) çok yorma kendini tatlım :) inşallah bulduğun doktor iyidir canım, bir kontrol ettirin bakalım :)
ablam naıslsın?rüzgar deniz bey nasıllar?herşey yolundadır umarım
senin sonucun ne zaman çıkacak aklıma geldi şimdi malum ben geçmişi okuma özürlüyüm zeynepten sonra:kedi:
sağol birtanem ben iyiyim, Rüzgar bey de iyi :) benim sonucum 15 gün sonra falan çıkacak, bekliyorum bakalım, inşallah sonuç iyi çıkar da şu gerilimi üstümden atarım artık

hoşbulduk ablacım
zeynep kalktı da onunla uğraştım içeri bir sinek girmiş uyandırdı yavrumu yaklava:
çok ağladı emzirdim uyudu ama hala kıpırdıryor
inş ablacım Allahın izniyle iyi çıkacak sonucun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…