- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.121
ayyy kıyamam ona, canım benim :) inşallah hayatım, tek zro kısım beklemek işte :) neyse napalım başka çare yok :)hoşbulduk ablacım
zeynep kalktı da onunla uğraştım içeri bir sinek girmiş uyandırdı yavrumu yaklava:
çok ağladı emzirdim uyudu ama hala kıpırdıryor
inş ablacım Allahın izniyle iyi çıkacak sonucun:1hug:
en son yazdığı mesajla kaldı, bir daha gelmedi, bu ctesi İstanbul'da sanırım, randevusu ctesiydi galiba, umarım iyi haberlerle gelir, başka bir şey bilmiyorum benablam çiğdemde haber var mı
en son istanbula gidecekti gitti galiba
inş herşey yolundadır
kolay gelsin hayatım :)zeynep uyurken ben çorbamı da yapayım da eşim gelince hemen yer çıkarız
uyanmazsa benim kuzu yine burdayım
neşe??? bu ne demek şimdi???? olumsuz çıkabilir ama bu pes etmek anlamına gelmezki
sağol ablacımayyy kıyamam ona, canım benim :) inşallah hayatım, tek zro kısım beklemek işte :) neyse napalım başka çare yok :)
en son yazdığı mesajla kaldı, bir daha gelmedi, bu ctesi İstanbul'da sanırım, randevusu ctesiydi galiba, umarım iyi haberlerle gelir, başka bir şey bilmiyorum ben
kolay gelsin hayatım :)
Kızlar kan testi sonucumu aldım gene herzamanki gibi negatif. Daha bir siftahım yok. Hayırlısı diyorum. Bugün törenimiz var. Yazamazsam kızmayın. Hepinizi öpüyorum, tatile çıkıp herşeyi unutmak istiyorum...
Canım ablacım kızma bana, pes etmiyorum. Eşimle çalışmalara devam, buraya da devam..Sadece dr ve ilaçlara son veriyorum artık. Yolun sonuna geldim, aşılamalar da işe yaramıyor. Son gittiğimizde dr ikimizde de hiçbir sorun olmadığını, sebepsiz infertilite grubunda olduğumuzu söyledi. Yazın zaten tüp bebek yapılmıyormuş, kışa tüp dedi ama eşim tüpe kesinlikle karşı. Yani artık yapacak bişey kalmadı. Bu sırada soğan-incir kürü yapıcam ve adaçayı buharı tedavisi. İnşallah biraz da kendim için kilo vericem. Başka tavsiyeleriniz olursa açığı. Birazcık kendimi rahatlatmak istiyorum çok yıprandım 25-26 aydır..
ablacım ben cıkıyorum...görümcemler gelıyor allah a emanet ol....coookkk opuyorumzemuszemusŞeniz
tamamcanım duymak istediğim buydu :) pes etmek sana yakışmaz çünkü, biz sana elimizden geldiğince destek olacağız, sen şu kürleri yap, eşine de keçiboynuzu ve E vitaminini vermeyi ihmal etme, zaten bu kürlerin süresi 3 ay... 3 ayın sonunda inşallah hedefine doğal yoldan ulaşacaksın, bu arada dediğin gibi kilo da ver biraz, hiçbir sorun çıkmayacak, sen bile şaşıracaksın :) umudunu yitirme ve olacağına inan tatlım :)
YOK CANIM DOKTOR ONA GÖRE İLAÇ VERMİŞTİR SANA KORKMA BİŞECİK OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE..saol canım cok sukur daha ıyıyım ....kaburga kemıgım agrıyor sankı...agrılar ona baglıymıs..ılacları kullanıyroum kırec gıbı surupta var ınsallah bebişime bişey olmaz
EVTT ABLACIM AZ KALDI AMA BENDE BİTTİM YANİ PATRONA SÖLEDİM AZ ÖNCE BEN BU HAFTADAN İTİBAREN YOKUM DİEEE AMAAANN KURCALADIDA KURCALADI NEYSEE HALLOLLDU ÇOK ŞÜKÜR zemuszemusgünaydın yengeçcim, kolay gelsin canım... hadi bakalım az kaldı izne :)
CANIMMM MORAL BOZMAK DEPREŞMEK YOKKKKızlar kan testi sonucumu aldım gene herzamanki gibi negatif. Daha bir siftahım yok. Hayırlısı diyorum. Bugün törenimiz var. Yazamazsam kızmayın. Hepinizi öpüyorum, tatile çıkıp herşeyi unutmak istiyorum...
merhabalar,ben aranıza bugün katıldım su an bu mesajı dogru yeremi atıyorum onu bile bilemiyorum.ilk hamileligimi yasıyorum 33 yasındayım.14 haftalık gebeyim.4 yıllık bir çabanın ardından hamile kaldım.2 kere asılama denendi tutmadı sonra kendiligimden hamile kaldım yani arkadaslar allah'tan umit kesilmiyor.herkese selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?