Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayyy kıyamam ona, canım benim :) inşallah hayatım, tek zro kısım beklemek işte :) neyse napalım başka çare yok :)
ablam çiğdemde haber var mı
en son istanbula gidecekti gitti galiba
inş herşey yolundadır
en son yazdığı mesajla kaldı, bir daha gelmedi, bu ctesi İstanbul'da sanırım, randevusu ctesiydi galiba, umarım iyi haberlerle gelir, başka bir şey bilmiyorum ben
zeynep uyurken ben çorbamı da yapayım da eşim gelince hemen yer çıkarız
uyanmazsa benim kuzu yine burdayım
kolay gelsin hayatım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(herşeyi bıraktı) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 18

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kızlar kan testi sonucumu aldım gene herzamanki gibi negatif. Daha bir siftahım yok. Hayırlısı diyorum. Bugün törenimiz var. Yazamazsam kızmayın. Hepinizi öpüyorum, tatile çıkıp herşeyi unutmak istiyorum...

hakkında hayırlısı olsun neşecim, şimdi sana ne söylesek kar etmeyecek, hadi bakalım bir taile çık kafanı dinle, zaten o yangın seni yeniden yakacak :) kendimden biliyorum, her düşükten sonra bu son demiştim ama ertesi ay hep bir ümit taşımıştım :) kafanı dinle şimdilik hayatım :)

neşe??? bu ne demek şimdi???? olumsuz çıkabilir ama bu pes etmek anlamına gelmezki

Canım ablacım kızma bana, pes etmiyorum. Eşimle çalışmalara devam, buraya da devam..Sadece dr ve ilaçlara son veriyorum artık. Yolun sonuna geldim, aşılamalar da işe yaramıyor. Son gittiğimizde dr ikimizde de hiçbir sorun olmadığını, sebepsiz infertilite grubunda olduğumuzu söyledi. Yazın zaten tüp bebek yapılmıyormuş, kışa tüp dedi ama eşim tüpe kesinlikle karşı. Yani artık yapacak bişey kalmadı. Bu sırada soğan-incir kürü yapıcam ve adaçayı buharı tedavisi. İnşallah biraz da kendim için kilo vericem. Başka tavsiyeleriniz olursa açığı. Birazcık kendimi rahatlatmak istiyorum çok yıprandım 25-26 aydır..

sağol ablacım
çorbamı da yaptım geldim bir yandan bişeyler atıştırıyorum acıktım
bir yandan da size bakayıom dedim
zeynebi ana kucağına yatırdım üzerine de tülbent örttüm çadır gibi oldu hadi gelsin sinekde görelim:lepi:

cnm benim nasılsın hani yaptırmayacaktın cumaya kadar
dr.un mu dedi bugünden itibaren çıkabileceğini
negatifse negatif sakın üzülme
hayırlısı güzelim
hamileyim bölümünde neler yazıyorlar valla
inan insan ümidini hiç kaybetmiyor
cnm bu arada tebrik ederim sınavı başarıyla geçmişsinalkisalkisalkis

tamamcanım duymak istediğim buydu :) pes etmek sana yakışmaz çünkü, biz sana elimizden geldiğince destek olacağız, sen şu kürleri yap, eşine de keçiboynuzu ve E vitaminini vermeyi ihmal etme, zaten bu kürlerin süresi 3 ay... 3 ayın sonunda inşallah hedefine doğal yoldan ulaşacaksın, bu arada dediğin gibi kilo da ver biraz, hiçbir sorun çıkmayacak, sen bile şaşıracaksın :) umudunu yitirme ve olacağına inan tatlım :)

Tamam öğretmenim :)) sen de gözünü benden ayırma ki depreşif olmayayım, yamulursam hemen düzelt olur mu??

kızlarrrr anca okudum yaa çok yoğunum bugun
gelmişsiniz hatta gitmişsiniz bileee :çok üzgünüm:

beyazım ne güzel ya böyle sen zeynebi analttıkça içim kıpır kıpır oluyor
demek bu akşam kızını görmeye gelicekler ee şimdi doğdu diye sonrada istemeye gelirler artık kaydirigubbakcemile3

filiz ablacım benim yerimede serinle çok terlerdim sırtında boza pişirdi derler ya aynen öyleyim :1rolleyes:

neşecimm tatil bencede süper fikir şöylee kocanla bi kafa dağıt :içelim:
probleminiz yok çok şükür nazlı velet doğal yollarla kucağınızda olucak

saol canım cok sukur daha ıyıyım ....kaburga kemıgım agrıyor sankı...agrılar ona baglıymıs..ılacları kullanıyroum kırec gıbı surupta var ınsallah bebişime bişey olmaz
YOK CANIM DOKTOR ONA GÖRE İLAÇ VERMİŞTİR SANA KORKMA BİŞECİK OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE..

günaydın yengeçcim, kolay gelsin canım... hadi bakalım az kaldı izne :)
EVTT ABLACIM AZ KALDI AMA BENDE BİTTİM YANİ PATRONA SÖLEDİM AZ ÖNCE BEN BU HAFTADAN İTİBAREN YOKUM DİEEE AMAAANN KURCALADIDA KURCALADI NEYSEE HALLOLLDU ÇOK ŞÜKÜR zemuszemus

CANIMMM MORAL BOZMAK DEPREŞMEK YOKKK lmaz: ALLAHIN İZNİYLE VAKTİ ZAMANI GELİNCE HİÇ UMMADIĞIN Bİ ANDA GELİVERCEK KUCAĞINA TATİL EN GÜZEL İLAÇ GÜZELCE YAP TATİLİNİ BAKALIMMM opuyorumnanaktan

merhabalar,ben aranıza bugün katıldım su an bu mesajı dogru yeremi atıyorum onu bile bilemiyorum.ilk hamileligimi yasıyorum 33 yasındayım.14 haftalık gebeyim.4 yıllık bir çabanın ardından hamile kaldım.2 kere asılama denendi tutmadı sonra kendiligimden hamile kaldım yani arkadaslar allah'tan umit kesilmiyor.herkese selam olsun

tebrik ederim canım
sağlıkla alırsın işallah bebeğini kucağınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…