- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.141
arkadaslar yanlıs yeremi msj atıyorum biraz yardımcı olurmusunuz
kaydirigubbakcemile3 depresif olmak yokTamam öğretmenim :)) sen de gözünü benden ayırma ki depreşif olmayayım, yamulursam hemen düzelt olur mu??
normaldir canım, merak etme :)slmlar arkadaslar ya tetenoz asısı oldum ve kolum 2 gundur agrıo
kaydirigubbakcemile3 tamam senin için de serinledim ama senin işine yaradı mı bilemem :)kızlarrrr anca okudum yaa çok yoğunum bugun
gelmişsiniz hatta gitmişsiniz bileee :çok üzgünüm:
filiz ablacım benim yerimede serinle çok terlerdim sırtında boza pişirdi derler ya aynen öyleyim :1rolleyes:
aman neyse hallolmuş ya önemli olan o :)EVTT ABLACIM AZ KALDI AMA BENDE BİTTİM YANİ PATRONA SÖLEDİM AZ ÖNCE BEN BU HAFTADAN İTİBAREN YOKUM DİEEE AMAAANN KURCALADIDA KURCALADI NEYSEE HALLOLLDU ÇOK ŞÜKÜR zemuszemus
Allah sağlıkla kucağına almanı nasp etsin canım, tebrikler :) umarım neşe arkadaşımız senin mesajını görür :)merhabalar,ben aranıza bugün katıldım su an bu mesajı dogru yeremi atıyorum onu bile bilemiyorum.ilk hamileligimi yasıyorum 33 yasındayım.14 haftalık gebeyim.4 yıllık bir çabanın ardından hamile kaldım.2 kere asılama denendi tutmadı sonra kendiligimden hamile kaldım yani arkadaslar allah'tan umit kesilmiyor.herkese selam olsun
daha doğru yer bir yer olamazdı, hoşgeldin :) ama çabuk gitmişsin :)arkadaslar yanlıs yeremi msj atıyorum biraz yardımcı olurmusunuz
kaydirigubbakcemile3 tamam senin için de serinledim ama senin işine yaradı mı bilemem :)
umarım neşe arkadaşımız senin mesajını görür :)
ben geldim şekerler nasılsınız
taze anne hoşgeldin opuyorumnanaktan
nasılsın ilayda nasıl
hoşbulduk canım
iyiyiz ilaydamda iyi teyzesi uyuyor şu anda bende bi size bakayım dedim
siz nasılsınız canım geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi
hoşgeldin taze anne :) nasılsın? geldi mi bakalım sütün?ben geldim şekerler nasılsınız
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alemsin yaohh yaradı yaradıı yaramazmı temiz temiz oldum bi anda paklandım kaydirigubbakcemile3
bencede umarım neşe görürkaydirigubbakcemile3
uyusun da büyüsün minik kızımız :) valla neşenin sonucu negatif çıktı, morali bozuldu, üzüldük ama yola devam :)hoşbulduk canım
iyiyiz ilaydamda iyi teyzesi uyuyor şu anda bende bi size bakayım dedim
siz nasılsınız canım geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi
cnım göğüs uçlarım yara bebişe veremiyorum...bizde iyyiz canımcım
neşeciğimizin sonucu negatif çıktı ama yola devam tabii
nasıl süt durumun geliyomu
hoşgeldin taze anne :) nasılsın? geldi mi bakalım sütün?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alemsin ya
uyusun da büyüsün minik kızımız :) valla neşenin sonucu negatif çıktı, morali bozuldu, üzüldük ama yola devam :)
kızlar bugün uğrayamaım evde her yer heryerde çünkü sizde gelip gitmişsiniz
burcucum şeker sonucuna çok sevindim ne güzel rabbim tümüyle sorunsuz bir hamilelik nasip etsin
neşecim seni o kadar iyi anlıyorum ki tatil çok iyi fikir güzel bir tatil biraz kendine dönmek uzaklaşmak belkide en iyi tedavi şu anda umutsuzluk olmadan tabii
filiz arife yengeç mavi beyaz sizlerde gelip gitmişsiniz hepinize slm
benim evim berbat durumda olduğundan şu anda görümcemdeym akşama kadar da burda kalcam e ustaların istilasında :)))
kendinize ii bakın
selam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi .sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür..eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.bebiş isteyenlerede yüce mevlam tez zamanda bebiş haberi vermeyi nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...
canım hakkında hayırlısı bundada bi hayır vardır rabbim tez zamanda önce göbüşlerimizi sonrada kucağımızı doldursun inşallahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:çık hayatım hiç bişi düşünme dağıt kafanı iyi tatiller canımKızlar kan testi sonucumu aldım gene herzamanki gibi negatif. Daha bir siftahım yok. Hayırlısı diyorum. Bugün törenimiz var. Yazamazsam kızmayın. Hepinizi öpüyorum, tatile çıkıp herşeyi unutmak istiyorum...
inşallah tatil dönüşü hayırlı haberler alırız sen yeterki stres yapma canımCanım ablacım kızma bana, pes etmiyorum. Eşimle çalışmalara devam, buraya da devam..Sadece dr ve ilaçlara son veriyorum artık. Yolun sonuna geldim, aşılamalar da işe yaramıyor. Son gittiğimizde dr ikimizde de hiçbir sorun olmadığını, sebepsiz infertilite grubunda olduğumuzu söyledi. Yazın zaten tüp bebek yapılmıyormuş, kışa tüp dedi ama eşim tüpe kesinlikle karşı. Yani artık yapacak bişey kalmadı. Bu sırada soğan-incir kürü yapıcam ve adaçayı buharı tedavisi. İnşallah biraz da kendim için kilo vericem. Başka tavsiyeleriniz olursa açığı. Birazcık kendimi rahatlatmak istiyorum çok yıprandım 25-26 aydır..
merhaba canım hoşgeldin tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklamerhabalar,ben aranıza bugün katıldım su an bu mesajı dogru yeremi atıyorum onu bile bilemiyorum.ilk hamileligimi yasıyorum 33 yasındayım.14 haftalık gebeyim.4 yıllık bir çabanın ardından hamile kaldım.2 kere asılama denendi tutmadı sonra kendiligimden hamile kaldım yani arkadaslar allah'tan umit kesilmiyor.herkese selam olsun
hoşgeldiniz nasıslınız canım minik meleğimiz nasıl neler yapıyor sütün ne durumda canımben geldim şekerler nasılsınız
arada uğradık canım sen nasılsın oğluşun nasıl fazla yorma sakın kendini dikkat etkızlar bugün uğrayamaım evde her yer heryerde çünkü sizde gelip gitmişsiniz
burcucum şeker sonucuna çok sevindim ne güzel rabbim tümüyle sorunsuz bir hamilelik nasip etsin
neşecim seni o kadar iyi anlıyorum ki tatil çok iyi fikir güzel bir tatil biraz kendine dönmek uzaklaşmak belkide en iyi tedavi şu anda umutsuzluk olmadan tabii
benim evim berbat durumda olduğundan şu anda görümcemdeym akşama kadar da burda kalcam e ustaların istilasında :)))
kendinize ii bakın
ay canım göğsüne merhem falan sür geçmiş olsuncnım göğüs uçlarım yara bebişe veremiyorum...
sağma makinesi aldık sağıp biberonla veriyoruz
hoşbulduk ablacım...
allahım tez zamanda karnını doldursun inş. sancı çekerken arifemle neşeme bol bol dua ettim
kayracım canım hoşgeldin nasılsınselam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi .sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür..eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.bebiş isteyenlerede yüce mevlam tez zamanda bebiş haberi vermeyi nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...
ben kaçıyorum arkadaşlar
iyi akşamlar evden bi göz atarım yine topiğe
öpüldünüz nanaktan :)))))
canım benim net gitti yine, ben de yattım uyudum, bir uyandım saat 18.30, tabii herkes gelmiş ve gitmiş, kolay gelsin sana canım, kolay değil evde tadilat, boya badana gibi şeyler varsa, Allah yardımcın olsun, neyse mis gibi olacak ev, öyle düşün :)kızlar bugün uğrayamaım evde her yer heryerde çünkü sizde gelip gitmişsiniz
kendinize ii bakın
ayyyy kıyamam, çok hassas olduğu için çokta acıtır, neyse bu arada sütün gelmiş anladığım kadarıyla, en azından artık sütünü verebiliyorsun İlayda'ya, üzüldüğüne değmedi görüyorsun, bir kaç güne kadar inşallah yaralar da iyileşir ve bir güzel emzirirsin hayatım :)cnım göğüs uçlarım yara bebişe veremiyorum...
sağma makinesi aldık sağıp biberonla veriyoruz
hoşbulduk ablacım...
allahım tez zamanda karnını doldursun inş. sancı çekerken arifemle neşeme bol bol dua ettim
aaaa öyle bir yazmışsın ki bir daha hiiiiiç gelmeyecekmiş gibi, çok merak ederiz biz seni, hem Ömür'ün resimlerini de görmek isteriz annesi, sen Konya'dan evine dönünce buraya yine gelirsin, senin deneyimlerine ihtiyacımız olacak :) öyleee gitmek yok, kısa bir süre için tamam ama hııııselam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi .sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür..eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
iyi akşamlar tatlım, görüşürüz :)ben kaçıyorum arkadaşlar
iyi akşamlar evden bi göz atarım yine topiğe
öpüldünüz nanaktan :)))))
sana da iyi akşamlar hayatım :)kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendinize çok dikkat edin çok öptümopuyorumnanaktan
kızlar doğum hikayemi yazdım
bahar kokulum artık bizimle:))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?