Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Tamam öğretmenim :)) sen de gözünü benden ayırma ki depreşif olmayayım, yamulursam hemen düzelt olur mu??
kaydirigubbakcemile3 depresif olmak yok lmaz: gözüm üstünde sengözlerimebaksanab
slmlar arkadaslar ya tetenoz asısı oldum ve kolum 2 gundur agrıo
normaldir canım, merak etme :)
kaydirigubbakcemile3 tamam senin için de serinledim ama senin işine yaradı mı bilemem :)
EVTT ABLACIM AZ KALDI AMA BENDE BİTTİM YANİ PATRONA SÖLEDİM AZ ÖNCE BEN BU HAFTADAN İTİBAREN YOKUM DİEEE AMAAANN KURCALADIDA KURCALADI NEYSEE HALLOLLDU ÇOK ŞÜKÜR zemuszemus
aman neyse hallolmuş ya önemli olan o :)
Allah sağlıkla kucağına almanı nasp etsin canım, tebrikler :) umarım neşe arkadaşımız senin mesajını görür :)
arkadaslar yanlıs yeremi msj atıyorum biraz yardımcı olurmusunuz
daha doğru yer bir yer olamazdı, hoşgeldin :) ama çabuk gitmişsin :)

kaydirigubbakcemile3 tamam senin için de serinledim ama senin işine yaradı mı bilemem :)

umarım neşe arkadaşımız senin mesajını görür :)

ohh yaradı yaradıı yaramazmı temiz temiz oldum bi anda paklandım kaydirigubbakcemile3

bencede umarım neşe görürkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım
iyiyiz ilaydamda iyi teyzesi uyuyor şu anda bende bi size bakayım dedim
siz nasılsınız canım geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi

bizde iyyiz canımcım
neşeciğimizin sonucu negatif çıktı ama yola devam tabii
nasıl süt durumun geliyomu

ben geldim şekerler nasılsınız
hoşgeldin taze anne :) nasılsın? geldi mi bakalım sütün?
ohh yaradı yaradıı yaramazmı temiz temiz oldum bi anda paklandım kaydirigubbakcemile3

bencede umarım neşe görürkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alemsin ya
hoşbulduk canım
iyiyiz ilaydamda iyi teyzesi uyuyor şu anda bende bi size bakayım dedim
siz nasılsınız canım geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi
uyusun da büyüsün minik kızımız :) valla neşenin sonucu negatif çıktı, morali bozuldu, üzüldük ama yola devam :)

kızlar bugün uğrayamaım evde her yer heryerde çünkü sizde gelip gitmişsiniz
burcucum şeker sonucuna çok sevindim ne güzel rabbim tümüyle sorunsuz bir hamilelik nasip etsin
neşecim seni o kadar iyi anlıyorum ki tatil çok iyi fikir güzel bir tatil biraz kendine dönmek uzaklaşmak belkide en iyi tedavi şu anda umutsuzluk olmadan tabii
filiz arife yengeç mavi beyaz sizlerde gelip gitmişsiniz hepinize slm
benim evim berbat durumda olduğundan şu anda görümcemdeym akşama kadar da burda kalcam e ustaların istilasında :)))
kendinize ii bakın

bizde iyyiz canımcım
neşeciğimizin sonucu negatif çıktı ama yola devam tabii
nasıl süt durumun geliyomu
cnım göğüs uçlarım yara bebişe veremiyorum...
sağma makinesi aldık sağıp biberonla veriyoruz

hoşbulduk ablacım...
allahım tez zamanda karnını doldursun inş. sancı çekerken arifemle neşeme bol bol dua ettim

sağol canım
Allah kolaylık versin

selam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi .sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür..eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.bebiş isteyenlerede yüce mevlam tez zamanda bebiş haberi vermeyi nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...

kayracım kısa bi ara diyelim biz buna hiç dönmicekmisin aramıza :çok üzgünüm:
canım Allah yarrdımcın olsun seninde sağlıkla kavuşursun işallah bebeğine
helal olsun sende hakkını helal et ama seni topiğimize bekliyoruz mutlaka güzel haberlerinle opuyorumnanaktan:1hug:

ben kaçıyorum arkadaşlar
iyi akşamlar evden bi göz atarım yine topiğe
öpüldünüz nanaktan :)))))

canım hakkında hayırlısı bundada bi hayır vardır rabbim tez zamanda önce göbüşlerimizi sonrada kucağımızı doldursun inşallahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:çık hayatım hiç bişi düşünme dağıt kafanı iyi tatiller canım
inşallah tatil dönüşü hayırlı haberler alırız sen yeterki stres yapma canım
bebişin gelicek sana:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba canım hoşgeldin tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
ben mesajı aldım nesecim inşallah okursun
ben geldim şekerler nasılsınız
hoşgeldiniz nasıslınız canım minik meleğimiz nasıl neler yapıyor sütün ne durumda canım
gögüslerinin acısı geçtimi nurcum
arada uğradık canım sen nasılsın oğluşun nasıl fazla yorma sakın kendini dikkat et
sana kolay gelsin arkadaşım ev şimdi berbat ama sonra misler gibi olucak:))
ay canım göğsüne merhem falan sür geçmiş olsun
canım benim allahhhh hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim inşallah rabbim dularını kabul etmiştir:Saruboceq:
kayracım canım hoşgeldin nasılsın
senin adına sevindim canım hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah
amin canım inşallah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda yavrunu kucaklamayı koklamayı göstersin helal olsun canım sende hakkını helel et kayracım hayırlı haberlerini ve ömrümüz resimlerini bekliyoruz canım görüşmek üzere allaha emanet olun :gitmepuyorumnanaktan
ben kaçıyorum arkadaşlar

iyi akşamlar burcum yarın görüşürüz kendine dikkat etopuyorumnanaktan

canım benim net gitti yine, ben de yattım uyudum, bir uyandım saat 18.30, tabii herkes gelmiş ve gitmiş, kolay gelsin sana canım, kolay değil evde tadilat, boya badana gibi şeyler varsa, Allah yardımcın olsun, neyse mis gibi olacak ev, öyle düşün :)
ayyyy kıyamam, çok hassas olduğu için çokta acıtır, neyse bu arada sütün gelmiş anladığım kadarıyla, en azından artık sütünü verebiliyorsun İlayda'ya, üzüldüğüne değmedi görüyorsun, bir kaç güne kadar inşallah yaralar da iyileşir ve bir güzel emzirirsin hayatım :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah dualarını kabul etsin hayatım :)
aaaa öyle bir yazmışsın ki bir daha hiiiiiç gelmeyecekmiş gibi, çok merak ederiz biz seni, hem Ömür'ün resimlerini de görmek isteriz annesi, sen Konya'dan evine dönünce buraya yine gelirsin, senin deneyimlerine ihtiyacımız olacak :) öyleee gitmek yok, kısa bir süre için tamam ama hııııklava: dualarımız seninle birtanem, inşallah sağlıkla Ömür'ü kucağına alacaksın :) hiiiiiç merak etme , doktorun da güzel şeyler söylemiş, şimdi sabırla Ömür'ün gelişini beklemeye başladı :) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım senin :)
ben kaçıyorum arkadaşlar
iyi akşamlar tatlım, görüşürüz :)
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendinize çok dikkat edin çok öptümopuyorumnanaktan
sana da iyi akşamlar hayatım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 18

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…