Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

en kısa zamanda görüşeceğiz ama dünyanın bin türlü hali var...kul hakkından çok korkarım ve sizlerin bende çok hakkı var...görüşmek üzere.konyadan fırsat bulursam mutlaka girerim.kumsal dualarımdasın.doğumdada dualarımda olacaksın.sizlerde dualarınızda yavrumu unutmayın.sizi seviyorum.hoşçakalın...

Canım tabii ki helal olsun, sen de helal et güzelim :) Merak etme herşey yolunda gidecek hayatım, sen de bizim dualarımızdasın, sakın unutma, kalbimiz seninle... Fırsat buldukça gel canım :) Çok öpüyorum seni :1hug: Şeniz a.s.

heeeeyyy kimse yokmuuu
nerdesiniz kızlar yaaaa ne oldu eski muhabbetlere?
yoksa msn demi buluştunuz aloooooo orda da kimse yok ama yaaaa ,

neyse ben geldim yazayımda görün emi cicim :):)
sonra gelmiyorsun etmiyorun demeyin bana :):):)
kızım uyududa acık bakem dedim bizimkiler neler edeyyo diye ama anlaşılan herkes uyukluyo :):)
peki o zaman ben sizi tutmıyım canlarım gülçin kaçaaarrrr :):)

dünür gelmişin ve gitmişin
artık topik çok cansız yeni hamileler biraz sıkınıtılı dönem geçiriyolar giremiyolar
son aylarında olanlarda dinlenmekten hazırlıklardan giremiyolar

işallah topiğimiz eski neşesine kavuşur

oy oy oy dünürüm kıyamam ben size yaaaaaa
canım benimmm artk doğumlar başladı eskisi gibi olmaz tabi ama bir süre böyle gider sonra herkes yine toplanmaya başlar meraklanma sen balım.
Bak ben mesela bu cuma yine şirkete gidicem hrşey bıraktığım yerden devam ediyor yani dünürüm
hayatımdaki tek ve en büyük fark meleğim
ıyiki doğurmuşum kııızzzz iyiki yapmışım ben bu çocuğu :):):)
Bak sende doğur damadımı görcen o zaman ne demekmiş annelik :):)
ağzım kulaklarımda geziyorum sürekli eblek eblek :):)

evet herkes bi pırtlasın veletlerini sağlıkla o zaman bebeli bebeli toplşaçaz burdakaydirigubbakcemile3oyy hemen işe başlıcan allahdan evine yakın sorun olmaz
bencede iyiki doğurmuşun gelin arama derdim yok hiç olmadı kaydirigubbakcemile3
ayyy darısı bizlere işallah kız dünür

Miraç uyumak istiyo sanırım sütümüzü içip yatalım artık bizzz
fırsat buldukça uğraa dünürüm
iyi geceler

benim güzeller güzelim gelmiiiiiiiiiiş, birtaneeeeeeeeeeeem... evet artık eskisi gibi değil hayatım, ben de başka topiklere daldım napiim? nasıl oldun, iyice toparlanabildin mi?
evet sıkıntılı bir döneme geldik maalesef :) inşallah en kısa zamanda eski neşesine kavuşur topik :)

heee ya abla buradayım :):)
ceren uyuyor bende burdayım o yüzden :)
birden kaybolursam anla ki kızım uyandı :):)

canım, nasılsın? kendini nasıl hissediyorsun? hafifledin mi biraz? kaydirigubbakcemile3

iyiyim ablam iyiyim bomba gibiyim her an patlamaya hazır
kırkım çıksında kocamla hasret gidereyim diye bekliyorum :):) o derece iyiyim sen anla :):)

hafifledinmi derken? Kilo oalrakmı abla :):)
yok anam göbiş duruyor gitmedi :):):)

ohhhh süper süper... iyi olmana çok sevindim :)

evet kilo olarak sormuştum, ilk etapta işte bebeğin kilosu, vücuttaki su falan gidiyor dderler ya, onu merak ettim :)

tamam tatlım :) ayy özlemişim seni görmeyi burada, yokluğun hissediliyor kız lmaz:

Merhaba canim nickini gorunce yazamadan edemedim.Benim ikizlerimden birinin adi da Deniz Ruzgar.Aslinda sadece ruzgar koyucaktim cocuklugumdan beri istedigim bir isimdi hem ama basa Deniz koyduk yurtdisinda yasadigimiz icin telafuz zorlugu olmasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…