- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.161
en kısa zamanda görüşeceğiz ama dünyanın bin türlü hali var...kul hakkından çok korkarım ve sizlerin bende çok hakkı var...görüşmek üzere.konyadan fırsat bulursam mutlaka girerim.kumsal dualarımdasın.doğumdada dualarımda olacaksın.sizlerde dualarınızda yavrumu unutmayın.sizi seviyorum.hoşçakalın...
oy oy oy dünürüm kıyamam ben size yaaaaaa
canım benimmm artk doğumlar başladı eskisi gibi olmaz tabi ama bir süre böyle gider sonra herkes yine toplanmaya başlar meraklanma sen balım.
Bak ben mesela bu cuma yine şirkete gidicem hrşey bıraktığım yerden devam ediyor yani dünürüm
hayatımdaki tek ve en büyük fark meleğim
İyiki doğurmuşum kııızzzz iyiki yapmışım ben bu çocuğu :):):)
Bak sende doğur damadımı görcen o zaman ne demekmiş annelik :):)
ağzım kulaklarımda geziyorum sürekli eblek eblek :):)
benim güzeller güzelim gelmiiiiiiiiiiş, birtaneeeeeeeeeeeem... evet artık eskisi gibi değil hayatım, ben de başka topiklere daldım napiim? nasıl oldun, iyice toparlanabildin mi?heeeeyyy kimse yokmuuu
nerdesiniz kızlar yaaaa ne oldu eski muhabbetlere?
yoksa msn demi buluştunuz aloooooo orda da kimse yok ama yaaaa,
neyse ben geldim yazayımda görün emi cicim :):)
sonra gelmiyorsun etmiyorun demeyin bana :):):)
kızım uyududa acık bakem dedim bizimkiler neler edeyyo diye ama anlaşılan herkes uyukluyo :):)
peki o zaman ben sizi tutmıyım canlarım gülçin kaçaaarrrr :):)
evet sıkıntılı bir döneme geldik maalesef :) inşallah en kısa zamanda eski neşesine kavuşur topik :)dünür gelmişin ve gitmişin
artık topik çok cansız yeni hamileler biraz sıkınıtılı dönem geçiriyolar giremiyolar
son aylarında olanlarda dinlenmekten hazırlıklardan giremiyolar
işallah topiğimiz eski neşesine kavuşur
heee ya abla buradayım :):)
ceren uyuyor bende burdayım o yüzden :)
birden kaybolursam anla ki kızım uyandı :):)
canım, nasılsın? kendini nasıl hissediyorsun? hafifledin mi biraz? kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım :) ayy özlemişim seni görmeyi burada, yokluğun hissediliyor kızlmaz:
iyiyim ablam iyiyim bomba gibiyim her an patlamaya hazır
kırkım çıksında kocamla hasret gidereyim diye bekliyorum :):) o derece iyiyim sen anla :):)
hafifledinmi derken? Kilo oalrakmı abla :):)
yok anam göbiş duruyor gitmedi :):):)
tamam tatlım :) ayy özlemişim seni görmeyi burada, yokluğun hissediliyor kızlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?