- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.181
heee ya abla buradayım :):)
ceren uyuyor bende burdayım o yüzden :)
birden kaybolursam anla ki kızım uyandı :):)
merhaba :) kısmetse benim oğluşumun adı Rüzgar olacak :) Deniz de koyacaktık ama iki isimli olmasından vazgectik :)
canım ne güzel anlatmışsınrabbim mutluluğunuzu daim etsinkızlar doğum hikayemi yazdım
bahar kokulum artık bizimle:))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
inşallah canım biz herzaman burdayız ve seni merakla bekliyor olcaz unutma bizi çatlarız sonra:)))en kısa zamanda görüşeceğiz ama dünyanın bin türlü hali var...kul hakkından çok korkarım ve sizlerin bende çok hakkı var...görüşmek üzere.konyadan fırsat bulursam mutlaka girerim.kumsal dualarımdasın.doğumdada dualarımda olacaksın.sizlerde dualarınızda yavrumu unutmayın.sizi seviyorum.hoşçakalın...
heeeeyyy kimse yokmuuu
nerdesiniz kızlar yaaaa ne oldu eski muhabbetlere?
yoksa msn demi buluştunuz aloooooo orda da kimse yok ama yaaaa,
neyse ben geldim yazayımda görün emi cicim :):)
sonra gelmiyorsun etmiyorun demeyin bana :):):)
kızım uyududa acık bakem dedim bizimkiler neler edeyyo diye ama anlaşılan herkes uyukluyo :):)
peki o zaman ben sizi tutmıyım canlarım gülçin kaçaaarrrr :):)
günaydın bitanem nasılsın amin sağol canım miraç nasılgünaydın canlarım opuyorumnanaktan
güzel sağlıklı bir gün diliyorum hepinizee
günaydın beyazcım özlemişiz seni bu saatte görmeyi nasılsın canımGünaydın şekeropuyorumnanaktan
güanydin hanımlaarrr..sağlıklı huzurlu mesaisi çabuk biten bir gün inşallaaahh opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum
evettt bugün itibariyle benim kırmızılar gelmiş bulunmakta
cumartesi doktora randevu alıcam ne olur dua edinde alıyım kızlar
canı benim şimdiden iyi yolculuklar,kendine çok iyi bak,hayırlı doğumlar diliyorum,Allah bir seste kurtarsın inşŞenizselam kızlar.bugün burada sizlerle son günüm.allahım bir sıkıntı vermezse yarın konyaya gidiyorum.doktorum izin verdi .sancın olursa git doğur sıkıntı kalmadı dedi çok şükür..eşimde geliyor 3 gün izin almış.cuma günü internet kafeden girmeye çalışırım ama eşim buraya döndükten sonra girmem hemen hemen imkansız.yıllık raporunu doğuma alacak asker olduğu için malesef 3 hafta iznimiz var.
güzel şeyler yaşandı,sıkıntılar paylaşıldı,sizinle birçok sıkıntımı paylaştım ve bugünlere kadar geldik elhamdilüllah.rabbim tamamına erdirsin vakitlice sırasıyla doğumlar nasip etsin.bebiş isteyenlerede yüce mevlam tez zamanda bebiş haberi vermeyi nasip etsin.hakkınızı helal edin arkadaşlar...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...şimdiden yazayımda ilerleyen saatlerde vedalaşmayı unutabilirim...
nur cnm ya makine daha kötü yapıyorcnım göğüs uçlarım yara bebişe veremiyorum...
sağma makinesi aldık sağıp biberonla veriyoruz
he tabi :mymeka:kız valla şimdi annemlere hak veriyorum sen besle büyüt herşeyini,sevgini ver elin adamı gelsin alsın elindenbeyazım ne güzel ya böyle sen zeynebi analttıkça içim kıpır kıpır oluyor
demek bu akşam kızını görmeye gelicekler ee şimdi doğdu diye sonrada istemeye gelirler artık kaydirigubbakcemile3
merhabalar,ben aranıza bugün katıldım su an bu mesajı dogru yeremi atıyorum onu bile bilemiyorum.ilk hamileligimi yasıyorum 33 yasındayım.14 haftalık gebeyim.4 yıllık bir çabanın ardından hamile kaldım.2 kere asılama denendi tutmadı sonra kendiligimden hamile kaldım yani arkadaslar allah'tan umit kesilmiyor.herkese selam olsun
biz hep erkenden kalkıyoruz kızımla ama uyumadığı için gelemeiyorum:lepi:oo beyazcım erkencisin
uyuttunmu kızı nasılsın
günaydın cnmŞenizgüanydin hanımlaarrr..sağlıklı huzurlu mesaisi çabuk biten bir gün inşallaaahh opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum
evettt bugün itibariyle benim kırmızılar gelmiş bulunmakta
cumartesi doktora randevu alıcam ne olur dua edinde alıyım kızlar
günaydın beyazcım özlemişiz seni bu saatte görmeyi nasılsın canım
zeynebimiz napıyor annesi
annelik çok güzel bir duyguymuş cnmhtc doktorunu değiştirmen iyi olmuş son zamanalrda sorun çıkmasındasa iyi etmişsin
neşecim hayırlısı olsun bol bol dinlen sen
beyazım yerim ben o zeynebi poposundan poposundan maşallah kuzumuza
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz.
evet geldi canım nasıl rahatladım anlatamam doktoru aradım cumartesi yokmuş şehir dışında olucakmış ama bakalım belki yarın giderim olmazsa bu ayda tedavi uygulamıcamgünaydın arifecim
heh nihayet gelmiş seninkiler evet bir an önce al doktorundan randevu
bakalım ne önerilerde bulunucak sana
dualarım seninle
günaydın canım nasılsın doktorunu değiştirmişsin hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınGünaydın kızlar nasılsınız? hepinize güzel bir gün dilerim.
Dün giremedim kızlar. Doğum için doktor ve hastane araştırıyorduk. Bir doktor bulduk muayenehanesine gittik. Ayrıntılı olarak 1 saate yakın muayene etti. Tetkiklerimi kontrol etti. İdrar yolu iltihabı çok hafife alınmış, böyle olmamalıydı dedi. İdrar tahlilinden ziyade idrar kültürü alınmalıydı dedi. Erken doğumu tetikler dedi. Sonra vajinal muayene yaptı. Rahim boyum iyiymiş ama biraz açılma olmuş. Erken doğum riski olabilir, artık mümkün olduğunca az hareket et dedi. Hemogram ve ikili tarama için bir sağlık kuruluşuna sevk etti. İkili taramada anadolu yakasının en iyi doktoru ordaymış. Sana yapılmış ama içimiz rahat etsin tekrarlayalım dedi. Bunun dışında bebişin hareketleri, kilosu, boyu herşeyi normal. Yani anlayacağınız doktorumu değiştirdim. Eski doktorum çok yoğundu. Odasının önü tıklım tıklımdı. O yüzden pek ilgilenemiyor. Bunda içim daha rahat etti. HAyırlısı olsun bakalım.
Cerenciğim hoşgeldin canım. Kuzucuğun iyiymiş, sen de bomba gibiymişsin. Çok sevindim canım. RAbbim hepimize nasip etsin.
Kumsalcığım, kırmızılar gelmiş. Bu da iyi canım. Sebepsiz yere gelmemesinden iyi. Hiç moral bozmadan, keyifli bir şekilde tedaviye devam canım. Sen çok gençsin. Herşey çok güzel olacak.
Nesemese canım, bu sefer de olmamış. Allahtan hayırlısı bir tanem. Doğru söylüyorsun belki de biraz ara vermelisin. Tatil fikri çok güzel. Eşinle biraz birbirinize vakit ayırın. Başka herşeyi kafandan çıkarmaya bak güzelim.
Bulcuk şeker testi güzel çıkmış. Çok sevindim canım. Allah sağlıkla tamamlamayı nasip eder hepimize inşaallah.
Nur, hikayeni okudum. Çok güzel anlatmışsın. İmrendim valla.
Mavi Deniz, fazla giremeyecekmisin artık. Sağlık olsun canım. Önemli olan senin sağlığın ve huzrun. Çalışırken çok yoruluyordun. Bol Bol dinlen.
Filiz ablacığım, evde oturmak çok sıkıyor di mi? Ben de patlıyorum ama ne yapalım herşley bebişlerimiz için. Hele onları bir kucağımıza alalım. Herşeyi unuturuz.
Kayracığım bizim hakkımız helal olsun. İnşaallah güzel sorunsuz bir doğum olur ve bebişini kucağına alırsın.
Sevtapp geçmiş olsun canım. Çiğdemden haber var mı?
günaydın nesecim nasılsın canım adaet gelmiş hayırlı olsun canım benimde başladıGünaydın kızlar, destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Dün adetim başladı. Bu ay tatile çıkıyorum inşallah biraz toparlanmak istiyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum..
biz hep erkenden kalkıyoruz kızımla ama uyumadığı için gelemeiyorum:lepi:
günaydın cnmŞeniz
ay cnm inş alabilirsin randevunuŞeniznasılsın cnm,boyattın mı saçlarını merak ettim
malum ben geriden takip ediyorum topiği okuyamıyorum hiç bişi:1closedeyes:
zeynebi bir uyuttum uyandı
şimdi uzun süre emzirdim uyudu tekrar
yavrum ya ne güzel emiyoreliyle elimi tutuyor,arada bir gözlerini açıp bakıyor acaba bi yere kaçtım mı diyekaydirigubbakcemile3bilmiyoki memem onda nasıl gideyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mır mır sesler çıkarıyor bazena.skimbilir neler anlatıyor:1rolleyes:
uyusunda işlerimi yapayım diye bakıyorum,sonrada uyansında seveyim diye özlüyorum uyurken valla ya:çok üzgünüm:
beni tanıyor babamıız da tanıyor artık gözlerle takip ediyor hep
hele altını açınca bayılıyor gülücükler uçuşuyor havadahihoyyythihoyyyt
zilli olacak yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dün dr.a gitmiştik çok sağlıklı dedi
herşeyi yolundaymış
4500 kilo olmuş kuzum yahihoyyythihoyyyt
kalça ultrasonu,işitme testleri falan verdi,biz özele gitmiştik,burda devlette yaptırıcaz onlarda yokmuş bebekler için test cihazı:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?