- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.201
annelik çok güzel bir duyguymuş cnm
az kaldı sende anlayacaksın:lepi:
tamam canım ekle bekliyorum merak ettim çok:kedi:sen de bi tatil yap cnm iyi gelir dinlenmeksağol canım evet boyattım beyazcım ilk başlarda hiç içime sinmesede alıştım galiba
fırsat bulumda resim çekilirsem eklicem hemen ay yerim ben o akıllı bidiğı artık büyüdü
baksana neler yapıyor zilli oyy maşllah topaç olmuş beyazhadi bakalım testlerde güzel sonuçlanır inşallah
işallahhh nasip olsun o duyuguyu yaşamak :Saruboceq:
tamam canım ekle bekliyorum merak ettim çok:kedi:sen de bi tatil yap cnm iyi gelir dinlenmek
stresten de uzaklaşmış olursun sonrada bebiş işine bakarsın tekrar
gerçi tatili iyi değerlendir :kedi:nasılsa eşinde sende çok vaktiniz olacakdelikafaduldenay cereni hatırladım birden:roflol::roflol:
.
hemde çok iyi gelicek canım öyle yapmayı düşünüyoz hayırlısı artıktamam canım ekle bekliyorum merak ettim çok:kedi:sen de bi tatil yap cnm iyi gelir dinlenmek
stresten de uzaklaşmış olursun sonrada bebiş işine bakarsın tekrar
gerçi tatili iyi değerlendir :kedi:nasılsa eşinde sende çok vaktiniz olacakdelikafaduldenay cereni hatırladım birden:roflol::roflol:
olur cnm olur,Rabbim tüm isteyene versin inş.
dimiii tüm sapık hatunlarr topikden uzaklaştı + 18 yapamıyoruz artık
şöleee hepimiz doğuralım 40 günü atlatalım fantazi üretiriz artık bol bol kaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar ıyı gunler dılerıma.s.
slm canım
annen gelicekmiş bugun galiba gözün aydın
yardımcı olur sana baya
:roflol::roflol::roflol::roflol:dimiii tüm sapık hatunlarr topikden uzaklaştı + 18 yapamıyoruz artık
şöleee hepimiz doğuralım 40 günü atlatalım fantazi üretiriz artık bol bol kaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar ıyı gunler dılerıma.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
as cnm naıslsın nasıl oldun?
annengelecekmiş ne güzel,benimde annem şimdi geldi,eşim nöbette bugün
benimle kalacak:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Adlarıyla bin yaşasınlar inşallah, Allah bağışlasın canım :)Benim ikizlerden biri tek isimli onun adida ethem.Herkes niye birinin tek ismi var diyegini yok diyorlar.Deniz ruzgari ben Ethemide babasi koydu.Ama isin komigi Ruzgar yerine hep deniz diyoruz cocuga hastenede basladi bu durum hala da ayni.
güzeliiiiiiiim görmedim ben seni kusura bakma, netim gitti bir ara, gözün aydın canım ne güzel anneciğin sana destek olacak :) annenin kıymetini iyi bil, olmayınca insan çok arıyor ve kendini yalnız, kimsesiz hissediyor mafoldumbenburda oldugunuzu bılseydım erkenden gelırdım ya bos bos dolanıyordum ablacım yaa yarın annem gelıyor sabah yanımda ınsalllah hastayım ya destek olucak..cok mutluyum sımdı agrılarım falan unuttumzemuszemus
canım seni göremediğim için kusura bakma :)filiz ablacım ben cıkıyorum eşim geldi.Allah a emanet ol...:1hug:
amiiiiiiiin inşallah tatlım :)günaydın canlarım opuyorumnanaktan
güzel sağlıklı bir gün diliyorum hepinizee
merhaba canım, günaydın için biraz geç oldu benim için kaydirigubbakcemile3Günaydın şekeropuyorumnanaktan
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... merhaba tatlım :)güanydin hanımlaarrr..sağlıklı huzurlu mesaisi çabuk biten bir gün inşallaaahh opuyorumnanaktan
canııııım sonunda gelmesine sevindim, biraz rahatlarsın, insan adet olamayınca da çok geriliyor maalesef... listeye 2 Ağustos mu yazalım?günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum
evettt bugün itibariyle benim kırmızılar gelmiş bulunmakta
cumartesi doktora randevu alıcam ne olur dua edinde alıyım kızlar
memnun değil idiysen değiştirmekle isabet etmişsin hayatım, insanın doktoruna güvenmesi çok çok önemli, hadi bakalım bebişimizin boyu kilosu gayet normalmiş, inşallah bundan sonra da herşey gayet iyi olacak :) bu arada siz hala bir isme karar veremediniz mi?Günaydın kızlar nasılsınız? hepinize güzel bir gün dilerim.
Dün giremedim kızlar. Doğum için doktor ve hastane araştırıyorduk. Bir doktor bulduk muayenehanesine gittik. Ayrıntılı olarak 1 saate yakın muayene etti. Tetkiklerimi kontrol etti. İdrar yolu iltihabı çok hafife alınmış, böyle olmamalıydı dedi. İdrar tahlilinden ziyade idrar kültürü alınmalıydı dedi. Erken doğumu tetikler dedi. Sonra vajinal muayene yaptı. Rahim boyum iyiymiş ama biraz açılma olmuş. Erken doğum riski olabilir, artık mümkün olduğunca az hareket et dedi. Hemogram ve ikili tarama için bir sağlık kuruluşuna sevk etti. İkili taramada anadolu yakasının en iyi doktoru ordaymış. Sana yapılmış ama içimiz rahat etsin tekrarlayalım dedi. Bunun dışında bebişin hareketleri, kilosu, boyu herşeyi normal. Yani anlayacağınız doktorumu değiştirdim. Eski doktorum çok yoğundu. Odasının önü tıklım tıklımdı. O yüzden pek ilgilenemiyor. Bunda içim daha rahat etti. HAyırlısı olsun bakalım.
Filiz ablacığım, evde oturmak çok sıkıyor di mi? Ben de patlıyorum ama ne yapalım herşley bebişlerimiz için. Hele onları bir kucağımıza alalım. Herşeyi unuturuz.
hadi bakalım sen iyice bir dinlen, tatil yapıp toparlan :) biz de snei çok öpüyoruz tatlım :)Günaydın kızlar, destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Dün adetim başladı. Bu ay tatile çıkıyorum inşallah biraz toparlanmak istiyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum..
biz hep erkenden kalkıyoruz kızımla ama uyumadığı için gelemeiyorum:lepi:
zeynebi bir uyuttum uyandı
şimdi uzun süre emzirdim uyudu tekrar
yavrum ya ne güzel emiyoreliyle elimi tutuyor,arada bir gözlerini açıp bakıyor acaba bi yere kaçtım mı diyekaydirigubbakcemile3bilmiyoki memem onda nasıl gideyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mır mır sesler çıkarıyor bazena.skimbilir neler anlatıyor:1rolleyes:
uyusunda işlerimi yapayım diye bakıyorum,sonrada uyansında seveyim diye özlüyorum uyurken valla ya:çok üzgünüm:
beni tanıyor babamıız da tanıyor artık gözlerle takip ediyor hep
hele altını açınca bayılıyor gülücükler uçuşuyor havadahihoyyythihoyyyt
zilli olacak yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dün dr.a gitmiştik çok sağlıklı dedi
herşeyi yolundaymış
4500 kilo olmuş kuzum yahihoyyythihoyyyt
kalça ultrasonu,işitme testleri falan verdi,biz özele gitmiştik,burda devlette yaptırıcaz onlarda yokmuş bebekler için test cihazı:dilcikar:
merhaba kızlar... geçen sefer kontrole gittiğimizde doktorum benden bir takım kan ve idrar tahlilleri, idrar kültürü falan istemişti, acelesi yok demişti, ben de bu sabah erkenden hastaneye gittim ve yaptırdım, kan ve idrar tahlili öğleden sonra çıkacak ama idrar kültürü salı günü çıkacak, ancak eve geldim, gazeteleri şöyle bir okudum geldim :) nasılsınız bakalım, ne var ne yok?
Adlarıyla bin yaşasınlar inşallah, Allah bağışlasın canım :)
güzeliiiiiiiim görmedim ben seni kusura bakma, netim gitti bir ara, gözün aydın canım ne güzel anneciğin sana destek olacak :) annenin kıymetini iyi bil, olmayınca insan çok arıyor ve kendini yalnız, kimsesiz hissediyor mafoldumben
canım seni göremediğim için kusura bakma :)
amiiiiiiiin inşallah tatlım :)
merhaba canım, günaydın için biraz geç oldu benim için kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... merhaba tatlım :)
canııııım sonunda gelmesine sevindim, biraz rahatlarsın, insan adet olamayınca da çok geriliyor maalesef... listeye 2 Ağustos mu yazalım?
memnun değil idiysen değiştirmekle isabet etmişsin hayatım, insanın doktoruna güvenmesi çok çok önemli, hadi bakalım bebişimizin boyu kilosu gayet normalmiş, inşallah bundan sonra da herşey gayet iyi olacak :) bu arada siz hala bir isme karar veremediniz mi?
evet canım çok sıkılıyor ama napiim dediğin gibi bebiş için değer :) bu arada bu sabah hastaneye gitmek bile bana bir değişiklik oldu...
hadi bakalım sen iyice bir dinlen, tatil yapıp toparlan :) biz de snei çok öpüyoruz tatlım :)
ayyyyy canım yaaaa, sen böyle anlattıkça ben burada sabırsızlanıyorum, darısı başımıza inşallah canım :) oyyy maşallah birtanem benim, güzel kuzum büyümüş annesi :) anlattığın kadarıyla gerçekten zilli olacak Zeynep kızımız :) benim için kokusunu içine çek hayatım :)
herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ıyıyız cok sukur canım senın mucızen nasıllar kucuk prenses...zemuszemus
hoşgeldin canım :) İlayda nasıl?herkese merhabalar nasılsınız bakalım
inşallah güzelim :) amiiiiin :)ınsallah tahlıllerın temız cıkar canım ablam....cok uzgunum ablam bılmıyordum Allah mekanını cennet etsın...bebısınle annenın yoklugu butunlesır ınanıyorum...Allah ım basımdan eksık etmesın...ablam yalnız deılsıın bız varız allah ın ıznıylezemuszemus
merhaba kızlar... geçen sefer kontrole gittiğimizde doktorum benden bir takım kan ve idrar tahlilleri, idrar kültürü falan istemişti, acelesi yok demişti, ben de bu sabah erkenden hastaneye gittim ve yaptırdım, kan ve idrar tahlili öğleden sonra çıkacak ama idrar kültürü salı günü çıkacak, ancak eve geldim, gazeteleri şöyle bir okudum geldim :) nasılsınız bakalım, ne var ne yok?
herkese merhabalar nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım :) İlayda nasıl?
inşallah güzelim :) amiiiiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?