Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam canım ekle bekliyorum merak ettim çok:kedi:sen de bi tatil yap cnm iyi gelir dinlenmek
stresten de uzaklaşmış olursun sonrada bebiş işine bakarsın tekrar
gerçi tatili iyi değerlendir :kedi:nasılsa eşinde sende çok vaktiniz olacakdelikafaduldenay cereni hatırladım birden:roflol::roflol:
işallahhh nasip olsun o duyuguyu yaşamak :Saruboceq:

olur cnm olur,Rabbim tüm isteyene versin inş.

dimiii tüm sapık hatunlarr topikden uzaklaştı + 18 yapamıyoruz artık
şöleee hepimiz doğuralım 40 günü atlatalım fantazi üretiriz artık bol bol kaydirigubbakcemile3

hemde çok iyi gelicek canım öyle yapmayı düşünüyoz hayırlısı artık
aaa ayıpsın canım değerlendirmemmi :jeyyar:
ay evet bende özledimm beeeee:gitme:
şöleee hepimiz doğuralım 40 günü atlatalım fantazi üretiriz artık bol bol kaydirigubbakcemile3

katılıyorum burcu ama fırtına öncesi sessizlik acısı çıkıcak

:roflol::roflol::roflol::roflol:
slm arkadaslar ıyı gunler dılerıma.s.

as cnm naıslsın nasıl oldun?

annengelecekmiş ne güzel,benimde annem şimdi geldi,eşim nöbette bugün
benimle kalacak:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

akşam gülçinle nur burdaymış görüşemedik:çok üzgünüm:
bundan sonra zor karşılaşırız zaten 3 bebeli kadın:çok üzgünüm:
ee bide fantaziler olunca:jeyyar::roflol::roflol:
yaw alem şu kaın ceren akşam bile +18 muhabbet yapmış 2 dk .da:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

as cnm naıslsın nasıl oldun?

annengelecekmiş ne güzel,benimde annem şimdi geldi,eşim nöbette bugün
benimle kalacak:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

saol canım daha ıyıyım ılac ıyı gelıyor allah tan ılerlememıs yoksa safra alınıyormus ...cok sukur agrılarımı falan kestı ılac ...anne cok farklı cok guzel bır duygu senın bebiş nasıl bakalımzemuszemus

merhaba kızlar... geçen sefer kontrole gittiğimizde doktorum benden bir takım kan ve idrar tahlilleri, idrar kültürü falan istemişti, acelesi yok demişti, ben de bu sabah erkenden hastaneye gittim ve yaptırdım, kan ve idrar tahlili öğleden sonra çıkacak ama idrar kültürü salı günü çıkacak, ancak eve geldim, gazeteleri şöyle bir okudum geldim :) nasılsınız bakalım, ne var ne yok?

Benim ikizlerden biri tek isimli onun adida ethem.Herkes niye birinin tek ismi var diyegini yok diyorlar.Deniz ruzgari ben Ethemide babasi koydu.Ama isin komigi Ruzgar yerine hep deniz diyoruz cocuga hastenede basladi bu durum hala da ayni.
Adlarıyla bin yaşasınlar inşallah, Allah bağışlasın canım :)
burda oldugunuzu bılseydım erkenden gelırdım ya bos bos dolanıyordum ablacım yaa yarın annem gelıyor sabah yanımda ınsalllah hastayım ya destek olucak..cok mutluyum sımdı agrılarım falan unuttumzemuszemus
güzeliiiiiiiim görmedim ben seni kusura bakma, netim gitti bir ara, gözün aydın canım ne güzel anneciğin sana destek olacak :) annenin kıymetini iyi bil, olmayınca insan çok arıyor ve kendini yalnız, kimsesiz hissediyor mafoldumben
filiz ablacım ben cıkıyorum eşim geldi.Allah a emanet ol...:1hug:
canım seni göremediğim için kusura bakma :)
günaydın canlarım opuyorumnanaktan
güzel sağlıklı bir gün diliyorum hepinizee
amiiiiiiiin inşallah tatlım :)
Günaydın şekeropuyorumnanaktan
merhaba canım, günaydın için biraz geç oldu benim için kaydirigubbakcemile3
güanydin hanımlaarrr..sağlıklı huzurlu mesaisi çabuk biten bir gün inşallaaahh opuyorumnanaktan
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... merhaba tatlım :)
günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum
evettt bugün itibariyle benim kırmızılar gelmiş bulunmakta
cumartesi doktora randevu alıcam ne olur dua edinde alıyım kızlar
canııııım sonunda gelmesine sevindim, biraz rahatlarsın, insan adet olamayınca da çok geriliyor maalesef... listeye 2 Ağustos mu yazalım?
memnun değil idiysen değiştirmekle isabet etmişsin hayatım, insanın doktoruna güvenmesi çok çok önemli, hadi bakalım bebişimizin boyu kilosu gayet normalmiş, inşallah bundan sonra da herşey gayet iyi olacak :) bu arada siz hala bir isme karar veremediniz mi?

evet canım çok sıkılıyor ama napiim dediğin gibi bebiş için değer :) bu arada bu sabah hastaneye gitmek bile bana bir değişiklik oldu...
Günaydın kızlar, destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Dün adetim başladı. Bu ay tatile çıkıyorum inşallah biraz toparlanmak istiyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum..
hadi bakalım sen iyice bir dinlen, tatil yapıp toparlan :) biz de snei çok öpüyoruz tatlım :)

ayyyyy canım yaaaa, sen böyle anlattıkça ben burada sabırsızlanıyorum, darısı başımıza inşallah canım :) oyyy maşallah birtanem benim, güzel kuzum büyümüş annesi :) anlattığın kadarıyla gerçekten zilli olacak Zeynep kızımız :) benim için kokusunu içine çek hayatım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( )
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 17

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ınsallah tahlıllerın temız cıkar canım ablam....cok uzgunum ablam bılmıyordum Allah mekanını cennet etsın...bebısınle annenın yoklugu butunlesır ınanıyorum...Allah ım basımdan eksık etmesın...ablam yalnız deılsıın bız varız allah ın ıznıylezemuszemus

herkese merhabalar nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım :) İlayda nasıl?
inşallah güzelim :) amiiiiin :)

slm ablacım
işallah sonuçların tertemiz çıkarrr :Saruboceq:

herkese merhabalar nasılsınız bakalım

hoşgeldin nurcum nasılsınızz kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…