Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla kimsecikler yok burda yaw gerçi bu gün cumartesi normaldir :):):)
bende meleğimi uyuttum bir göz atayım dedim ne var ne yok diye birazdan rapor çıkarmaya başlıcam aylık malum ben işe başladım :):)
çocukta yaparım kariyerde durumları :):):)

kızlar şimdi çiğdemi aradım malum bu gün istanbulda randevuları vardı fakat telefonu kapalı malesef. Bende mesaj bıraktım artık ondan haber beklicez. Bütün dualarım onunla umarım herşey yolundadır.

iyiyim bir tanem ceren gözümün önünde uyuyor ona bakarken öyleee dalıp gitmişim izlemeye doyamıyorum :) sen nasılsın balım ilaydam nasıl?
ne yaptın süt olayını gülüm?

kızlar özledim sizi yaaa... ben de bir bakayım dedim, birazdan Cunda'ya gideceğim, arkadaşlar geldi, pansiyona yerleştiler, bir soluklansınlar diye bekliyorum :)

iyiyim bir tanem ceren gözümün önünde uyuyor ona bakarken öyleee dalıp gitmişim izlemeye doyamıyorum :) sen nasılsın balım ilaydam nasıl?
ne yaptın süt olayını gülüm?

ay canım bende öyle ilaydayı beşiğe yatırmak istemiyorum...
canım iki gündür sağıp veriyordum.
şimdi göğüs ucu ile veriyorum ama sütüm çok değil birde annem moralimi çok bozuyor sürekli ağlıyorum

kıyamaaaaaam niye moralin bozuluyoır tatlım? ağlarsan tamamen gider sütün, yapma
hoşgeldin ablacımmmmmmmmmm
hoşbulduk birtaneeeeeeeeeeemmmmmmm

kızlar eşimle konuşuyordum kızını merak etmişte :):):)
tabii benide :):):)

ablam bende sizi çok özledim ama annelik işte bebekler herşeyden önce geliyor kuzum benim
bu arada arkadaşların elmiş ne güzel kafn dağılır biraz

nur canım annen niye uğraşıyor senle kuzum?

nur filiz ablam doğru söylüyor üzme kendini balım sütün zaten az tamamen giderse ne olcak gülüm
benim sütüm normal ama bizimki obur yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz bu halde vicdanım sızlıyor ama sen ağlamaktan bahsediyorsun yapma balım meleğini düşün onlar şuan sadece bize muhtaçlar bitanem üzme kendini bu ilaydayada yansır huzursuz olur yavrum

özlüyor tabii... gayet normal :)

haklısın canım, doya doya yaşa bunu, hakettin çünkü :)

evet arkadaşlarım geldi, iyi oldu, şimdiden keyfim yerine geldi valla :)

sana kesinlikle katılıyorum, Nurcum biraz sözümüzü dinle ablacım :)

özlüyor tabii... gayet normal :)

haklısın canım, doya doya yaşa bunu, hakettin çünkü :)

evet arkadaşlarım geldi, iyi oldu, şimdiden keyfim yerine geldi valla :)

evet ablacım çok özlüyor zaman geçmiyor diyor hep zaten çok sık arardı beni ayrı kalınca şimdi nerdeyse mesai telefonda bitiyor :):):) ben bile şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıpta işe gidicem diye halbuki önümde daha üç ay var :):):)

evet hak ettim ve sizlerde yaşayacaksınız inşallah bunları ablacım

oh oh ne güzel yaaa hep keyifli ol ablam allah bozmasın

sana kesinlikle katılıyorum, Nurcum biraz sözümüzü dinle ablacım :)

aaahhh aaahhh biraz dinlese bizi aahhhh

kıyamaaaaaam niye moralin bozuluyoır tatlım? ağlarsan tamamen gider sütün, yapma

hoşbulduk birtaneeeeeeeeeeemmmmmmm

takmamaya çalışıyoum ama çok üzerime geliyor bide çok hassasım sütüm az zaten sürekli herkesin sütü var senin niye yok anlamadım diyor milletle karşılaştırmasına sinir oluyorum...
birde haliyle bebeğimi süfrekli kucağıda tutmak istiyorum koy çocuğu alıştırma kucağadiyor işte böyle bende çok alıngan olunca böyle oluyor...
eşim sağolsun allahtan o var yanımda

canlarım kuzum uyandı biraz koklaşalım oynaşalım sonra karnımızı doyuralım duruma göre yine gelmeye çalışırım canlarım sizi çok sevooorrrr ve öpooorrruuuummmm mucx mucx

nuuuuuuuuuuurrrrrrrrr üzme kendini ilaydayı düşün bak valla fena olucak heeee

yaaa nur bırak allah aşkına yaaa he de geç annene bizimkilerde yapıyordu bunu hem annem hem kaynanam annem fazla durmadı yanımda 1 hafta kaldı gitti çalıştığı için ama kaynanam her an yanımda ilk günler mır mır konuşuyordu fakat susturdum şimdi eve gelirken bile önce müsaitmisiniz geleyimmi diye soruyır gerekirse söyle annene gülüm ama kendini üzme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…