- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.421
Gülçin canım hoşgeldin. Ne güzel meleğin kucağında. Darısı başımıza. iyisin değil mi?
çok haklısınız ikinizde, ama senin daha dediğin gibi 3 ayın var, doya doya geçir bu zamanı, amma velakin işe başlama günü ne yapacaksın bilmem işte, eminim çok zor olacak senin için işe gitmekevet ablacım çok özlüyor zaman geçmiyor diyor hep zaten çok sık arardı beni ayrı kalınca şimdi nerdeyse mesai telefonda bitiyor :):):) ben bile şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıpta işe gidicem diye halbuki önümde daha üç ay var :):):)
evet hak ettim ve sizlerde yaşayacaksınız inşallah bunları ablacım
oh oh ne güzel yaaa hep keyifli ol ablam allah bozmasın
aaahhh aaahhh biraz dinlese bizi aahhhh
güzelim sen nasıl İlayda'nın kötülüğünü istemezsen annen de öyle senin kötülüğün için söylemiyor, boşver karşılaştırma yapmasına, anneler tecrübeleri yüzünden konuşurlar böyle, şimdi doğruya doğru annen çok tecrübeli, üstelik kucak konusunda bence çok haklı, sonradan sen çok çekersin eğer kucağa çok alışırsa, benim görümcemin kızı 6 yaşına girecek kasımda hala kucak istiyor, olacak şey mi? bazı şeylere kulağını tıka ama bazı şeyleri de dinle tatlım :) senin kötülüğün için söylemiyor... çok hassas bir dönemdesin seni anlıyorum ama biraz sakin olmaya çalış tatlım, İlayda'nın iyiliği için :)takmamaya çalışıyoum ama çok üzerime geliyor bide çok hassasım sütüm az zaten sürekli herkesin sütü var senin niye yok anlamadım diyor milletle karşılaştırmasına sinir oluyorum...
birde haliyle bebeğimi süfrekli kucağıda tutmak istiyorum koy çocuğu alıştırma kucağadiyor işte böyle bende çok alıngan olunca böyle oluyor...
eşim sağolsun allahtan o var yanımda
Teşekkür ederim Nurcum. Senin niye moralin bozuk. Lütfen bırakma kendini.
çok haklısınız ikinizde, ama senin daha dediğin gibi 3 ayın var, doya doya geçir bu zamanı, amma velakin işe başlama günü ne yapacaksın bilmem işte, eminim çok zor olacak senin için işe gitmekneyse şimdiden düşünüp üzme kendini :)
inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh birtanem, Allah bize de göstersin o günleri :)
güzelim sen nasıl İlayda'nın kötülüğünü istemezsen annen de öyle senin kötülüğün için söylemiyor, boşver karşılaştırma yapmasına, anneler tecrübeleri yüzünden konuşurlar böyle, şimdi doğruya doğru annen çok tecrübeli, üstelik kucak konusunda bence çok haklı, sonradan sen çok çekersin eğer kucağa çok alışırsa, benim görümcemin kızı 6 yaşına girecek kasımda hala kucak istiyor, olacak şey mi? bazı şeylere kulağını tıka ama bazı şeyleri de dinle tatlım :) senin kötülüğün için söylemiyor... çok hassas bir dönemdesin seni anlıyorum ama biraz sakin olmaya çalış tatlım, İlayda'nın iyiliği için :)
hoş bulduk haticem hoş bulduk
çok şükür allahıma kucağımda sonunda kuzucuğum rabbim o yolda kimseyi bırakmasın hepinize yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhh
ben iyiyim gülüm çok şükür bomba gibiyim hala aynı yani :):):)
meleğim iyi olunca ben dahada iyi oluyorum eline şeker verilmiş çocuklar gibi keyifleniyorum
sen nasılsın güzelim nasıl gidiyor?
çok haklısınız ikinizde, ama senin daha dediğin gibi 3 ayın var, doya doya geçir bu zamanı, amma velakin işe başlama günü ne yapacaksın bilmem işte, eminim çok zor olacak senin için işe gitmekneyse şimdiden düşünüp üzme kendini :)
inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh birtanem, Allah bize de göstersin o günleri :)
güzelim sen nasıl İlayda'nın kötülüğünü istemezsen annen de öyle senin kötülüğün için söylemiyor, boşver karşılaştırma yapmasına, anneler tecrübeleri yüzünden konuşurlar böyle, şimdi doğruya doğru annen çok tecrübeli, üstelik kucak konusunda bence çok haklı, sonradan sen çok çekersin eğer kucağa çok alışırsa, benim görümcemin kızı 6 yaşına girecek kasımda hala kucak istiyor, olacak şey mi? bazı şeylere kulağını tıka ama bazı şeyleri de dinle tatlım :) senin kötülüğün için söylemiyor... çok hassas bir dönemdesin seni anlıyorum ama biraz sakin olmaya çalış tatlım, İlayda'nın iyiliği için :)
kızlar
ceren uyanır gülçin kaçar
byeeeeeeee
tamam ablacım seçerek dinleyeceğim ama şu hassas dönemi atlatmam lazım
cnm seni görmemişim,iyiyim ne olsun işte zeynep hanımla ilgileniyoruz hareketlendi baya kuzum,bize gülücükler atıyoriyi eğlenceler ablacım...
bizde seni çok öpüyoruz
beyazım nasılsın canım...
zeynebimiz nasıl...
çiğdemi bende çok merak ediyorum telini almamışım msnsi var bende ama onada girmiyor kaç gündür
iyi gezmeler burcum kendine dikkat et ama tamam mı
canım ne güzel sonuçların temiz çıkmıiş..
bebişin dönmesi için erken canım daha benim kız 30. haftada dönmüştü meraklanma yani
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kııızzzz nurrrrrrrr taze annecik naber ?
bana bak hele bana sanki kızı büyüttümde eskidim :):)
ooo maşallahvalla kimsecikler yok burda yaw gerçi bu gün cumartesi normaldir :):):)
bende meleğimi uyuttum bir göz atayım dedim ne var ne yok diye birazdan rapor çıkarmaya başlıcam aylık malum ben işe başladım :):)
çocukta yaparım kariyerde durumları :):):)
:çok üzgünümkızlar şimdi çiğdemi aradım malum bu gün istanbulda randevuları vardı fakat telefonu kapalı malesef. Bende mesaj bıraktım artık ondan haber beklicez. Bütün dualarım onunla umarım herşey yolundadır.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh yakaladım sizi... sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
takmamaya çalışıyoum ama çok üzerime geliyor bide çok hassasım sütüm az zaten sürekli herkesin sütü var senin niye yok anlamadım diyor milletle karşılaştırmasına sinir oluyorum...
birde haliyle bebeğimi süfrekli kucağıda tutmak istiyorum koy çocuğu alıştırma kucağadiyor işte böyle bende çok alıngan olunca böyle oluyor...
eşim sağolsun allahtan o var yanımda
Kızlar merhaba. Nasılsınız?
Kumsalcığım tatil yaklaşmış ne güzel.
Filiz abla sıcaklar gerçekten çok bunaltıyor insanı. Arkadaşların gelecekmiş ne güzel. Bol bol hasret giderirsiniz artık.
Gcan kuzucuğun iyiyimiş çok şükür. Döner annesi o merak etme.
ben de dün hastanedeydim. Ayrıntılı ultrason temiz çıktı çok şükür. Şimdi kan ve idrarın sonucunu bekliyorum. İnşallah onlar da iyi çıkar.
ooo en güzel gez bakalım burcu hanım
yeni ciciler al oğluşunahihoyyyt
sonuçlarınız iyi çıkmış sevindim kızlara.s.
iyi eğlenceler ablacım...
bizde seni çok öpüyoruz
beyazım nasılsın canım...
zeynebimiz nasıl...
çiğdemi bende çok merak ediyorum telini almamışım msnsi var bende ama onada girmiyor kaç gündür
iyi gezmeler burcum kendine dikkat et ama tamam mı
canım ne güzel sonuçların temiz çıkmıiş..
bebişin dönmesi için erken canım daha benim kız 30. haftada dönmüştü meraklanma yani
canım çok sevindim herşey yolunda bebişinde döner annesi üzülme senarkadaslar dün doktora gitdim seker testi temiz cikdi cok sükür.oglusüm 890 gr olmus masallah tek canimi sikian bizim oglan kafasi hala yükarda bu aylarda dönmesi gerekiyormus ama bizimki keyfini bozupda dönmeyi tenezül etmiyor.dr dediki bir kac hareketler varmis dönmesi icin jimlastike göndercek bakalim bu hafda onunla ilgilenicem hayirlisi diyelim allahdan.hepinizi öptüm iyi tatlilerrrrrr
Kızlar merhaba. Nasılsınız?
Kumsalcığım tatil yaklaşmış ne güzel.
Filiz abla sıcaklar gerçekten çok bunaltıyor insanı. Arkadaşların gelecekmiş ne güzel. Bol bol hasret giderirsiniz artık.
Gcan kuzucuğun iyiyimiş çok şükür. Döner annesi o merak etme.
ben de dün hastanedeydim. Ayrıntılı ultrason temiz çıktı çok şükür. Şimdi kan ve idrarın sonucunu bekliyorum. İnşallah onlar da iyi çıkar.
oo dünür örnek anne oldun kız hem iş hem bebe hem eş kaydirigubbakcemile3valla kimsecikler yok burda yaw gerçi bu gün cumartesi normaldir :):):)
bende meleğimi uyuttum bir göz atayım dedim ne var ne yok diye birazdan rapor çıkarmaya başlıcam aylık malum ben işe başladım :):)
çocukta yaparım kariyerde durumları :):):)
umarım herşey yolundadır:Saruboceq:kızlar şimdi çiğdemi aradım malum bu gün istanbulda randevuları vardı fakat telefonu kapalı malesef. Bende mesaj bıraktım artık ondan haber beklicez. Bütün dualarım onunla umarım herşey yolundadır.
ay canım bende öyle ilaydayı beşiğe yatırmak istemiyorum...
canım iki gündür sağıp veriyordum.
şimdi göğüs ucu ile veriyorum ama sütüm çok değil birde annem moralimi çok bozuyor sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?