Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Gülçin canım hoşgeldin. Ne güzel meleğin kucağında. Darısı başımıza. iyisin değil mi?

hoş bulduk haticem hoş bulduk
çok şükür allahıma kucağımda sonunda kuzucuğum rabbim o yolda kimseyi bırakmasın hepinize yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhh
ben iyiyim gülüm çok şükür bomba gibiyim hala aynı yani :):):)
meleğim iyi olunca ben dahada iyi oluyorum eline şeker verilmiş çocuklar gibi keyifleniyorum
sen nasılsın güzelim nasıl gidiyor?

kuzum yine daldı uykuya bende kıyamadım almadım kucağıma kendiliğinden uyansın diye bekliyorum
pat diye gidersem anlayın kuzum kucağımda :):)

çok haklısınız ikinizde, ama senin daha dediğin gibi 3 ayın var, doya doya geçir bu zamanı, amma velakin işe başlama günü ne yapacaksın bilmem işte, eminim çok zor olacak senin için işe gitmek neyse şimdiden düşünüp üzme kendini :)

inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh birtanem, Allah bize de göstersin o günleri :)
güzelim sen nasıl İlayda'nın kötülüğünü istemezsen annen de öyle senin kötülüğün için söylemiyor, boşver karşılaştırma yapmasına, anneler tecrübeleri yüzünden konuşurlar böyle, şimdi doğruya doğru annen çok tecrübeli, üstelik kucak konusunda bence çok haklı, sonradan sen çok çekersin eğer kucağa çok alışırsa, benim görümcemin kızı 6 yaşına girecek kasımda hala kucak istiyor, olacak şey mi? bazı şeylere kulağını tıka ama bazı şeyleri de dinle tatlım :) senin kötülüğün için söylemiyor... çok hassas bir dönemdesin seni anlıyorum ama biraz sakin olmaya çalış tatlım, İlayda'nın iyiliği için :)

evet ablacım baya zor olucak ama ne yapalım herşey onlar için zaten :):)
birden dumura uğramamak için şimdiden gitmeye başladım işe yavaş yvaş alıştırıyorum kendimi :):):)

inşallah sizlerinde doğum hikayelerini okuyup duygulanacağız ablacım o günlerde gelicek inşallah

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 15

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................26. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................26. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Amin canım. ben de çok iyiyim allaha şükür. Umarım hep böyle sorunsuz ve güzel geçer kuzucfuğunla günlerin canım

tamam ablacım seçerek dinleyeceğim ama şu hassas dönemi atlatmam lazım

cnm seni görmemişim,iyiyim ne olsun işte zeynep hanımla ilgileniyoruz hareketlendi baya kuzum,bize gülücükler atıyor
sen naıslın cnm?ilayda nasıl?mis gibi kokuyor değil mi
oy öp benim içinŞeniz
kııızzzz nurrrrrrrr taze annecik naber ?

bana bak hele bana sanki kızı büyüttümde eskidim :):)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooo maşallah
:çok üzgünümf ya teli kapalıysa ...aklıama kötü şeyler geliyor umarım yanılıyorumdur:çok üzgünüm:
alllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh yakaladım sizi... sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm kendi annen sanırım
sen şimdi lohusasın ya herşey batıyor cnm sana
iyi de dese kötü anlyorsundur
kucak konusuna gelince bebekler ilk 3 ay kendilerini ayrı bir birey olarak görmezlermiş
sana ne kadar yakın olursa kendini okadar güvende hisseder
bizim zeynep beşikte hiç uyumazdı hem koynumda uyurdu anca uyuyunca yatırıyorduk
şimdi pek koynumda uyumuyor huyları değişiyor
3 aylıktan sonra kenini bir birey olarak görmeye başlıyor ve alışkanlık kaznıyor cnm
nette çok araştırdım

Alyansı neden dördüncü parmağımıza takmalıyız ?

Bunun, Çinliler'in anlattığı çok güzel ve inandırıcı bir açıklaması var...

Başparmak, anne-babanızı,
ışaret parmağı, kardeşlerinizi,
Orta parmak, sizi,
Dördüncü parmak (yani yüzük parmağı), hayat arkadaşınızı,
Ve serçe parmak, çocuklarınızı temsil eder.

ılk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta
parmakları bükün ve sırt sırta birleştirin. Daha sonra kalan dört
parmağınızı da şekildeki gibi açıp, uç uca getirin.

Şimdi, anne babanızı temsil eden başparmaklarınızı ayırmaya
çalışın... Açılacaktır, çünkü anne babanız sizinle birlikte ömür
boyu yaşamayacaktır. Er ya da geç onlardan ayrılmak zorundasınız.

Baş parmaklarınızı önceki gibi birleştirip, kardeşlerinizi temsil
eden işaret parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacaktır, çünkü
kardeşleriniz kendi ailelerini kurup, ayrı bir hayat seçer.

ışaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe
parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılıcak, çünkü çocuklar da evlenir
ve bir gün kendi hayatlarını kurar.

Son olarak serçe parmaklarınızı birleştirip, eşlerinizi temsil eden
yüzük parmaklarınızı ayırmaya çalışın. Ayıramadığınızı görünce
şaşıracaksınız. Çünkü karı-kocalar hayat boyu bir arada yaşarlar...

ALINTI

günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
topiğin anahtarı akşam bende kalmış,dışarda kalmayın diye erkenden geldim açtımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız hatunlar?
akşam erken yattım bende kzuuzm da rahattı iyi dinlenmişiz
birazdan eşim gelecek kahvaltı edicez akşam nöbetteydi
sonrada pc onun zaten
hoş almasada annem evine gitti zeynebe bakacak kimse yok
iş başa düştü
yemek yapılacak ooo bir sürü iş var:bbo:
uğrayamam sanırım bugün zati pek kimse gelmez bugün pazar:lepi:
öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnŞeniz

cok sükür allaha temiz cikdi rabim herkeze nasip etsin

ooo en güzel gez bakalım burcu hanım
yeni ciciler al oğluşunahihoyyyt

sonuçlarınız iyi çıkmış sevindim kızlara.s.

insallah.öyleymis ya daha dönermis benim dr beni panik yapdi allahin izniyle döner oglusummmmm

canım çok sevindim herşey yolunda bebişinde döner annesi üzülme sen

güzel çıkmış sonuçlar gözün aydın canım
oo dünür örnek anne oldun kız hem iş hem bebe hem eş kaydirigubbakcemile3
umarım herşey yolundadır:Saruboceq:

canım sen hiç takma kafana büyükler dırdırı sever tıka kulaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…