- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.441
canım çok sevindim herşey yolunda bebişinde döner annesi üzülme sen
güzel çıkmış sonuçlar gözün aydın canım
oo dünür örnek anne oldun kız hem iş hem bebe hem eş kaydirigubbakcemile3
umarım herşey yolundadır:Saruboceq:
canım sen hiç takma kafana büyükler dırdırı sever tıka kulaklarını
kızlar ben geldim ama nafile topikbomboş artık kimseyi burdayken yakalayamıyorum. cerenimiz ve ilaydamız büyüyor maşallah ohhh ne güzel siz sıranızı savdınız biz beklemedeyiz şu an için bende daha ses seda yok kayra yada entelliye önce doğurursa şaşmam herhalde ben en son geçtiğimiz ayın 30 un da 37 .haftaya girdiğim gün dr gittim oda ayın 4 de gidicektim fakat o sabah birdenbiree az da olsa çamaşırım ıslanınca eşimde bende telaş yaptık hemen dr gittik dr nst ye soktu vede çatı muayenesi yaptı sorun yok bide idrar testi yapalım iltihapmı var dedi onuda yaptık oda yokkk herhalde bebiş baskı yapmış gece uykunda onedenle idrar kaçırmış olabilirsin dedi dr bebişin iyi 2600 olmuş vede suyunda iyi azalma yok dedi artık haftada bir görüşücez dedi artık 37 dolduruyosun bebiş bu saatten sonra gelmek isterse gelsin hoşgelmiş dedi yani evdeyim fakat çok sıcak istanbul buraya bile giremiyorum filiz ablam mi,safirlerin gelmiş hasret giderip iyi eğlenirsin inşallah
burcu yeni cicişler almışsın paşamıza koyda görelim merak ediyoz
gönül sonuçların güzel çıkmış gözün aydın
hatice seninde sıcaklar hariç iyi olmana çok sevindim
beyazım ne güzel uğraş seninki zeynebimizle ilgilenmek kadar güzelivarmı uyucak uyanıcak birbirinizi seviceksiniz öyle böyle derken büyücek bebiş
nur canım üzme kendini sütün daha çok gelicek inşallah annenide şöyle düşün onlar aslında bizim iyiliğimiz için dırdır ediyolar sadece biz hassas olduğumuz için batıyooo
arifem sen nasılsın tatlım tatile çıktınmı yoksam
mavim kızz az kalmış tatile çıkmanaaaaa azz daha sabret zafer senin olacak
kızlar çiğdemden haber alan olursa yazsında merakta kalmayalım
neşem sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyoooo
kızlar unuttuğum canlarım arkadaşlarım varsa kusuruma bakmasın çok sıcakkkkkk beynim durdu
yaaa evet kimse gelmemişayy topiğimizzz yok oluyo aman yarabbim mafoldumben
güzelim benim, hadi bakalım hayırlısı olsun, haberlerini bekliyoruz tatlım... evet arkadaşlarım geldi, çok iyi oldu benim içinde :) dikkat et kendine hayatım :)kızlar ben geldim ama nafile topikbomboş artık kimseyi burdayken yakalayamıyorum. cerenimiz ve ilaydamız büyüyor maşallah ohhh ne güzel siz sıranızı savdınız biz beklemedeyiz şu an için bende daha ses seda yok kayra yada entelliye önce doğurursa şaşmam herhalde ben en son geçtiğimiz ayın 30 un da 37 .haftaya girdiğim gün dr gittim oda ayın 4 de gidicektim fakat o sabah birdenbiree az da olsa çamaşırım ıslanınca eşimde bende telaş yaptık hemen dr gittik dr nst ye soktu vede çatı muayenesi yaptı sorun yok bide idrar testi yapalım iltihapmı var dedi onuda yaptık oda yokkk herhalde bebiş baskı yapmış gece uykunda onedenle idrar kaçırmış olabilirsin dedi dr bebişin iyi 2600 olmuş vede suyunda iyi azalma yok dedi artık haftada bir görüşücez dedi artık 37 dolduruyosun bebiş bu saatten sonra gelmek isterse gelsin hoşgelmiş dedi yani evdeyim fakat çok sıcak istanbul buraya bile giremiyorum filiz ablam mi,safirlerin gelmiş hasret giderip iyi eğlenirsin inşallah
burcu yeni cicişler almışsın paşamıza koyda görelim merak ediyoz
gönül sonuçların güzel çıkmış gözün aydın
hatice seninde sıcaklar hariç iyi olmana çok sevindim
beyazım ne güzel uğraş seninki zeynebimizle ilgilenmek kadar güzelivarmı uyucak uyanıcak birbirinizi seviceksiniz öyle böyle derken büyücek bebiş
nur canım üzme kendini sütün daha çok gelicek inşallah annenide şöyle düşün onlar aslında bizim iyiliğimiz için dırdır ediyolar sadece biz hassas olduğumuz için batıyooo
arifem sen nasılsın tatlım tatile çıktınmı yoksam
mavim kızz az kalmış tatile çıkmanaaaaa azz daha sabret zafer senin olacak
kızlar çiğdemden haber alan olursa yazsında merakta kalmayalım
neşem sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyoooo
kızlar unuttuğum canlarım arkadaşlarım varsa kusuruma bakmasın çok sıcakkkkkk beynim durdu
ohhh yerim ben miniğimi :) süt durumun ne oldu güzelim?şekerler merhaba nasılsınız bakalım..
biz kuzumu dra götürdük gaz ilacı verdi kuzuma
sagol canim cok sükür hersey yolunda.insallah döner miracim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?