Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar hafta sonum güzeldi aloşveriş yatık oğluma minik sepet beşiklerden falaan aldık resimlerini eklicem en kısa zamanda
ama hasta olsum deniz havası çarptı sanırım bulantım ve ağrım var çok isal gibi ağrı
yarın işe gidemeyebilirim geçmesse doktora gidicem

sagol canim cok sükür hersey yolunda.insallah döner miracim

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................37. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................36. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR} ŞAFAK: 15

3. Entelliye ................................ 36. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................29. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................27. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................27. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................24. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................23. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................21. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................21. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................19. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................19.Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 14. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................11. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar ben geldim ama nafile topikbomboş artık kimseyi burdayken yakalayamıyorum. cerenimiz ve ilaydamız büyüyor maşallah ohhh ne güzel siz sıranızı savdınız biz beklemedeyiz şu an için bende daha ses seda yok kayra yada entelliye önce doğurursa şaşmam herhalde ben en son geçtiğimiz ayın 30 un da 37 .haftaya girdiğim gün dr gittim oda ayın 4 de gidicektim fakat o sabah birdenbiree az da olsa çamaşırım ıslanınca eşimde bende telaş yaptık hemen dr gittik dr nst ye soktu vede çatı muayenesi yaptı sorun yok bide idrar testi yapalım iltihapmı var dedi onuda yaptık oda yokkk herhalde bebiş baskı yapmış gece uykunda onedenle idrar kaçırmış olabilirsin dedi dr bebişin iyi 2600 olmuş vede suyunda iyi azalma yok dedi artık haftada bir görüşücez dedi artık 37 dolduruyosun bebiş bu saatten sonra gelmek isterse gelsin hoşgelmiş dedi yani evdeyim fakat çok sıcak istanbul buraya bile giremiyorum filiz ablam mi,safirlerin gelmiş hasret giderip iyi eğlenirsin inşallah
burcu yeni cicişler almışsın paşamıza koyda görelim merak ediyoz
gönül sonuçların güzel çıkmış gözün aydın
hatice seninde sıcaklar hariç iyi olmana çok sevindim
beyazım ne güzel uğraş seninki zeynebimizle ilgilenmek kadar güzelivarmı uyucak uyanıcak birbirinizi seviceksiniz öyle böyle derken büyücek bebiş
nur canım üzme kendini sütün daha çok gelicek inşallah annenide şöyle düşün onlar aslında bizim iyiliğimiz için dırdır ediyolar sadece biz hassas olduğumuz için batıyooo
arifem sen nasılsın tatlım tatile çıktınmı yoksam
mavim kızz az kalmış tatile çıkmanaaaaa azz daha sabret zafer senin olacak
kızlar çiğdemden haber alan olursa yazsında merakta kalmayalım
neşem sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyoooo
kızlar unuttuğum canlarım arkadaşlarım varsa kusuruma bakmasın çok sıcakkkkkk beynim durdu

hoşgeldin canım evet topik bi süre böle boş boş devam etcek anlaşılan
miniğimiz iyiymiş annesini korkutmuş acık ama su geldi diye neyseki herşey yolunda canım çok sevindim bakalım keyfi ne zaman olcakda annesinin kucağına gelicek
resimleri çekeyim koycam canım bu hafta içinde koyarım

merhaba kızlaaaaaaaaar... biraz evvel cunda'dan geldim, bugün denize girdim, o kadar harika geldi ki anlatamam, darısı henüz giremeyenlerin başına... fazla kalamayacağım canım, bir duş alıp tekrar Cunda'ya gideceğim, ama yarın görüşürüz, arkadaşlarım yarın sabah erkenden gidiyorlar çünkü... hepinizi çooooooooooook öpüyorum :)

ayy topiğimizzz yok oluyo aman yarabbim mafoldumben
yaaa evet kimse gelmemiş neyse bugünlerde geçer herhalde
güzelim benim, hadi bakalım hayırlısı olsun, haberlerini bekliyoruz tatlım... evet arkadaşlarım geldi, çok iyi oldu benim içinde :) dikkat et kendine hayatım :)
şekerler merhaba nasılsınız bakalım..
biz kuzumu dra götürdük gaz ilacı verdi kuzuma
ohhh yerim ben miniğimi :) süt durumun ne oldu güzelim?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................38. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................37. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR}

3. Entelliye ................................ 37. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................30. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................27. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................27. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Ciğdem...................................25. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

8. Benssenb...............................24. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

9. Mavideniz...............................22. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

10. Sevvttaapp...............................22. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

11. Ra_ra......................................20. Haftamızdayız (23 Kasım)

12. Rüzgar Deniz..........................20. Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

13. Slvmsstr................................ 15. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................12. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın güzeller biz geldikkkkkkkkkkk
kızımı uyuttum kahvaltımı yaptım raporlara başlamadan evvel bir göz atayım dedim bizim çıtırlar neler yaıyor diye. Fazla kalamıcam çünkü çok işim var yemek çamaşır bulaşık ütü bir arada şirkete gidip fatura kesicem çok çalışmam gerek çooooooooooooookkkkkkkkkk :):):)

eee canlarım ne var ne yok nasıl gidiyor hayat varmı yeni havadisler?
Umarım herşey herkes için yolundadır keyifler yerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…