- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.461
evet malesef filiz ablanın misafirleri var mavinin yanında eleman var işe c.tesileri geliyo sadece diğer kızlarda pek uğrayamıyorvalla ben hoş geldim ama hiçte hoş bulmadım be dünürüm
ne olmuş topiğe böyle yawww canı çekilmiş resmen nerde bu millet?
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar böyle bir haberi vermek istemezdim ama merak ettiğiniz için yazıyorum
ellerim titriyor şuan
şimdi çiğdemle görüştüm evde yatıyormuş
normal yolla doğum yaptırıp çocuğu almışlar yani bi nevi kürtaj mafoldumben mafoldumben
evet malesef filiz ablanın misafirleri var mavinin yanında eleman var işe c.tesileri geliyo sadece diğer kızlarda pek uğrayamıyor
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bu çok kötü haberrr
Allah acısını en kısa zamanda dindirsin Allah sabırlar versinnn
Ben de çok üzüldüm bu habere. Çok zor bir durum. Allah sabırlar versin.
valla işi bitmiş gibi duruyortopiğin yakında arka sayfalara düşer
neyse umarım geçici bir durumdur bu kısa zamanda eski haline döner heralde daha kötü olmasında
.
işallah dünürüm yaa böyle kimsesiler gibi gariban kaldı topiğimizz :çok üzgünüm:
kızlaaaaar napıonuz iyimi herkesss benim evimdeki tadilat bitti şükür bugün misler gibi evimde rahatım evin halini görseydiniz şaşardınız inşaat gibiydi bugünde inşallah bebişimin karyolası ve şifonyeri gelecek akşma işler bitcekkkkkk
evet çok üzülüyorum nie bu topic böle oldu nazar değdi bise sanırım gülçin burcu cerenimiz miracımız nasıl siz nasılsınız
bu arada kaç gündür yokum bi haber var mı çiğdemden haber aldınız mı
burcu ne kadar canımı acıtsada ı-onun hareketleri benide öle mutlu ediyorki anlatamam heralde başka canımızı acıtan kimseye bu kadar hoşgörülü olamayız dimi :)) çiğdem için çok üzgünüm ne desem teselli vermez çok iyi biliyorum ama zaten söleyecek söz yok allah yardımcısı olsun
bu arad bir yandan hastane çantası hazırlıyorum
canım günaydın nasılsın?günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
hoşgeldin hayatım, nasılsın? çok yoğunsun sen, kyamam :) evet çok çalışman gerek hayatım kaydirigubbakcemile3günaydın güzeller biz geldikkkkkkkkkkk
kızımı uyuttum kahvaltımı yaptım raporlara başlamadan evvel bir göz atayım dedim bizim çıtırlar neler yaıyor diye. Fazla kalamıcam çünkü çok işim var yemek çamaşır bulaşık ütü bir arada şirkete gidip fatura kesicem çok çalışmam gerek çooooooooooooookkkkkkkkkk :):):)
eee canlarım ne var ne yok nasıl gidiyor hayat varmı yeni havadisler?
Umarım herşey herkes için yolundadır keyifler yerindedir.
senağlama çok üzüldüm yaaa, offf Allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı senağlama yaşadığı acıyı düşünemiyorum bile, Allah yardımcısı olsun Çok üzgünüm çoookmafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar böyle bir haberi vermek istemezdim ama merak ettiğiniz için yazıyorum
ellerim titriyor şuan
şimdi çiğdemle görüştüm evde yatıyormuş
normal yolla doğum yaptırıp çocuğu almışlar yani bi nevi kürtaj mafoldumben mafoldumben
bu hallere düşecek topik miydi bizim topik yavalla işi bitmiş gibi duruyortopiğin yakında arka sayfalara düşer
neyse umarım geçici bir durumdur bu kısa zamanda eski haline döner heralde daha kötü olmasında
gözün aydın güzelim, hadi bakalım misler gibi otur canım :) ohh odası da geliyor oğluşumuzun, Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin inşallah :)kızlaaaaar napıonuz iyimi herkesss benim evimdeki tadilat bitti şükür bugün misler gibi evimde rahatım evin halini görseydiniz şaşardınız inşaat gibiydi bugünde inşallah bebişimin karyolası ve şifonyeri gelecek akşma işler bitcekkkkkk
evet çok üzülüyorum nie bu topic böle oldu nazar değdi bise sanırım gülçin burcu cerenimiz miracımız nasıl siz nasılsınız
geldim geldim, misafrilerim bu sabah erkenden gittilergülçin burda görünüyor ama yanıt yok kızıyla meşgul heralde yerim ben o çitlenbiği filiz nerlerde misafirleri gitmedimi hala arife falan neden kimse yok yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?