- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.481
arifeeeeee filiz ablaaaaaaaaa
napıyosunuzzzzzzzzzzz
iyiyim hayatm, sen nasılsın? nasıl gidiyor evdeki işler?
kızlaaaaar napıonuz iyimi herkesss benim evimdeki tadilat bitti şükür bugün misler gibi evimde rahatım evin halini görseydiniz şaşardınız inşaat gibiydi bugünde inşallah bebişimin karyolası ve şifonyeri gelecek akşma işler bitcekkkkkk
evet çok üzülüyorum nie bu topic böle oldu nazar değdi bise sanırım gülçin burcu cerenimiz miracımız nasıl siz nasılsınız
gülçin burda görünüyor ama yanıt yok kızıyla meşgul heralde yerim ben o çitlenbiği filiz nerlerde misafirleri gitmedimi hala arife falan neden kimse yok yahu
yormadan kendini yavaş yavaş yap canımcım :)bende iyyim ablacım evdeki işler hafta sonunu bekliyor yapalım diye
hafta içi hiç bişeyle uğraşmıyorum badanalar bitti zatewn genel topralama işlemleri kaldı bi tek
yolladınmı misafirlerini
oyyy tatlı, güzel rüyalar görsün birtanem :)hoş geldin canım nasılsın
kızım uyanmıştıda kapatamadım sayfayı açık kaldı şimdide uyumaya çalışıyor miniğim
canım, hoşgeldin... artık evdesin değil mi? bol bol dinlen ve tadını çıkar artık :)slm kılzar geçmişi pek okumadım ne var ne yok?bilgi yavaş zaten oyüzden cesaret edip geçmişe dönemedim sayfayı açıp yazdıgıma şükür...ama son sayfada gördügüm çigdemin haberi önce hayretle aaa dememe ve sonra üzülmeme neden oldu..ne yalan söyleyeyim acap bir umut vardı .çok ama çok üzüldüm umarım toparlar kendini.benim de misafirlerim dün gece gittiler ama tüm gün dışarıdaydık çok yorulmuşum ..sizler ne yaptınız umarım iyisinizdir..
Günaydın kızlar...
hoşgeldin hayatım, nasılsın? çok yoğunsun sen, kyamam :) evet çok çalışman gerek hayatım kaydirigubbakcemile3
senağlama çok üzüldüm yaaa, offf Allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı senağlama yaşadığı acıyı düşünemiyorum bile, Allah yardımcısı olsun Çok üzgünüm çoook
bu hallere düşecek topik miydi bizim topik ya
hoş geldin ablaaammmm nerelerdesin sen yawww
denize girmişsin oh oh ne güzel iyi gelmiştir sana valla biz bu yıl deniz felan göremicez sanırım bu gidişleneyse sağlık olsun allah izin verirse bir dahaki yaza cerenle tatil yapçaz inşallah.
evet abla çok çalışmam gerek çoooooooooookkkkkkkk zombi gibi geziniyorum ortalıkta :1shok: -tatlicadiarzu-
çiğdem için hep dua ettim rabbim hayırlısını versin diye demek hayırlısı böyle imiş ne diyelim allah başka dert vermesin :Saruboceq:
evet ablacım topik berbat durumda vallaha göze gelmiş yaaaaa
ablacım evet evdeyim dinlencem bakalım..yarın ve sonraki gün doktora gidecem..
arkadaşlarım buradaydı ve 3 günümü onlarla geçirdim, evet denize de girdim, harika geldi valla... neyse artık siz de seneye bol bol tadını çıkarırsınız :) kendini çok hırpalama güzelim, sonuçta hala ameliyatlısın, dikkat et kendine :)
Çiğdem için hepimiz dua ettik, ne yazık ki kötü bir son olduher şerde bir hayır vardır demek gerekiyor sanırım amin canım
KIZZZZ maviş naber?
sende evde olanlar kervanına katıldın demek
kız madem evdesin neden daha erken gelmiyorsun topiğe?
olmuyor dimi evdeyken mutlaka bir şeyler çıkıyor
hayırdır neden doktora gideceksin?
valla senin adına çok sevindim ablam çok iyi gelmiştir eminim bu 3 gün süppperrr yaaa...
evet seneye tam 2 yıllık yorgunluğu çıkarıcam nasipse zemuszemus zemuszemus
valla ameliyatlıyım doğru ama işlerde beni bekliyor en yakınında olsa istediğin gibi yapamıyor işi gücü herkesin düzeni başka işte bende sinir oluyorum kalkıp yapayım diyorum ayak altında dolaşmasınlar kaydirigubbakcemile3 galiba birazda ben kaşınıyorum kaydirigubbakcemile3 neyse ama bahane ile çar çabuk ayaklandım yat yat nereye kadar canım ruhum daraldı valla hiç bana göre değil kaydirigubbakcemile3
evet ablacım hayırlısı böyle imiş çiğdem için şu an herşey çok taze.Şu günler bir geçsin hayırlısı ile toparlansında sonra yine eskisi gibi olur inşallah.
Selam kızlar.
İki gündür evimde misafir var. Bahsetmiştim, kardeşime kız isteyeceğiz bu hafta. Onun için giremedim. Bir bakayım kızlar ne yapmış biraz stres atalım dedim ama Çiğdem' in haberini alınca çok moralim bozuldu. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
Cerenciğim Allah kolaylık versin canım. Filiz abla, Bulcuk nasılsınız kızlar.
Ya kusura bakmayın çok keyfim kaçtı başka birşey yazamıyorum.
bence biraz kaşınıyorsun gibime geldi... kaşınmasan şaşardım zaten kaydirigubbakcemile3
hatice hoş geldin kuzum nasılsın?
valla çiğdeme hepimiz üzüldük gerçekten zor bir durum fakat sizde fazla etkisinde kalmayın hamilesiniz bebişler etkilenir üzülmemeye çalışın artık malesef olan oldu
demek kardeşine kız isteyeceksiniz heeee vaaayyyy süpperrr görücümü yoksa sevgililermi ayy ne heyecanlıdırlar şimdi :asigim: tatlı telaşlar hepsi ne güzel yaaaa
allah hayırlısını versin her iki taraf içinde allah pişman ettirmesin...
sağol canım allah hepimize kolaylık versin.
valla ablacım hani şu hamilelikte vücudumda çıkan sivilceler var ya hala geçmedi bir kaşıntı yapıyorki sorma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin mavişim bizde iyyizz idare ediyoruzzslm kılzar geçmişi pek okumadım ne var ne yok?bilgi yavaş zaten oyüzden cesaret edip geçmişe dönemedim sayfayı açıp yazdıgıma şükür...ama son sayfada gördügüm çigdemin haberi önce hayretle aaa dememe ve sonra üzülmeme neden oldu..ne yalan söyleyeyim acap bir umut vardı .çok ama çok üzüldüm umarım toparlar kendini.benim de misafirlerim dün gece gittiler ama tüm gün dışarıdaydık çok yorulmuşum ..sizler ne yaptınız umarım iyisinizdir..
yormadan kendini yavaş yavaş yap canımcım :)
evet yolladım misafirlerimi, 3 gün nasıl geçti anlamadım, yine evdeyim işte :)
oyyy tatlı, güzel rüyalar görsün birtanem :)
canım, hoşgeldin... artık evdesin değil mi? bol bol dinlen ve tadını çıkar artık :)
Selam kızlar.
İki gündür evimde misafir var. Bahsetmiştim, kardeşime kız isteyeceğiz bu hafta. Onun için giremedim. Bir bakayım kızlar ne yapmış biraz stres atalım dedim ama Çiğdem' in haberini alınca çok moralim bozuldu. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
:roflol: :roflol: :roflol: cadısın sen cadııııııııı... lafı nasıl da çevirir :roflol: :roflol: :roflol:valla ablacım hani şu hamilelikte vücudumda çıkan sivilceler var ya hala geçmedi bir kaşıntı yapıyorki sorma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görüşmek üzere hayatım ŞenizBen çıkmak zorundayım kızlar. Kendinize çok iyi bakın. En kısa zamanda görüşmek üzere inşaallah.
hoşgeldin mavişim bizde iyyizz idare ediyoruzz
yolla yollaa napcan misaifri boşverr topik boş kalıo sonraa kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar.
kızlar benim şimdi çıkmam lazım, evde yapmam gereken işler var :) sonra gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?