Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm kzılar naıslsınzı?
sabahtan bei kk açık ama yazmaya bir türlü fırsat olmadı zeynep uyumayınca
uyusada kucağımda uyumak istiyor kluzuzm anakucağına yatırınca gözleri açılıyor hemen
ellerini emmeyebaşladı benim pamuk şekerim görseniz bir tatalı oluyor eşimle karşısına geçip gülüyoruz
inş sonra kendiliğinden bırakır
sizlerde ne var ne yok
çiğdeme çok üzüldüm yaa
cnm benimn ne halde olduğunu tahmin bile edemiyorum
6 haftalık bebeğimi düşürdüğümde psikolojim alt üst olmuştu
çiğdemin daha da büyüktü alışmıştı alışveriş bile yapmıştı
neyse isyan etmemek lazım
hayırlısı buymuş diyelim
daha yenek yaoıcam bşrazdan kaçarım

slm kizlar nasilsiniz ya cideme cok üzüldüm ya allah sabir versin
kendimi istemis alinmasini yoksa doktorlarmi almis bebegi
off offf cidemin tlf nr varmi kizlar bana özelden verseniz

hoşgeldin canım uy kuzucuk annesinin kolalrındamı uyumak istiyor hep
dabi güvenli mis miss yerim ben onu

slm canım nasılsın
çiğdemin teli gülçinde var sanırım

şu hastane çantasını hazırlamaya daldım kayınvalidemde süpürürken internetin fişini çekmiş bakıyorum bu arada herkes gelip gitmiş gülçincim sana katılıyorum benimde temizliği annem görümcem kuzenim falan yaptılar elleri dert görmesin ama insan kendi evinde kendi düzeninde şaşma olmasın istiyor neyse o kadar zorlaştı ki hareketlerim ağırlıktan değil aşırı sıcaklardan bende sesimi çıkarmadım yeterki temizlensin ev sağolsunlar güzelde yaptılar
filizcim misafirler gitti benim bütün sülalem yaz vesilesiyle hepsinin yazlığı burda olduğu için geldiler gerçi evden çıkıp çok görüşemiyorum ama yaz olunca hareket oluyor seviyorum eylüldede herkes istanbula dönüyor o zaman da depresyon :)))
mavicim ne güzel dinleniyorsun artık bende merak ettim doktora neden iki gün üst üste gidiyorsun acaba
gcan sen nasılsın canım topiğimiz terk edilmiş gibi ama benim dikkatimi çeken sitede genel olarak böle bir hava var yaz tatilinden olsa gerek

ayyyy annesi yerim ben onun ellerini ama ne güzel yalayıp yutuyordur tahmin ediyorum bazıları kucağa alıştırma diyor ama bence yanlış o kuzular anne sevgisini güzvenini hissetmeli

slm canım nasılsın
çiğdemin teli gülçinde var sanırım

iyiyim bitanem neolsun iste
anladim canim sagol
hamileli sonlandirmayi doktorlarmi belirlemis yoksa cidemi?????

ya kızlar benim bugun kalçam çok fena yüreymiyorum doktoru arsammı diye düşünüyorum
hep acı var ama bugun basamıyorum işe geldiğimden beri kalkmadım yerimden

iyiyim bitanem neolsun iste
anladim canim sagol
hamileli sonlandirmayi doktorlarmi belirlemis yoksa cidemi?????

sanırım doktorlar kurul gibi toplaşıp karar veriyo tabi anne babanında fikri alnıoydur mutlaka bu konuda

canlarım ben biraz dinleniyorum ben ukum geldi görüşürüz

tmm canım iyi uykularr

gönüll senin öyle kalçanda ağrı acı oluyomuuu

canim benimde arada oluyor heleki ayakda fazla durayim bütün gün kalcamin üstü agriyor
yani oralar agriyor ben ebeye sordum normalmis

bacim hersey normalmis bu hamilelikde neyi sorsam normal diyorlar ben anlamadim vallaha gecmis olsun

ay kızlar kusura bakmayın geç oldu biraz dalmışım işe birde net bizim yavaş oldugundan beklemek zorunda kalıyorum..neyse asıl kontrolüm perşembe günü malum bizim ayrıntılıda cd yoktu eşimin bir arkadaşının annesi kadındogumcu yeni bi ultrason aleti almış gidip baklmışlar görüntüde çekiyormuş görüntü alabiliriz demiş neyse bu arkadaş tatildeydi dönmüş annesi ile konuşup yarına ayarlamışlar..yarın gidip ekstradan görüntü alacaz cd ye alınacaktı yanlış hatırlamıyorsam. o yüzdne 2 güb üst üste gidiyorum valla bu son haftam geçmiyordu kuzucugumu çok merak etmeye başlamıştım hareketleri azalmıştı yok gibiydi işte tedirginlik hep bu son hafta merak içerisinde oluyorum... neyse kimsecikler yok ..görüşürüz yine.

evet yaa herşey normal valla
çeken biziz doktorara göre hava hoş :umursamaz:

heh presnsesini çok net görcen demek resmini koy bizde görelim hanımefendinin

hoşbulduk cnm,valla kucakta uyumaya bayılıyor
doğru güven duygusu çok önemliymiş bebekte ilk 3 ay annesinin kalp atışlarını duymak sakinleştirirmişhihoyyyt
sen naıslsın cnm?küçük beyimiz nasıl?herşey yolundadı inş
ayyyy annesi yerim ben onun ellerini ama ne güzel yalayıp yutuyordur tahmin ediyorum bazıları kucağa alıştırma diyor ama bence yanlış o kuzular anne sevgisini güzvenini hissetmeli
aynen cnm kucağa lışırmış herkes banada öyle dedi
ne yapayım ağlatacak değilim ya kuzumu
alışırsa da alışacak:lepi:
ilk 3 ay alışkanlıke dinmezlermiş bebişler
nette araştırdım herkesede söylüyorum
bana sinir oluyorlardır eminim
çok da tındı:dilcikar:
ya kızlar benim bugun kalçam çok fena yüreymiyorum doktoru arsammı diye düşünüyorum

cnm dr.unla görüş mg eksikliğinden olabilir
bende de olmuştu mg kullandım ağrılarım baya geçmişti

kızlar nasılsınız benim bilgisayarıma virüs girmiş o yüzden giremiyorum
çiğdemcim çok üzüldüm canım allah sabırlar versin herşeyin hayırlısı dualarımızdasın canım
gecmişi okuuyamadım kusura bakmayın hepininizi çok öpüyorumŞenizŞeniz

slm şekerlr nasılsınız bakalım...
kızlar çiğdemime çok ama çok üzüldüm Allahım yardımcısı olsun inş ne kadar zorbir durum rabbim sabrını bol versin...
gülçinim burdasın nasılsın canım cerenim nasıl

kızlar miniğim uyanmıştı anca doydu ve uyudu eeeee nerde kalmıştık....

oh oh iyi ol gülüm herkesler iyi olsun.
evet canım bende iyiyim çok şükür dediğin üzere bomba gibiyim her an patlamaya hazır saatli bomba :):):) cerenim maşallah beni üzmüyor sadece uykusuz kalıyorum :):):)

demek 5 yıldır sevgililer hee ayyy ne güzel allah tamamına erdirsin canım yaa nasıl heyecan vardır şimdi onlarda sonunda kavuşuyorlar allahın izini ile.

:roflol: :roflol: :roflol: cadısın sen cadııııııııı... lafı nasıl da çevirir :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: sen de başka bir cadı oldun çıktın başımıza :roflol:

evet şekerim cadıyım ne olmuş beğenemedinmi
ama süpürgesiz cadıııııııııı
irem giderken süpürgemi çaldı :):):)

kızlar benim şimdi çıkmam lazım, evde yapmam gereken işler var :) sonra gelirim yine

aaaaaaaaaaaaaa nereye
daha karpuz keseceydik :):):)

beyazım canım hoş geldin nasılsın
evet ya bizimkide öyle kucakta uyumak istiyor miniğim hep bende bırakamıyorum aynen beşiğine yatınca gözleri pörtletiyor bende iyice dalana kadar tutuyorum napiimm
valla eşimde diyor bırak alışsın kucağa ne oalcak 10 yaşına kadar kucakta durmucak ya :):)
ev işi bitmez kuzum bitmez bende koydum yemeği bekliyorum pişsin diye.

hoş geldin gönülcüm
çiğdeme hepimiz üzüldük allahın takdiri ne diyelim
kurul kararı ile alınıyor canım bebek anne istiyor diye değil
en son anneden imzalı kağıt alınıyor
canım nosu var ama daha sonra görüşseniz şuan pek müsait değil çünkü birde topikten birilerinin araması onu dahada kötü yapabilir psikolojikman biraz zaman geçsin öyle görüşün tatlım.

canımmm normal bir durum bu hayatım arada kalk hareket et hep oturma

bende diyorum bu kız nerde
canım benim nasılsın iyimisin güzelim?

canım hoş geldin
biz iyiyiz çok şükür ceren hanımda iyi uyuyor şuan teyzesi
sen nasılsın ilaydam nasıl
nasıl gidiyor annelik
sizde de gaz problemimi var gülüm? Bu ne melet birşey yaaa bizde çekiyoruz onu malesef
ne oldu balım sütün geliyormu?

bende iyyim canım küçük beyin keyfi yerindee maşallah :))
boşverrr millet kızarsa kızsın bebek senin kucak kucağa olun ne güsel

bi virüsün yaptına bak bizi ayırdı :1no2:
bizde seni çok öptük canım

nurcum hoşgeldin meleğin nasıl

Kızlar herkes yemekte, fırsattan istifade bir gireyim dedim.

Bulcuk canım, magnezyum alıyor musun? Benim de kalçamın ortaları hep ağrırdı. Şimdi magnezyum alalı geçti. Ama yine de doktorunla bir görüş.

Beyazcım ben de meleğimi kucağımda uyutmayı isterim doğrusu. Alışırsa alışsın. Parmağını mı emyor kuzucuk. Ne güzzellll....

Mavi Deniz prensesi görecekmişsin. Ne güzel ne heyecanlı di mi?

Cerenciğim sağol canım. Eşin doğru söylüyor bence de. Bir yaşına gelince bile kendileri gezinmek isteyecekler. O kadarcık kucak hakları di mi?

Nurcum sütün arttı mı biraz?

Ben şimdi çıkayım kızlar. Bir şeyler de ben yiyeyim. Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…