Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlarr o görüştüğümüz eleman işi kabul etmedi
zaten azıcık görmüş geçirmiş kişi buraya gelmez
şimdi yine eleman arayışına giriyoruz

waayyyyyyyyyy başıma gelen bugunleridemi görcektik topik ikinci sayfalara düşmüş mafoldumbenmafoldumben
şşş gelin bakimmm toplaşın topiğeeeeelmaz:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar... bu ne sessizlik? noluyor??? allah allaaaaah topikte yaz tatiline çoktı galiba... bu arada dün işerim var diye gittim bir daha gelemedim, nedenine gelince... eşim aradı ve beni kandırdı, hadi gel denize gidelim diye, ben de kanmaya hazırmışım demek ki koştura koştura gittim, sonra akşam topiğe bir ara uğradım, herkese tam tek tek cevap verip yollamışken net koptu, tabii yollayamadım... eeeeeeeee????? nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz??? bakın burcu topik ikinci sayfaya düşmüş diyor, hadi gelin bekiim...

günaydın ablacım
evet kimse gelmiyor artık sabah kavlatıları hazırlıyodum ben ne güzel herkese
topikde yiyyolardı tazecik çayla nerde o eski günler

günaydın ablacım
evet kimse gelmiyor artık sabah kavlatıları hazırlıyodum ben ne güzel herkese
topikde yiyyolardı tazecik çayla nerde o eski günler

hiç sorma yaaa... okuyamayıpta sayfalara yetişemediğim için şikayet ettiğim günleri çok özledim valla... yazık bizim topiğe... ooooooooofffffffffffffffff offffffffffffffffffff

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................38. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................37. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR}

3. Entelliye ................................ 37. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................30. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................27. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................27. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Benssenb...............................24. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

8. Mavideniz...............................22. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

9. Sevvttaapp...............................22. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

10. Rüzgar Deniz..........................20. Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

11. Slvmsstr................................ 15. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

12. Jasminn_23............................12. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aaa kimsecikler yokk ne olmuş topigimize ..kızlar bende dün nette sorun vardı o boşlukta işte pek yapmadım üşengeçlik vardı yemek yaptım sadece..akşamda eşimin kuzenleri geldi birini gönderdik akçaya digeri buralar yaz okulunda bizde kaldı o yüzden sabah erken kaktım kahvaltı için.bu akşam eşim şehir dışına gidiyor yarın akşam dönecek evde yalnız kalıp gece fink atacaktım buralarda ama tek kalmamı gebe oldugum için istemediler..evde olucam ama yanımda birileri olacak.öglen doktora gidecem....eee toplaşın bakalım..

hoşgeldin mavicim :) bugün gidiyorsun doktora değil mi? haber ver bize tatlişkom :)

Allah şimdiden kavuştursun canım :) evde yalnız kalmaman iyi olmuş bu arada :)

bende kimse yok diyee ekim annlerine takıldım yoksa hep kkdayım
gönülcüm dünürcüm gelmiş gitmiş kaçırdım (((((

slm kızlar doktordan geldim bizim cadı bu sefer biraz daha uslu idi yüzünü profilden çekmeye çalıştıkça elini ayagını kaldırıyor hareket ediyor biraz zorlanmamıza ragmen 2 tane profilden çektik renkli bebişim iyi gidiyor, doktor teyzemiz profili anneye benziyor şuan dedi..durum böyle yarın asıl doktoruma gidiyorum..bakalım o ne diyecek..bazı sorularım olacak çünkü kramplar falan..durum böyle bende iş yapacam sıcak cesaret edemiyorum iş yapmaya ama mecbur evi bişe götürmeye başladı..gelirim yine byee

slm şekerler...
ne oldu bizim topiğimize yaaasenağlamasenağlama
sorma nurcum mafoldumben

mavicim gözün aydın meleğin iyiymiş
bende az önce doktorumu aradım
kramplarım oluyo sabah işe zor geldim kalsiyum verdi suda eriyenlerden
onu içmeye başlıcam bakalım işallah faydası olur

slm arkadaslar umarım hersey yolundadır....NASILSINIZ BEN IYIYIM COK SUKUR BIR KAC GUNDUR TAKILAMIYORUM KIZLAR ESIMIN AKRABALARININ DUGUNLERI FALAN VAR OYUZDEN HEP DISARDAN AKRABALARI GELDI BIR KACIDA BENDE KALIYOR...SIZLERI COK OZLEDIM...INSALLAH BEBİŞLERINIZ IYIDIR SIZLERI BOL BOL OPUYORUM ARADA GELIRIMŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…