- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.541
kızlar miniğim uyanmıştı anca doydu ve uyudu eeeee nerde kalmıştık....
oh oh iyi ol gülüm herkesler iyi olsun.
evet canım bende iyiyim çok şükür dediğin üzere bomba gibiyim her an patlamaya hazır saatli bomba :):):) cerenim maşallah beni üzmüyor sadece uykusuz kalıyorum :):):)
demek 5 yıldır sevgililer hee ayyy ne güzel allah tamamına erdirsin canım yaa nasıl heyecan vardır şimdi onlarda sonunda kavuşuyorlar allahın izini ile.
evet şekerim cadıyım ne olmuş beğenemedinmi
ama süpürgesiz cadıııııııııı
irem giderken süpürgemi çaldı :):):)
aaaaaaaaaaaaaa nereye
daha karpuz keseceydik :):):)
beyazım canım hoş geldin nasılsın
evet ya bizimkide öyle kucakta uyumak istiyor miniğim hep bende bırakamıyorum aynen beşiğine yatınca gözleri pörtletiyor bende iyice dalana kadar tutuyorum napiimm
valla eşimde diyor bırak alışsın kucağa ne oalcak 10 yaşına kadar kucakta durmucak ya :):)
ev işi bitmez kuzum bitmez bende koydum yemeği bekliyorum pişsin diye.
hoş geldin gönülcüm
çiğdeme hepimiz üzüldük allahın takdiri ne diyelim
kurul kararı ile alınıyor canım bebek anne istiyor diye değil
en son anneden imzalı kağıt alınıyor
canım nosu var ama daha sonra görüşseniz şuan pek müsait değil çünkü birde topikten birilerinin araması onu dahada kötü yapabilir psikolojikman biraz zaman geçsin öyle görüşün tatlım.
canımmm normal bir durum bu hayatım arada kalk hareket et hep oturma
bende diyorum bu kız nerde
canım benim nasılsın iyimisin güzelim?
slm arkadaslar umarım hersey yolundadır....NASILSINIZ BEN IYIYIM COK SUKUR BIR KAC GUNDUR TAKILAMIYORUM KIZLAR ESIMIN AKRABALARININ DUGUNLERI FALAN VAR OYUZDEN HEP DISARDAN AKRABALARI GELDI BIR KACIDA BENDE KALIYOR...SIZLERI COK OZLEDIM...INSALLAH BEBİŞLERINIZ IYIDIR SIZLERI BOL BOL OPUYORUM ARADA GELIRIMŞeniz
Nur canım çok tebrik ediyorum. Kızlar ne var ne yok?? Ben tatile çıkamıyorum çünkü amirim yok ortalıkta, imazalatamadım iznimi ve eşim beni beklemedi memleketine gidiyor. Hayırlısı bakalım. İerror nasılsın canım?? Kızlar bu ay soğan kürüne ve çörekotuna başaldım. Filizablacım senin mailelrindeki gibi uyguluyorum. İnşallah işe yarar. Ne kaar devam etsem ki soğan kürüne 3 hafta mı 2 hafta mı? Sonra da incire geçicem. Bu soğan suyunu da aç karınla içmek midemi kaldırıyor hiçbirşy yiyemiyorum, kilo verdirecek bu gidişle:)) İyi de olur 1 taşla 2 kuş belki de..Dua edin bize anneler...
oy oy oy banada laf atmadan edemezmiş amanda aman en vefalı arkadaşım benimmm adımı bir sen anıyorsunnn yazıyorum bunlarıı diğer arkadaşlara duyurulurrr:umursamaz::dilcikar:
ben senin süpürgeni falan çalmadım taammı senin cadılığın genlerinde ondan hiç öyle bir süpürgen olmadı hem zaten o tarz süpürgeler mazide kaldı annemm şimdi elektiriklisi çıktıı :roflol: süpürmeni var şarjlı gırgırı var var oğlu varrrşakkıdı:roflol:
yerim ben senin cereni 'niiiii vee beyazcım seninde zeynonuuuu
mis gibi kokuyordur evleriniz şimdi ne güzell Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah:Saruboceq:
Çiğdem kardeşim Allah sana ve eşine sabırlar versin mafoldumben
oy oy yaz ayları düğünler bitmiyor dimi hiç
bizlerde iyyiz yani ben iyyim bayadır topik durgun
fırsat buldukça uğra canım öpüyorum bende çok
neşecim demek kociş beklemedi seni olsun sende onu bırakıp gidersin :dilcikar:
ben o kürlerden sadece bal tarçın dereotunu denemiştim bilmem işe yaradımı kullandım ve hamile kaldım tesadüfmüdür kürdenmidir bilinmez:sm_confused:
o soğan suyu evet kilo verdiriyo benim kuzenim sırf zayıflamak için sürekli soğan suyunu içiyodu .
amanın irem bacımız uğramış topiğe sefalar getirmiş opuyorumnanaktan
günaydınlar olsun topiğimizin tüm hatunlarınaaaaaopuyorumnanaktan
hadi bakalım renkli ve neşeli bir gün olsun inşallah :Saruboceq:
hiç sorma yaaaslm şekerler...
ne oldu bizim topiğimize yaaasenağlamasenağlama
oyyyy yerim ben onun profilini, maşallah annesi, bugün doktordan gelince de haber ver bize :)slm kızlar doktordan geldim bizim cadı bu sefer biraz daha uslu idi yüzünü profilden çekmeye çalıştıkça elini ayagını kaldırıyor hareket ediyor biraz zorlanmamıza ragmen 2 tane profilden çektik renkli bebişim iyi gidiyor, doktor teyzemiz profili anneye benziyor şuan dedi..durum böyle yarın asıl doktoruma gidiyorum..bakalım o ne diyecek..bazı sorularım olacak çünkü kramplar falan..durum böyle bende iş yapacam sıcak cesaret edemiyorum iş yapmaya ama mecbur evi bişe götürmeye başladı..gelirim yine byee
hoşgeldin canım, neyse yoğunluk bitince gelirsin aramıza, iyi oldun mu sen bu arada?slm arkadaslar umarım hersey yolundadır....NASILSINIZ BEN IYIYIM COK SUKUR BIR KAC GUNDUR TAKILAMIYORUM KIZLAR ESIMIN AKRABALARININ DUGUNLERI FALAN VAR OYUZDEN HEP DISARDAN AKRABALARI GELDI BIR KACIDA BENDE KALIYOR...SIZLERI COK OZLEDIM...INSALLAH BEBİŞLERINIZ IYIDIR SIZLERI BOL BOL OPUYORUM ARADA GELIRIMŞeniz
güzelim benim, seni görmek ne güzel :)Nur canım çok tebrik ediyorum. Kızlar ne var ne yok?? Ben tatile çıkamıyorum çünkü amirim yok ortalıkta, imazalatamadım iznimi ve eşim beni beklemedi memleketine gidiyor. Hayırlısı bakalım. İerror nasılsın canım?? Kızlar bu ay soğan kürüne ve çörekotuna başaldım. Filizablacım senin mailelrindeki gibi uyguluyorum. İnşallah işe yarar. Ne kaar devam etsem ki soğan kürüne 3 hafta mı 2 hafta mı? Sonra da incire geçicem. Bu soğan suyunu da aç karınla içmek midemi kaldırıyor hiçbirşy yiyemiyorum, kilo verdirecek bu gidişle:)) İyi de olur 1 taşla 2 kuş belki de..Dua edin bize anneler...
aaaaaa hiç benim adım bile geçmemiş, küstüm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:oy oy oy banada laf atmadan edemezmiş amanda aman en vefalı arkadaşım benimmm adımı bir sen anıyorsunnn yazıyorum bunlarıı diğer arkadaşlara duyurulurrr:umursamaz::dilcikar:
ben senin süpürgeni falan çalmadım taammı senin cadılığın genlerinde ondan hiç öyle bir süpürgen olmadı hem zaten o tarz süpürgeler mazide kaldı annemm şimdi elektiriklisi çıktıı :roflol: süpürmeni var şarjlı gırgırı var var oğlu varrrşakkıdı:roflol:
yerim ben senin cereni 'niiiii vee beyazcım seninde zeynonuuuu
mis gibi kokuyordur evleriniz şimdi ne güzell Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah:Saruboceq:
Çiğdem kardeşim Allah sana ve eşine sabırlar versin mafoldumben
günaydın birtanem :) amiiiiiiiiiiingünaydınlar olsun topiğimizin tüm hatunlarınaaaaaopuyorumnanaktan
hadi bakalım renkli ve neşeli bir gün olsun inşallah :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
bende sizi ziyaret edeğim dedim bugün bebişimin kalp atışını duydum bende 5 yıllık uğraştan sonra
6 haftalık hamileyim.
gönül filiz ablaa karamanlııııı nasılsınız hatunlar
iyiyim hayatim sen nasilsin mirac bey nasil
hiç sorma topiğin halinislm hayirli ve bereketli bir gün diliyorum herkeze
ya bizim topike neoldu ya esgisi gibi olsun ya
neyse herkez iyi olsunda öneli olan o zaten
gözün aydın, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)merhaba arkadaşlar
bende sizi ziyaret edeğim dedim bugün bebişimin kalp atışını duydum bende 5 yıllık uğraştan sonra
6 haftalık hamileyim.
iyiyim tatlım, sen nasılsın? nerelerdesin?gönül filiz ablaa karamanlııııı nasılsınız hatunlar
afiyet olsun birtanem... Miraç'ımıza yarasın :)yemeğe gidiyorum gelicme hemen
heh geldim canım iyyiz bizde oğlumla sıcaklarla boğuşuyoruzz
arada bi karnımda ağrılar oluyor geçiyor
siz nasılsıznız ana oğul herşey yolunda dimi
hiç sorma topiğin halininasılsın canım?
gözün aydın, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
iyiyim tatlım, sen nasılsın? nerelerdesin?
afiyet olsun birtanem... Miraç'ımıza yarasın :)
allah iyilik versin size o karin agrisi rahim genisliyor ya o yüzden oluyormus yani NORMAL :)))bizde oglumla iyiyz o tekmeliyor bende tekmelerine gülüyorum
iyiyim ablam ya sen nsilsin nasil gidiyor
iyiyim tatlım, sen nasılsın? nerelerdesin?
afiyet olsun birtanem... Miraç'ımıza yarasın :)
allah iyilik versin size o karin agrisi rahim genisliyor ya o yüzden oluyormus yani NORMAL :)))bizde oglumla iyiyz o tekmeliyor bende tekmelerine gülüyorum
iyiyim tatlım sağol, iyi gidiyor, bir hafta sonra amniyo sonucunu alacağım, heyecanla sonucu bekliyorum :)
buralardayım ablacım ya kimse olmayınca ekim annelerine takılıyorum bende
napimm vakit geçmiyor zamanda yaklaşıyor bilgi topluyorum onalrdan kaydirigubbakcemile3
evet okudum şimdi netten bende
kıızz gönül bebelerimiz artık bizim sesimizi tanıyolarmış
başka seslerden ayırt edebiliyolarmış kuzucuklarımız opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?