Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

patronlar hızla elaman arıyolar heryerden cv yağıyor :))))))
paçaları tutuştu kimse kabul etmiyor sıcak mekan diye
bugun gelmişler sana klima alalım çok bunalıyosun dayanamıcan yoksa diyolar
görseniz başkası olsa gerçekten beni çok içten düşündüklerini sanır öyle bi konuşuyolarki
alsınlarda hiç farketmez ne düşündükleri :))

e bir zahmet alsınlar ve koysunlar şu klimayı, üç kuruştan kaçacağız diye seni haşat ettiler orada... inşallah en kısa zamanda takılır canım

e bir zahmet alsınlar ve koysunlar şu klimayı, üç kuruştan kaçacağız diye seni haşat ettiler orada... inşallah en kısa zamanda takılır canım

işallah bakalım bugun yarın bi çözüm bulcaklarını söyleyip duruyolarr
bende diyorum ee bulun artık 5 yıldır bulamadınız diye lmaz:

Burcu'cum eşimle karar verdik, oğluşumuzu doğumdan hemen sonra hastanede sünnet ettireceğiz, sonra çooook ileride anlayacak yaşa geldiğinde de düğününü yapacağız... çocuğuma o sünnet psikolojisini yaşatmak istemiyorum, eşim anlatıyor kendi sünnetinde ne kadar korktuğunu ve nasıl kaçtığını.. nerden çıktı bu şimdi diyeceksin, geçenlerde bir arkadaşımın oğlu oldu ve hastanede yaptırdı sünnetini ve 3 günlük pansumandan sonra hemen de kapanmış zaten yarası... oradan geldi aklıma... sen ne düşünüyorsun bu konuda?

heh benimde hep düşünüdüğüm konu bende hemen yaptırrız diye düşünüyodum
aynen senin gibi ama artık eskisi gibi değil sünnet acısısz sorunsuz oluyor dediler
hala düşünüyorum ne yapsam diye ama büyük ihtimalle doğunca sorucam doktora hemen uygun görülürse yaptırtıcaz sanırım

sünnet şimdi acısız olabiliyor ama ben çocuğun psikolojisini düşünüyorum... etrafta bir sürü dengesiz insan var, kesecekler, bilmem ne yapacaklar deyip korkutacaklar, ben veya eşim her ne kadar korumaya çalışsakta çocuğun psikolojisi altüst olacak... burada çevremdeki çocuklardan da biliyorum, o günü öyle büyük bir korkuyla bekliyorlar ki... sen ne kadar acımıyor desen de inandıramıyorsun... uzmanlar yaptıracaksanız bu işi 3,5 ila 7 yaş arası yaptırın diyorlar ya da doğduğu zaman yaptırılmasını öneriyorlar... doğduğu zaman hiçbir şey hatırlamayacak... eşim çok küçük olduğu halde dün gibi hatırlıyor o günü

evet doğru diyosun
ben bile ne kadar küçüktümki abimin sünnetini hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3
ilk doğduğunda kestirmek en mantıklısı sonrdan oluşabilcek hastalıklara karşıda bi önlem hem

evet kesinlikle öyle canım... ayrıca ben annesi olarak onun korkusunu ve endişesini görmeye dayanamam, ondan önce ben düşer bayılırım herhalde kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız ben geldim dün doktora gittim nst ye soktular beni bu haftalarda sürekli sokacaklarmı acaba anlayamadım 25 dak kıpırdamadan yattım bebek biraz iri ama şu anda sezeryan diyemem yinede dedi artık her hafta gidecekmişim
sizler nasılsınız bir sünnet mevzusu var galiba bende çok araştırdım 1 yaşına kadar yaptırın yada 5 yaş civarı yazıodu doğar doğmaz çok sıcak olacağı için temmuz sıcağında bide bu sıkıntıyı yaşasın istemeiyorum önümüzdeki yıl yaz başı olabilir 1 yaşına az kalmış olacak bakalım hayırlısı babasıyla tam olarak konuşmadık bu konuyu ortak bir karar veririz heralde

slm kızlar nasılsınız bakalım...
bugün istanbul yanıyor resmen
slm canım Bursa da felaket
nasılsın ilayda nasıl

evet kesinlikle öyle canım... ayrıca ben annesi olarak onun korkusunu ve endişesini görmeye dayanamam, ondan önce ben düşer bayılırım herhalde kaydirigubbakcemile3

ayy bende dayanamam valla geçen kan vermeye gittim minicik bi bebekden kan alıyolardı ama nasıl ağlıyor morardı ağlamaktan resmen allahım dedim ben nasıl dayanıcam böyle görmeye Miracı :çok üzgünüm:

bugün kalabalık gördüm kızlar vallahi topic terk edildi die üzülüyodum çok ama bizim topiğimize bi şey olmaz çok şükür

Selam kızlar nasılsınız?

Biz çok iyiyiz. Tatlı bir telaş var şu anda evimizde. Dün kardeşime kız istedik. Cumartesi günü de nişan var Allah kısmet ederse. Bana bir iş düşmüyor tabi ama kalabalıkla vakit geçiyor işte.

Maviciğim gözün aydın canım. bebşin iyiymiş. Çok sevindim.

Bulcuk canım Allah yardımcın olsun bu sıcaklarda. Valla çok insafsız senin patronların.

Filiz abla aminyo sentez sonucun haftaya belli olacakmış. Güzel haberler bekliyoruz senden inşaallah.

Nurcum evet yanıyor ortalık resmen.

canıııııııııııııııııım hoşgeldin... İlaydacık nasıl annesi?

hiç sorma buralarda kavruluyor resmen :1no2:

ilaydam iyi ablacım biraz gaz sorunumuz oluyor akşamları o kadar sabahda ilk bıcı nıcısını yptırdık uyuyotr şimdi...
valla ablacım yanıyorum resmen ya soğuk suda içemiyorum durmadan ılık su ve çay içiyorum....
sen nasılsın oğluşumuz nasıl

ilayda iyi canım uyuyor şimdi...
ay canım o kan alma varya çok kötü bişey geçen akşam ilayda durmadı bizde acile götürdük dr hafif sarı gördü kan tahlili istedi bebek hemşiresi geldi elinden kan almaya iğneyi bi soktu kn gelmedi içinde oynattı yavrum öyle bir ağlıyorki inanamazsın ordan gelmeyince çekti başka yerden aldı o kadar kötü oldum ki bende oturdum hüngür hüngür ağladım başında çok kötü bişey ya

hoşgeldin canım evet artık nst zamanı senin dimi az kalıyo zartık gelicek oğlun annesi hayırlısıyla işallah
evet oğlan annaleri olarak ilk aklımıza gelen şey sünnet oldu kaydirigubbakcemile3
demekki herkes en erken vakitte yaptırmayı düşünüyor

ayy biz bide askere yollucaz yavrularımızı :1shok:

canım tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel telaşlar bunlar bende istiyorum artık kardeşim için şöle giyinir süslenirdik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…