- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.581
ben askere yollayamaaaaam yaaaa napcam :))) şaka bir yana her ana evladı nasıl gidiyosa onarda gidecek allah o günleri göstersin de sağlıkla inşallahhoşgeldin canım evet artık nst zamanı senin dimi az kalıyo zartık gelicek oğlun annesi hayırlısıyla işallah
evet oğlan annaleri olarak ilk aklımıza gelen şey sünnet oldu kaydirigubbakcemile3
demekki herkes en erken vakitte yaptırmayı düşünüyor
ayy biz bide askere yollucaz yavrularımızı :1shok:
canım tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel telaşlar bunlar bende istiyorum artık kardeşim için şöle giyinir süslenirdik :))
Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok iyiyiz. Tatlı bir telaş var şu anda evimizde. Dün kardeşime kız istedik. Cumartesi günü de nişan var Allah kısmet ederse. Bana bir iş düşmüyor tabi ama kalabalıkla vakit geçiyor işte.
Maviciğim gözün aydın canım. bebşin iyiymiş. Çok sevindim.
Bulcuk canım Allah yardımcın olsun bu sıcaklarda. Valla çok insafsız senin patronların.
Filiz abla aminyo sentez sonucun haftaya belli olacakmış. Güzel haberler bekliyoruz senden inşaallah.
Nurcum evet yanıyor ortalık resmen.
bugün kalabalık gördüm kızlar vallahi topic terk edildi die üzülüyodum çok ama bizim topiğimize bi şey olmaz çok şükür
slm canım oy oy görümcemi olcan şimdi senSelam kızlar nasılsınız?
Biz çok iyiyiz. Tatlı bir telaş var şu anda evimizde. Dün kardeşime kız istedik. Cumartesi günü de nişan var Allah kısmet ederse. Bana bir iş düşmüyor tabi ama kalabalıkla vakit geçiyor işte.
Bulcuk canım Allah yardımcın olsun bu sıcaklarda. Valla çok insafsız senin patronların.
Filiz abla aminyo sentez sonucun haftaya belli olacakmış. Güzel haberler bekliyoruz senden inşaallah.
ilayda iyi canım uyuyor şimdi...
ay canım o kan alma varya çok kötü bişey geçen akşam ilayda durmadı bizde acile götürdük dr hafif sarı gördü kan tahlili istedi bebek hemşiresi geldi elinden kan almaya iğneyi bi soktu kn gelmedi içinde oynattı yavrum öyle bir ağlıyorki inanamazsın ordan gelmeyince çekti başka yerden aldı o kadar kötü oldum ki bende oturdum hüngür hüngür ağladım başında çok kötü bişey ya
ayy yavrum kıyamam yaa
bende oturur ağlarım o sırada eşimde kesin hemşireyi azarlıyo olur
sonuç hastaneden kovuluruz sanırım biz kaydirigubbakcemile3
ay canım eşimi zor tuttum bi daha götürmeyi düşünmüyor dra beraber ağladık zaten hastanede
nur canım ikiniziznde iyi olmasına çok sevindim demek bıcı bıcı yaptı annesi ohhh rahatlamıştır bu sıcakta yafrum benim ben kaç ay önce kan tahlili yaptırcam tam önümde bir bebekten kan almaya çılışyorlardı aynen senin gibi dayanamadım ağladım eşimde dediki kendi çocuğuna napacaksın valla bilemiyorum dedimilayda iyi canım uyuyor şimdi...
ay canım o kan alma varya çok kötü bişey geçen akşam ilayda durmadı bizde acile götürdük dr hafif sarı gördü kan tahlili istedi bebek hemşiresi geldi elinden kan almaya iğneyi bi soktu kn gelmedi içinde oynattı yavrum öyle bir ağlıyorki inanamazsın ordan gelmeyince çekti başka yerden aldı o kadar kötü oldum ki bende oturdum hüngür hüngür ağladım başında çok kötü bişey ya
canım beniiiiiiiiim çok az kaldı ya... heyecanla bekliyoruz haberlerini tatlım :) bu arada evet sünnet konuşuyorduk Burcuyla... doğumum Kasım ayına denk geliyor, sıcak olmayacak, üstelik İstanbul'da yapacağım doğumumu, tabii İstanbuldaki doktorumun da fikrini alacağım bu konuda... ama doğar doğmaz yapmak bana en mantıklısı gibi geliyor :)kızlar nasılsınız ben geldim dün doktora gittim nst ye soktular beni bu haftalarda sürekli sokacaklarmı acaba anlayamadım 25 dak kıpırdamadan yattım bebek biraz iri ama şu anda sezeryan diyemem yinede dedi artık her hafta gidecekmişim
sizler nasılsınız bir sünnet mevzusu var galiba bende çok araştırdım 1 yaşına kadar yaptırın yada 5 yaş civarı yazıodu doğar doğmaz çok sıcak olacağı için temmuz sıcağında bide bu sıkıntıyı yaşasın istemeiyorum önümüzdeki yıl yaz başı olabilir 1 yaşına az kalmış olacak bakalım hayırlısı babasıyla tam olarak konuşmadık bu konuyu ortak bir karar veririz heralde
ayyyyyy kıyamam yaaa... böyle durumlarda ben ne yapacağım? mafoldumben mafoldumben mafoldumbenslm canım Bursa da felaket
nasılsın ilayda nasıl
ayy bende dayanamam valla geçen kan vermeye gittim minicik bi bebekden kan alıyolardı ama nasıl ağlıyor morardı ağlamaktan resmen allahım dedim ben nasıl dayanıcam böyle görmeye Miracı :çok üzgünüm:
evelallah bir şeycikler olmaz topiğimize :)bugün kalabalık gördüm kızlar vallahi topic terk edildi die üzülüyodum çok ama bizim topiğimize bi şey olmaz çok şükür
amaaaaaaaaaan ne güzel bir telaş... hadi bakalım, Allah tamamına erdirsin inşallah :)Selam kızlar nasılsınız?
ohhh misler gibi oldu kızımız, o da rahatlamıştır yavrum benim :) gaz problemi bütün bebeklerde oluyor anlaşılanilaydam iyi ablacım biraz gaz sorunumuz oluyor akşamları o kadar sabahda ilk bıcı nıcısını yptırdık uyuyotr şimdi...
valla ablacım yanıyorum resmen ya soğuk suda içemiyorum durmadan ılık su ve çay içiyorum....
sen nasılsın oğluşumuz nasıl
ahaaa benim bayılma sebebim olabilir ya da hemşireyi dövme...ilayda iyi canım uyuyor şimdi...
aaaaaaa ben onu hiç düşünmemiştim yaaaa... askere yollayacağız di mi? delikafadulden :gitme: mafoldumbenhoşgeldin canım evet artık nst zamanı senin dimi az kalıyo zartık gelicek oğlun annesi hayırlısıyla işallah
evet oğlan annaleri olarak ilk aklımıza gelen şey sünnet oldu kaydirigubbakcemile3
demekki herkes en erken vakitte yaptırmayı düşünüyor
ayy biz bide askere yollucaz yavrularımızı :1shok:
doğduğunda bebeğe aşı falan yapıyolarmı nurcum
nur canım ikiniziznde iyi olmasına çok sevindim demek bıcı bıcı yaptı annesi ohhh rahatlamıştır bu sıcakta yafrum benim ben kaç ay önce kan tahlili yaptırcam tam önümde bir bebekten kan almaya çılışyorlardı aynen senin gibi dayanamadım ağladım eşimde dediki kendi çocuğuna napacaksın valla bilemiyorum dedim(
nur bi şey sorcam sana şimdi hastane çantası hazırlıyorumda bebeğe hurka koymama gerek yok dimi hava zaten çok sıcak siz çıkarken neler giydirdiniz tam ne koyacağıma karar vermedim hava çok sıcak ama o bizim gibi hissediyormu bilmiyorum siz naptınız
amiiiiiin Allah inşallah o günleri göstersin bize... oh ne güzel her bir şeyi hzr artık Doruk Alp'in :) sıra geldi dünyaya gelmesine hayırlısıyla ve sağlıkla :)ben askere yollayamaaaaam yaaaa napcam :))) şaka bir yana her ana evladı nasıl gidiyosa onarda gidecek allah o günleri göstersin de sağlıkla inşallah
bende oğluşun karyolası falan geldi eşyalarını yıkıyorum yarında ütüler kaldırırım artık
eğer kardeşinin mutluluğu senin için öncelikse işte o zaman klasik bir görümce olmazsın canım :) benim görümceler maşallah kendilerinden başkalarını düşünmedikleri ve hep ben dedikleri için anlaşamıyorum... bencil insanlara tahammül edemiyorum işte... neyse sen harika bir görümce olacaksın bence :)Nurcum, Bulcukcuğum çok sağolun kızlar.
Bulcukcuğum evet görümce olacağım ben. Ama inşaallah klasik bir görümce olmam. Kardeşimin mutluluğu herşeyden önemli.
Nurcum, valla dayanması çok zordur bebişinin canının yanmasına eminim. Allah sabır versin canım.
Kızlar ben şimdi çıkayım da misafirlere ayıp olması. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
nur canım ikiniziznde iyi olmasına çok sevindim demek bıcı bıcı yaptı annesi ohhh rahatlamıştır bu sıcakta yafrum benim ben kaç ay önce kan tahlili yaptırcam tam önümde bir bebekten kan almaya çılışyorlardı aynen senin gibi dayanamadım ağladım eşimde dediki kendi çocuğuna napacaksın valla bilemiyorum dedim(
nur bi şey sorcam sana şimdi hastane çantası hazırlıyorumda bebeğe hurka koymama gerek yok dimi hava zaten çok sıcak siz çıkarken neler giydirdiniz tam ne koyacağıma karar vermedim hava çok sıcak ama o bizim gibi hissediyormu bilmiyorum siz naptınız
yaaa o zaman ne halt edicez bakalım mafoldumbenaaaaaaa ben onu hiç düşünmemiştim yaaaa... askere yollayacağız di mi? delikafadulden :gitme: mafoldumben
Nurcum, Bulcukcuğum çok sağolun kızlar.
Bulcukcuğum evet görümce olacağım ben. Ama inşaallah klasik bir görümce olmam. Kardeşimin mutluluğu herşeyden önemli.
Nurcum, valla dayanması çok zordur bebişinin canının yanmasına eminim. Allah sabır versin canım.
Kızlar ben şimdi çıkayım da misafirlere ayıp olması. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
sağol canım bilgimiz olsun ona göre sorarız doktoraacanım sadece hepatit aşısı yapılıyor
filizcim evet bende dün makineye bağlanınca anladım zaman azalıo ebede fazla beklemez bu bebek dedi :))) sağlıkla gelsinler inşallah bizimde yaşadığımız yer çok sıcak sizin gibi bir zamanda doğum yapsaydım bende düşünüyodum çıkmadan hastaneden yaptıracaktım ama biraz daha bekleyeceğim bu durumda
Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım, dualarımız sen, ierror ve kayra ile... bakalım önce hanginizden alacağız güzel haberi :)filizcim evet bende dün makineye bağlanınca anladım zaman azalıo ebede fazla beklemez bu bebek dedi :))) sağlıkla gelsinler inşallah bizimde yaşadığımız yer çok sıcak sizin gibi bir zamanda doğum yapsaydım bende düşünüyodum çıkmadan hastaneden yaptıracaktım ama biraz daha bekleyeceğim bu durumda
he valla offfffffffff senağlamayaaa o zaman ne halt edicez bakalım mafoldumben
bende kendimi erken doğurucakmış gibi hissediyorum nedense
işallah öyle olmaz zamanında gelir ufaklık
Gülçin de öyle hissediyordu ama tam zamanında geldi kızı :) merak etme canım
evet bak oda öyle diyodu dimi kaydirigubbakcemile3
üzüm üzüme baka baka kararır benide kendine benzetti hatun :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?