Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

burcucum erken merken doğurma bütün bebişlerimiz zamnında gelsin bizi endişelendirmesin :))
ben bir şeyler yedim bi şeyler dediğimide görseniz iki tabak dolusu saldık çayıra mevlam kayıra oğluşumun kıyafetlerini asayım geliyorum

selam kızlar biz geldik topik biraz kendine gelmiş valla yüzüm güldü sayfaları biraz ilerlemiş görünce
hanımlar ne iş şimdiden bebeğin ağlamasından bahsetmişsiniz işiniz zor valla
gerçi diyene bak dimi evde bile ceren ağlarken ben ağlıyorum :):):) allah ağlatmasın bebelerimizi ne diyelim

biz iyiyiz çok şükür canlarım bu gün evde temizlik var kadın aşağı biz yukarı evde köşe kapmaca oynuyoruz süpürge sesinden uyuyamadı miniğim birde bu yetmez gibi dibizimideki evde tadilat var dan dan dan sanki evi tepemize yıkıyorlar anlayacağınız meleğii anca uyuttum

eeeee sizlerde ne var ne yok canlarımmmmmm
prensesim iremim gelmiş atmış lafı ortaya gitm,iş beğenen alır beğenmeyen bırakır ortada :):):)

bu arada dünüüüürrrr hiç meraklanma valla bende cereni erken gelcek deyip durdum 9 ay boyunca ama tam vaktinde geldi valla tam kırk haftalıkken doğdu ne eksik ne fazla çok şükür bir sorunda yaşamadık o yüzden damadımda vaktinde gelir meraklanma dünürüm.

slm kızlar nasılsınız dün den beri bebişi düşünüyorum nasıl şov yaptı bir ara ayagını agzına kadar geitriyo ayagını tutuyor eliyle agzını açıp açıp kapadı su içiyordu galiba yavrum...bugünde asıl dokotumuza gidiyorum aylık kontrole bakalım o ne diyecek.kramplarımı söyleyecem ilaç veriri ona göre..ee sizler ne yapıyorsunuz evde olunca buraya gelmek daha zor oldu valla.iş oluyor bırakamıyorsun ölece ütüm var dag gibi..neyse sizler ne yaptınız nasılsınız?

afiyet olsun canım yarasın paşaya

hoşgeldin kıı
cereni ne kaçırıyon görsün öğrensin acık temziliği kaydirigubbakcemile3

işte illa bi korku oluyo ama dediğin gbi işallah zamanında gelir yavru kuzum

hoşgeldin maviş
küçük hanımm annesine şov yapmış velet
evet kramplar için ilaç verir ben kalsiyuma başladım bile

hoş geldin şeker naber?
hiç aklından çıkmıyor imi bebeğin bende resmine bakıp bakıp öperdim şimdi kendisini öpüyorum şişşştt aramızda kalsın kimse duymasın öptüğümü :):):)

evet evde olunca giremiyor insan topiğe yaa illa bir şeyler çıkıyor ha şunu yapayım ha bu bitsin derken bir bakıyorsun gün bitmiş :):):)

neyse hadi git doktorada güzel haberlerle gel inşallah.

hoşgeldin kıı
cereni ne kaçırıyon görsün öğrensin acık temziliği kaydirigubbakcemile3

işte illa bi korku oluyo ama dediğin gbi işallah zamanında gelir yavru kuzum

hoş bulduk kııı dünür nassen

yok annem en sosyet,k yetiştiricem kızımı sana gelipte temizlik yapsın diye doğurmadım ben onu oğlun çok çalışsın kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın kaydirigubbakcemile3

korkma sen dünürrrr gelinin ona talimat verdi erken gelmicek damadım kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar ben hamile iken sürekli ninni dinlemiştim cd felan almıştım şimdide açıyorum o dinlediğim ninnileri ceren sakinleşiyor ve uyuyor maşallah. Aklınızda bulunsun kızlar hamilelikte her yaptığınız doğumdan sonra size geri dönecek nasıl geri dönmesini istediğinizede siz karar vereceksiniz aklınızda bulunsun canlarım.

olsun öğrensin yine biliyo ama yapmıyo deriz kaydirigubbakcemile3
heh içerde para biriktirip öyle çıksın ceren için gelecek malum kaydirigubbakcemile3

o zaman benimki işyerindeki makina seslerine alışık
artık gece mece uyumadığında kucağıma kaptığım gibi preslerin başaında bulcam soluğu demektir :roflol:

valla burcu şov yaptı zilli.evet.gülçincim işi yapacak gücümde yok kötüsü evi süpürüyorum nefes nefese kalıyorum.şişt söleme bakımm öptügünü ahh sıpam gelsede bende öpsem gizli gizli..

hoşgeldin birtaneeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm... gel bir sarılayım sana kocamaaaaaaan :1hug: Şeniz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin... nasıl dayanacağız bilemem valla

oy kıyamam ben miniğime, korktu mu güzeller güzelim? kucağına al annesi, o zaman kendini güvende hisseder mis kokulum :)

olsun öğrensin yine biliyo ama yapmıyo deriz kaydirigubbakcemile3
heh içerde para biriktirip öyle çıksın ceren için gelecek malum kaydirigubbakcemile3

yok olmaz öyle şey bu kezde başka şeyler söylersin sen kızıma kaynana değilmisin :)
anası her bişeyi öğretmiş ama yaptırmıyor dersin :):):)

damadımın para biriktirmesine gerek yokki dünür ceren miraçtan büyük olduğu için zaten otomatikman zengin olurlar yada tam tersi dım dızlak :):):)

o zaman benimki işyerindeki makina seslerine alışık
artık gece mece uyumadığında kucağıma kaptığım gibi preslerin başaında bulcam soluğu demektir :roflol:

hımmmmmm
valla olabilir dünür malum ben çok sessiz bir yerde geçirdim hamileliğimi fidanlıkta kuş sesinden başka ses yoktu valla :):)

kııızz mavişşş şu kıza sıpa deyip durmasana yaa bak kızıyorum ama daha güzel seslensene kızına ya ne o sıpa felan hem benim bildiğim sıpa erkek çocuklarına denir

ayyy annesi ne güzel, doya doya seyrettin değil mi? doktordan gelince haber ver canım bize de :)
ben de başladım şimdiden dinletmeye kaydirigubbakcemile3
bu sıcaklarda çok yorma canım kendini, üstelik annelerin öpücüğünden bir şey olmaz, yeter ki başkalarından sakının :)

hoş bulduk ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla bende çok özledim seni canım benimmmmmm Şeniz Şeniz

valla dayanılıyor ablacım be yada alışılıyor bilemiyorum ama mecbur işte ağlamadanda olmuyor :umursamaz:

ah be ablacım uyanık olduğu her an kucağımda zaten kuzucum uykuya dalana kadarda hep kucağımda duruyor :):):) iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama bırakamıyorum ne yapayım bir daha böyle kucağıma ne zaman alıcam göğsümde ne zaman uyutucamki dana kadar oluncamı fırsat bu fırsat çekiyorum kokusunu içime bir daha bu kadar minik olmıcak çünkü gerçi çokta hızlı büyüyorlar yavrum 3200 doğmuştu şuan kilosu 3800 maşallah obezmi olcek nedir kaydirigubbakcemile3

doğru ya zengin ya fakir olurlar kaydirigubbakcemile3
evet senin ortam güzeldi sakin
bak benimki süpürge sesini sevebilir burdaki sesler çok yakın ona kaydirigubbakcemile3

ohhhhh maşallah 600 gr almış doğduğundan beri... yok canıııııım nerden çıkardın şimdi obez mobez... obezite dengesiz ve sağlıksız beslenme yüzünden olur... kuzucuğuma yakıştırma bakiim öyle şeyler, yerim ben onu yeriiiiiiiiiiiiiimmmmm

aklınızda olsun, saç kurutma makinesinin sesi aynı ana rahmindeki ses gibiymiş, bebekler o sesi duyunca sakinleşirlermiş... kuzenim kızında denedi ve son derece başarılı oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…