Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy kızma gülçinim sıpa dedim agzımdan çıkıverdi öyle demem bir daha cadı diyordum bazen ama onunla konuşurken kızım diye seviyorum geçenlerde ilk kez dışarıdan elimle hissettim hareketini yekme mi attı yoksa gerindimi bilmem..neyse ben kaçabilirim birazdan hazırlanım pantalonumu ütüleyeyim..5 gibi çıkacam evden.kendinize iyi bakın...

maşallah kıı iyi kilosu cerenin
obez olmaz korkma gelin kaynana toprağından olurmuş :roflol:

aklınızda olsun, saç kurutma makinesinin sesi aynı ana rahmindeki ses gibiymiş, bebekler o sesi duyunca sakinleşirlermiş... kuzenim kızında denedi ve son derece başarılı oldu :)

benim arkadaşda kızını aspiratörün dibinde uyutuyodu onun sesiyle uyyomuş kaydirigubbakcemile3

güzel haberle gel mavicim öptüm güle güle opuyorumnanaktan

iyi haberlerini bekliyoruz canım, güle güle :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
benim arkadaşda kızını aspiratörün dibinde uyutuyodu onun sesiyle uyyomuş kaydirigubbakcemile3
bu da güzel kaydirigubbakcemile3

kızlar astım geldim çamaşırları daha kaç makine var ufacık ufacık şeyleri eğil doğrul as canım çıktı kolay gelio ama bayağı zamanımı alacak bu yıkama asma ütüleme işleri :))
gülçin hoşgeldin canım ceren demek elektrik süpürgesini sevmio bazı çocuklar o sesi çok sevip rahat uyurlarmış die duydum belkide atmasyondur bilemem
kızım korkutma beni benim doğuma 3 hafta var normal doğum tarihine yani dün ultrasonda 3500 gr çıktı obez olan benimki sanırsam :)))
sağlıklı olsun napayım babişkosuna çekmiş oğlum

çok fazla eğilip kalkma sakın, doğumu tetiklersin falan mazallah... dikkat et canım

doğru ya zengin ya fakir olurlar kaydirigubbakcemile3
evet senin ortam güzeldi sakin
bak benimki süpürge sesini sevebilir burdaki sesler çok yakın ona kaydirigubbakcemile3

kesin canım orta direk kalmadı zaten ya fakirsin ya zengin :):)

allaha şükür ortam güzeldi sakindide bizim kızda seste uyumuyor bu güzelmi bilmem yarın öbür gün gezmelere gitsek uyutamıcaz valla o kötü olcek

yaa bizim bir tanıdığıa doktor demişki çocuk ağlarken ya arabayla gezdirin susması için yada elektrikli süpürge açın sakinleşirmiş o zaman. Araba doğru denedik ve arabada sürekli uyuyor ama süpürge sesine uyuz oluyor bizimki pörtletiyor gözleri hemen :):)

evet ablacım maşallah diyeyim maşallaahhh iştahı yerinde çok şükür kuzumun iyide kilo aldı aman aman alsında büyüsün mıncıklıcam onu :):):)

aklınızda olsun, saç kurutma makinesinin sesi aynı ana rahmindeki ses gibiymiş, bebekler o sesi duyunca sakinleşirlermiş... kuzenim kızında denedi ve son derece başarılı oldu :)

yaaaaaaaaa
ana rahminde sesmi varmış??? Hiç duymamıştım valla bir yaşıma daha girdim
hemde saç kurutma makinası sesi gibi heee :):):)
bizimkide su sesini seviyor bunu farkettim ağlarken çeşmeyi aıyorum su akıyor ceren susuyor :):):)

cadı da deme sıpada deme güzel kızım diye sev adıyla seslen valla bozuşuruz heee

valla bizimki çok hareketli idi hatırlarsan ama hiç bir hareketi tekme gibi değildi farklıydı yani tekme demek doğru olmaz sürtünme gibi gerilme gibi kendisini dışa doğru ittirme gibi daha dur daha ne hareketlerini hissedeceksin kemiklerini hissedeceksin resmen.
haydin sana güle güle cicim dikkat et kendine byeeee

evet dünürr maşallah deeeeeeeeee
yaa kusura bakma alınma dünür ama sende çok sıskasın be anacım o yönü sana benzemesin mümkünse biraz etli butlu olsun oğlunun eline bişiler gelsib yafu :):)

yaaaaa millet neler deniyor yaaa
hey allahım ne çocuklar var
bende ceren deliler gibi ağladığında evdeki bütün ses çıkaran elektrikli eşyaları açıp denicem bakalım hangisinde ne tepki vericek :):):)

ablacım bizim öpmemizden birşey olmaz dimi..ben de başkasının öpmesini kesinlikle istemiyorum..neyse kaçayım ben artık..
mavicim hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah onlar daha ne afacanlıklar yapacaklar bilsen dışardan karnım şekilden sekile giriyor karnım eş kenar prizma falan gibi :)))

ablacım bizim öpmemizden birşey olmaz dimi..ben de başkasının öpmesini kesinlikle istemiyorum..neyse kaçayım ben artık..

olmaz yavrum olmaz korkma annenin öpmesinden bişicik olmaz bizden çıkıyor onlar öpebiliriz rahat ol sen.

olmaz tabii tatlım, sonuçta anne olarak hijyen had safhada olacak, herkes bizim gibi düşünmez onun için, ben kimseye öptürmem miniğimi :)

kesinlikle bende eşime bile öptürmüyorum git traş ol yüzünü iyicene yıka diyom :):)

hoş geldin güzelim evet bebişlerinin eşyaları çok oyalıyor minik minik ama çok güzel eğlenceli oluyor ben cerenin eşyalarını hazırlarken hep onun içinde hayal ederdim dalar giderdim işler bitiverirdi hemen. Şimdide giydirmesi ayrı bir zevk tabii :):)

yok güzelim ya korkma sen ben doğum sonrası kilo alımı için dedim iyi gidiyor maşallah endişelenme sen.
sen doğum her an olabilir diye düşün ve öyle bakıp çantanı felan hazır et güzelim ne olur ne olmaz.

çok fazla eğilip kalkma sakın, doğumu tetiklersin falan mazallah... dikkat et canım

kesinlikle haklısın ablacım canlı örnek karşınızda benimmmmmmmmm
hatırlarsanız son doktor kontrolümüzde hanımın keyfi yerinde idi doktorda haftasonu gelmez rahat olun dedi ama ben son gün yani cuma günü acaip hareketli idim o gün akşama kadar şirketteydim sanırım ben tetikledim ve hızlandırdım cerenin gelişini hareketten dolayı.

valla çocukları gürültülü ortamlara hazırlamak gerekiyor sanırım, sonra çıt çıksa huysuzlanıyorlar... her türlü yöntemi denemekte fayda var bence de :)

doğru sölüyosunuz işte iki iş yapıorum yarım saat dinleniyorum zaten sıcaktan bunalıyorum 5 ten sonra kocişle pazara gitcez daha erken çıkamıyom sıcaklardan

bence iyi de oldu, tam zamanında geldi miniğim :) ama entelliye'nin daha 3 haftası var onun için çok hareket etmemesinde de fayda var bence :)

benim uyku saatim geldi kızlar, biraz kestireyim, burası anormal sıcak, 40 dereceyi geçmiş durumda, yatak odası daha serin, gidip serin serin uzanayım biraz, hepinizi çoooooooooooooooooook öpüyorum, Gülçincim Cereni benim için kokla güzelim :) şimdilik hoşçakalıııın

kızlarr ben geldim...
biraz önce yazacaktım ama ilayda uyandı ve emzirdim şimdi uyudu
nasılsınız bakalım

valla çocukları gürültülü ortamlara hazırlamak gerekiyor sanırım, sonra çıt çıksa huysuzlanıyorlar... her türlü yöntemi denemekte fayda var bence de :)

doğru diyorsunda ablacım nasıl olacak o iş?
bizimki alıştı bile sessizliğe evin zilini felan söktük sen düşün yanında konuşmuyoruz bile uyurken tv felan açmıyoruz bakalım sese nasıl alışıcak.

doğru sölüyosunuz işte iki iş yapıorum yarım saat dinleniyorum zaten sıcaktan bunalıyorum 5 ten sonra kocişle pazara gitcez daha erken çıkamıyom sıcaklardan

eğer mecbur değilsen hiç çıkma yada dahada geç çık canım nasıl olsa havalar geç kararıyor artık.

bence iyi de oldu, tam zamanında geldi miniğim :) ama entelliye'nin daha 3 haftası var onun için çok hareket etmemesinde de fayda var bence :)

bencede iyi oldu abla
geleceği varmış gelmiş doktor görememiş yola çıktığını :):):)
<m< entelliye bencede dikkat et 3 hafta az bir zaman değil gülüm ya.

iyi uykular ablacımmmmmmmmm
fırsat bu fırsat uyu bol bol
sonra bu günleri arıcaksın uyumak isticeksin ama nafileeeeeeeee :):):)
cerenimi senin için koklarrrrrr hatta öperim cicim mucxxxxxxxxx

kızlarr ben geldim...
nasılsınız bakalım

hoş geldin güzelim demek miniğimiz acıktı ve uyudu ne güzel
bizimkide hareketlenmeye başladı sanırım uyanıcak artık her an kaybolabilirim yani
nasılsın tatlım ilayda nasıl
gaz sorunu ne yaptınız geçtimi?
Çok kötü bir durum bu yaa oooffffffff biz bile dayanamazken az sancısına bebeler ne yapsın

güle güle iyi uykularrrrrmirmirmirmir
kızlarr ben geldim...
nasılsınız bakalım

hoşgeldin nurcum
iyyizz vakit geçiriyoruz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…