- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.641
hoş geldin güzelim demek miniğimiz acıktı ve uyudu ne güzel
bizimkide hareketlenmeye başladı sanırım uyanıcak artık her an kaybolabilirim yani
nasılsın tatlım ilayda nasıl
gaz sorunu ne yaptınız geçtimi?
Çok kötü bir durum bu yaa oooffffffff biz bile dayanamazken az sancısına bebeler ne yapsın
canım akşamları biraz gaz sancısı oluyor onada şurup verdi drumuz iyi gibiyiz şimdi uyuyor ama
gülçin çıkmak zorunda değilim ama evin içindede sıkıntıdan patlıyorum biraz değişiklik oluyor
filizcin iyi uykular benim evin her tarafı çok sıcak uyuyamıyorum gündüzleeri
güle güle canı iyi bak kendinebende çıkıyorum kızlar biraz çay bahçesine gidip oturcaz eşimle biraz daha serinleyince pazara gitcez yarın görüşürüz artık kendinize ii bakın
bende nurrrrrrrrrrrrrmafoldumbenkızlar sıcaktan ölüyorum yaaaaaaa
güle güle dünürrrr opuyorumnanaktanbanada müsaade kızlar kuzucum uyanır birazdan o kendisini yırtmadan kapatayım burayıda apar topar kaçmış olmayayım.
Hepiciğiniz kendinize iyi bakın anacım öpüyorum yanacıklarınızdan mucx mucx
yarın şirkette olucam malum ödeme günü. Eve kaçta dönerim döndüğümde fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum ama siz yinede yarın beni beklemeyin hepinize şimdiden iyi tatiller canlarım..........
biz 10. aya girdik.geçen ay eşimde morfoloji bozukluğu çıktı.varikosel teşhisi kondu ameliyat oldu.hala deniyoruz ama olmuyo.neden hala çocuk sahibi olmuyosunuz diyenlerden de bıktım usandım.sanki benim derdim bana yetmiyomuş gibi birde bunlarla uğraşır oldum.senide yazılarından takip etmiştim.bi ürün vardı kayganlaştırıcı jeldi sanırım onu kullanmaktan bahsediyodunuz en son kullandınmı bilmiyorum.ama artık bende her yola başvuru oldum.ama yinede hayırlısını diliyorum.
merhaba arkadaslar nasılsınız gulcın dogum yapmıssın allah analı babalı buyutmek nasıp etsın hayırlı evlat olsun ınsallah ben uzun zamandır gırmıyorum sıteye bılgısayar basında oturunca belım agrıyo ayaklarım sısıyo rahatsız oluyorum yanı o yuzden gırmıyodum lısteden sılmıssınız benı tahmın atmıstım zaten bende bugun sıze soylucektım gelmıyorum ıstersenız sılın dıye sorun degıl yanı benım ıcın neyse benım kızım olucak onu soylemek ıstedım sızlere adını da rumeysa koycam allah nasıp ederse bebegım gayet ıyı ucyuz ellı gram olmus su an 20 haftalık benımde bı sıkıntım yok sayılır sıcaklar ve bıraz ayaksısmesı dısında neyse herkeslere selam soyluyorum sızlerı unutmadım ama dedıgım gıbı gıremıyorum sıteye sımdılık hepınıze ıyı gunler allah dogum yapanlara ve yapacak olanlara kolaylık saglık nasıp etsın hepınızı opuyorum
Kızlar merhaba.
Bulcukcuğum senden başka kimse yok. Nasıl gidiyor canım? Klima taktılar mı seninkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?