Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım akşamları biraz gaz sancısı oluyor onada şurup verdi drumuz iyi gibiyiz şimdi uyuyor ama

gülçin çıkmak zorunda değilim ama evin içindede sıkıntıdan patlıyorum biraz değişiklik oluyor
filizcin iyi uykular benim evin her tarafı çok sıcak uyuyamıyorum gündüzleeri

bende çıkıyorum kızlar biraz çay bahçesine gidip oturcaz eşimle biraz daha serinleyince pazara gitcez yarın görüşürüz artık kendinize ii bakın

gülçin çıkmak zorunda değilim ama evin içindede sıkıntıdan patlıyorum biraz değişiklik oluyor
filizcin iyi uykular benim evin her tarafı çok sıcak uyuyamıyorum gündüzleeri

Anlıyorum seni canım çıkma demiyorum ama biraz daha geç saatte çıksan 7 gibi mesela yada akşam yemeğinizi yiyipte çıksanız hem yürüyüş olur yemekten sonra erken doğum tehliken olduğu için söylüyorum gülüm.

banada müsaade kızlar kuzucum uyanır birazdan o kendisini yırtmadan kapatayım burayıda apar topar kaçmış olmayayım.
Hepiciğiniz kendinize iyi bakın anacım öpüyorum yanacıklarınızdan mucx mucx
yarın şirkette olucam malum ödeme günü. Eve kaçta dönerim döndüğümde fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum ama siz yinede yarın beni beklemeyin hepinize şimdiden iyi tatiller canlarım..........

bende çıkıyorum kızlar biraz çay bahçesine gidip oturcaz eşimle biraz daha serinleyince pazara gitcez yarın görüşürüz artık kendinize ii bakın
güle güle canı iyi bak kendine

kızlar sıcaktan ölüyorum yaaaaaaa
bende nurrrrrrrrrrrrrmafoldumben

güle güle dünürrrr opuyorumnanaktan

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................38. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................37. Haftamızdayız (E) (20 Temmuz) {ÖMÜR}

3. Entelliye ................................ 37. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................30. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................27. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................27. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Benssenb...............................24. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

8. Mavideniz...............................22. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

9. Sevvttaapp...............................22. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

10. Rüzgar Deniz..........................20. Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

11. Slvmsstr................................ 15. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

12. Jasminn_23............................12. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kızlar beni yine uyku tutmadı. Topiğe bir bakayım dedim.

Filiz ablacığım yazdıklarını görmemişim kusura bakma. Teşekkür ederim. Kardeşimin de eşinin de her zaman maddi manevi yanlarında olacağım inşaallah. Senin görümcelerine de Allah akıl versin. Bulmuşlar senin gibi güzel, kültürlü, akıllı gelini bunuyorlar. Kesin kıskançlık ve kompleks vardır onlarda.

Bulcukcuğum erken doğum korkusu bende de var. Son kontrolde doktor vajinal muayene yaptı. Rahim boyu iyi ama biraz açılma var dedi. Ben de yatıyorum elimden geldiğince. ınşaallah vaktinde gelir bebişlerimiz.

cancağızlarım günaydınnnopuyorumnanaktan
hepinize hayırlı cumalarr tüm dularımız kabul olsun inşallahhhh :Saruboceq:
bugun daha sabahın köründen başladı sıcaklık akşama kadar nolur düşünmek bile istemiyorum :bbo::bbo:

slm kızlar nasılsınız..dün yazamadımeve geç geldim biraz sonrada eşim geldi şehir dışından yemek ye falan derken tekrar açamadım..kramplarısöyledim magnezyum verecek kan ve ,idrar tahlili istedi p.tesi hastaneye gidecem. et süt balık et yumurta yogurt ihmal etme yemeyi dedi..bebk iyi benim sıkıntım olup olmadıgımı sordu .tekrar yolaçıkma durumumuzu nereye gidecegimizi sordu denize girebilirsin ama güneşlenme dedi bol su iç diye uyardı..durum şimdilik böyle p.teside hastanmeye gidip kan idrar tahlili yaptırcam magnezyum yazacak..çarşamba günü de sabaha karşı yola çıkacagız..bir hafta giremem ben ...durum böyle şimdilik şimdide azcık ütü yapayım iyice tembelleştim yapayım kalkıp.görüşürüz sonra

merhaba arkadaslar nasılsınız gulcın dogum yapmıssın allah analı babalı buyutmek nasıp etsın hayırlı evlat olsun ınsallah ben uzun zamandır gırmıyorum sıteye bılgısayar basında oturunca belım agrıyo ayaklarım sısıyo rahatsız oluyorum yanı o yuzden gırmıyodum lısteden sılmıssınız benı tahmın atmıstım zaten bende bugun sıze soylucektım gelmıyorum ıstersenız sılın dıye sorun degıl yanı benım ıcın neyse benım kızım olucak onu soylemek ıstedım sızlere adını da rumeysa koycam allah nasıp ederse bebegım gayet ıyı ucyuz ellı gram olmus su an 20 haftalık benımde bı sıkıntım yok sayılır sıcaklar ve bıraz ayaksısmesı dısında neyse herkeslere selam soyluyorum sızlerı unutmadım ama dedıgım gıbı gıremıyorum sıteye sımdılık hepınıze ıyı gunler allah dogum yapanlara ve yapacak olanlara kolaylık saglık nasıp etsın hepınızı opuyorum

arkadaşım gebe kaldınmı bilmiyorum ama kalmadıysanda üzülme benim eşimdede varikösel vardı doktor çocuğumuz olamicanı söylemişti eşim eczacı ben genede evlendim ve 4 ay sora gebe kaldım 6 yaşında bir kızım var ve tekrar gebeyim şafak 104 birde oğlum olucak eş
im hiçbir tedavi görmedi ama hergün iki tane haşlanmış yumurta yedi bence birde bunu denemeni tavsiye ederim belki sana bir faydam olur

hoşgeldin canım maşallah kızına ismiyle uzun sağlıklı yaşasın işallah
arada girip durumunu bildir durumunu bizee

Kızlar merhaba.

Bulcukcuğum senden başka kimse yok. Nasıl gidiyor canım? Klima taktılar mı seninkiler?

evet canım ben bekçi kaldım topikde kaydirigubbakcemile3
yok ya takılmadı onalr bi ağız yaptı takılana kadar ben izine çıkcam zaten mafoldumben
sen naılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…