- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.661
önemli değil tatlım :) tahmin ettim görmediğini... senin gibi bir ablası olduğu için çok şanslı kardeşin ve tabii gelin hanım da çok şanslı, inşallah kıymetini bilirler... amiiiin canım, gerçekten akıl fikir versin, neyse sonuçta kaybeden onlar oldu, eskiden başları her sıkıştığında koştukları bir yengeleri vardı, artık yok... benim onlara hiç ihtiyacım yok ama onların maalesef var... neyse benden bu kadar, ben elimden geleni yaptım onlar için, değer bilmediler, canları sağolsun diyorum yine de :)Kızlar beni yine uyku tutmadı. Topiğe bir bakayım dedim.
Filiz ablacığım yazdıklarını görmemişim kusura bakma. Teşekkür ederim. Kardeşimin de eşinin de her zaman maddi manevi yanlarında olacağım inşaallah. Senin görümcelerine de Allah akıl versin. Bulmuşlar senin gibi güzel, kültürlü, akıllı gelini bunuyorlar. Kesin kıskançlık ve kompleks vardır onlarda.
inşallah vaktinde gelecekler canım, biz dikkat ettiğimiz sürece bir sorun olmayacak bundan eminim :) sen de bol bol dinlen tatlım :)Bulcukcuğum erken doğum korkusu bende de var. Son kontrolde doktor vajinal muayene yaptı. Rahim boyu iyi ama biraz açılma var dedi. Ben de yatıyorum elimden geldiğince. İnşaallah vaktinde gelir bebişlerimiz.
canım benim sana da hayırlı cumalar ve amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) hiç sorma burası da feci sıcak, yaprak kımıldamıyor ve evin içine çöktü sıcaklık, duş aldım ama bana mısın demedi, yine şapır şapır terliyorumcancağızlarım günaydınnnopuyorumnanaktan
hepinize hayırlı cumalarr tüm dularımız kabul olsun inşallahhhh :Saruboceq:
bugun daha sabahın köründen başladı sıcaklık akşama kadar nolur düşünmek bile istemiyorum :bbo::bbo:
harika haberler bunlar canım... kızımıza maşallah :) sen de ihmal etme sakın doktorun dediklerini ve harfiyen yap tatlım... magnezyum kramplarını kesecektir... demek yola çıkıyorsunuz, çok dikkatli ol hayatım, arabayla gideceksiniz herhalde, 2 saatte bir mola verin yolda ve yürüyüp kan dolaşımını harekete geçir canımcım :) güle güle gidin güle güle gelin inşallah :) özleyeceğiz seni bir hafta ama olsun, keyfini çıkar, çok yoruldun ve zor bir hamilelik dönemi geçirdin, dikkat et kendine ve bol sıvı al yol boyunca tamam maı tatlım? offfffff amma nasihat ettim heeee, susturun beniiiiiiiii kaydirigubbakcemile3slm kızlar nasılsınız..dün yazamadımeve geç geldim biraz sonrada eşim geldi şehir dışından yemek ye falan derken tekrar açamadım..kramplarısöyledim magnezyum verecek kan ve ,idrar tahlili istedi p.tesi hastaneye gidecem. et süt balık et yumurta yogurt ihmal etme yemeyi dedi..bebk iyi benim sıkıntım olup olmadıgımı sordu .tekrar yolaçıkma durumumuzu nereye gidecegimizi sordu denize girebilirsin ama güneşlenme dedi bol su iç diye uyardı..durum şimdilik böyle p.teside hastanmeye gidip kan idrar tahlili yaptırcam magnezyum yazacak..çarşamba günü de sabaha karşı yola çıkacagız..bir hafta giremem ben ...durum böyle şimdilik şimdide azcık ütü yapayım iyice tembelleştim yapayım kalkıp.görüşürüz sonra
canım adıyla bin yaşasın inşallah kızın :) çok sevindim iyi haberlerine :) liste konusuna gelince de biliyorsun sık sık gelmeyenleri ve kendinden haber vermeyenleri siliyoruz, umarım gücenmedin... zaman bulup daha sık geldiğinde listeye tekrar dahil olabilirsin canımcım :) kendine dikkat et :)merhaba arkadaslar nasılsınız gulcın dogum yapmıssın allah analı babalı buyutmek nasıp etsın hayırlı evlat olsun ınsallah ben uzun zamandır gırmıyorum sıteye bılgısayar basında oturunca belım agrıyo ayaklarım sısıyo rahatsız oluyorum yanı o yuzden gırmıyodum lısteden sılmıssınız benı tahmın atmıstım zaten bende bugun sıze soylucektım gelmıyorum ıstersenız sılın dıye sorun degıl yanı benım ıcın neyse benım kızım olucak onu soylemek ıstedım sızlere adını da rumeysa koycam allah nasıp ederse bebegım gayet ıyı ucyuz ellı gram olmus su an 20 haftalık benımde bı sıkıntım yok sayılır sıcaklar ve bıraz ayaksısmesı dısında neyse herkeslere selam soyluyorum sızlerı unutmadım ama dedıgım gıbı gıremıyorum sıteye sımdılık hepınıze ıyı gunler allah dogum yapanlara ve yapacak olanlara kolaylık saglık nasıp etsın hepınızı opuyorum
iyiyim birtanem, sen nasılsın? nerelerdesin bakiim? ne demek güzelim, merak ediyorum seni tabii ki :)filiz ablam canım nasılsın özel mesajını görünce çok mutlu oldum
inşallah birtanem, benim de içim rahat ama yine de bir endişe oluyor işte :) inşallah önümüzdeki hafta bu bekleme kabusu sona erecek diye umuyorum :)filiz ablam inşallah güzel haberler vericeksin bize bizde içten bir ohhhhhh beeee dicez gerçi hepimizin gönlü rahat allahın izniyle
Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr... Hepinize hayırlı cumalar diliyorum, dilerim tüm dualarımız kabul olur... Bugün geç geldim çünkü sabahtan beri ev işleriyle uraşıyorum, sonra da bir duş alıp dualarımı okudum ve geldim, nasılsınız bakalım?
canım benim sana da hayırlı cumalar ve amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) hiç sorma burası da feci sıcak, yaprak kımıldamıyor ve evin içine çöktü sıcaklık, duş aldım ama bana mısın demedi, yine şapır şapır terliyorumAllah yardımcımız olsun... senin durumunu düşünemiyorum bile, tansiyonunu falan ölç arada sırada imkanın varsa... bol bol da su iç tatlım, vücudunu susuz bırakma tatlım :)
ayy az kaldı canım ya hayırlısıyla alcaksın kucağına yavrunu yakında :Saruboceq:beni merak etme ben iyiyim sık sık nst ye giriyorum beklemedeyim şuan öpüyorum hepinizi kocamanncaaa
kızlar bu arada Kayra ile konuştum, doktoru sezeryana hayır demiş, çünkü bebek doğum kanalına girmiş bile, bebeğin kilosu 3000 gr. boyu da 50 cm.miş, doktoru 30 Temmuz olarak gün vermiş tabii önce de olabilir normal doğum olduğu için, çok endişeli sezeryan olmayacağı için... dualarım onunla :) inşallah o da sağlıkla kurtulacak :)
duların kabul olsun ablacım :Saruboceq:
evet sürekli su içiyorum meyve yiyyorum elimi yüzümü yıkıyorum
idare etmeye çalışyıorum bu şekilde
ayy az kaldı canım ya hayırlısıyla alcaksın kucağına yavrunu yakında :Saruboceq:
bizde çok ö öptük opuyorumnanaktan
ohh maşallahh bebek gayet iyimiş
normal doğum olması daha sağlıklı işallah bir avazda kurtulur
iyi yapıyorsun canım, o sıcakta insanın beyni pişer, saçını falan ıslat arada bir :)
amiiiiiiiiiiin inşallah canım... yazık önceki bebeğini kaybettiği için çok korkuyor normal doğumdan anladığım kadarıyla
slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz zeyneple
2 gündür yokuz daha yeni girdik eve
eşim nöbetçiydi 1 gün annemlerde kaldık sonra eşimde geldi dünde görümcemdeydik
şimdi geldik
zeynebe banyo yaptırdık hava çok sıcak
uyukluyo bakalım
sizlerde ne var ne yok
kötü haber yoktur inş.
hava gerçekten çok sıcak, Zeynepcik biraz rahatlamıştır yıkanınca, canıııııım sıcak ona da rehavet yaptı anlaşılan :)slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz zeyneple
2 gündür yokuz daha yeni girdik eve
eşim nöbetçiydi 1 gün annemlerde kaldık sonra eşimde geldi dünde görümcemdeydik
şimdi geldik
zeynebe banyo yaptırdık hava çok sıcak
uyukluyo bakalım
sizlerde ne var ne yok
kötü haber yoktur inş.
evet kolay değil tabi bir acı yaşayınca insan
Allah yardımcısı olsun hepimizin :Saruboceq:
canıııııııııııım nasılsınız bakalım, İlayda nasıl annesi?slm canlarım nasılsınız ...
hoşgeldin canımselam kızlar ben geldim
slm canlarım nasılsınız ...
slm nurcum biz iyyiz yuvarlanıp gidiyoruz :CüvCüv:slm canlarım nasılsınız ...
selam kızlar ben geldim
canıııııııııııım nasılsınız bakalım, İlayda nasıl annesi?
hoşgeldin canım
slm nurcum biz iyyiz yuvarlanıp gidiyoruz :CüvCüv:
sen nasılsın canım ilaydamız nasıl
hoşgeldin canım
iyiyiz ablacım miniğimle uğraşıyoruz...canıııııııııııım nasılsınız bakalım, İlayda nasıl annesi?
hoşgeldin canım
iyiyim canı sende hoşgeldin bu aradaa.s. iyidir senden naber
slm nurcum biz iyyiz yuvarlanıp gidiyoruz :CüvCüv:
sen nasılsın canım ilaydamız nasıl
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?