Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz ablam inşallah güzel haberler vericeksin bize bizde içten bir ohhhhhh beeee dicez gerçi hepimizin gönlü rahat allahın izniyle

Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr... Hepinize hayırlı cumalar diliyorum, dilerim tüm dualarımız kabul olur... Bugün geç geldim çünkü sabahtan beri ev işleriyle uraşıyorum, sonra da bir duş alıp dualarımı okudum ve geldim, nasılsınız bakalım?
önemli değil tatlım :) tahmin ettim görmediğini... senin gibi bir ablası olduğu için çok şanslı kardeşin ve tabii gelin hanım da çok şanslı, inşallah kıymetini bilirler... amiiiin canım, gerçekten akıl fikir versin, neyse sonuçta kaybeden onlar oldu, eskiden başları her sıkıştığında koştukları bir yengeleri vardı, artık yok... benim onlara hiç ihtiyacım yok ama onların maalesef var... neyse benden bu kadar, ben elimden geleni yaptım onlar için, değer bilmediler, canları sağolsun diyorum yine de :)
Bulcukcuğum erken doğum korkusu bende de var. Son kontrolde doktor vajinal muayene yaptı. Rahim boyu iyi ama biraz açılma var dedi. Ben de yatıyorum elimden geldiğince. İnşaallah vaktinde gelir bebişlerimiz.
inşallah vaktinde gelecekler canım, biz dikkat ettiğimiz sürece bir sorun olmayacak bundan eminim :) sen de bol bol dinlen tatlım :)
canım benim sana da hayırlı cumalar ve amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) hiç sorma burası da feci sıcak, yaprak kımıldamıyor ve evin içine çöktü sıcaklık, duş aldım ama bana mısın demedi, yine şapır şapır terliyorum Allah yardımcımız olsun... senin durumunu düşünemiyorum bile, tansiyonunu falan ölç arada sırada imkanın varsa... bol bol da su iç tatlım, vücudunu susuz bırakma tatlım :)
harika haberler bunlar canım... kızımıza maşallah :) sen de ihmal etme sakın doktorun dediklerini ve harfiyen yap tatlım... magnezyum kramplarını kesecektir... demek yola çıkıyorsunuz, çok dikkatli ol hayatım, arabayla gideceksiniz herhalde, 2 saatte bir mola verin yolda ve yürüyüp kan dolaşımını harekete geçir canımcım :) güle güle gidin güle güle gelin inşallah :) özleyeceğiz seni bir hafta ama olsun, keyfini çıkar, çok yoruldun ve zor bir hamilelik dönemi geçirdin, dikkat et kendine ve bol sıvı al yol boyunca tamam maı tatlım? offfffff amma nasihat ettim heeee, susturun beniiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
canım adıyla bin yaşasın inşallah kızın :) çok sevindim iyi haberlerine :) liste konusuna gelince de biliyorsun sık sık gelmeyenleri ve kendinden haber vermeyenleri siliyoruz, umarım gücenmedin... zaman bulup daha sık geldiğinde listeye tekrar dahil olabilirsin canımcım :) kendine dikkat et :)

filiz ablam canım nasılsın özel mesajını görünce çok mutlu oldum
iyiyim birtanem, sen nasılsın? nerelerdesin bakiim? ne demek güzelim, merak ediyorum seni tabii ki :)
filiz ablam inşallah güzel haberler vericeksin bize bizde içten bir ohhhhhh beeee dicez gerçi hepimizin gönlü rahat allahın izniyle
inşallah birtanem, benim de içim rahat ama yine de bir endişe oluyor işte :) inşallah önümüzdeki hafta bu bekleme kabusu sona erecek diye umuyorum :)

kızlar bu arada Kayra ile konuştum, doktoru sezeryana hayır demiş, çünkü bebek doğum kanalına girmiş bile, bebeğin kilosu 3000 gr. boyu da 50 cm.miş, doktoru 30 Temmuz olarak gün vermiş tabii önce de olabilir normal doğum olduğu için, çok endişeli sezeryan olmayacağı için... dualarım onunla :) inşallah o da sağlıkla kurtulacak :)

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. ıerror........................................38. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................37. Haftamızdayız (E) (30 Temmuz) {ÖMÜR}

3. Entelliye ................................ 37. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................30. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................27. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MıRAÇ}

6. Gcan......................................27. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

7. Benssenb...............................24. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (ıkizler geliyor)

8. Mavideniz...............................22. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

9. Sevvttaapp...............................22. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASıL MıRHAN}

10. Rüzgar Deniz..........................20. Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

11. Slvmsstr................................ 15. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

12. Jasminn_23............................12. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {ıLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

duların kabul olsun ablacım :Saruboceq:
evet sürekli su içiyorum meyve yiyyorum elimi yüzümü yıkıyorum
idare etmeye çalışyıorum bu şekilde

beni merak etme ben iyiyim sık sık nst ye giriyorum beklemedeyim şuan öpüyorum hepinizi kocamanncaaa
ayy az kaldı canım ya hayırlısıyla alcaksın kucağına yavrunu yakında :Saruboceq:
bizde çok ö öptük opuyorumnanaktan

ohh maşallahh bebek gayet iyimiş
normal doğum olması daha sağlıklı işallah bir avazda kurtulur

iyi yapıyorsun canım, o sıcakta insanın beyni pişer, saçını falan ıslat arada bir :)

amiiiiiiiiiiin inşallah canım... yazık önceki bebeğini kaybettiği için çok korkuyor normal doğumdan anladığım kadarıyla

slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz zeyneple
2 gündür yokuz daha yeni girdik eve
eşim nöbetçiydi 1 gün annemlerde kaldık sonra eşimde geldi dünde görümcemdeydik
şimdi geldik
zeynebe banyo yaptırdık hava çok sıcak
uyukluyo bakalım
sizlerde ne var ne yok
kötü haber yoktur inş.

evet kolay değil tabi bir acı yaşayınca insan
Allah yardımcısı olsun hepimizin :Saruboceq:

slm canım hoşgeldin
amanın zeynpcim mis olmuş poposundan poposundan öp annesi
iyyiz bizler herkes iyi çok şükür heycanla bekelemdeyiz hepimiz kaydirigubbakcemile3

hava gerçekten çok sıcak, Zeynepcik biraz rahatlamıştır yıkanınca, canıııııım sıcak ona da rehavet yaptı anlaşılan :)

çok şükür kötü bir haber yok hayatım :)
evet kolay değil tabi bir acı yaşayınca insan
Allah yardımcısı olsun hepimizin :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canıııııııııııım nasılsınız bakalım, İlayda nasıl annesi?

hoşgeldin canım
iyiyiz ablacım miniğimle uğraşıyoruz...
hiç uyumuyor 3 kişiyi ayakta tutuyor resmen
a.s. iyidir senden naber
iyiyim canı sende hoşgeldin bu arada
slm nurcum biz iyyiz yuvarlanıp gidiyoruz :CüvCüv:
sen nasılsın canım ilaydamız nasıl

hoşgeldin canım

ilayda iyi teyzesi koşturuyor bizi peşinde...
dr kontrolümüz var bugün 4te oraya gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…