- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.681
ilayda iyi teyzesi koşturuyor bizi peşinde...
dr kontrolümüz var bugün 4te oraya gidecez
iyiyiz ablacım miniğimle uğraşıyoruz...
hiç uyumuyor 3 kişiyi ayakta tutuyor resmen
iyiyim canı sende hoşgeldin bu arada
iyiyiz ablacım miniğimle uğraşıyoruz...
hiç uyumuyor 3 kişiyi ayakta tutuyor resmen
iyiyim canı sende hoşgeldin bu arada
hoşbulduk canım allah iyilik versin
ayy bugun herşey fazla geliyo bana südyenimi açtım
saçımı açtım akşama doru striptize kalkmasam bari bu sıcakda kaydirigubbakcemile3
ayy bugun herşey fazla geliyo bana südyenimi açtım
saçımı açtım akşama doru striptize kalkmasam bari bu sıcakda kaydirigubbakcemile3
kendinden biraz bahsetsen canım :) hamile misin? yoksa uğraşıyor musun?
hehehe şimdiden parmağında oynatmaya başladı ha? dur bakalım, daha çooooooooooooooook koşacaksınız kaydirigubbakcemile3
doktordan gelince bize haber ver canım :)
aman burcu kendine hakim ol miraca acı
uzun zamandır mı uğraşıyorsunuz yoksa yeni mi başladınız? kaç yıllık evlisiniz? burada da hamile kalmak için uğraşıp hamile kalan ve hala uğraşan arkadaşlarımız var... yardımcı olabilmek amacıyla soruyorum canımyok canım hamile değilim ya uğraşıyorum olmak için
oyyyy yerim ben miniğimi... üzülme güzelim dur bakalım doktor ne diyecek, ben ve kardeşim de mamalarla büyümüşüz, üzme kendini, anacığımın sütü azmış sonra da kesilmiş ama kardeşim de ben de aslan gibiyiz maşallah :)tamam ablacım akşam yazarım pazartesi kilo alışını az bulmuştu drumuz o yüzden gidecez sadece emmekle doymuyor kuzucum ne yapacağımı şaşırdım mama veriyoRum mecburen oda çok üzüyor beni senağlamasenağlama
uzun zamandır mı uğraşıyorsunuz yoksa yeni mi başladınız? kaç yıllık evlisiniz? burada da hamile kalmak için uğraşıp hamile kalan ve hala uğraşan arkadaşlarımız var... yardımcı olabilmek amacıyla soruyorum canım
oyyyy yerim ben miniğimi... üzülme güzelim dur bakalım doktor ne diyecek, ben ve kardeşim de mamalarla büyümüşüz, üzme kendini, anacığımın sütü azmış sonra da kesilmiş ama kardeşim de ben de aslan gibiyiz maşallah :)
uzun zamandır mı uğraşıyorsunuz yoksa yeni mi başladınız? kaç yıllık evlisiniz? burada da hamile kalmak için uğraşıp hamile kalan ve hala uğraşan arkadaşlarımız var... yardımcı olabilmek amacıyla soruyorum canım
oyyyy yerim ben miniğimi... üzülme güzelim dur bakalım doktor ne diyecek, ben ve kardeşim de mamalarla büyümüşüz, üzme kendini, anacığımın sütü azmış sonra da kesilmiş ama kardeşim de ben de aslan gibiyiz maşallah :)
aay çok tatlı yaaaaa maşallah
ayyyyyyyyyyyyy maşallaaaaahhhhh Nur, Allah nazarlardan saklasın, çok tatlı kuzumuz :) yerim ben onu, aman dur tahtaya vurayım, kıyamam, maşallah :)
yok canım ben daha 3 aylık evliyim ama 2 aydır uğraşıyoruz işte daha yeniyim herhalde çok fazla bi bilgim yok kendi çabalarımla kalmaya çalışıyorum canım ya tabi canım sorabilirsin yani
teşekkür ederiz teyzeleri çok tatlı benim kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?