Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablacım bende mamayla büyümüşüm annemin göğsünde kist çıkmış annelik duygusu galiba mama sanki yararlı değilmiş gibi hissediyorum bilinçaltıma böyle yerleşmiş

haklısın hayatım, ilk 6 ay gerçekten çok çok önemli ama olmuyorsa da yapılacak bir şey yok, o yüzden çok üzme kendini, sen kendini üzünce de kesilir sütün bunu kaç kere söyledik sana :) napalım, sütün gelirse gelir, gelmezse de mamalarla beslersin, merak etme aç kalmaz kuzucuğun :) ayyyy yerim ben o tatlı kuzuyu:1hug:

evet canım öyle de işte etrafta bebişler görünce insanın içi gidiyo düşüncesene küçük bi çocuk ama onu sen yetitirceksin sen biyüteceksin arkadan anne diye seslecek işte ya çok istiyom bakalım şimdilik

:1shok: amaaaaan dikkat et sadece onları aç bari... akşama kadar kadar daha neyi açacaksın bakalım kaydirigubbakcemile3
:kedi:

aman burcu kendine hakim ol miraca acı

kaydirigubbakcemile3
yok canım hamile değilim ya uğraşıyorum olmak için
en kısa zamanda bebişin gelir işallah

üzüzlme canım hemen hemen herkes mama takviyesi yapıyor bebeklerine

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
di mi ama :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3
kuzucuğumun son hali...
maşalla diyin teyzeleri

oy yo kuzuma bak maşallahh

şimdi bi kız geldi iş görüşmesi için patronun eşi ilgileniyo
burcu ocakda dönücek zaten dedi lmaz: nevrim döndü nisan diye konuşmuştuk mafoldumben
demek şimdi bana he he deyip sonradan çağırcaklar

markete gidip alışveriş yapıp yemek yapmam lazım, evde yiyecek birşey kalmadı ama çok üşeniyorum bu sıcakta dışarı çıkmaya yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…