- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.701
ablacım bende mamayla büyümüşüm annemin göğsünde kist çıkmış annelik duygusu galiba mama sanki yararlı değilmiş gibi hissediyorum bilinçaltıma böyle yerleşmiş
ohhh daha çok yeni evlisin :) hiç acele etme tatlım, meleğin sana gelir elbet, önce eşinle evlilğin tadını çıkar bence, bu arada gelirse gelir, eğer gelmezse o zaman bir doktora gidersiniz :) hiç merak etme, kafaya taktığın sürece gelmiyor bu veletler :) rahat ol ve keyfini sür evliliğin, daha cicim ayları bunlar :)
evet canım öyle de işte etrafta bebişler görünce insanın içi gidiyo düşüncesene küçük bi çocuk ama onu sen yetitirceksin sen biyüteceksin arkadan anne diye seslecek işte ya çok istiyom bakalım şimdilik
:kedi::1shok: amaaaaan dikkat et sadece onları aç bari... akşama kadar kadar daha neyi açacaksın bakalım kaydirigubbakcemile3
aman burcu kendine hakim ol miraca acı
en kısa zamanda bebişin gelir işallahyok canım hamile değilim ya uğraşıyorum olmak için
üzüzlme canım hemen hemen herkes mama takviyesi yapıyor bebeklerinetamam ablacım akşam yazarım pazartesi kilo alışını az bulmuştu drumuz o yüzden gidecez sadece emmekle doymuyor kuzucum ne yapacağımı şaşırdım mama veriyoRum mecburen oda çok üzüyor beni senağlamasenağlama
kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
di mi ama :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaaa Arife yok ortalarda kaç gündür, izne mi çıktı?
yaaa Arife yok ortalarda kaç gündür, izne mi çıktı?
hayırlısı olsun :)
:kedi:
kaydirigubbakcemile3
en kısa zamanda bebişin gelir işallah
üzüzlme canım hemen hemen herkes mama takviyesi yapıyor bebeklerine
kaydirigubbakcemile3
oy yo kuzuma bak maşallahh
evet hatırlıyorumen son bilgisayarına virüs girmişti
hmmm... arada girip kendinden haber verse bariizine çıkıcağım için çok yoğunum o yüzden giremeyebilirim demişti
sanırım 15 yada 20de çıkıcaktı izine yanlış hatırlamıyosam fisfisfis
şimdi bi kız geldi iş görüşmesi için patronun eşi ilgileniyo
burcu ocakda dönücek zaten dedilmaz: nevrim döndü nisan diye konuşmuştuk mafoldumben
demek şimdi bana he he deyip sonradan çağırcaklar
markete gidip alışveriş yapıp yemek yapmam lazım, evde yiyecek birşey kalmadıama çok üşeniyorum bu sıcakta dışarı çıkmaya yaaaaaaaa
oooo bunu duyman iyi olmuş... ne yapacaksın Ocakta çağırırlarsa?
ay akşam üstü falan çık ablacım yaa şimdi çok sıcak hava kafamçokkarıştı
süper bi soru bende duyduğumdan beri bunu soruyorum kendime fisfisfis
kız gitsin dicem ocakda gelicek dedniz ama nisanda gelicem ben dicem
hem de çok sıcakben de bahaneler üretip duruyorum zaten
ya pardon ama çok şerefsiz patronların var
4 den önce çıkma sakın bahanelere devam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?