Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bence sen iznin sırasında başka iş de ara, CV'ni yolla birkaç yere, bakarsın çıkar bir yerlerden

ayy kız çok komikti yanlız siyah mini dar elbise giymiş topuklu ayakabı falan şıkır şıkır
bizde burda iki bayan kapriler ayağımızada terlikler
bizi şöle bi süzdükaydirigubbakcemile3

kimse uğramamış topiğin bekçisi olarak bi kontrol edeyim dedim ama:sm_confused:

minik beşiğimiz geldiii hihoyyyt
yavrucum sağlıkla gelsin içinde uyusun işallahhhhhhhhh :Saruboceq:
fotoğraf makinasnın pili dolsun resmini eklicem albüme zemuszemus

ama kimsecikler yokk..kızlar nasılsınız topik durgun yine ama birazda olsa hareketlilik var..kumsalım yok oda izne hazırlık sanırım bende izini ayarlamaya çalıştım ama imzaya gerek yok zaten bir hafta yoktun boşver dedi diger müdür aman canıma minnet kagıdı hazırlayan muhasabeciye söyledim bende dursun kagıt bir şey olursa ben gösteriririm dedi..dogru imzaya gerek yok sadece c.tesileri geliyorum ama işte çok önceden konuşulmuş mevzu idi kendi kafama göre hareket edemem...bende çarş gidiyorum söylemiştim zaten yokum bir hafta sonrada 4 gün falan gelecem allah izin verirse tatile devam...bende durumlar böyle .saçımı kestirmeye gidecem bugün kısa degil aslınd aşekil vermek daha dogrusu seyreltmek için artık saçımı kurulamak işkence gibi geliyor banyodan sonra yaz ayında daha sık banyo yaptıgımızı düşünürsek.neyse bende son haberlerimi verdim tüm hızıyla size ..geçmişe pek dönüp bakamadım umarım kötü haberler yok gerçi sayfalar pek ilerlemiyor ama okudugum kadarıyla bir problem yok sanırım.haa nur cnm dert etme mamada o kadar saglıksız degil. ama emebilirse tabiki iyi olur sen doktora sorsaydın süt yapıcı seyleri sendemi süt yok yoksa ilaydamı emmek istemiyor rezene çayı falan iç bol .. burcu hadi bakalım sen şu adi patronunla konuşta inşallah orta yolu bulursunuz.ben bir süre buralardayım...hadi görüşürüz

selam kızlarrr biz geldik ama tabii doğal olarak kimsecikler yok
neyse sağlık olsun ne yapalım.
Cerenimi uyuttum ev işlerini hallettim ve yanınıza geldim bir bakem dedim ne var ne yok diye.

Mavicim doktordan güzel haberlerle gelmişsin oh oh ne güzel bu arada iyi tatiller canımcım bol bol dinlen yat gez dolaş b günlerini arayacaksın :):):)

Dünürüm kuzum yakıp kavuruyorlar demek seni olmaz ben böyle bir şeyi kabul edemem dünürüme haksızlık bu dayanamam sen ver açık adresini güzelim ben gelcem orayı bir güzel dağıtıcam :):)

Filiz ablam canımmmm nasılsın sıcaklar senide bunaltmış sabır diyoruz ablacım sabıırrrrrrrrr...

Nur güzelim sen nasılsın ilaydamız çok tatlı annesi maşallah maşallah
ne oldu doktora gittinizmi ne dedi doktor? Neden sürekli ağlıyor ilayda sornu ne? Bizimki sadece gaz sancısı olduğunda ağlıyor onada alıştım artık :):)
Bu arada mama olayına üzülme gülüm yaa bak ben emziriyorum her acıktığında hem sütte var maşallah görüyorum akıyor şakır şakır ama gel görki bizimki doymuyor 5 saat emzirsem 5 saat daha emmek ister üstüne :) ama benim göğsüm dayanmıyor tabii. Birde memede uyuyor sürekli ceren çabucak yoruluyor garibim. Diyeceğim o ki ben o kadar emzirmeme rağmen yinede mama veriyorum çcuğa doymuyor çünkü hiç değilse azda olsa emiyorlar ya yeter diyorum ne yapayım açmı kalsın yavrum. Meraklanma sen mama yada anne sütü bir şekilde büyücekler allah sağlık versin balım.....

dünürrrr kızz gelinime maşallahhh tü tütü pek tatlı
ilaydayla ikisi yakıcıklar ortalığı büyyünce

slm kızlar naıslsınız?
pek uğrayamıyrum bu aralar geçen gün evde yoktuk ya
düzeni değişti zeynebin
dün hiç uyumadı sürekli mzıızldadı durdu
bugün eh işte
yavaş yavaş eski haline döner inş
havalarda çok sıcak
umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…