Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

güle güle kullanın canım :) resimlerine baktım çok güzel, Allah içinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
kestirdin mi saçlarını? rahatlamışsındır artık :)
canım benim bugün hiç uğrayamadım, sıcaktan bunalmış vaziyetteyim, ayrıca karın kaslarımda yine acımalar başladı, sanırım göbüşüm biraz daha büyümeye karar verdi, bilemiyorum :) evet sabır çekip duruyorum... evin içinde sütyen don dolaşacağım yakında, en ufak şey bile fazla geliyor ya :)
KIZLAAARRRR TAZE TAZE CEREEEEENNNN
MİNİĞİM MIŞIL MIŞIL UYUYOR TEYZOŞLAR :):)

maşallah maşallah maşallah... bu ne güzellik... Allah nazarlardan saklasın
merhaba güzelim :) düzeni değişince huzursuz olmuştur yavru kuşum benim, biraz uğraştırır ama eski haline döner güzelim merak etme :) bir yaramazlık yok topikte canım, sadece topik tatile çıktı sanırım, kimse gelmiyor doğru dürüst :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................38. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................37. Haftamızdayız (E) (30 Temmuz) {ÖMÜR}

3. Entelliye ................................ 37. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................30. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................27. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................27. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Benssenb...............................24. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

8. Mavideniz...............................22. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

9. Sevvttaapp...............................22. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

10. Rüzgar Deniz..........................20. Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

11. Slvmsstr................................ 15. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

12. Jasminn_23............................12. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar zaten sakindi topic hafta sonu iyice durgunlaşmış
ben beklemedeyim bayağı ağarlaştım artık ama yinede yerimde durmuyorum her gün dışarılardıyım
evim çok sıcak klimayı açıncada çarpacak die korkuyorum çünkü çok terliyorum bende dışarı çıkıyorum annem teyzem kimi bulırsam onlara gidiyorum çay bahçesine falan gidiyorum ama bu gidişle merdivenlerde doğurabilirim :) inip çıkarken aşırı sıcaklar beni bunalttı rabbim kuzumu sağlıkla kucağıma versin inşallah 2.si olursa kışın ortasına ayarlayacam şöle soğuk soğuk :)))
taze annecikler ve kuzuları gördüğüm kadarıyla iyiler anne adaylarındada sorun yok hepimize maşallah dielim o zaman yarın tekrar gelirim sanırım birileri olur

canım aman dikkat et merdivenlerde falan doğurma, çok az kaldı, inşallah senin de güzel haberlerini alıp kutlama yapacağız burada :)

çok şükür herşey yolunda sanırım, aman kötü bir şey olmasın da böyel sakin olmasına razıyım ben topiğin :)

yarın görüşmek üzere kızlar, öpüyorum hepinizi :)

slm kızlar yine kimsecikler ugramamış dünden beri.nurum ve gülçinim kızlarımız pek güzelmiş maaşallah diyorum ikisinede allah nazardan saklasın..bende sıcaktan bunalmış vaziyetteyim koltuk bile yakıyor oturdugumda geceleri sürekli uyanıyorum erkendende kalkıyorum sonra sarhoş gibi kalkıyorum uyuyamıyorumda ..yarında erkenden kalkacam gece inşallah uyuyabilirim.tahlil vermeye gidiyorum sabah...neyse görüşürüz sonraa..

selam kızlar nasılsınız ben daha iyiyim bilgisayarım olmadığı için artık giremiyorum kusura bakmayın en yakın zamanda alıcaz inşallah bebeğimde şimdilik iyi bu hafta ense kalınlığınlı felan ölçülücekmiş inşallah herşey yolunda olur inanamıyorum nurda doğurmuş gözün aydın nurcum darısı başımıza herkesi çok öptüm gülçincim cerenimiz çok tatlı maşallah Allah hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin hayırlı kaderler versin çok öpüldünüz minikleride öpün benim için görüşmek üzere kızlar

of yaaaaaaaaaaaaaa
zeynebim hastaaaaaaaaaaaaamafoldumben
kocam hastaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
ikiside tüm gün yattılarrrrrrrr
canım çok sıkıldı bugün
elimdende bişey gelmedi:sinifsinif:
yavrum çok bikin neyseki yemesi yerinde
hiç gözünü açmadı buün özledim kuzumu yaaa

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinizeezemuszemus

dünürüm nurum maşallah kızlarınızaaa pek bi güzellerr

entelleyiecim mavicim sıcaklardan bunalmışsınız bende bunaldım valla bugun hava birazcık iyi gibi burda bilmiyorum öğelden sonra nolurr dabi :sm_confused:

jasmincim nerelerdesin yav sen iyiymişsin çok şükür
bir an önce pc alın lmaz:

beyazım geçmiş olsun canım aman sen kendine dikkat et bari hasta olma sakın
yavrucuğumuzda işallah iyileşirr bir an önce :Saruboceq:

günaydın kızlar :) nasılsınız? iyi ve hızlı geçen bir hafta diliyorum hepinize :)

merhaba güzelim, sanırım tahlil vermeye gitmişsindir, sonucunu bekliyoruz hayatım :)
sen nerelerdesin? hemen bir PC edinin bakalım yoksa olmuyor böyle... hadi bakalım doktordan kontrolünden sonra haber ver bize tamam mı? bu kadar ara verme lütfen :)
ayyy kıyamam geçmiş olsun? ne oldu kuzucuğumuza? neyse Allahtan yemek yiyormuş bari, hiç olmazsa güçten düşmez, tekrar geçmiş olsun canım :)
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinizeezemuszemus

günaydın canımcım :)

günaydin arkadaslar nasilsiniz yine kimsecikler yok
benimde dün bir arkadasim 4 aylik hamile aksam birden süyü patlamis ve suan hastanede yarin normal dogum yapicak ve alicaklar bebeki cok üzgünüm cok allah kimseye vermesin

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. İerror........................................39. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

2. Kayra_42..................................38. Haftamızdayız (E) (30 Temmuz) {ÖMÜR}

3. Entelliye ................................ 38. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

4. Htc80......................................31. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

5. Bulcuk....................................28. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

6. Gcan......................................28. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

7. Benssenb...............................25. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

8. Mavideniz...............................23. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

9. Sevvttaapp...............................23. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

10. Rüzgar Deniz..........................21. Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

11. Slvmsstr................................ 16. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

12. Jasminn_23............................13. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydin arkadaslar nasilsiniz yine kimsecikler yok
benimde dün bir arkadasim 4 aylik hamile aksam birden süyü patlamis ve suan hastanede yarin normal dogum yapicak ve alicaklar bebeki cok üzgünüm cok allah kimseye vermesin

aa çok üzüldüm canım yaa :çok üzgünüm:
needn öyle olmuş peki bir sebebi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…