- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.761
selammmm arkadaslar hepınıze en guzel haftalar dılıyorum nasılsınız ben ıyıyım cok sukur....nurun ve gulcının bebıslerıne masallah allah nazarlardan korusun...cıgdemden haber varmı kızlar bayadır gelemıyordum..umarım herkeste hersey yolundadır..zemuszemus
Tünaydın güzeller nasılsınız bakalım ben işlerimi hallettim miniğimi uyuttum ve çalışıyorum evden :):)
bir yandan da size göz atayım dedim eee ne var ne yok canlarım herkesler iyimi?
aa çok üzüldüm canım yaa :çok üzgünüm:
needn öyle olmuş peki bir sebebi varmı
slm canım iyi olmana sevindim
çiğdem artık uğramıyor aramıza :çok üzgünüm:
iltap olunca suyun patlamasi oluyormus.
allahin isine bak ya su geldinde bebek yasamaz degilmi bebek normal bir sekilde yasiyor serom felan vermisler suyu yenilensin diye ama yok yenilenmedi yani allahdan ümit kesilmez sabirla bekliyoruz birazdan yanina gidicem
ınsallah ıyıdır bebişte kendiside allah hayırlısını versın:Saruboceq:
ayy ne zor yaa Allah yardımcısı olsun işallah kurtulur yavrucak
dularım onunla :Saruboceq:
canım çiğdemin bebişi alındı maalesef mafoldumben
çiğdemden en son gelen bu oldu zaten
allah razi olsun canim sen nasilsin nasil gidiyor zaman yaklasiyor necabuk geciyor ya inanamiyorum
ayyyyy gercektenmi yaaaa cok üzüldüm allah ım ya sabır versın cok zor bı durum yaa cok uzuldum yamafoldumben
canlarım ben yemeğe gidiyorum gelicem yine topiğe
merhaba şekerler nasılsınız bakalım
merhaba canım hosgeldın tskler sen nasılsın bebıs nasıl
bebiş iyi teyzesi uyuttuk şimdi çok zor uyuyor bir türlü dalamıyor
ayyy yerım ben onu ne kadar guzel bır duygu deılmı nurcum masallah ıkınızede nazar degmesın bende dun esımnle oturuyorduk gobısımın ustune yatar haldeyken tabak koydum bebıs bır harekketlıkı goreceksın teyzesı tabagın oldugu yere oyle hızlı vuruyorkı...cok guldum aksam esım dıyokı ezıyet etme bebege :roflol:22 haftalık olmasına ragmen cok hareketlı teyzesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?