Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

selammmm arkadaslar hepınıze en guzel haftalar dılıyorum nasılsınız ben ıyıyım cok sukur....nurun ve gulcının bebıslerıne masallah allah nazarlardan korusun...cıgdemden haber varmı kızlar bayadır gelemıyordum..umarım herkeste hersey yolundadır..zemuszemus

Tünaydın güzeller nasılsınız bakalım ben işlerimi hallettim miniğimi uyuttum ve çalışıyorum evden :):)
bir yandan da size göz atayım dedim eee ne var ne yok canlarım herkesler iyimi?

slm canım iyi olmana sevindim
çiğdem artık uğramıyor aramıza :çok üzgünüm:
Tünaydın güzeller nasılsınız bakalım ben işlerimi hallettim miniğimi uyuttum ve çalışıyorum evden :):)
bir yandan da size göz atayım dedim eee ne var ne yok canlarım herkesler iyimi?

tünaydın dünürüm
maşallah özeniyorum senin şu iş sevgine
gelinim nasıl

aa çok üzüldüm canım yaa :çok üzgünüm:
needn öyle olmuş peki bir sebebi varmı

iltap olunca suyun patlamasi oluyormus.
allahin isine bak ya su geldinde bebek yasamaz degilmi bebek normal bir sekilde yasiyor serom felan vermisler suyu yenilensin diye ama yok yenilenmedi yani allahdan ümit kesilmez sabirla bekliyoruz birazdan yanina gidicem

ayy ne zor yaa Allah yardımcısı olsun işallah kurtulur yavrucak
dularım onunla :Saruboceq:

allah razi olsun canim sen nasilsin nasil gidiyor zaman yaklasiyor necabuk geciyor ya inanamiyorum

iyyim gönülcüm zaman yaklaşıyor sabırsızlık ve korkular sarıyor beni
ve kavuşma heyecanı karmakarışık duygularr valla
:bbo:
ayyyyy gercektenmi yaaaa cok üzüldüm allah ım ya sabır versın cok zor bı durum yaa cok uzuldum yamafoldumben

evet Allah sabır versin :Saruboceq:
Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acı :Saruboceq:

bebiş iyi teyzesi uyuttuk şimdi çok zor uyuyor bir türlü dalamıyor

ayyy yerım ben onu ne kadar guzel bır duygu deılmı nurcum masallah ıkınızede nazar degmesın bende dun esımnle oturuyorduk gobısımın ustune yatar haldeyken tabak koydum bebıs bır harekketlıkı goreceksın teyzesı tabagın oldugu yere oyle hızlı vuruyorkı...cok guldum aksam esım dıyokı ezıyet etme bebege :roflol:22 haftalık olmasına ragmen cok hareketlı teyzesı

maşallah canım en güzel hareket ettikleri dönem şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…