- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.781
nurcum hoşgeldin
nasılsın ilayda nasıl
burcucum benım takvım hıc gozukmuyorya nıcın boyle oldu acep
:çok üzgünüm:
tekrar kopyalsan kullanıcı paneline silipde olurmuki acaba
bır kac defa tekrarladım sıldım kaydettım sonra kopyaladıgımı tekrar yapıstırdım tekrar kaydettım olmadı hayatım ya
kızlar merhaba nasılsınız işte misiniz keşke bende işte olsam iş yerinde zaman daha çabuk geçiyordu evde bu sıcakta zaman geçmiyor
canıııım çok geçmiş olsun eşinede zeynebede umarım önemli bi şeyleri yoktur yemesi yerindeyse bu da güzel bir haber hadi ikisinede iyi bak çabucak iyileşsinlerof yaaaaaaaaaaaaaa
zeynebim hastaaaaaaaaaaaaamafoldumben
kocam hastaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
ikiside tüm gün yattılarrrrrrrr
canım çok sıkıldı bugün
elimdende bişey gelmedi:sinifsinif:
yavrum çok bikin neyseki yemesi yerinde
hiç gözünü açmadı buün özledim kuzumu yaaa
kız bu ne çalışkanlık gözümü korkuttun sen benim yat biraz tadını çıkar ne çalışıp duruyosun cereni öp benim içinTünaydın güzeller nasılsınız bakalım ben işlerimi hallettim miniğimi uyuttum ve çalışıyorum evden :):)
bir yandan da size göz atayım dedim eee ne var ne yok canlarım herkesler iyimi?
canım hoş geldin bayağıdır yoktun buralarda gözlerimiz arıyorselammmm arkadaslar hepınıze en guzel haftalar dılıyorum nasılsınız ben ıyıyım cok sukur....nurun ve gulcının bebıslerıne masallah allah nazarlardan korusun...cıgdemden haber varmı kızlar bayadır gelemıyordum..umarım herkeste hersey yolundadır..zemuszemus
elimden geleni yapıyorum merdivenlerde doğum yapmamak için ama benim ev en üstcanım aman dikkat et merdivenlerde falan doğurma, çok az kaldı, inşallah senin de güzel haberlerini alıp kutlama yapacağız burada :)
çok şükür herşey yolunda sanırım, aman kötü bir şey olmasın da böyel sakin olmasına razıyım ben topiğin :)
yarın görüşmek üzere kızlar, öpüyorum hepinizi :)
ahhhh mavicim aynen bende son günlerim ama çok zor geçiyor napacam bilemiyorumslm kızlar yine kimsecikler ugramamış dünden beri.nurum ve gülçinim kızlarımız pek güzelmiş maaşallah diyorum ikisinede allah nazardan saklasın..bende sıcaktan bunalmış vaziyetteyim koltuk bile yakıyor oturdugumda geceleri sürekli uyanıyorum erkendende kalkıyorum sonra sarhoş gibi kalkıyorum uyuyamıyorumda ..yarında erkenden kalkacam gece inşallah uyuyabilirim.tahlil vermeye gidiyorum sabah...neyse görüşürüz sonraa..
yerim ben uyuyan güzelini senin bende sıcaktan uyuyamıyorum herkes son günleri iyi değerlendir bol bol uyu dior bebiş sonra uyutmaz die o sağlıkla gelsinde ben uyumasamda olur :))):teytey:hoşbuldum canım...
ilaydam iyi teyzesi uyuyor şimdi
canım hoş geldin bayağıdır yoktun buralarda gözlerimiz arıyor
kızlar annem aadı yemeğe gidiyorum :)) napım ondaki menü benimkinden daha güzel
tünaydın dünürüm
maşallah özeniyorum senin şu iş sevgine
gelinim nasıl
merhaba şekerler nasılsınız bakalım
gülçiiiiinnnn nasılsın canım...
cerenim nasıl
kızlar merhaba nasılsınız işte misiniz keşke bende işte olsam iş yerinde zaman daha çabuk geçiyordu evde bu sıcakta zaman geçmiyor
geçen gün iş yerime uğradım geçerken arkadaşlara dedim sakın şikayet etmeyin tadını çıkarın çalışmak gibsi varmı imkan olsa doğumdan bir gün öncesine kadar çalışırdım ben :))
kız bu ne çalışkanlık gözümü korkuttun sen benim yat biraz tadını çıkar ne çalışıp duruyosun cereni öp benim için
kızlar eleman alındı ç.ba başlıcak
artık gündüzleri internet hayatım son bulucak
şimdiden bilginiz olsun mafoldumben
ayyyy çok üzüldüm... Allah'ım sen koru yarabbimgünaydin arkadaslar nasilsiniz yine kimsecikler yok
benimde dün bir arkadasim 4 aylik hamile aksam birden süyü patlamis ve suan hastanede yarin normal dogum yapicak ve alicaklar bebeki cok üzgünüm cok allah kimseye vermesin
hoşgeldin canım :) görüşemiyoruz artık maalesef... ierror'un doğumundan başka haber yok canım :)selammmm arkadaslar hepınıze en guzel haftalar dılıyorum nasılsınız ben ıyıyım cok sukur....nurun ve gulcının bebıslerıne masallah allah nazarlardan korusun...cıgdemden haber varmı kızlar bayadır gelemıyordum..umarım herkeste hersey yolundadır..zemuszemus
güzelim benim, çok ayrı kaldık yaTünaydın güzeller nasılsınız bakalım ben işlerimi hallettim miniğimi uyuttum ve çalışıyorum evden :):)
bir yandan da size göz atayım dedim eee ne var ne yok canlarım herkesler iyimi?
offffffffffffiltap olunca suyun patlamasi oluyormus.
allahin isine bak ya su geldinde bebek yasamaz degilmi bebek normal bir sekilde yasiyor serom felan vermisler suyu yenilensin diye ama yok yenilenmedi yani allahdan ümit kesilmez sabirla bekliyoruz birazdan yanina gidicem
canım nasılsın?merhaba şekerler nasılsınız bakalım
ne güzeeeeeeeeel, ben de heyecanla bekliyorum o günleri :) yavaş yavaş hareketlerini hissediyorum gün içerisinde ama eşim hissedemiyor henüz, hayalkırıklığına uğruyor :)ayyy yerım ben onu ne kadar guzel bır duygu deılmı nurcum masallah ıkınızede nazar degmesın bende dun esımnle oturuyorduk gobısımın ustune yatar haldeyken tabak koydum bebıs bır harekketlıkı goreceksın teyzesı tabagın oldugu yere oyle hızlı vuruyorkı...cok guldum aksam esım dıyokı ezıyet etme bebege :roflol:22 haftalık olmasına ragmen cok hareketlı teyzesı
hadi bakalıııııııııııım sıra sende ve Kayra'da canım, Allah sağlıkla sizlere de kavuştursun yavrularınızı inşallah :)kızlar merhaba nasılsınız işte misiniz keşke bende işte olsam iş yerinde zaman daha çabuk geçiyordu evde bu sıcakta zaman geçmiyor
haklısın canım, en üst kat olunca daha da zor tabii, bütün günün sıcağını ev gece daha kötü kusuyorelimden geleni yapıyorum merdivenlerde doğum yapmamak için ama benim ev en üst
katta pişiyorum mecburen anneme falan gidiyorum daha serin oluyor evleri
sen nasılsın oğluşun nasıl sizin oraların tam mevsimi şimdi dimi balıkesirde okudum ama çok iyi bilmiyorum bebiş biraz büyüsün oralarr iyice gezmeye gelecez inşallah
eeee???? iyice boşalacak burasıkızlar eleman alındı ç.ba başlıcak
artık gündüzleri internet hayatım son bulucak
şimdiden bilginiz olsun mafoldumben
sen de bir tuhafsın yani... eleman alınsın diye yırttın kendini, şimdi de işleri paylaşamam diyorsun kaydirigubbakcemile3dünürüm hoşgeldin bende iyyim sona yaklaştıkça heycan çoğalıo tabikide
üzülüyorum başka pc yok çünkü sıkılcam baya bi işleride gelen kız yapcak
biyandanda seviniyorum karşık bişi alışık değilim ya hep yanlız çalışmışım paylaşmayı bilmiyorum işlerimi :)))
KIZLAAAAAAAAAR IERROR DOĞUM YAPMIŞ :) CEMRE'MıZ GELDı YANııııı :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Dün akşam saat 5.00'de sancılanıp hastaneye gitmişler :) 8'e kadar sancı beklemişler açılma 7 cm.e ulaşınca suni sancı vermişler ve akşam saat 10'da Cemre'miz doğmuş canlarım... Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, Allah uzun ömürler versin, şansını, bahtını açık etsin inşallah :)
sen de bir tuhafsın yani... eleman alınsın diye yırttın kendini, şimdi de işleri paylaşamam diyorsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?